A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.
Apa: Richard Anderson, 44, Mindig rajongtam az én drága apukámért, egészen addig, míg kiderült róla, hogy megcsalata az anyamát. Azóta nem tudok úgy nézni rá, hogy ne ez jusson először eszmbe. Persze, miután kiderül, hogy mit tett, fogadkozott, ígérgetett mindent, amit látszólag a mai napig betart. De a lányát, vagyis engem soha nem tudott teljes mértékben visszaszerezni. pedig mennyit próbálkozik! Ajándékok, utazások, minden, amire valaha vágytam, most kérnem sem kell, és máris megkapom! Úgyhogy a viszonyunk jelenleg felemásnak mondható. Nem zárkózom el előle, de a kapcsolatunk nem olyan, mint régen... Anya: Kate Anderson, 42, A világ legtündéribb anyukája! Kedves, odaadó, és túlságosan megbocsátó. Mindannyiunkkal szemben. Nagyon szeretem őt, és tudom, hogy mindig számíthatok rá. Ezt már bebizonyította számtalanszor, például, amikor a legnagyobb szükségem volt rá... Testvérek: Két testvérrel is büszkélkedhetek. Van egy bátyám, Spencer, aki egy évvel idősebb, mint én. Elég jónak mondhatom a viszonyunkat, ahhoz képest, hogy néha milyen bunkó tud lenni, bárkivel. De őt valamiért mindenki imádja. Spencer egyébként nagyon közvetlen, de akaratos és hozzám hasonlóan céltudatos srác, aki ráadásul tényleg helyes. A másik testvérem, Summer, 15 éves, és egyáltalán nem jövünk ki. Ő egy igazi kis béka, aki mindenbe beleüti az orrát,amibe nem kellene. Ráadásul fájdalmasan naiv! Azt hiszi, majd a dolgok maguktól megoldódnak. Persze, még kicsi, majd megjön az esze. De én ezt erősen kétlem... Párkapcsolat: Matthew White
好好好好好好好好
ki vagyok én?
itt egy kis megtanulnivaló
Csoport: Népszerű Rang: The Liar Tanulmányi átlag: 4,4 Osztály: 11 Szeretem: vásárolni, sportolni, az autómat, ami egy Hummer (tudom, hogy kicsit furcsa egy lánynak, de lesznek még ennél furcsább dolgaim is) Továbbá szeretek kirándulni, utazni és festeni. Cipőmániás vagyok, nem tudom hány pár cipőm van. Utálom: Gusztustalan csúszómászó állatokat, az expasim jelenlegi barátnőjét, sőt, az expasimat sem kedvelem. Utálom a nyafogást, meg a siránkozást. Nem tudom elviselni az ilyen embereket a közelemben. Utálom a fizikát és a kémiát.
Személyiség
Nah lássuk, mit érdemes tudni rólam. Anyukám szerint határozott és karakán vagyok. Apukám szerint talpraesett. Spencer szerint tökéletes színész lennék: bárkivel képes vagyok elhitetni bármit. És Summer szerint egy utálatos, manipulatív szemétláda vagyok. Azt hiszem mindegyikben van igazság. Édesnek még senki nem nevezett. Pedig valahol legbelül van egy ilyen oldalam is. Csak valakinek felszínre kellene hoznia... De a legfontosabb, hogy mindig megkapom, amit akarok. Kerüljön bármibe. Nem vagyok egy lelkizős alkat, aránylag könnyen teszem túl magam szinte bármin. Könnyen teremtek kapcsolatokat másokkal, egy részről ennek köszönhetem a népszerűségemet. Meg persze annak, hogy tényleg képes vagyok manipulálni az embereket, de csak ha muszáj. Alapjában véve nagyon nyitottnak és közvetlennek tartom magam, úgyhogy nem kell tőlem félni...nagyon.
Külső
Ez egy kényes kérdés. Mármint a külső. De melyik lánynál nem az? Szőke hajam van, kék szemeim, egy igai Barbie baba lehetnék. De a magasságom sajnos nincs meg hozzá. Ezt magassarkú cipők viselésével szoktam kompenzálni. Mivel rajongok a cipőkért, van miből válogatnom. Igazság szerint minden szívesen hordok, ami jól áll.
好好好好好好好好
az életem
születésemtől a mai napig, vagy egy pár pillanat az életemből
1995. 09.10 -én születtem a napfényes Floridában, egy nagyon jómódú és befolyásos család második gyermekeként. Az életem a lehető legtökéletesebben alakult, egészen az idei évig. Mindössze egyetlen apróság zavarta meg eddig az életemet: a húgom, Summer. Ő a tipikus "minden lében kanál" lány. Számomra elég elviselhetetlen a stílusa. Mások azt mondják rá, hogy cserfes és bájos. Szerintem nem. De azért képes vagyok kijönni vele, ha muszáj... Tehát a komoly problémák idén kezdődtek. Év elején kiderült, hogy apa megcsalja anyát, valamiféle tanárnővel. Sajnos nem tudom, hogy ki volt az, úgyhogy csak reménykedem, hogy nem abból az iskolából valaki, ahová én is járok. De néha azt kívánom, hogy bár ismerném ezt a nőszemélyt. Leckét adnék neki erkölcstanból. Olyan leckét, amit sokáig nem felejtene el. Ha ez nem lett volna elég, amikorra valamennyire rendeződött volna ez a családi kalamajka, addigra újabb balszerencse ért. A legjobb barátnőm, és igazából az egyetlen akiben megbíztam, bejelentette, hogy elköltöznek a tanév végén. Annak ellenére, hogy még mindig tartjuk a kapcsolatot és rendszeresen beszélünk, a távolság megviselte a barátságomat Victoria -val. A tavasz újabb bonyodalmat tartogatott nekem. Az akkori barátom közölte velem, hogy szakítani akar! Az a kis aljas undorító majom! Ő dobott engem! Engem! Ez nagyon felbosszantott. Mármint nem a szakítás ténye, hanem az, hogy ő szakított velem. Ezért még megfizet! Tartogatok Colin -nak egy- két kellemetlen meglepetést az új tanévre. És ha ez nem lenne elég, máris mással vigasztalódik. De a pechsorozatnak még mindig nem lett vége. Most jött az igazi baj... A tanév vége utáni héten történt a baleset. Hazafelé vezettem az akkori autómmal, egy Mini Cooper -rel. Csak egy pohár pezsgőt ittam, tudom, hogy nem lett volna szabad volán mögé ülnöm, mégis megtettem és ezen már nem tudok változtatni. Sötét volt, esett az eső, fáradt voltam. Az egyik pillanatban nem volt semmi az úton, a következőben már csak azt láttam, hogy egy alak áll az út közepén. Az utolsó mozdulatom az volt, hogy félrerántottam a kormányt. De már későn. A teste úgy hullott le, akár egy darab élettelen rongy. Én gázoltam el. Odamentem a férfihoz, de nem érintettem meg. Kezemet az orra alá tettem, nem lélegzett. És ekkor döntöttem el, hogy nem megyek börtönbe. Fiatal vagyok, nem akarom tönkretenni a jövőmet egy buta baleset miatt! És nem is fogom! Halált okozó közúti baleset lenne a vád, ráadásul a vérvétel kimutatná, hogy alkoholt fogyasztottam. Ha a szüleimnek sikerülne eltussolni az ügyet, akkor se úsznám meg priusz nélkül. Úgyhogy még akkor el kellett tüntetnem minden nyomot. Gyalog indultam egy nyilvános telefon felé, hogy felhívjam az anyukámat. Az autómat, a telefonomat és minden személyes holmimat otthagytam, ahol elgázoltam azt a pasast. A nyilvános fülkéből felhívtam anyámat, és zokogva elmeséltem, hogy ellopták az autómat, engem leütöttek és kétségbeesetten kértem, hogy jöjjön értem. Amíg rá vártam, elsétáltam egy sikátor széléig, és erősen nekiütöttem a fejemet a falnak. Éreztem, ahogy kiserken a vérem, megérintettem a sebet, és elégedetten szemléltem a kezemen lévő vért. Majd megvártam, míg anya megtalál. Együtt feljelentést tettünk a rendőrségen, és mindenki elhitte a történetet, amely szerint egy magas férfi ellopta az autómat, engem pedig leütött. Addigra már megtalálták a hullát, de rám még a gyanú árnyéka sem vetült. Szerencsére a térfigyelő kamerák aznap karbantartás miatt nem működtek azon a környéken. A nyomozást bizonyítékok hiányában lezárták. A nyomozást vezető rendőr annyira megsajnált, hogy megadta a telefonszámát, és megígértette velem, hogy azonnal felhívom őt, ha bármi eszembe jut, vagy bajban vagyok, vagy beszélni akarok valakivel. Hát nem aranyos? David Williams- nek hívják ezt a fiatal rendőrt. Persze egyszer sem hívtam fel azóta. Nem akarok véletlenül lebukni. A családom tudja az igazat. A húgomnak nem akartam elmondani, de a kis csupafül kihallgatta, amikor Spancer -rel erről beszélgettünk. Hónapok teltek el a baleset óta nyugalomban, ezért lezártnak tekintem az ügyet. Remélem soha többé nem kell erre gondolnom, és ez az egész rémálom feledésbe merül. De nem fog. A baleset és az elmúlt hónapok történései miatt megváltoztam. Egy részem elveszett... A döntést meghoztam, ezzel együtt kell élnem. De ez nem jelenti azt, hogy mindent elfelejtettem. Sőt... semmit nem felejtettem. Az emlékek kísértetként követnek, alkalmanként a legváratlanabb pillanatokban törnek rám. El fog halványulni, tudom. A külvilág ebből az eseménysorból semmit nem fog érzékelni, ezt már eldöntöttem. Tartani fogom magam. Muszáj lesz. Nos, röviden és tömören ez történt eddig. Mostantól új év kezdődik, új lehetőségekkel, új bonyodalmakkal, de főként új reményekkel.
A hozzászólást Sophie Anderson összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 10, 2013 6:26 pm-kor.
Bloody Bitch Admin/The Liar
Hozzászólások száma : 172 Join date : 2012. Jun. 11. Tartózkodási hely : A titok árnyékában
Tárgy: Re: Sophie Anderson Hétf. Júl. 16, 2012 7:20 am
Kedves Sophie! Tényleg egy élmény volt olvasni az előtörténetedet, ez az év valóban pechesnek tűnik. Pasigondok, húgigondok, apagondok, és még ez a véletlen baleset is. Minden összejött így egyszerre. Csak egyet ne feledj: Attól még, hogy nem volt térfigyelő kamera, nincs rá garancia hogy senki nem látta mi történt. Nálunk mindennek van szeme...