A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.
Elegem van. Mindenből. Abbòl, hogy nem magamat adom, abbòl, hogy egy olyan srácba vagyok beleesve, aki végzős, ráadásul barátnője is van. Igaz, simán le tudnàm koptatni a csajt a srácròl, de nem teszem. Ha neki, egy kilencedikes, kis díszp!csára van szüksége, akkor egészségére. Roger Leonardròo van szò. A suli leghelyesebb, legaranyosabb sráca. Eddig még nem találkoztunk, de sokszor láttam már edzés közben, meg a szöszke kis pom-pom lány barátnőjét. Ezen, meg hasonlò dolgokon gondolkodtam, mikor elindultam a szobámba. Nem akartam Lux-al megosztani, hogy mit is érzek Rogerrel kapcsolatban, magam ishatalmas nagy baromságnak tartottam, hogy valakibe szerelmes vagyok, akivel még soha nem beszéltem komolyan. Lehet, hogy nagyképű. Vagy bunkò. Béna érvek, de jobbak nem jutottak az eszembe. Gyorsan a földre dobtam a táskám, majd a Luxxal közös fürdőnkbe mentem. Hosszasan szemléltem az arcomat, ami tùl angyalinak hatott, a fekete hajam ellenére is. A bőröm színe erős kontrasztba áll fekete hajammal. Olyan... furcsa voltam. Mindig is. Vonzott a goth világ, de ezt a lehető legjobban pròbáltam elrejteni, s amikor fel akart törni a valòdi személyem, mindig visszanyomtam, hogy mèlyen szunnyadhasson bennem tovább. Imádtam a bakancsaimat, meg a többi furcsa ruhámat. Soha nem viseltem őket itt, mert el akartam tűnni a többiek közt. Viszont arra is rájöttem, hogy ennek ideje lenne véget vetnem. Mi az, hogyaz ember nem mutatja ki a valòdi énjét? Pár napja láttam itt eg punk lányt, aki szintén kilencedikes, meg pom-pom girl, de egy fiùt is, akinek pcje volt. Akkor én is összekaphatnám már magam végre, így egy év után. Gyorsan levettem magamròl a szürke felsőmet, majd feketére cseréltem. A farmeromat is lerángattam,annak a helyére vettem fel az ugyanilyen árnyalatù streccsnadrágot. Előkotortam a szekrényem mélyéről a fényesen villogò acélbetétesemet is. Hamarosan már a hajambòl ráncigáltam ki a gumit, meg sötét sminkkel mázoltam ki a képemet, de ezt nem vittem tùlzásba. Elégedett voltam a végeredménnyel. Nem vacakoltam tovább, elmentem egyet sétálni, egyenesen a zeneterem irányába, mert csak itt van zongora. Az ismerősöknek mosolyogva köszöntem, akik szinte nem is hittek a szemüknek. Kaptam persze pár szùròsat is a pillantásokbòl, de ezekkel cseppet se törődtem. Minek? Ilyen vagyok, el kell fogadni. Amikor megérkeztem a terembe, egyből a zongorához indultam. Nem kapcsoltam villanyt, azonnal megtaláltam már a sötétben is. Még mielőtt a kezemet a billentyűkre tettem volna, neszt hallottam. Azonnal felkaptam a fejem, majd kissé vinnyogòs hangon kérdeztem a levegőbe. - Ki van ott?- kérdezem, majd felálltam, hogy körbenézhessek. Hamarosan egy testbe ütköztem, mire hangosan felsikítottam. Ki lehet ez itt a sötétben? Csak nem talált meg a gyilkos?????
Roger Leonard The True
Hozzászólások száma : 37 Join date : 2012. Jun. 24. Age : 29 Tartózkodási hely : Florida
A szem a lélek tükre, az én lelkem meg, nos az cseppet sem lehetett valami jó passzban. Semmihez sem volt kedvem, az edzésen is csak lézengtem. Egyszerűen, a mai nap nem volt az én napom. Talán ezért is kerültem el mindenkit, még a mobilomat is kikapcsoltam, hogy senki se váltson el velem néhány szót. Tudom, önzőség ilyesmit tenni, de ha az ügy egy másik órára is elhalasztható akkor ma senki se keressen engem. Ismétlem senki, mert garantáltam olyan csendes leszek, mint még azelőtt soha. Bizonyára ezért is mentem el egy olyan helyre, ahol elvileg senkinek sem kell lennie ebben az időben. Mondjuk én kifejezetten egy hangszerhez sem értek, de egy nagyon kezdetleges kis dalt biztos eltudok, tudnék játszani. Vagy ha nem is hangszeren játszani indultam el, a naplóm a legjobb barátom és abba bármit belerajzolhatok vagy írhatok éppen. Nagyrészt azért szorongatom most, mintha elveszíteném és valaki olyan találná meg akinek nem lenne szabad. Nem szeretném ha bárki tudna a titkaimról, azoknak a listájáról akiket eddig kihasználtam vagy esetleg tetszenek. Igen, egyszerűen muszáj lejegyeznem, hogy kik azok név szerint akik nem fognak elviselni, mert én aranyosan becsaptam őket. Végül is, ha jobban belegondolok egytől egyig mindenki megérdemelte, azt hitték, hogy leszek olyan kedves és a barátjuk leszek, akire mindig számíthatnak. De nem, én szemét akartam lenni velük, mert hát úgyis megérdemelték és kész. Bár tudok jó lenni, most azt hiszem nem kell példázgatnom, mert aki nem ismer rám az tudja. Valami megváltozott, teljesen új fejezet kezdődött az életemben, bár az életem könyvén még van mit változtatni és azt hiszem örömmel is fogok változtatni rajta. Igazából sosem ragaszkodtam a régi dolgokhoz, ha valamihez mégis akkor azok a naplóim voltam, amiket elrejtettem a szüleim elől és amúgy mindenki elől. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy én naplót írok. Pont ezért van szükségem nekem most arra, hogy ide jöjjek a sötétbe, ahol bizonyára senki sem keresne. Mondjuk írni nem tudom, hogy fogok, ha csak a lapok rikító fehérségét látom, de a sorokat már nem. Mindegy én fel tudom találni magam, minimum leülök az ablak alá, hogy jobban lássak és probléma megoldva. Nem tudom mennyi ideig lehettem itt s, szerencsétlenkedhettem a naplómmal, amikor meghallottam az ajtó nyikorgós hangját – valaki kinyitotta, majd be is csukta azt – nem kapcsolta fel a villanyt, szóval nem bukhattam le a sötétben. Pont ezért csaptam be gyorsan a füzetemet, ami nem nem is olyan halk volt, mint amire számítottam. Lebuktattam saját magam. Most mit szépítsek a dolgon? Kedvetlenül elhúztam a számat és pont azon voltam, hogy kiosonjak az ajtón amikor precízen nekimentem a lánynak, mert lány volt az illető a hangja és a sikítása alapján. Mégis mit tehettem volna? Gyorsan az ajkai elé tettem a kezem. – Nyugi, kislány. Ne harapj, ne sikíts, és ne próbálj segítséget hívni. Nem kell félned tőlem, én nem foglak bántani. – mintha lett volna bennem valamilyen ártó szándék... nem, sosem volt és ha rajtam múlik nem is lesz.
to : Victoria Carstair | words : 484 | notes: remélem tetszeni fog
Lassan elkapott a "támadò" aki belém ütközött. Azt mondja, hogy nem akar bántani. Minden gyilkos ezt mondja nem? Àtkozom az eszemet azért, amiért nem voltam hajlandò felkapcsolni a villanyt. Most mit tegyek? A fiù (időközben kiderült, hogy az) tùl erősen szorított, de sikerült löknöm rajta egyet, majd a villanyhoz rohantam. - Te?- kérdezten meglepetten, amikor megpillantottam Rogert. Még soha nem talàlkoztunk, ebből kifolyòlag nem is hallhattam a hangját. Kissé elpirultam, s csak remélni tudtam, hogy nincsenek telepatikus képességei, amivel a fejembe làthat. Ha tudná, hogy miket gondolok ròla... istenem, nem tudhatja meg! Nem is ismerem, ami azt illeti. - Izé, ne haragudj. Azt hittem, hogy a... a gyilkos az. Torie vagyok.- mondom, majd közelebb léptem hozzá, s kezet nyùjtottam. Nem akartam ùgy mondani, hogy Victoria Carstairs. Akkor biztosan ő is elkönyvelne a tanár ùr pici unokahùgának. Persze főleg ha nem is szereti Alecet. Sokan nem szeretik, hallottam ròla pàr pletykát, mi szerint a lányok nagy része az ágyban dolgozik meg a matek ötöséért. Nem akartam elhinni, de nem is zártam ki ennek az ogazát. Ki akartam maradni a nagybàtyám magánéletéből. Azt tudom, hogy nem tartozik rám, s ő se ròja fel nekem, hogy melyik fiùnál alszok. Ezt mi így gondoljuk korrektnek, hogy nem szòlunk bele egymás életébe. Az òrákon ugyan ùgy magázom, mert nem akarom, hogy azt higyjék, kivételezhet velem. Soha nem tette meg. Nekem is ugyanùgy von le pontot ha kihagyom a gyökvonást. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy Luxnak miért adja meg a pontokat ezek ellenére is.. talán jobb lesz, ha ezt nem tudom meg. - Játszol valamilyen hangszeren? Azt hittem, hogy a focistákat csak az érdekli, hogy a labdát kergessék, na meg a csajokat. Már bocsi, lehet, hogy te más vagy.- mosolygok rá, de rögtön eszembe jut, hogy barátnője van, akit biztosan nagyon szeret, s ezért nem lehetek ennyire közvetlen. Inkább nem is szòltam többet, hanem nekidőltem a zongorának, amin éppen játszani akartam, s a szemébe néztem, várva, hogy mondjon valamit.
Roger Leonard The True
Hozzászólások száma : 37 Join date : 2012. Jun. 24. Age : 29 Tartózkodási hely : Florida
Tudtam, hogy néha idegesítő tudok lenni, de annyira, hogy valaki el is lökjön magától a sötétben. Na arra sosem gondoltam. Mindig olyan próbáltam lenni, amilyen életemben csak néhányszor voltam. Tehát kedves azokkal akik tényleg megérdemlik és nem akarnak a halálba kergetni az ostobaságaikkal, a nyafogásukkal a lelki gondjaikkal, egyszóval mindennel ami engem nem érint. – Én? – kérdeztem kíváncsian, mert nem tudtam mi olyan nagy szám ha valaki találkozik velem itt a hangszerteremben. Aztán lassan de biztosan leesett. – Semmi baj. Nem vagyok az a haragtartó típus. – bár azt már nem mondtam ki, hogy van olyan személy akinek elég csak egy olyan cselekedet amit én ártó szándéknak veszek és azt már sosem fogom a barátom tekinteni. Nincs az a pénz amiért olyankor megbocsátanék. – Örvendek Torie. Rólam biztos sokat hallottál. – mosolyogva kezet fogtam vele miután közelebb jött hozzám és felém nyújtotta a kezét. Nem akartam bemutatkozni, hiszen a focicsapat tagjait biztos mindenki ismeri. Bár mi vagyis inkább én annál kevesebb személyt ismerek név szerint. Látásból talán meg tudnám mondani, hogy ki jár a suliba, de azon kívül nem sokat tudhatnék. Még nem ismertem a lányt, de biztos láttam már valahol. A folyóson, az udvaron meg most itt a hangszerteremben. – Am, nem. Sajnos nem játszom semmilyen hangszeren sem. De már próbálkoztam párszor a zongorával, több kevesebb sikerrel. – mondtam jó szokásomhoz híven kuncogva, majd elkomolyodtam. Torie utolsó két mondatára még nem reagáltam semmit sem. Az igazat megvallva lett volna egy megjegyzésem. De nem tudtam, hogy az előttem álló személy mennyire érti a vicceket. – Egy focista élete nem csak abból áll, hogy a labdát és a lányokat kergesse. Én például szeretek írni. – azzal kivettem a zsebemből a noteszomat vagyis a naplómat és felmutattam neki, de a tartalmát már nem szívesen mutattam volna meg. Abban a naplóban van minden. Rajzok, gondolatok, listák meg minden ami csak rám tartozik és rajtam kívül senki másra. A lány szemeibe néztem, végül közelebb léptem hozzá. – Ha szeretnéd elmehetek és hagyhatom, hogy játssz a… Zongorázni szerettél volna ugye? – kérdeztem kíváncsian, szinte már oda nem illően. Mert ugyebár sosem illik ennyire feltűnően kérdezősködni, valaki olyantól, akit nem is ismerünk. Megérteném a túlzott kíváncsiságot ha az egyik közeli ismerősömről lenne szó és őt találnám itt. Bár nem is bánom, hogy nem egy olyan személlyel találkozok akit ismerek, mert egy ismerősömnek biztos nem mutatnám fel ilyen túl buzgóan a naplómat, mert tartok attól, hogy rá kérdez mi van benne és minek nekem napló, ha rengeteg barátom van. Rengeteg, de egyikben sem bízok meg elégé. Én meg nem szeretem az érdekbarátokat s, van egy olyan érzésem, hogy nem is fogom.
to : Victoria Carstair | words : 435 | notes: remélem tetszeni fog
Roger pontisan annyira lepődhetett meg, mint én. Én nem rá szàmìtottam, hanem egy pszihopata gyilkosra, neki meg nem nagyon akart leesni, hogy én erre gondoltam. Mindenesetre nem haragudott meg, én meg elővettem a legangyalibb, legkedvesebb mosolyomat, hogy legalább idiòtának ne nézzen teljesen. - Igen, ha jòl tudom Roger Leonard vagy, és nagyon jò focista. Meg asszem Jasmine Grey a barátnőd...- mondom, s pròbáltam ellenállni a kísértésnek, hogy ne sòhajtsak fel. Mindenesetre, gyorsan el akartam terelni a szòt. - Azt hiszem te is hallhattál ròlam. A nagybátyám, Alexander Carstairs itt tanít. Matekot meg fizikát. Szerintem az egész suli utálhat valamilyen szinten, pedig én is csak négyes vagyok nála, nem kivételez velem.- mesélem neki, bár lehet, hogy kár volt. Nem hinném, hogy képes lenne Alec miatt rosszul elítélni, ha esetleg nem szeretné, de ki tudja, hiszen nem is ismerem. Lehet, hogy most kedvesnek mutatja magát, de rengeteg ember csak játssza ezt, én meg bizalmatlan vagyok, csak azzal bizalmaskodok aki meg is érdemli. Egyedül Lux az, akinek elmondom, hogy mi a pálya, meg perse Alec, a többieket ùgy nagyjábòl kihagyom ezekből. - Jò tudni, hogy te más vagy. Ismerek pár focistát, azokbòl meg majdnem az összes csak megfektetni akart. Nagyon előítéletes vagyok, de akkor neked bocsi, amiért beskatulyáztalak.- mondom, majd kedvesen rámosolyogtam. Nem tudom, hogy mit gondolhat ròlam, de ő közelről még aranyosabb, mint amikor csak a pálya széle mellett elbaktatva lopva odapillantok rá. Meg egész kedves is. Egy lépéssel közelebb jött, majd megkérdezte, hogy esetleg menjen-e. - Maradj csak, kicsit sem zavarsz. Akkor már lehet, hogy elküldtelek volna.- kacsintok rá, gondolkodás nélkül, majd utána esett le, hogy gyakorlatilag épp flörtölöo vele, amikor tudom, hogy barátnője van. Biztosan valami riherongynak nézhet most, ezért zavartan fordultam a zongorához. - Játszhatok akár neked is valamit, írtam pár dalt.- mondom, majd leülten, s a My Importal-t kezdtem el játszani neki, mert éppen ez jutott eszembe. Éreztem a hátamba a figyelő tekintetét, majd összegyűjtve a magabiztosságomat, énekelni kezdtem a szöveget. Játszottam már az egész suli előtt is, most egy fiù ide, vagy oda... mikor vége lett a dalnak félszegen fordultam felé, s kérdeztem meg. - Milyen volt?- belenéztem azokba a gyönyörű mélybarna szemeibe, majd akaratlanul is közelebb léptem hozzá, de a tisztes távolsàgot még mindig tartottam.
Roger Leonard The True
Mit is mondhattam volna? Én ugyanúgy le voltam döbbenve mint az a lány aki éppen előttem volt. Párszor láttam már, de sosem szenteltem egy pillantásnál többet neki. Nem ismertem, nem tartottam a barátomnak és akit nem tartok a barátomnak azzal nem tudom milyen módon alakíthatok ki egy normális beszélgetést. De most itt volt rá a lehetőség. Egy olyan személlyel beszélgetni akivel eddig még nem beszéltem sosem. Sőt az is lehet, hogy egy barátság kezdete lesz a mostani, sohasem lehet tudni. Elképzeléseim azonban lehetnek, most már tudom, hogy szabad álmodoznom, mert némelyik álmunk, ha nagyon akarjuk valóra válhat. Csak idő és hitt kérdése, ha bízunk magunkban, abban a valakiben, akik mi vagyunk. – Pontosan. – bólogattam közben a rövid kis ismertetőre rólam. Ami egy kicsikét meg is lepett. Ennyire tudja mindenki, hogy már foglalt focista vagyok? Mondjuk kevesebb a lehetőség arra, hogy valami olyat tegyek, amit holnapra megbánok vagy sem. – Nem mások előítéletei szerint szoktam megítélni az embereket. De a matektanáromat nem szeretem. Nem a személy miatt, hanem azért mert… hát nekem már elsőtől kezdve kellemetlen emlékeim vannak a számokkal. Azóta egy matektanárt sem szeretek, sőt magát az órát sem. – motyogtam halkan, alig figyelve arra amit mondok. A matematikát ki nem állhatom ez tény, de mégis ilyesmit mondani annak akinek a nagybátyja matektanár uhh egy kissé gáz. Hiszen lehet, hogy sértésnek veszi. – Ne a borítója alapján ítéld meg a könyvet. Lehet egy nagyon giccses borítója egy könyvnek, de unalmas dolgot tartalmaz vagy lehet egy régi poros, amiben életed legszebb története van amit valaha olvastál. – valójában én csak példázgatni akartam, hiszen azt mondta őt az előítéletei irányítják, hanem is ezekkel a szavakkal, de én ezt vettem ki belőlük. Egy mosollyal fogadtam azt, hogy nem küld el és kíváncsian néztem rá amikor felajánlotta játszik valamit a zongorán. Szeretem a zongora hangját, olyan megnyugtató hatással van rám és ha éppen szomorú vagyok akkor megnyugtat. Tudom belőlem sosem lesz zongorista, de azért álmodozni olykor lehet. Mint mondtam nekem bőven van álmom amit valóra kellene váltani, csak még nem jött sem az idő sem pedig a megfelelő korom el. Tetszett az amit hallok és rá kellett jönnöm, hogy rengeteg olyan tehetséges ember van a suliban, akit valamiért nem sikerült megismernem. Talán mert nem figyelek oda minden apróságra és csak azt veszem észre ami fontos. Különös módon tapsolni kezdtem, mert nekem tetszett a kis produkció, tudtam én ilyesmire egyelőre még nem vagyok képes és aki igen annak dicséret jár. – Nekem határozottan tetszett. Régóta játszol már a hangszeren?
to : Victoria Carstair | words : 415 | notes: remélem tetszeni fog
Kedves fiùnak tűnik ez a Roger. Nem az a nagyképű féle focista. Ettől még szimpatikisabb lett a szemembe. Nem tudom magamat teljesen elengedni a társaságában, pont Jasmine miatt. Egyáltalán nem szimpatizálok a lánnyal, amit láttam belőle, az nen valami bíztatò. Chloe hùgával, meg Lux-al íratja a háziját. Kicsit se tartok tőle, de zavar amit a barátnőmmel csinál. Az én legjobb barátnőmmel, a szobatársammal, a nővéremmel! Kit érdekel, hogy nem az a menő fajta? Senkit. Én így szeretem ahogyan van és kész. - Tudom. Alec olykor nagyon is idegesítő tud lenni, de... ő az apám.- mondom, majd lesütöttem a szemem. Nagyon szerettem apámat, de ő képes lenne ròlam lemondani, csa mert helyette a nagybátyámmal akarok maradni. Miért nem lehetek jòba vele, ha családtag? Miért bàntják annyit a nagyanyámmal? Azért mert tanár lett? Szerintem, büszkék lehetnek rá, mert nagyon okos ember. - Köszi. Elég régòta. A nővérem tanított meg játdzani. Neked van testvéred?-mosolygok rà, de csak visszafogodlttan. Így is nem sok választ el attòl, hogy közelebb menjek hozzá, s megfogjam a kezét, vagy megsimogassam az arany fürtjeit. Görcsösen szorongattam a zongorát, emlékeztetve magamat arra, hogy semmit se szabad, amit szeretnék. Adam... a fiù, aki a mùltkor meghívott magához... ő olyan kedvesnek tűnt, de nekem mindig a bátyja tetszett. Fogalmam sincs, hogy mit akarok. Mert Adam nagyon aranyos, Jensen őrültül szexi, de egyikőjük se ér Roger közelébe. Persze ezt nem szándékoztam közölni vele. - Tudod, nem sejtem, hogy mit eszel azon a... pom-pom lányon. Nem is kifejezetten csinos, buta, bunkò... hidd el tudom, mert a legjobb barátnőmet fenyegeti. Hidd el, jobbat érdemelsz annál a p!csánál.- csùszik ki a számon. Csak pár másodperccel utána esett le, hogy mit is mondtam. Egy pillanatra elakadt a lélekzetem, maid dadogni kezdtem. - Ne haragudj. Izé... én... nem ùgy értettem.- mondom nekiM, majd hirtelen kicsordultak a könnyeim, amik feketén folytak végig az arcomon. Fogalmam se volt arròl, hogy miért is sírtam el magam, mikor csak a véleményemet mondtam ki. Biztosan megutál ettől egy életre.