A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.
Becenév:C. vagy Loe Születési hely/idő: Los Angeles, 1995.május.27. Kor: 17
好好好好好好好好
család
...akik nem tudom hogy várnak e otthon
Apa: Jonathan Brightmoore, 45, Apuci pici lánya vagyok, mindent megtesz értem, de én rendszerint többet akarok, mint amit adni tud. Anya: Cindy Brightmoore (Cindy Campbell), 35, Alapjában véve mindenben más a véleményünk, ha tehetem nem is beszélek vele Testvérek: Thomas Brightmoore, 14, idegesítő kis vakarcs tud lenni, de pont ezért imádom. Párkapcsolat: -
好好好好好好好好
ki vagyok én?
itt egy kis megtanulnivaló
Csoport: Népszerű Rang: The Liar Tanulmányi átlag: 3.7 Osztály: 11. Szeretem: pasik, pénz, alkohol, cigi, bulik, azt ahogyan a lúzerek néznek mikor elmegyek előttük a folyosón Utálom: ha megmondják, hogy mit tegyek
Személyiség
Tulajdonképpen pont olyan vagyok , mint a többi hozzám hasonló népszerű lény. Csodás, gyönyörű és végtelenül gonosz. Nagyon jó a színjátszókészségem. A pasik elbűvölése az egyik kedvenc hobbym a vásárlás mellett. Külsőre felszínesnek tűnhetek és tudod mit? Ha jobban megismersz akkor sem találsz mást. Amikor viszont visszavonulok a csodálóim köréből a békés magányba csakis akkor vagyok képes mélyebb érzelmekre. Valójában sokkal több van bennem , mint egy szőke, kék szemű csinibaba, de ez nagyon ritkán engedem láttatni. A legtöbb környezetemben élőt kihasználom és ezt nem is szégyenlem. Mégis valami furcsa oknál kifolyólag mindenki aki csak a közelembe kerül meg van róla győződve, hogy tökéletes vagyok. Örülj ameddig gonosz vagyok veled, mert akivel kedves vagyok attól valamit biztos, hogy akarok. Ha pedig véletlenül egy őszinte pillanatom lenne , pofozzatok fel! Az egész életem egy hazugságra épült hazugság. Vajon mikor pukkan ki a hazugságaim légbuboréka?
Külső
Babaarcú lánynak is hívtak már a fotósok, hiszen tökéletesen hozom a Barbie figurát. Hosszú mézszőke loknikkal és igéző tengerkék szemmel vagyok megáldva amihez persze hosszú szempilla dukál. Telt, rózsaszínű ajkaim vannak él hibátlan bőröm. Tekintve, hogy Los Angelesben és azonbelül Hollywoodban élek gyönyörű napbarnított bőröm van. Hosszú combok, szép popsi, darázsderék és még azzal sincs gondom, hogy mennyire töltöm ki a designer felsőimet elől. Ha pedig az öltözködésről esett szó...minden egyes ruhadarab ami a bőrömhöz ér a legmenőbb tervezők munkája. Versace, Coco Chanel, Burberry, Dolce & Gabbana, Gucci, Luis Vuitton és a többiek. Kedvenc színem a rózsaszín, de gyakran látni tűzpiros vagy koromfekete ruhákban is. Azonban nyáron kedvelem a színes darabokat is. Összességében azt kell mondjam a tökéletes Hollywoody cicababa vagyok.
好好好好好好好好
az életem
születésemtől a mai napig, vagy egy pár pillanat az életemből
Az én történetem is csak úgy kezdődik ahogyan az összes többi gyereké. Egy átlagos napon születtem meg, egy átlagos kórházban. Valami különbség azonban mégiscsak volt. Az én anyám még szülni is limuzinnal érkezett paparazzik tömegével egy olyan brutális módon virággal és minden jóval díszített kórterembe amiről az összes unalmas külvárosi feleség csak álmodni tud. Anyám filmsztár. Nem volt mindig tehetős, de egy kedvező lehetőséggel Hollywoodba került, ahol találkozott apámmal, aki akkor még csak a menedzsere volt azonban szerelembe estek és a többi már jött magától. Vagy ezerszer hallottam a történetet a Hollywoodi szerelemről. Anyám 16 évesen jött el Texasból egy filmszerep kedvéért és a következő filmszerepéhez már apám juttatta hozzá.Anya csak 18 volt mikor én születtem apu ekkor már a 28-at taposta. Mindketten kőgazdagok így " a kis Chloé" aki félreértés ne essék én vagyok mér születése után Dior babaruhában pisilte össze magát babaként. Az első szülinapomon az összes sztár ott volt akivel valaha apa együtt dolgozott és anyu színésztársai is mind ott voltak. Bár az egészből én csak annyit tudtam hogy sok óriás gügyörészik nekem. Mára ez annyira módosult, hogy felfuvalkodott hólyagoknak szoktam őket nevezni, de azontúl a szituáció ugyanaz maradt. Az óvoda és az általános nevelőnők és magántanárok kaotikus változásának homályába veszik így erről nincs is túl sok mondanivalóm. 12 évesen kezdtem el bulikba járni és 13 évesen rugtam be először.Onnantól csak lefelé vezetett az út Hollywood sötét oldala felé. Tulajdonképpen az összes drog ami csak megfordult a piacon az megfordult az én szervezetemben is, csakúgy mint az összes létező alkohol és természetesen ha már a káros szenvedélyeknél tartunk a cigaretta sem került el és a mai napig előszeretettel élek effajta zűrös életet. Ha pedig a Rock 'n Roll életformát még tetézni akarjuk 15 évesen már búcsút mondhattam az "ártatlanság" fogalmának az összes létező formában. Mindezek mellett egy filmsztár életét éltem. Fotózásokkal , interjúkkal és mindennel amit csak el lehet képzelni, mint Cindy Brightmoore lánya. Ha az ember élete a média előtt zajlik megtanul magának némi magánéletet létrehozni. Az én magánéletembe például a bűnözés is beletartozik habár nem éppen szánt szándékkal történt. Az előző barátom -alias perverz állat- köztudottan nagy szoknyapecér volt, de velem már 2 éve játszott mikor egyik nap rajtakaptam nemegy, nem kettő, de egyenesen három macával is az egyik belvárosi bordélyban. Na ez már nem egyszerű megcsalás kérem szépen. Chloé Brightmooret nem szokták így felszarvazni, de nem ám. Még abban a minutumban ahogy rajtakaptam őket a fejéhez vágtam a kezembe kerülő zöld kerámialámpával. A három nőnek nem nevezhető kis céda pedig bugyival a bokáján szalad ki a szobából. Én magam pedig magunkra zártam az ajtót. A mai napig emlékszem a zár kattanására. Szemében félelem tükröződött. Nem látott még igazán dühösnek. Hollywoodban mindenkinek van fegyvere. Nekem is volt. Lassított felvételként van előttem a kép amint előveszem a pisztolyt és rá szegezem és egy hirtelen mozdulattal meghúzom a ravaszt. Bumm! Tudjátok egy bordélyban nem kérdezősködnek ha egyszer csak eldörren egy lövés. Saját hangom is úgy cseng a fülemben mintha én magam csupán kívülálló lennék. -Nem voltam elég jó? Hát akkor senki se legyen. Emlékezetes egy este volt. Akárcsak a külvárosi libáknak az első bál. Egy meggyújtott cigarettával felgyújtottam a helyet. Kinyitottam az ajtót és leléptem. Sajnos azonban a zsaruk nyomozást indítottak , de szerencsére apu pénze és ügyvédei, na meg egy pár krokodilkönny és egy kis bájolgás a bíróval sokat segítettek. A médiát is sikerült elnémítanunk de azóta nem tudok megbízni senkiben.
Natalja Drozdov Admin/The True
Hozzászólások száma : 162 Join date : 2012. Jun. 11. Age : 29 Tartózkodási hely : Tornaterem, suli, kolesz... ha érdekel keress meg
Felettébb érdekes ET-z olvashattunk, és a menők tábora és nőtt még egy Chloéval. Érdekes történés az biztos . Mindenesetre tetszett amit olvastam, így egy szavam se lehet, illetve egy mégis van:
Elfogadva!
----------------------
Amit kell foglald le az "irodában" is, ha kérhetem ), aztán irány a játéktér