Egy elit iskola rejtélyei
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elég bátor vagy ahhoz hogy be merj lépni egy olyan iskolába ahol gyilkosságok és eltűnések borítják fel a gimnazisták életét?

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
The Staff
the ❤ staff
Chloe Hemingway Bloody Bitch Emily Flatchere Natalja Drozdov
Jensen Gardner
Kis Chat
Amber McClain Chat210
FRPG Top Sites - Magyarország
❥társoldalak
Top posters
Matthew White
Amber McClain Vote_lcapAmber McClain Voting_barAmber McClain Vote_rcap 
Bloody Bitch
Natalja Drozdov
Sophie Anderson
Emily Flatchere
Chloe Hemingway
Sutton Frewer
Alex M. Yoo
Elena Cross
Sasha Lola Redbird
Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy - új elérhetőség
Amber McClain Icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 8:58 pm by Vendég

» sikátorok
Amber McClain Icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 11:39 am by Sophie Anderson

» Avatárfoglaló
Amber McClain Icon_minitimeCsüt. Aug. 29, 2013 9:34 pm by Tristania Tayson

» Szökőkút
Amber McClain Icon_minitimeSzer. Aug. 28, 2013 1:56 pm by Dougie Becker

» Karakter-temető
Amber McClain Icon_minitimeKedd Aug. 27, 2013 7:40 pm by Natalja Drozdov

» Activity Check ~ avagy maradok, mert maradni akarok~
Amber McClain Icon_minitimeVas. Aug. 25, 2013 7:52 pm by Jessica Collins

» Foci pálya
Amber McClain Icon_minitimePént. Aug. 23, 2013 7:10 am by Christopher A. Moorcock

» Hírözön
Amber McClain Icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 6:23 pm by Natalja Drozdov

» Eltűnt-Keresem!!!
Amber McClain Icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 2:57 pm by Sonja Palmer

Időjárás
IDŐJÁRÁS
A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.

Amber McClain

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Amber McClain
The True
The True
Amber McClain

Hozzászólások száma : 41

Amber McClain Empty
TémanyitásTárgy: Amber McClain   Amber McClain Icon_minitimeHétf. Szept. 10, 2012 9:52 pm

Amber Victoria McClain

fuck the pain

好好好好好好好好

adatok

az engem bemutató tankönyv

Becenév: Amber... rád bízom hogy hívsz, de harapok.
Születési hely/idő: 1994. szeptember3. /Canada, Ottawa
Kor: 18
好好好好好好好好

család

...akik nem tudom hogy várnak e otthon

Apa: Jonathan McClain, 43. Apukám, akit teljes szívemből imádok, hiszen ő az egyetlen szülőm aki még él. Igaz, nem vele élek, mivel évente ha két-három hetet találkozunk, akkor szerencsém van. Apám katona, pontosan ezért általában nincsen otthon.
Anya: Diana Margaret Wilkinson, elhunyt 35 évesen, idén lenne 41 éves. Szerettem őt, tőle örököltem a kinézetemet, általában mindenki azt mondja rám: Tiszta anyja!
Testvérek: Benett McClain, 14. Igazáb jóban vagyunk az öcsémmel, az évek során olyannyira összekovácsolódtunk, hogy nyár végén fáj a búcsú. Ben az én egyetlen kistestvérem, és csak remélni tudom, hogy egy év múlva nem fog ebbe a veszélyes középiskolába jönni. Főleg, hogy jövőre én már nem leszek itt...
Unokatestvér: Bloody Bitch. Igen, jól olvastad, az unokatestvérem az a lány aki mindig mindenről tud. Tizenhat éves voltam amikor elmondta nekem, hogy ő BB, és azóta is be szoktam segédkezni, de persze messze nem vagyok olyan profi ebben, mint ő.
Párkapcsolat: nincs
好好好好好好好好

ki vagyok én?

itt egy kis megtanulnivaló

Csoport: Pom-pom lány
Rang: The True
Tanulmányi átlag: 4,9
Osztály: 12.a
Szeretem: Bloody Bitch, olvasni, az öcsémet, randizni, bulizni, nevetni, zenét hallgatni, faviccek, szóviccek, és táncolni
Utálom: Népszerű p*csák, idegesítő emberek, lovak (nem utálom őket, hanem inkább rettenetesen félek tőlük)m gyilkolás, vér (nem bírja a gyomrom)

Személyiség

Az, hogy a pom-pom csapat tagja vagyok gyakran megtéveszti az embereket. Korántsem vagyok olyan, mint mondjuk Nati Drozdov, vagy Maya Brooks, sőt, restellem de az újonnan érkezett Sutton is népszerűbb nálam ezen a téren. Ennek talán az az oka, hogy nem érdekel a pom-pomkodás. Azért járok mégis, mert nekem nem elég a testnevelés óra, és ez az edzés nagyon jó nekem. Viszont nem vagyok pom-pom lány, rengeteg ideig balettoztam, hastáncoltam, és szalag-táncoltam (pár év rsg után). Ezt a hármat imádom, szinte eggyé válok ilyenkor a tánccal, úgy érzem senki más nincsen a világon, csak a tánc és én. De a pom-pom? Nem is tudom, soha nem voltam az az ugrabugrarajongó, számomra a tánc szépség, ez pedig sokkal inkább modernebb, mint mondjuk a balett. Ezért állok a piramis alján, ezért van a nyakamban még tizenhat gyerek lába. Viszont bennem legalább megbíznak, hiszen a tánchoz értek, mg ha nem is vagyok egy pom-pom bajnok.
Na de ezt miért is mondtam el? Csak hogy világos legyen? Nem vagyok népszerű. Nem vagyok ugyan lúzer sem, de népszerű? Közelebb állok a lúzerekhez, sőt mi több a focistákhoz, mint a népszerűekhez. Én tök csöndben vagyok az órán, az utolsó padban üldögélek az egyik fülemben a fülhallgatóval, és írom az órai anyagot. Vagy fekszem a Keleti-szárny Halljának kanapéján, és egy könyvbe merülök bele. Eközben persze hegyezve van a fülem, hogy elcsípjek minden egyes pletykát, ezzel segítve unokatesóm munkáját.
Borzasztó egy nőszemély vagyok. Például irigy. Ami az enyém, az az enyém, és itt bizony nem lép érvénybe a "Nincs ráírva a neved" szabály, mert az összes tollamra, ceruzámra, és füzetemre rá van írva ékes betűkkel a nevem. Ezen kívül csípős a nyelvem, és sajnos akaratlanul is könnyen megbántok embereket, később viszont bocsánatot kérek, és manapság ez igen ritka, úgyhogy ezt becsülöm magamban. Nem vagyok egoista, csupán foglalkozom magammal, kényeztetem magamat, és semmiképpen sem rontom el az életemet. Fontos vagyok magamnak, ennyi. A másik, ami miatt néha elviselhetetlen nőszemély vagyok, az az ahogyan a férfiakkal bánok. Van, hogy kihasználom őket, akarva, akaratlanul, de ha nem is akarok tőlük semmit, akkor is játszadozok velük. Becsülöm a férfiakat, főleg az olyanokat, akik nem nőcsábász szoknyapecérek, de ettől függetlenül képtelen vagyok megállni, hogy ne flörtöljek, hiába nem akarok semmit az illetőtől. Ha akarok is valamit... Na az már más tészta.
És akkor még néhány dolog: Szeretem a szóvicceket, nem szeretem a kólát, a mirindás italt megiszom félig felhígítva, míg a fantát ki nem állhatom, felfordul tőle a gyomrom, pont mint a barackos teától. A 7up finom, míg a sprite nem a kedvencem. Aranyosak a pónik és a csacsik, de a lovaktól rettenetesen félek, fogalmam sincsen miért. Imádok kocsiban ülni, szeretek repülővel menni, de busszal olyan szinten rühellek, hogy az hihetetlen. Kényes vagyok, kényeztetésre van szükségem, és gyakran elfelejtem a barátaim születésnapját, de megsértődök, ha ők nem emlékeznek az enyémre. Karácsonyra nem kérek sokat, mert azt mondom nem kell, de később önző módon mindent szeretnék, és arra fogom, hogy én sohasem kapok karácsonyra semmit. Ha megírom a házi feladatomat akkor senkinek sem akarom odaadni, mert azt én oldottam meg, és nem akarom, hogy másnak is úgy sikerüljön mint nekem. Elvárom a segítséget, viszont én is segítek másoknak. Kikérem magamnak a normális hangnemet, míg én kedvemtől függően beszélek másokkal, szerencséje van aki jó formámban kap el. Azt mondom magamra, hogy kövér vagyok, és csúnya, miközben legbelül tudom, hogy nem így van, mégis jól esik ezt mondani. Szeretek tanulni, szeretek tudni, szeretem ha okos vagyok, utálom ha valaki végtelenül buta. A nevetésem olyan, mintha egy mókus adna ki hangokat, és én valamiért, valami megmagyarázhatatlan oknál fogva imádom ezt magamban.
És még sorolhatnám a végtelenségig, de minek?
Címszavak: kedves, beszari, könnyen megijedős, irigy, önző, humoros, csípős

Külső

Nem vagyok festett szőke, az a szőrzet a fejemen, az bizony természetes szőke. Isten mentsen attól, hogy valaha is befestessem a hajamat, ami mindenki számára tabu. Utálom, hogyha a hajamat húzzák, ha kérdezés nélkül elkezdik fonogatni. A hajam az egyik legbecsesebb kincsem, és bár mindenki számára tabu... Bevallom imádom ha cirógatnak vele, vagy hogyha lágyan simogatják hajkoronámat. Az arcom szép, nőies - na persze, miért is lenne férfias? - fehér tiszta a bőröm, ajkaim általában felfelé görbülnek, az arcom a babarózsához hasonló színt vesz fel, amikor elpirulok, és mindehhez zöld, káprázatos szemek társulnak, hosszú pillákkal.
173 cm-rel tornyosulok árnyékom felé, és örülök, hogy mostanában ár nem fogok nagyot nőni, mert egyrészt nekem ez a magasság tökéletesen megfelel, másrészt pedig, mert ha újra mérnek, akkor azt soha nem tudom megjegyezni. Jó alakom van, van fenekem, van mellem, van izom a testemen, és nem vagyok piszkafa. Súlyfelesleg az meg mindenkin van, már csak az a kérdés, hogy kin mennyi. Hajlékony vagyok, mint a nádszál, ez a kilenc év balett, a nyolc év szalaggal való tánc tehát rsg, és a hat év hastánc eredménye. (Öt évesen mentem el balettozni, hat évesen úgy döntöttem, hogy rsg-zni is szeretnék, és nyolc éves koromban hastáncolni is szerettem volna. Sajnos 14 éves koromig csináltam mindegyiket, a tanáraimmal csak nyáron szoktam találkozni, ha hazamegyek Canadába, és a suliban pedig egyik táncfajtát sem tanítják ezek közül. De néha napján besurranok a színpadhoz, és táncolgatok, mert nem szeretném elfelejteni azt amit tanultam.)
A ruháim; Hát igen, a ruháim baromi változatosak. Azt veszem fel amit a szekrényemben találok, nem egyértelmű? Van, hogy veszek egy-két új cuccot, ha valami nagyon megtetszik, de van olyan pólóm ami évek óta jó rám, és bár már rongyosra hordtam, de minek dobnám ki? Nem vagyok valami divatleányka, ami azt illeti, azt sem tudom mi a divat, de gondolom ami Chloe meg Audrey bandáján van.
好好好好好好好好

az életem

születésemtől a mai napig, vagy egy pár pillanat az életemből

- Mond csak papa... Ha te katona vagy, akkor te már elaltattál egy embert örökre? - kérdezi egy szőke tündérke, miközben azon gondolkozik, hogy a bal kezében lévő pipacs, vagy a jobban lévő e a szebb. Nem tud dönteni. Túlzottan szép mind a kettő, de nem szeretné hazavinni mind a kettőt, mert ennyi erővel az összeset letépkedhetné. Igazságtalanság lenne, ha felkapná ezt a kettőt, és a többit ott hagyná. Ehelyett csak bámulja a virágokat. Döntenie kell. Csak egy pipacsot vihet haza.
Milyen meglepő, ez a kislány én vagyok, kilenc éves koromban, azon kevés alkalmakkor amikor láttam az apámat. Apám a seregben szolgált, és azóta is szolgál, soha nem akarják leszerelni, vagy ha igen, akkor is hosszabbít. Nincs más dolga, ezzel keresi a kenyerét, és ami azt illeti, a gyerekei már felnőttek. Én már az vagyok, lassan az öcsém is eléri ezt a kort. Na de, hol is tartottunk?
- Hát... Tudod Amber... - ezt is imádtam, és imádom apámban. Soha nem szólított, és szólít kicsimnek, én csupán Amber vagyok, a kislánya. A nevemen szólít, hiszen ezért adta, és nem azért, hogy összevissza ragozza az édes beceneveket. - ... Én, és a társaim a hazát védjük, az embereket segítjük. Vannak emberek, akik szintén ezt teszik a saját hazájukkal. Tehát igen Amber, én már öltem embert.
Apa soha sem hazudott nekem. Nem voltak előttem titkai, mindig mindent nyíltan felvállalt, egyenrangú emberként bánt velem, és nem egy taknyos kölyökként. Kilenc éves voltam, és felnőtt nőnek éreztem magam mellette.
- És papa... - szólítottam meg ismét. - Szerinted melyik virág a szebb? - kérdeztem hirtelen, a témától teljesen eltérve, nem is felfogva azt, hogy mit mondott nekem az apám. Nem értettem. Nem voltam tisztában a halál fogalmával, nekem még rendbe kellett raknom az agyamban ezeket a dolgokat, mert egyszerűen nem tudtam, mi az a halál. Mármint, mi az a halál? Mi van azután? Miért halnak meg emberek? Én is meg fogok halni? Magamban megfogalmazódott a sok kérdés, de csak gyűlt, és gyűlt, és gyűlt... Legközelebb csupán tizenkét éves koromban kaptam választ a kérdéseimre. Mi is az a halál. Egy embertől elbúcsúzni, egy embertől, akit szerettél, és akinek soha többé nem érezheted bőrének melegét, már csak az emlékekben láthatod sugárzó mosolyát, érezheted szeretetét, odaadását, és soha többé nem szagolhatod kábító illatát. A halál veszteség, egy olyan veszteség, ami akkor is el fog jönni az életedbe, ha menekülsz előle. A halál egy olyan megfoghatatlan, leleplezhetetlen, láthatatlan, és nyomot nem hagyó gyilkos, aki egyszer minden embert megöl. A többi kérdésemre is választ kaptam akkor. Mi van a halál után? Ez annyira érdekes kérdés, senki sem tudja mi van a halál után. Pedig.. pedig ott van az orrunk előtt! Hát az istenért is, tudjuk, mi van a halál után! A halál után gyász van, hiány, fájdalom, könny, és egy olyan érzés, ami miatt soha többé nem érzed magad már biztonságban. Még a papa őszinte válaszadásai sem kellettek ahhoz, hogy minderre rájöjjek. Elég volt az előttem lévő sírkövet bámulnom, melyen édesanyám neve díszelgett.
Szülő nélkül maradtunk. Én voltam tizenkettő éves, az öcsém pedig nyolc. Apa pedig nem tudott otthon maradni velünk. Ismeretlen rokonok vettek a szárnyaik alá. Az unokatestvéremékhez költöztünk, és a nagynéném, nagybácsim neveltek tovább. Ekkor már nem is Canadában laktunk, az unokatesóm családja nem ott élt. De mindegy is igazából, hogy hol élt. Hiszen tizennégy éves lettem, és az unokatesómmal kezdtem egy iskolába járni, a Secret Rose High School-ba, egy bentlakásos iskolába. Nekünk talán nem lett volna rá annyi pénzünk, de az unokatesómék rásegítettek a tandíj kifizetésére. Konkrétan... konkrétan olyan, mintha az unokatesóm lett volna a testvérem, és a legjobb barátnőm együttvéve.
- Amber, te őszinte vagy velem? Minden titkodat tudom? - kérdezte meg egyik nyáron az unokatesóm, mikor otthon voltunk - azaz az ő otthonukban - és a közös szobánkban esti traccspartit tartottunk. Ekkor voltam tizenöt-tizenhat éves, ilyenkor jártam ki a kilencedik osztályt, és nyár után már a tizedik várt rám. Meglepett a kérdése, hiszen nem számítottam rá, hogy erről fogunk beszélni. Természetesen tudtam a választ. Mindent tudott rólam, minden egyes porcikámat, emlékemet, gondolatomat fújta kívülről.
- Igen. Hát te? - biccentettem felé egyet biztató mosolyt vetve legjobb barátnőmre, és vártam a választ, vártam azt a földet megrengető igent, ami olyan magabiztosan, olyan igazul cseng.
- Nem. - Mintha pofon vágtak volna, vagy legalábbis mintha a lábamra léptek volna egy tíz centis tűsarokkal. Az egekbe szökött a szemöldököm, azt sem tudtam mit mondhatnék. Fogalmam nem volt róla, hogy ez mi a fenét takar.
- Nem? Na, de... legjobb barátnők vagyunk. Mindent elmondunk egymásnak. - Végül is ezt sikerült kinyögnöm, se többet, se kevesebbet.
- Jaj, nyugi már, most elmondom. Csak tudod az az iskola... Valami hátborzongató dolog folyik abban az iskolában. Nem akartam ott elmondani, még a fülnek is fala van. - Ez volt a mi hülyeségünk, az ilyen szólásokat mindig hülyeségekre átköltöttük. Mint például: Addig jár a kút törni, míg eltörik a korsó. Semmi értelme, de valamiért a végén már ez jött a szánkra. Egyébként pedig tudom, hogy miről beszélt. Tudtam, hogy teljesen igaza van: Azzal az iskolával valami nagyon nincsen rendben. Engem meg csak úgy spontán meg lehet ijeszteni hátulról, és halálra rémülök. Jó, hogy félek az iskola falai között, még a saját árnyékomtól is.
- Figyelj Amber, ez a titok... Ez a titok a legnagyobb titkom, és ha elmondom, akkor a te legnagyobb titkod is lesz. - Csak bólogattam, mint akinek agyára ment valami. - Nem mondhatod el soha senkinek, világos? - Még mindig az agyamra volt menve, továbbra is csak ráztam a fejemet fel-le, fel-le. - Oké. Szóval... Én vagyok Bloody Bitch.

A tizedik osztály kezdetén, már minden sokkal könnyebb volt. Nem kellett aggódnom BB miatt, bevallom tartottam tőle, az első évben, de soha, egy rossz szót sem szólt rólam. Most már értettem, hogy miért. Aznap este a naplómba le akartam írni. Mindent.
Kedves Naplóm!
Nem fogod elhinni, hogy mit szeretnék leírni. Hiszen még én magam is alig hiszem el. Ez kész, hihetetlen, egy olyan hír, amiről senki sem tudhat. És látod? én bezzeg tudok róla. Tök ász.

- Csak nem naplót írsz? - hallottam meg valaki hangját, és felpillantottam a különböző színű, feliratú, össze nem függő matricákkal borított fedőlap mögül. Bólintottam a fiú osztálytársamnak, aki rákérdezett. - Csak vigyázz, nehogy olyat írj, ami ha kiderül akkor gázos a helyzet. Naplót írni ezeken a falakon belül? Merész lány vagy.
- Az vagyok - vágtam rá, és odakacsintottam, aztán abbahagyva a pasizást visszatért a tekintetem az előttem lévő papírlapra. Amin még nem áll ott gyöngy betűkkel unokatesóm, és az én titkom.
Sajnálom kedves naplóm. Ezt a titkot, majd talán leírom valamikor, valamikor, amikor már nem fog számítani semmit. Tudom, előtted nincsenek titkaim. De a rohadék iskola előtt vannak. Te pedig nyitott könyv vagy, hiába hagylak csukottan a fiúk aljában lévő rejtett mélyedés rejtekében.

A hozzászólást Amber McClain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 04, 2013 8:54 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Emily Flatchere
Admin/The Liar
Admin/The Liar
Emily Flatchere

Hozzászólások száma : 138

Amber McClain Empty
TémanyitásTárgy: Re: Amber McClain   Amber McClain Icon_minitimeKedd Szept. 11, 2012 1:53 pm

Hát ... mindig sikerül lenyűgöznöd, és mindig sikerül az, hogy percekig gondolkozzak mit is írjak ide, mert annyira hihetetlenül jó volt, hogy nem lehet elég jó egy egyszerű, megszokott elfogadós hsz. Tehát gondold ide hogy még ötvenszer leírom, hogy imádtam és akkorel is vagy fogadva! Aztán foglalni ne felejts, majd vár a játéktér, halgasd ki a leújabb pletykákat az unoka testvéreddel.
Vissza az elejére Go down

Amber McClain
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Amber McClain ~ if Barbie is so popular, why do you have to buy her friends?
» Amy & Amber szobája
» Jace & Amber / 2011 - 2012-es tanév vége
» Heather & Amber - 2010. nyári tábor ( hogy égj be, és szerezz barátot)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Egy elit iskola rejtélyei  :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek-
Ugrás: