Egy elit iskola rejtélyei
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elég bátor vagy ahhoz hogy be merj lépni egy olyan iskolába ahol gyilkosságok és eltűnések borítják fel a gimnazisták életét?

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
The Staff
the ❤ staff
Chloe Hemingway Bloody Bitch Emily Flatchere Natalja Drozdov
Jensen Gardner
Kis Chat
Audrey Quincey Chat210
FRPG Top Sites - Magyarország
❥társoldalak
Top posters
Matthew White
Audrey Quincey Vote_lcapAudrey Quincey Voting_barAudrey Quincey Vote_rcap 
Bloody Bitch
Natalja Drozdov
Sophie Anderson
Emily Flatchere
Chloe Hemingway
Sutton Frewer
Alex M. Yoo
Elena Cross
Sasha Lola Redbird
Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy - új elérhetőség
Audrey Quincey Icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 8:58 pm by Vendég

» sikátorok
Audrey Quincey Icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 11:39 am by Sophie Anderson

» Avatárfoglaló
Audrey Quincey Icon_minitimeCsüt. Aug. 29, 2013 9:34 pm by Tristania Tayson

» Szökőkút
Audrey Quincey Icon_minitimeSzer. Aug. 28, 2013 1:56 pm by Dougie Becker

» Karakter-temető
Audrey Quincey Icon_minitimeKedd Aug. 27, 2013 7:40 pm by Natalja Drozdov

» Activity Check ~ avagy maradok, mert maradni akarok~
Audrey Quincey Icon_minitimeVas. Aug. 25, 2013 7:52 pm by Jessica Collins

» Foci pálya
Audrey Quincey Icon_minitimePént. Aug. 23, 2013 7:10 am by Christopher A. Moorcock

» Hírözön
Audrey Quincey Icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 6:23 pm by Natalja Drozdov

» Eltűnt-Keresem!!!
Audrey Quincey Icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 2:57 pm by Sonja Palmer

Időjárás
IDŐJÁRÁS
A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.

Audrey Quincey

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Audrey Quincey
The Liar
The Liar
Audrey Quincey

Hozzászólások száma : 2

Audrey Quincey Empty
TémanyitásTárgy: Audrey Quincey   Audrey Quincey Icon_minitimeSzer. Jún. 20, 2012 8:12 pm

Audrey Quincey

Brown Hope

好好好好好好好好

adatok

az engem bemutató tankönyv

Becenév: Adri,Drey,Quin
Születési hely/idő:Anglia, London /1994. 04.17
Kor:17 éves
好好好好好好好好

család

...akik nem tudom hogy várnak e otthon

Apa: Damien Quincey /45 éves/ Hát igen,egy újgazdag, beképzelt ,sznob apuka,de mégis a legnagyobb lányával -velem- rendes.Fura azt láttni,hogy szinte minden embert leszólja kivéve engem.Ez néha jó és néha nem.
Anya: Sarah Quincey /41 éves/ Nehéz róla mit mondani,végülis az anyám....bár elég megosztott szemlyiség,ezlért is illik az apámhoz.Egyik nap a féltő,óvó anya másik nap a az örök gyerek harmadnap a szigorú asszony és negyed nap meg a egoista picsa.
Testvérek: Nate Quincey /20 éves/ Egyetemista,sáros macsó.Igaz,valami eszméletlenül buta ember mégis Flo Rida legjobb egyetemére jár.Gőzőm nincs,hogy csinálja.Szoros kapcsolatban állok vele,de az sem bánnám ha nem lenne.
Párkapcsolat: Jelenleg nem vagyok senkivel,voltam már lúzerel,él sportoloval,menővel,egyetemistval,de mindegyik bunkó volt és csak a végén vettem észre
好好好好好好好好

ki vagyok én?

itt egy kis megtanulnivaló

Csoport: Népszerű
Rang: The Liar
Tanulmányi átlag: 4,2
Osztály: 11.a
Szeretem: Népszerűnek lenni,Gyönyörünek,sporotsnak,barátaimat,Táncot
Utálom: 11/b -ből egy valakit szerintem tudja,hogy kire gondolok Wink ,bűdős öltözöket,

Személyiség

Ha az érzéseimről kéne beszélnem inkább tovább állok mert hé,mi közötök van hozzá!Azért egy két "titkos" dolgot mondhatok.Tudom,elégé beképzelt,sznobnak tartanak...igazuk van.Részben.Ha tényleg magamról kéne beszélnem akkor szerintem egy szerény és szégyenlős lányról mesélnék aki régen voltam,de ez a lány mára más lett.Még ott van bennem a a szelíd énem,amit a közeli barátaim és családom-nagyából-ismer,de a suliban ezt nem nagyon ismerik.Ha ilyen lenék akkor,gyengének tartanának,bántanának és ezt nem hagyom.Úgy neveltek,hogy ha gyenge vagy akkor inkább ne is élj.Ezért én is mint a családom tagjainak két arca nem,ez nem feltétlenűl kétszinűség,de mindenki mondja annak amine akarja.

Külső

Nem egy átlagos kinézetem van,sőt átlagon fellűli vagyok.Barna hajam és ég kék szemem ha mondhatom mindig csillog.Nem vagyok hajalndó zsiros piszkos hajal elmenni sehova mert akkor igy jellemezének.Ezért is még ha wc-re is megyek ki akkor is a legszebb és a legjobb formában teszem.DIvatosan öltözködöm,figyelek a körülöttem lévő stilusokra de mindig beleviszem a egyéni angolos beütésemet.NEm tehetek róla,de van egy csöpnyi angol akcentusom és ez is feldobja a kinézetemet és még édesebbnek tűnők vele,Vannak szabályaim: nem veszek pirosat pinkel,nem veszek fel nem össze illő cipőt és táskát és szó sincs fiús darabokról.Nőies elegáns,és néha lezser ruhákat dobok magamra.Vannak még szabályok de ha elkezdem egy ideig nem hagynám abba.Csak még egy a cipők.Cipőmániás vagyok.Magasarkú,tűsarkú ,lapos ,papucs bármi jöhet.Egyszerüen imádom őket.Muszly megemlitenem a külsőmről,hogy soha nem voltam ne megelégedve vele.MIndig is imádtam a tükröt.Mivel,mindig azt a kéept adta amit mutatni akartam magamról.
好好好好好好好好

az életem

születésemtől a mai napig, vagy egy pár pillanat az életemből

Angliában születtem,Londonban.Ezért is van akcentusom.Vagy 10 évet éltem ott.Imádtam,imádtam benne mindent.A ruhákat,a cipőket,a sulimat midnent.Igaz a suliban nap mint nap csúfoltak,hogy milyen stréber,milyen csúnya,milyen ocsmány vagyok.Egy ideig nem zavart,de aztán évről évre,napról napra szarabul eset.Persze soha nem hittem el azt amit mondanak,de hát mégis az én 5-6 éves fejemmel mi csinálhattam volna?Sírtam,napokat éjjeleket sírtam át.Anyám apám nem vette észre,mert elfoglalt banda,de a tesom és a dadám végig hallgata őket.Igy ment ez 10 éves koromig amikor Anyukám meghallota egyik este,nem tudta mitől van.Orvoshoz akart vinni,de a dadám elmAondta neki és hát intézkedett is.Se szó se beszéd nélkül összepakoltak apámal és kiiratak a suliból persz előtte beperelték őket,és a pert meg is nyerték és ezek után az óriási bőrőndőkkel el is hagytuk az otthonunkat.A mesés Londont ami életem legszebb és legkomorabb éveit takarták.Mivel Londonból,Flo Ridába költöztünk ezért a Dadámat is ott hagytuk a régi életünkel.Hiányzott Miss Jill néni és még ,most is 17 évesen is hiányzik,de vissza soha nem mennék.
Amikor beköltöztünk Flo Ridába egy tenger parti házat vettünk,abban reménykedtem,hogy magántanuló ként folytatom a tanulást,de anyám nem engedte meg.NEm akart,ilyenek kitenni ezért egy idig mégis csak azt lettem de 8.-ik után berakott a diliházba.Abba a büdős és mégis gyönyörű Secret Roseba,ide ahol msot a napjaimat tőltőm.Féltem,mi lesz,hogy megint itt leszek és bántanak és majd újból ki kell venniűk,de hát....nem igy lett.Már az első napom más volt.Megnéztek az emberek,de nem úgy ahogy eddig.Tetszettem nekik,és doa jöttek hozzám beszélgetni.Új voltam,de már egy óra alatt beileszkedtem.Kiderült,hogy itt azok a menők akik gazdagok,szépek,és nem túl okosak..egy ideig csak játszotta ezeket a dolgokat de egy idő után újjá születtem.Kifordultam önmagamból és már egy más Audrey lettem.Egy szebb,jobb és tisztább.A "a'-ba mentem.ÉS egy év alat kivitam magamnak a legjobb rangot a suliban.A népszerű lány.Nem azért,de szinte as legnépszerübb lány vagyok legalábbis az összes 'a" között.A Bről már nem beszélhetek mert ott van a drága Chloe akivel elég nagy harcban vagyok.Körülbelűl a ranglistáne gy szinten vagyunk,persze azért én kcisit feljebb,de ezt ő is igy érzi magával szemben.Meg van a magunk baja egymással,de nem csak ez az egy baj.Még régebben,hogy is mondjam csináltam egy elég rossz dolgot.Tizedikben,egy él sportoloval jártam akiről,kdierült egy lószart sem ér,és aznap amikor dobni akartam láttam smárolni az egyik követőmmel.Igen kibuktam nagyon.Nem csináltam semmit-talán-de másnap este a lányt holtantalálták.Akkora már nagyon sok halál esett volt ezért is nem tűnt fels enkinek csak mint egy újjab áldozat.Persze,mindenkit kihallgatak az ügyben.Engem is,az elején izgultam,de látszolag nem történt semi.Másnapra ismételten azt a főcimet kapta "rejtélyes" halál esett.Szóval,nem történt semmi.Az utobbi 1 évben sem változott semmi.Bár,egyre komolyabbak a gyilkoságok mivel,jártam mit ondtam lúzerel és tartozik nekem,mindent első kézből tudok meg cserébe meg leadok neki pár telefonszámot és hip hop már mindent tudok.De van még egy forássom,az egy kicsit moscskosabb szitu.Igen,tudom hogy nem megszokott vagyis a mai világban már igen,de helyetesitő tanáral is szemezgetem és mivel egy korú volt velünk ezrét....kicsikét belém zugot.Sajnos,már kirugták de addig is ő is adta a fonalakat és igy öszerakhatam a puzzel minden darabját.Na de vissza térve,a drága Chloeshoz.Első pillanatban utáltuk egymást és,ha valaki akkor ő tud csak ledobni a tronomról.A versenyken is,általában megosztva ő egyszer én nyertem,-persze csak mi voltunk az esélyesek-de mégis.Egy dolgot tudok róla,amivel legyőzhetném de az...hát kicsit k***ság,ha elondom és amig ő nem teszi az enyémet énse az övét.Amúgy ha nem számitjuk bele az a kis pcsiát,akkor mindeki imád ja meg persze az után futóit,mint a pincsi kutyák.Nekem barátaim vannak,megmajmolok de azokat magasról letojom.Azért néha sajnálom,jó ez nem igaz inkább helyette is szégeyelem magam úgy bántja a lúzereket,atz ne monodm,hogy én nem de ... megalázni napi 10szer nem fogom max 7szer.

Végül is,ha röviden irnék tényleg csak et tudom elmondani,ja de még egy rész belőlem ami a családommal történt

Ugye,miután beiratak ide,csak szombatonként mehettem haza,iletve mehetek.Azon a napon,mindenk otthon van kivéve a bátyám mert ő tanul.Viszont nélküle a légkör hideg és közönséges.Bemegyek a szobámba,majd lemegyek napozni.Kajálok az ősőkel.Ismét napozok.Majd haza megyek.Na meg,persze azt a napot nem mindig rájuk pazarlom ott vannak a haveraim,végre kimehetünk onnanés szabadon lehetünk.Anyámat nem nagyon érdekli,de apámat annál inkább.Szeerncsémre,elég engedékenyek és bárkit ás akremenyi ember hivhatok és akkor ők direkt átmennek a másik házunkba,leadják a kulcsokat és mr otthon sincsenek.Viszont,néha néha miközben megy a buli nálunk a hülye bátyám ha haza jön mindig elcseszi.Kiküld mindenkit,és lefekszik a kanapéra és horkol.Általában,rálök,vagy filtollal irok rá,vele mindig kölyöknek érzem magam.Mint régen.

Na jó most már télleg ennyi,csak még egy dolgo,hogy mit csinálok napjainkban
Jelenleg is "herecgnő" vagyok.Még mindig utálom Chloet.Még mindig,imádnak.Viszont a segfej btátyám,bejöt hozzánk......tanárnak.Szóval,inentől kezdve családi bznisz fog menni,azért remélem nem fog baja esni mert mégis csak a bátyám,de ha majd fog,és valaki részese volt benne,ajnálom gyorsan tanuljon meg hazduni...mert akkor édesem neked annyi.
Vissza az elejére Go down
Natalja Drozdov
Admin/The True
Admin/The True
Natalja Drozdov

Hozzászólások száma : 162

Audrey Quincey Empty
TémanyitásTárgy: Re: Audrey Quincey   Audrey Quincey Icon_minitimeSzer. Jún. 20, 2012 8:41 pm

Drága Qin!

Tetszett az ET-d és remélm továbbra is menő tudsz maradni, de amint látom vér már a te kezedhez is tapad...
Bár, ha a menőségről van szó én és Emily is a legmenőbbek közé tartoztunk Chloe mellett. Persze ez csak egy mellék megjegyzés volt, mert erre mást nem is tudok mondani, csak:

Elfogadva!

----------------------
Amit kell foglald le, aztán irány a játéktér
Vissza az elejére Go down

Audrey Quincey
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Audrey & Heater szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Egy elit iskola rejtélyei  :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek-
Ugrás: