A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.
I want to be remembered as a girl who always smile even when her heart is broken. And you?
Egyetlen Jacemnek *.* <3 viselet: EZ NI *.* szavak: 974 megjegyzés: no essünk neki
Bizonyítvány. A dolog, amit látszólag mindenki lesz@r, de belül epekedve várjuk, hogy rápillanthassunk a papírra nyomtatott számokra, hogy tudjuk, hányasra is zártak le minket év végén. Magamban nem szoktam csalódni, mindig sikerül megütnöm azt a szintwet, amit el is várok magamtól, na de a tanárokban annál inkább szoktam, hiszen van, hogy ígérik a jobb jegyet, és miután megkapjuk a bizit, mintha pofán vágtak volna, ott díszeleg a rossz jegy. Lehúzva a bizonyítványunkat, elveszítve az örömünket, és elveszítve azt a bizalmat, amit odaadtunk a tanárainknak. Nem, nem fordulhat többé elő, hogy valamelyik tanár ily módon csesszen ki velem, szóval direkt figyeltem, hogy lekerekíthetetlen legyen az átlagom minden egyes tantárgyban. Az egyetlen ami tudom, hogy nem sikerült, az a matematika. Soha nem volt az erősségem. Mindig csak a hülye négyeseket kaptam belőle, akárhányszor próbáltam rosszabbat, vagy jobbat írni, mindig, és mindig a B osztályzat tekintett vissza rám a dolgozatlapról. A végén már a hajamat... Vagyis nem a hajamat, hanem a dolgozatot téptem, annyira elegem volt magamból. De végül is, egy négyes nem olyan rossz a bizonyítványban, csak én gondolom így, tekintve, hogy akárhányszor kinyitom a füzetet a tekintetem a matematika felé siklik, és grimaszolva bámulom a többitől eltérő osztályzatot. Apa azt mondja, hogy az jó osztályzat, igazán nem kéne, hogy bármi bajom is legyen vele de hát... Túlságosan is maximalista vagyok, megkövetelem magamtól, hogy kitűnő legyek, és bár minden évben úgy állok hozzá, hogy na majd most, na majd most, a végén úgy jövök ki belőle, hogy megint ott virít fekete tintával a bizonyítványomban. Fu, és ilyenkor tudok olyan ideges lenni... Felpillantok amikor a nevemet hallom, valahol az osztályelsők között, de jóval lemaradva a színötösök mögött. Halványan elmosolyodok, felpattanok a helyemről, és amint átveszem a könyvecskét amibe lejegyzik a jegyeimet, meg a regényt, amit ajándékba kapok - és basszus, franciául van, mivel olyan nyelven tanulok - vissza is ülök a helyemre. Olyan gyorsasággal, hogy a mellettem ülő csak rám pillant, szinte észre sem vette, hogy felálltam. Kit érdekel, ő is valami színötös gyerek, akinek még rá kell jönnöm a titkára. A tekintetem apukámat keresi a tömegben, és igazi, valós, boldog mosoly ül ki az arcomra, amikor megpillantom. Visszamosolyog rám.
- Eljössz az öcsédére is? - kérdezi amikor már be is pattanok mellé az autóba. - Nem - vágom rá, é becsukom a kocsiajtót. A cuccaimat az unokatesómék viszik haza, mivel idén is náluk lakunk. Persze nyáron, mert eredetileg a Secret Rose-ban vagyunk év közben, leszámítva az öcsémet. - Hát akkor? - kérdezi homlok ráncolva, és rám pillant. - Tegyél ki Jacksonville-ben. Jace-el találkozunk a parkban - magyarázom, és bekötöm magamat. Apának meséltem már Jace-ről, de még nem igazán akarództak bemutatkozni egymásnak. Apa még három hétig lakik velünk, utána megy vissza a seregbe, úgyhogy nem is kell elsietni, nem szeretném, ha ott lábatlankodna velünk a parkban. Majd felrobbanok, annyira vágyok már Jace érintésére. Négy hónapja találkoztunk a Secret Rose-ban. Ebben az évben végez az akadémián, és egy hónapot töltöttek iskolánk vendégépületében, mint gyakornok nyomozók. Ez a fajta terepgyakorlat volt, ilyenkor nem is nagyon történtek gyilkosságok, a gyilkos valószínűleg nem vállalt akkora kockázatot. Így nem nagyon voltak új bűntények ami után nyomozhattak Jace-ék, csak a régiek miatt kérdeztek ki embereket, köztük engem is, és így találkoztunk Jace-el, akivel abban a hónapban összejöttünk. Három hónapja kevesebbet tudunk találkozni, néha mégis beköltözött miattam a vendégépületbe - az ottani diákokkal is valamennyire megismerkedett - máskor a suli közelében lévő városkában találkoztunk, de Jacksonville közelebb van hozzá, és az öcsém sulija is ott van a közelben, úgyhogy azt beszéltük meg, hogy itt találkozunk. Az, hogy ő hogyan végzett az akadémián sokkal jobban érdekel a saját jegyeimnél. Jövőre ráérek a saját dolgaimon görcsölni, azonban ha Jace jól teljesített, akkor akár jöhet a Secret Rose nyomozójának, így pedig többet lehetünk majd együtt következő évben. Már a tánctábor lemondásán is gondolkozok, hogy többet lehessek vele együtt. Szerelmes lennék? - Miért nem hívod el Jace-t, is az öcséd bizonyítványosztására? - kérdezi, miközben letér az autópályára, hogy Jacksonville felé hajtsunk. Lesújtó pillantást vetek rá. - Apa. Kérlek! Szerinted bárkit is érdekelnek Ben rossz jegyei? - nevetek fel harsányan, aztán felhúzom a lábamat, és átölelem. - Rosszak? - Vonja fel a szemöldökét, de le sem veszi a tekintetét a lámpáról. - Aha. Beszéltem vele facebook-on év közben. Egyfolytában intőket kap, és matekból, nyelvtanból, és bioszból is kettes lett - sóhajtok, és az utat kémlelem. Apa nem szól semmit, csak hörög egyet, és csöndben folytatjuk az utat. Meg akarom kérdezni, hogy lemondhatom e a tánctábort, hogy többet lehessek Jace-el, de annyira nem vagyok biztos még ebben, hogy apát nem akarom a pasimmal idegesíteni. Tudom, hogy ő nem láncol magához, de ettől függetlenül nem akar tudni arról, hogy milyen fiúkkal járok. Bár tudja, hogy Jace két évvel idősebb nálam. azt is tudja hogy tele van tetoválásokkal, de bízik benne, hogy ő a megfelelő férfi a számomra. És igen, ebben én is bízok. Hamarosan meglátom Florida állam legnagyobb városának nevét. Ékes betűkkel áll ott, hogy Jacksonville, és bár apa lassít, hiszen nemsokára letér az autópályáról, az én szívverésem felgyorsul, mintha átvenném az autó gyorsaságát. Levakarhatatlan mosolygás tör rám már megint, és amint apa megáll, szó nélkül kivetem magamat az autóból. Csoda, hogy kinyitom az ajtót, és nem nyomban az ablakon vetődök ki. - Három óra van! Az öcséddel hatkor jövünk érted! - kiáltja utánam, és felhúzza a kocsi ajtaját, de én már rég nem oda figyelek. A parkban sétálok, rövidnadrágomba kapaszkodok a kezemmel, miközben végigsétálgatok a parkban, hogy megtaláljam Jace-t. Nem találom sehol, így úgy döntök, hogy a parkon áthaladó kisebb folyó partjára ülök le, egy padra. A kezemben csak a bizonyítványomat, és a francia nyelvű könyvet szorongatom görcsösen, így amíg még nem érkezik meg Jace, lekezdem olvasgatni az ajándék regényt. Bár az első mondatnál megállapítom, hogy utálom ezt az igeidőt, sőt, ez megy a legrosszabbul, és magamban átkozom a francia tanárt, hiszen tuti, hogy direkt ezt a könyvet választotta, mégis belemerülök az olvasmányba, és észre sem veszem milyen gyorsan telik az idő.
Teljesen a gondolataimba merülve indultam el az Amberrel megbeszélt találkozònkra. A helyszínt én vàlasztottam, s vittem a gitáromat is. Azért az egész bandát nem rángathatom ide... szép is lenne. Meg ezt nekem, egyedül kell megtennem. Már hetek òta kínoz az érzès, hogy nem illek Bemihez, de valahogy mindig sikerült elnyomnom. Egyszerűen nem törődtem vele, de ez édes kevés volt, mivel soha nem tűnt el teljesen a szorongàsom. Tegnap mèg egy teljesen ùj dalt is írtam... ezt is Bemihez. Eddig két szám szòl hozzá, az egyiket akkor alkottam amikor összejöttünk, s most még egyet, mikor szakítani akartam. Nem arròl van szò, hogy megcsalnàm, vagy más kéne... neki így lenne a legjobb. Èrdekes lány. Tùlságosan is. Vajon mit láthatott egy szétvarrt anyjavesztett, dark, alkoholista, rockerban? Mert már hetek òta nem tudok aludni, csak ha lenyomok egy üveg Jack Daniels-t, majd vissza is küldöm. Hazugság, hogy a pia nem megoldás. Igen is az, már ha az ember fogyòkùrázni akar, vagy alvászavarai vannak. A legjobb megoldás. Már a parkban sétáltam, egyszerű fekete pòlòt viseltem, fém szegecselt övvel, tornaciővel, meg farmerral, aminek a térde ki volt szakadva. Bár a hajam más, tegnap festették és téptèk be megont. Felzselézni lusta voltam, ezért csak kivasaltam a fufrumat, s a rövidebb tincseket kissé punkosan, szanaszét állítottam be. A nyolcvan tonna hajlakk sem maradt el, utálom ha szétmegy a hajam, ha màr enyire gondosan belállítottam. Az emberek kissé félve pillantottak rám, pedig az utòbbi időben elég sokat fogytam, a pia miatt. Már közel nem voltam akkora hatalmas és ijesztő, inkább, mint a szomszéd srác, aki tùl magasra nőtt.. vagyis egy olyan szonszéd srác, aki ki van varrva, na meg érdekes mùlttal rendelkezik... de ez is csak mellékes. Hamarosan megpillantottam Bemit, mire teljesen kivirultam. Ez is ritka nálam... mintha elfelejtettem volna, hogy miért is vagyok itt, s őt miért rángattam ide, ùgy lòdultam meg felé. Nehéz dolga volt velem, mivel senkit nem szeretek igazán közel engedni magamhoz, ami a szakmámban hátrány. A bájolgás viszont annyira megy, mint a magamba fordulás. Megálltam előtte pár méterrel, de észre se vett, ezért ùgy döntöttem, hogy nagyon kedvesen, a frászt hozom rá. A háta mögé lopakodtam, majd a válla felett belekukkantottam a könyvbe, amit lapozgatott. Egy szòt se értettem belőle... az angolon kívűl semmilyen nyelven nem beszélek. - Ùristen Bemi, te aztán nagyon unatkozhatsz, ha a nyàri szünet első hivatalos napjám, már mindenféle értelmetlen nyelven íròdò könyvet olvasol.- mondom neki, majd leültem mellé és rámosolyogtam. Olyan tipikus Jace-esen, a magam pimasz, modortalan mòdján. Nem tudtam hogyan mondjam el neki, ezért ùgy döntöttem, hogy kivárom a megfelelő alkalmat. Meg aztán nem is akartam csak ùgy közölni vele... milyen lenne az màr? Nem, ezt nem érdemli meg. Letettem a gitártokomat a földre, majd végignéztem rajta. - Csini vagy.- lassan közelebb hajoltam, s bármennyire nem akartam, de megcsòkoltam. Így csak nehezebb lesz mindkettőnknek. De az ùj dalom utolsò sorai is így szòlnak... one last kiss. Önző dolog, de nem akarom ùgy elengedni, hogy nem marad ròla egy emlék... bár lehet, hogy neki ez lesz a legeslegrosszabb emléke ròlam. Mert tulajdonképpen épp kihasználom szegényt. Nem tehetek ròla, ösztönös cselekedet volt. - És milyen lett a bizid?- teszem fel a lehető legsablonosabb kérdést. Ennyire halogatni valamit, amit meg se kéne tenni? Egyből elvetettem ezt a gondolatot, mivel muszály megtennem, Bemi érdekében.
Amber McClain The True
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2012. Sep. 10. Age : 30 Tartózkodási hely : × the secret rose high school
I want to be remembered as a girl who always smile even when her heart is broken.
Egyetlen Jacemnek *.* <3 viselet: EZ NI *.* szavak: 755 megjegyzés: hajaj :$ <3 bocsiii, most csak ennyi jött össze |:
Nem is nézem az oldalszámot, csak azt veszem észre, hogy egyre inkább bele bonyolódok a regénybe. Ami érdekesnek bizonyul, mivel egy nálam valamivel fiatalabb - tizennégy éves - lányról szól, akit öt éves korában raboltak el, így azt hiszi, hogy elrabolói a szülei. Aztán egyre több dolgot hall a "szüleitől", amiket nem kéne meghallania, és kiderül, hogy ha érett nővé válik, akkor prostituáltat akarnak csinálni belőle. A kis csaj még nem nagyon érti, de az olvasó, azaz én, pontosan tudom, hogy mire készülnek, mivel többet olvashattam a szülei beszélgetéséből, mint amennyit a kislány hallott. Baromi jó mondhatom. Most majd franciául olvashatom, hogy mit csinálnak a prostik. Biztos, hogy ezt a francia tanár választotta ki? Egy mondat közepén ijedek halálra, kicsit még fel is sikoltok ijedtemben, és egész testemben megborzongok. Nagyon, nagyon, nagyon ijedős típus vagyok, mindennel a frászt lehet hozni rám. Az öcsém bolondok napján szokott ilyenekkel szívatni, a halloween-t egyenesen gyűlölöm, mert mindig én vagyok a kiszemelt az osztályban, akit általában halálra ijesztenek, és horrorfilmeket sem nézek, csak társaságban ülve, középen. Hát persze, hogy Jace teljesen ártalmatlan megijesztése - ami talán nem is tudható be annak - a frászt hozza rám. Azonban a jelenléte a szokásosnál is gyorsabban lenyugtat, és egy pillanattal később már csak bájosan mosolyogva pillantok barátomra. - Ez kérlek szépen franciául van. A francia tanár ezzel csesztet a nyáron, de bevallom néha szükségem van az internetre, mivel nem tudom hogyan van a prostituált franciául. Vagyis nem tudtam eddig - magyarázom össze-vissza, és bár egy szót sem érthet belőle, ez most cseppet sem érdekel. Csak legyintek, hogy hagyjuk, még mielőtt el kell magyaráznom neki az egészet, és követeli, hogy olvassam fel neki angolul, mert franciául egy mukkot nem tud. Jó könyv amúgy, szerintem tetszene neki, bár... Bár talán még sem. Eléggé eltérő az ízlésünk, és enyhén mondva, valószínűleg lesz@rja az ehhez hasonló regényeket. Én pedig imádok olvasni, meg néha novellákat írogatok, csak úgy magamnak. De az teljesen más, mint Jace tehetsége. Neki tényleg, szinte kézzel fogható tehetsége van az íráshoz, gondolok itt a dalírásra. Emlékszem a dalra, amit nekem írt, úgy éreztem meghalok, annyira jól esett, és annyira örültem. Nekem nem írtak még dalt, Jace volt az első, talán az utolsó is egyben. Neki van valami megmagyarázhatatlan kötődése a zenéhez, amit senki, de senki nem érthet meg, csak az olyan virtuózok, mint ő. - Köszönöm - vigyorodok el, és közelebb hajolok, hogy egy édes csókban forrjunk össze. Szeretek vele csókolózni. Sőt, imádok! Vele csókolózni olyan, mintha először csókolóznék, és utoljára. Úgy élvezem, mint amikor valaki először csókolózik. Olyankor az ember törekedik arra, hogy jól csókoljon, először ízleli meg a másik ajkait, és akárhányszor megcsókolom Jace-t, ezt érzem. És mégis, ez az első csókra hasonlító dolog, nagyon összefolyik az utolsó csókkal is. Olyankor minden pillanat, minden pillanat törtrésze számít. Nem akarsz semmi mást csinálni az égvilágon, mint megcsókolni azt a valakit, és soha többé el nem akarod ereszteni, hiszen tudod, hogyha vége lesz, akkor többé nem érezheted puha ajkait. Szóval ez eléggé megmagyarázhatatlan. Nem tudom miért, de mégis mindig úgy érzem, hogy először és utoljára csókolózunk. Pedig nem, már számtalanszor megtörtént, még számtalanszor meg fog. Hiszen meg kell történnie. Követelni fogom, ott fogok táborozni a háza előtt, ott fogok hisztizni, durcázni, mindenkit megrugdosok, és megharapok. Nevetségesen hangzik, pedig valójában milyen harcias. Ettől a gondolattól mosollyal az arcomon válok el tőle. - Kit érdekel? - vonom meg a vállamat. - Megint négyes matek, a többi ötös. Elegem van, az a tanár senkinek nem ad ötöst, csak véletlenszerűen az osztály rib@ncainak - mondom keserűen, és a szememet forgatom. Tényleg nem tudom, hogy mi van azzal a tanárral. Sohasem bírtam, mindig is volt benne valami ellenszenves, valami undorító. Mármint, talán csak pletyka, talán van valóságalapja, de elvileg aki lefekszik vele, az biztos, hogy ötöst kap. Már nem azért, de ez úgy undorító ahogy van. Inkább leszek hajléktalan a híd alatt, mint valaki, aki úgy jutott be az egyetemre, meg úgy lett jó munkája, hogy végzősen megd*gatta magát a matektanárral, hogy megkapja az ötöst. Legyek 4.9-es átlagú, kit érdekel? Inkább erről csámcsogjanak a pletykás szájak, mint arról, hogy... Pfejj. - Sokkal, de sokkal jobban érdekel, hogy veled mi van! - A szemeim izgalomtól csillognak, elhelyezkedem a padon, a könyvet lerakom a földre, és Jace kezét fogva felé fordulok. El sem akarom engedni a kezét, olyan jó érzés fogni, mintha biztonságot adna. Az ujjaimmal cirógatom a tenyerén a puha bőrt, és elveszve a szemeiben várom a választ. És tényleg érdekel mi van vele, hogy végzett az akadémián. Sikerülnie kell, Isten is úgy akarja, hogy sikerüljön, és éjjel-nappal együtt lehessünk a Secret Rose-ban.
Ahogy sejtettem, Amber majdnem összepisilte magát ijedtében. Nem szòltam semmit, csak pimaszul mosolyogtam. Kezdtem feloldòdni, elfelejteni, hogy mit is keresek itt. Èppen Beminek, a barátnőmnek készülök a lelkébe gázolni. Talán pár napig sír, aztán majd valami szépfiù megvígasztalja, ő meg belé szeret és minden happy lesz. Az meg kit érdekel, hogy én összetörök, s nem tudom feledni? Az a lényeg, hogy Bemi boldog legyen. Amit tőlem nem kaphat meg, mert bennem van a szorongás, hogy mikor lát egy jobbat, aki többet jelentene a számára. Nem azért szakítok vele, kert nem szeretem. Hanem mert neki csak jibb lett. Lassan megint engedni fogok az alkohol csàbításának, neki meg ha valamire nincs szüksége, akkor az egy alkoholista pasi. Tulajonképpen vége lesz köztünk a dolgoknak, de már csak azért is megyek a Secret Rose-ba, hogy vigyàzhassak rá. Nem bírnám ki, ha baja esne. - Fùj, a francia az egy ronda nyelv. Én is tanultam, mielőtt otthagytam volna a gimit. Vagyis elvileg tanultam, de gyakorlatilag nem. Szegény Jenna, már a haját tépte.- mondom a végére elmosolyodva. Szegény nénikém már rosszul volt a stílusomtól és a kicsapongò életmòdomtòl. Még egy ok, ami miatt Bemi nem maradhat velem. Ő még nem látott felébredni a saját hányadékomban. Nem tartana valami jò pasinak akkor már. Az égre emeltem a tekintetemet, amikor a négyes matekja miatt panaszkodott. - Buta vagy, tudod? A matek négyes nagyon is jò. Ne sopánkodj, én minden évben pòtvizsgàztam. De erről senkinek.- kacsintok rà cinkosan. Nem fogok szakítani. Még biztosan nem. Vele akarok lenni, egy teljes napig, csa vele. Legyen egy utolsò szép napunk, amit még együtt töltünk. Egyáltalán hogyan mondjam meg neki? De most nem akarok ezen agyalni. Az ujjaimat az övéi közé fontam, majd megsimogattam az arcát, s mélyen a szemébe néztem. Nem sokáig bírják velem tartani a szemkontaktust, annyira kék szemeim vannak. Pont, mint az ég felettünk. - Ami azt illeti, a vizsgám a legjobb lett. Nagyon igyekeztem, ezért nézek ùgy ki, mint egy pálcikaember, meg kissé sok a nyűg, de örülök, hogy itt vagyok, veled. Szegény Jennának már az agyára mentem azzal, hogy hajnali ötkor jártam haza a koncertek miatt. Nem tudtam rendesen aludni, de finanszíroznom kellett az akadémiát, nehogy már a nénikém fizesse, amikor keresek pénzt a zenéléssel. Magyarul nehéz volt, de sikerült. Kaptam egy kis ihletet és írtam két dalt akkusztikra, egyet már fel is vettem.- teszem hozzá halkabban. Nem akarom eljátszani Beminek a Forevert, azt majd csak később. Nincs itt az ideje. El is kaptam a tekintetemet ròla, s a kezeinket kezdtem el bámulni. Belül tomboltak bennem az Erzelmek, a lemondás a szerelem, a vágy, a kétségbeesés, na meg a bizonytalanság. - Na és mi van Bennel?- terelem a témát egy bájmosollyal. Ekkor tűnt fel, hogy szemrebbenés nélkül hazudtam neki arròl, hogy mi van velem. Jobb ha nem tudja. Az fájna neki. Nem fogja kibírni, ha megtudja az igazat. Legalábbis én összetörnék, ha kiderülne, hogy a nőm alkoholista. Hirtelen ötletből az ölembe hùztam Bemit, s àtöleltem. Az arcomat a hajába fùrtam, el akartam raktározni az emlékezetembe az illatàt. Jò szorosan tartottam, s már a füleimmel roppanò hangokat hallottam, mire elengedtem. Az egyik kezemmel a meztelen combját simogattam, de nem szòltam semmit. Vártam, hogy reagáljon valamit arra amit mondtam, s közben a gitárom tokjával jàtszadoztam.
Amber McClain The True
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2012. Sep. 10. Age : 30 Tartózkodási hely : × the secret rose high school
I want to be remembered as a girl who always smile even when her heart is broken.
Egyetlen Jacemnek *.* <3 viselet: EZ NI *.* szavak: 927 megjegyzés: <333 csak soksok szív
- Szerintem... Le français est une belle langue - válaszolom franciául, és huncutul elmosolyodok. Ha minden igaz azt mondtam, hogy a francia egy gyönyörű nyelv. Szeretem a franciát, szerintem szép nyelv, ezen az egy nyelven még káromkodni is gyönyörű. De tényleg! Emlékszem, egyszer matekórán elkáromkodtam magamat franciául, csak annyi volt a szerencsém, hogy a matektanár nem tudott franciául. Ez még kilencedikben volt, a mostani matek tanáromról semmit nem tudok, szóval az övén azért nem fogok francia csúnya szavakat mondani, amik amúgy szépen hangzanak. - Egyszer elmehetnénk Franciaországba mutatok rá, és elmosolyodok. Számítottam rá, hogy valami ilyesmit fog mondani, pedig felháborodásom jogos, megérdemelném azt az ötöst, és akkor nem kéne ezen bosszankodnom. Néha elgondolkozok azon, hogy normális tanárnál vajon hányas lennék, de mindig eszembe jut, hogy kilencedikben sem voltam jobb négyesnél, és elvetem a témát, mielőtt megint elkezdek ezen idegeskedni. - Hát, a lényeg, hogy mindig átmentél, és nem egy általános iskolás harmadikossal járok - nevetek fel, és egy mosolygós puszit nyomok ajkaira. Ha jobban átgondolom az sem túlzottan érdekelne. Semmi sem érdekel, csak az, hogy Jace csak az enyém legyen, és tudjam, hogy én is csak az övé vagyok. Borzasztó egy irigy természetem van, nem tehetek róla, de ha valami az enyém, abba foggal körömmel kapaszkodom. Jó, belé talán nem így kapaszkodnék, hanem valami diplomatikusabb módot keresnék arra, hogy hogyan is tartsam meg magamnak. Azt hiszem ezt nem kell túlragoznom, hogy mindenki értse mire gondolok. Aki úgy érez mint én, az pontosan tudja, hogy milyen dolog megvédeni a szeretteidet. Megvédeni másoktól, csak a magadénak kiközösíteni. Nem is vágyok másra, csak hogy egész életemben ezt csináljam, mert szívesen teszem, a fél karomat is odaadom akár, ha ez kell. Tűzbe nyúlok, és lenyírom a fejemet kopaszra. Persze, feltéve, hogy Jace nem akar otthagyni másért. Ha valami liba felbukkanna, és csak idegesítene minket, azzal elbánnék, de... De azon gondolkodni sem akarok, hogy mi lenne ha Jace lenne az aki feldobja szétmenésünk ötletét. Őszinte mosollyal az arcomon hallgatom végig, hogy vele mi van, és nagyon örülök neki, hogy ezek szerint minden jól ment, és semmi probléma nincsen az akadémián. Végtelenül büszke vagyok rá emiatt, csak úgy csillognak a szemeim, mint a sarkcsillag, és mindenképpen az ő tekintetét keresem, azokat az észveszejtő kék szemeket, amikbe mióta bele vagyok zúgva. Na meg az észveszejtő szemek gazdájába is. Én is észrevettem, hogy sokat fogyott, sejtelmem sincs mekkora nyomás lehetett rajta a vizsga miatt, de talán jövőre majd megtudom. Kicsit aggódtam is érte, de ezek szerint minden rendben van vele, és mint mondják, minden jó ha a vége jó. És most minden jó nem? Olyan tökéletes, hogy az elmondhatatlan, mintha minden már az csiripelné, hogy Ő meg Én. Nem is csoda, a ma születő kapcsolatok hatven százaléka a facebook-on és a twitter-en él, harminc százalék azért jött össze mert az iskolában, az egyetemen, vagy a szomszédságban remek párként uralkodnak, és a maradék tíz százalék teljesen normális, szerelmes párkapcsolatot áépol. Ilyen a miénk is Jace-el, és csak hálát tudok adni mindennek ami ezt okozta. Mintha valami kémiai reakció lenne a miénk, megállíthatatlan, létfontosságú, amit még a tudósok is kutatnak. - Éééés - húzom el a szót, aztán folytatom izgatottan. - Mikor mutatod meg őket? - vigyorodok el, és a gitárja felé biccentek. Szeretem hallgatni ahogy játszik a gitáron, ahogy énekel, mindig mintha valami börtönbe zárnának, ahol folyamatosan ő énekel. Rabul ejt, ez az! Rabul ejt, és ki sem akarok szabadulni. A következő pillanatban arra eszmélek, hogy tőlem kérdez valamit, amire már válaszolnék is, amikor magához húz. Nem ellenkezek, engedem, hogy közelebb húzhasson magához, és a pulzusom is gyorsul, miközben az ölében találom magamat. Átkarolom a nyakát, és úgy ölelem magamhoz. Szinte csimpaszkodok rajta, mint valami kis majom. El sem akarom engedni, a végtelenségig meg még egy kicsit akarom ölelni. Biztonságot nyújtó karjaiban jobban érzem magamat, mint amikor egyedül ülök a sarokban, amikor könyvet olvasok, amikor zenét hallgatok, a barátaimmal beszélgetek, vagy éppen szépet álmodok. Jobb annál is mint amikor bárki más hozzám ér. Olyan, mint mikor táncolok. úgy érzem csakis én vagyok a világ közepe, úgy érzem nincsen mitől félni, hiszen amit teszek az jó, az gyönyörű, az a világ legjobb dolga. Szinte már fáj, fáj annyira szeretek vele lenni. Majd' beleborzongok amikor végigsiklik a keze a combomon, de nem borzongok meg, hiszen csak belül remegek, a gyomromban repkednek a pillangók. Kívül csak egy boldog leányzó vagyok, aki teljesen el van varázsolva. Majdnem el is felejtek válaszolni a kérdésére. - Hatra értem jönnek apával. Neki most van bizi osztása a közelben, de leveleztem vele év közben, így tudom, hogy milyen borzasztó jegyei vannak - vállat vonok, aztán habozok egy kicsit. Végül nem bírom tovább, muszáj kimondanom ami a szívemet nyomja. - Vége van a sulinak, így megyünk a nagynénémékhez lakni. Tudod, apa a seregben szolgál, anya meg... - csöndben maradok, és nyelek egyet. Vállat vonok, aztán úgy folytatom, mintha nem is mondtam volna semmit. - Szóval arra gondoltam, hogy majd... Majd eljöhetnél velünk nyaralni. Eredetileg tánc táborba mennék, három hétre, de azt lemondhatom simán - legyintek, és rámosolygok. - Csak örülnék neki, ha nyáron is együtt lehetnénk. Úgyis nagynénémék azt mondták, hogy Ben-t meg engem elvisznek magukkal családi nyaralásra, Európába, talán Francia vagy Spanyolországba, és téged is magunkkal vinnénk. Bár tudom, hogy utána a suliban is ott leszel velem de... - abbahagyom a beszélést, lefagy az arcomról a mosoly és lesütöm a szememet. Basszus, akkora hülye vagyok. Jace-nek valószínűleg milliónyi dolga lesz a nyáron, koncertek, meg minden. Bulik, amiért végeztek az akadémián, stb. - Bocsi. Meg sem kérdeztem, hogy egyáltalán van e kedved és időd - mondom lebiggyesztett ajkakkal, és a combomon lévő kezére pillantok, csak hogy ne kelljen ránéznem. Tök hülyén jött ez ki, most szabadultunk el, és máris magamhoz láncolom. Aztán már a suliban is rajta akarok lógni. Pedig igazából csak rettenetesen hiányzik.
A kedvesem valami értelmetlen zagyvaságot magyaràzott nekem, mire csak mosolyogva borzoltam össze a haját. Persze ezt is csak kedveskedve tettem, vagyis inkább a magam mòdján kedvesen. Mert kevés emberrel vagyok szívből kedves... persze ezt Bemi nem tudja, nem sok mindent tud a mùltamròl. Nincsen semmilyen mocskos titkom, amit rejtegetni akarnék. Inkább csak a srácot pròbálom átfomálni, aki vagyok. Sokkal kellemesebb ìgy tükörbe nézni, s látni egy idegent, minthogy a saját énemet láthassam, lepusztuova, teljesen tönkremenve. Mert amikor kezd lenőni a festett hajam, kàbé ùgy festek, mint a mosott sz@r. Egyszerűen fájdalmat okoz, ha látom magam. Ezért is van a smink, mert ùgy máshogy nézek ki. Ez a mentőövem. Egyre inkàbb kezdett csengni a vészharang a fejemben, miszerint egyáltalán nem illek Amberhez. Most màr mindenképp megteszem, erősebb a vágy, hogy normális srácot találjon, mint az én fájdalmam. - Majd talán egyszer.- mondom, de egyből bűntudatom lett, amiért nem merültem bele komolyabban a témàba. Haragudtam magamra miatta. De ilyesmiket nem ígérhetek meg, nem akarom hitegetni a közös jövőnkről, mert nincs olyanunk. Akármennyire is fájdalmas ez, de ez az igazság. Nem tudok szorongásban élni valaki mellett. A magam fájdalma már nem érdekel, de a másiké igen, ha nem tudom mrgadni neki azt, amit megérdemelne. - A suli az uncsi dolog. Látod, én semmire.nem fogok menniazzal, amit te tanulsz, mert ottvan a zene, meg már hivatalosan is nyomozò lettem. Bár annak más okai vannak, nem az, mert olyan pszihopata vagyok, hogy szeretek fejvesztve lövöldözni, meg diákokat megbilincselni. Ja és csak megjegyzem. A középsulibòl is lekoccoltam, szòval mindenképp itt lennék. És hidd el, nem harmadikban bukdácsoltam.- nevetem el magam, de a nevetésembe vegyült egy kis feszültség és szomorùság, bár ezt pròbáltam lelezni. Jatszak neki? Mit? A Forevert nem játszhatom el... az mégis csak arcon csapás lenne neki. Nem, ezt nem teszem meg Bemivel, ennél sokkal többet érdemel. Így is elég szemét dolog tőlem, hogy amiért szeretem, nem tudom csak ùgy elengedni. Szegénynek fogalma sincs ròla, hogy miért vagyok itt... vagy, hogy mit forgatok a fejemben. Talán valami pörgősebbet kéne jàtszanom, de akkor az ùjabb hazugságokhoz vezetne, mivel ami ne akkusztikra van írva, azt mindenki kihallja.. az is akinek botfüle van. - Hatkor menned is kell? Ne már. Kérlek maradj nàlam reggelig. Nincs otthon senki, én meg veled akarok lenni, mert egész nyáron alig leszek itthon.- mondom könyörgő tekintettel. Ez teljesen igaz. A srácokkal rendesen betábláztuk magunkat, fel is akarunk venni pár számot, meg a Hip-Hop Hardcore stílusbòl kitörni. Ami nagy munka lesz. Ha akarnék se tudnék magamnak szabadidőt csinálni. Viszont ez nekem egy terápia lesz, teljesen tiszta leszek, lehetséges az is, hogy le tudok szokni az alkoholròl. - Nagy lány vagy màr, apud elengedhetne. Otthon tudnék is jàtszani neked, mert a szöveget nem memorizáltam rendesen Friss dalok, játszani meg nem nagyon volt rá időm. Bevallom a kottàt se tudom még nagyon.- mondom neki. Ez is iaz volt. Valahogy az első hazugsàgom megerősítette az őszinteségemet. Soha életemben nem hazudtam, nem láttam értelmét. Az emberek ùgyis megtudják amit akarnak, hát miért ne mondanàm el az igazat? Rosszabbat kapok, ha füllentek. Meg az is becsülendő dolog, ha valaki nem színezi ki a valòságot. Ekkor Bemi ismét megszòlalt, s a tervem teljesen összedőlt. Muszály lesz visszautasítanom. Komolyan semmi időm. - Èletem, ne haragudj, de ez a nyaram teljesen telítve van. A srácoknak màrelígértem magam, mert év közbe nem lesz időm a bandára. Trist meg a seggemet az űrbe lövi fel, ha egy napot is kihagyok. Tudod milyen. Ők az egész nyarat arra àldozzàk, hogy garázsba vonuljanak, s kitaláljunk valami ùjat, ami robbanni fog, és ehhez én is kellek. Klipet is forgatunk, rendesen stùdiòba vesszük fel a dalokat... szòval érted, lesz dolgunk. De te érzed nagyon jòl magad, s ne mondj le semmit miattam, mert nem ér annyit. Suliidőben ùgyis látjuk egymást.- magyaràzom. Kissé bunkònak éreztem ezt a hatàrozott elutasítást, meg talán tùl sokat érveltem, amiből Bemi azt hiheti, hogy nem akarok vele lenni. Akarok, tùlságosan is, de nem lehet. Sajnos, eztnem engedhetem meg magamnak. Most már biztosra éreztem, hogy neki nem én vagyok az, akivel le tudná élni az életét. Persze, ilyen komoly dolgokra nem is akarok gondolni, de azt tudom, hogy nincs még egy ilyen lány, mint ő.
Amber McClain The True
Egyetlen Jacemnek *.* <3 viselet: EZ NI *.* szavak: 598 megjegyzés: sajnálom hogy ennyit kellet rám várnod
Még nem voltam Franciaországban, pedig igazán jó lenne oda menni. Elvileg nagyon szép, és érdemes oda menni. A tenger, és az a rengeteg nevezetesség, ami talán történelmileg unalmas, de látványában kápráztató, valami olyan idilli összképet alkothat, mai nem sok helyen pillanthat meg az ember. Én, és BB folyamatosan azt mondjuk a nagyszüleimnek, hogy oda menjünk nyaralni, de az öcsém, és az unokaöcsém - akik valami véletlen folytán ugyanannyi idősek - meg folyton Spanyolországért ugrabugrálnak, mert láttak valami hülye szuperhősös filmet, amit Spanyolban forgattak, és még most is nagyon nagy az ottani perpatvar. Hát persze, hogy oda akarnak menni. Spanyolország sem rossz, de azért be kell vallani, jobban szeretném Franciaországot. - A lényeg az, hogy itt vagy, és hogy a következő évünk nem lesz olyan nehezen megoldva, mint az idei. Ez sem volt annyira távkapcsolat, mert szerencsére sokat láttalak, meg beszéltünk skype-on de... Nem sokkal jobb, hogy most már ott leszel tőlem méterekre?? - vigyorodok el, és a szemeim csillognak, mintha mindjárt ki akarna folyni egy örömkönny. pedig nem kell sírnom, nincs is sírhatnékom - még az örömtől sem. A szemem ki van száradva inkább, hiszen alig tudok pislogni, folyamatosan csak Jace szemeit vagyok képes bámulni, mintha megigéztek volna és egy életre hozzákötöztek volna a fiúhoz. Soha nem éreztem ilyet még ezelőtt, ehhez kétség sem fér. Közelebb hajolok, és ismét csókot adok neki, miközben az ujjaimmal már a teljes karját cirógatom. - Nem tudom Jace - biggyesztem le az ajkaimat, és sürgősen gondolkodóba esek. Tényleg nem tudom. Ami azt illeti apának fogalma sincsen róla, hogy nem vagyok szűz, és hogy a szüzességemet, pont Jace vette el, de... Nem akarom az orrára kötni, és amúgy sem engedné meg, hogy ott aludjak Jace-nél, mikor tudja - látja! - hogy fülig szerelmes vagyok. Soha nem kezelt gyerekként, de ez nem azt jelenti, hogy éjszaka kimenőt kapok, hogy a barátom lakásán töltsem az estét. - Apa nem fogja megengedni - rázom végül meg a fejemet, és szomorúság költözik az arcomra. Rettenetesen érzem magamat, hirtelen vágyat érzek, hogy átmenjek hozzá, és hogy az egész estét vele tölthessem, de ez megoldhatatlan. Ha Apa nem lenne itt, hanem már a katonaságnál lenne, akkor nem lenne ilyen problémám, valamit hazudhatnék, hogy miért nem megyek haza, de de apa? Apa mintha a fejembe látna, pontosan tudja mikor hazudok, pontosan tudja mire készülök. Én nem rendelkezek ilyen képességgel sajnos, pedig milyen jó is lenne, mindig tudnám ha valaki hazudik, és tudnám kinek mi a szándéka. - Máskor? - kérdezem, és rámosolygok. A nyár még olyan hosszú, hiszen egy órája ha elkezdődött, remélem Jace ráér, még egy hétig, hogy valamikor megejthessük a találkát. Sokkal egyszerűbb lenne otthonról eljönni, hogy ottalszok egy barátnőmnél, mint egy randi után megkérni apát, hogy hadd ne kelljen otthon aludni. Mármint ki ne jönne rá, hogy ha a lánya a szerelmével töltött órák után, nem otthon akar aludni, akkor valószínűleg a pasijával szeretne lenni? Ez annyira egyértelmű, hogy nincs mit rajta túl ragozni. Azonban amikor megemlíti azt, hogy tudna játszani felcsillan a szemem. - Esetleg átmehetnék egy darabig, maximum apa értem jönne, és nem aludnék ott. Úgy megfelel? - kérdezem, és az apró reménysugár egyre nagyobb lesz bennem, miközben Jace arcát fürkészem. - Rendben, igazad van. Remélem nagy sikeretek lesz - vigyorodok el. - Mármint olyan jó számaitok vannak, amiket eddig hallottam annyira tetszettek. Én leszek az első számú rajongótok. Ha megyünk nyaralni akkor pedig mindenhol a ti számotokat fogom nyomatni, hátha a franciák is rászoknak - nevetek fel, és önkéntelenül is elképzelem, ahogy a tengerparton süttetem a hasamat, miközben a telefonomból szól Jace bandájának egyik száma. Sugárzó mosolyt vetek rá, és közelebb hajolok, hogy a nyakára is hintsek pár puszit.
Tudtam, hogy mi nem jò nekem. Nem jò, ha ez a làny velem van, mert nem érdemlem meg. De ha meg nincs velem, akkor az a baj. Semmi nem jò, mindig hiányozni fog nekem. Ebben a percben is hiányzik, mivel tudom, hogy minden egyes érintéssel bűnösebb leszek, s csak elválni lesz nehezebb. Talán jobb, hogy távol leszünk egymástòl, nekem meg rengeteg dolgom lesz. Mindketten fel tudjuk md dolgozni a történteket. Kissé elkalandoztam, arra kaptam fel a fejeem, hogy megcsòkoltn. A teljesen szétvarrt karomat simogatta, mire én gyengéden a szőke hajàba tùrtam. Hamar.megszakítottam a csòkot, ez csak egyre nehezebb. a földet bámulta egyszerűen, nem akartam ránézni. A lelki világom nagyon sérülékeny, màr nem egyszer lettem majdnem öngyilkos, mikor valami bántott. Egyszerűbbnek tűnt, hogy eldobjam az életem, annál, hogy szembe nézzek a problémákkal. Mindig is ilyen voltam. Rám senki nem tud hatni, már hat éves korom òta jtelhesen tönkrementem. Még mindig nem néztem rá, már teljesen kétségbe voltam esve. A könnyek már szurkálták a szemem, de visszapislogtam őket. Mégis milyen férfi vagyok? Összeroppanok ha valami fájdalmasat kell tennem. Ez így tényleg nem mehet tovvább. - Lehet, higy jobb lenne ha maradnànk. Van egy régebbi dalom, amit még nem hallott senki, tesztelhetnéd.- mondom, majd Bemi derekára tettem a kezem, s visszaültettem magam mellé a padra. A fehér akkusztikusomat tettem az ölembe, a lábamatpedog felpakoltam, hogy a gitár rendesen fogva legyen. Nem akartam lekoccolni a drága hangszeremet. Nem szòlt az tökéletesen, sőt nagyon is hamis volt, ezért elkezdtem hangolgatni. Egész este játszottam, nem tudtam aludni. Jenna màr mJdnem megbolondult, ezért elmentem egy clubba, ahol az emberek értékelték a dolgokat. Persze én magamba döntöttem hatalmas mennyiségű tequilàt, de ezt megtartanàm magamnak. Eljátszottam az egyik kedvenc Nirvana számom riffét, tesztelésképp, hogy meglássam ha esetleg hamisan szòl, de a hangja gyönyörű volt. Mintha egy profi hangolta volna. Játszani kezdtem egy számomra oly kedves dalt, aminek No matter what a címe. Bátran énekelni kezdtem, a mély rekedtes hangomon, amit sok rockénekes elirigyel tőlem. Többek között Jared Leto is, vele találkoztam. Mondta is. Játszottam neki egy koncertjük után, s megjegyezte, hogy gyakran neki is jòl jönne egy ekkora hang, ami szòl. Az biztos, hogy ordítani, hörögni, vagy csak szépen énekelni nagyon lehet vele. Ez egy ajándék. Gondolom van isten, mivel elég sz@r életem volt. Ennyi örömöm legalább van. - Na, milyen?- kérdezem. Mosolyogni akartam, de nem ment, már nem volt hozzá erőm. Hamarosan meg kell mondanom a dolgokat. - Hmm remélem nem lesz igazad. A franciák nem kedvelnék a zenénket, mert a mi zenénk az tipikus amerikai. Tùl vad, tùl obsztyén. Gondolj csak az I almost told you that I loved you-ra. Tele van kàromkodAással, az első sor, pedig gyakorlatilag a szøpásòl szòl. Tipikus részeg munka volt.- magyarázom màr pimazul mosolyogva. Na, hát ige. Jerry-vel kissé.akkor is felöntöttünk a garatra. Azt hoztuk össze negyed òra alatt, hogy "imádom amikor térdelsz!" Érdekes volt, persze öt percig csak röhögtünk, akàr a vadállatok. Azokban a percekben nagyon viccesnek hatott ez a mondat. - Vannak olyan számaink, amiket nem ismersz és ez a te szerencséd. Egyszer láttál engem részegen, de amikor az egész banda ki van ütve, akkor érdekes.dolgok születnek, amiket valòszínüleg soha nem fogsz meglàtni, ha rajtam mùlik.- mondom neki pimasz vigyorral. Ha rajtam mùlik engem se lát többet... sajnos így kell lennie.
Amber McClain The True
Tárgy: Re: Jace & Amber / 2011 - 2012-es tanév vége Szomb. Okt. 06, 2012 10:01 am
jace
Egyetlen Jacemnek *.* <3 viselet: EZ NI *.* szavak: nemtudoom, kevés xD megjegyzés: bocsi, hogy csak ennyi, de most békültem ki az egyik legjobb barátnőmmel, mire a másik épp összeveszik velem. :DD nincs túl sok kedvem még írni <3 de a kövi hosszabb lesz
Fogalmam sincsen miért szakítja meg a csókot, én ülnék még itt napokig, összefonódva, nem érdekelne senki. Talán még apa sem, pedig belül nagyon utálom magamat ezért. Apát nagyon keveset láthatom, és mégis csúnya módon képes vagyok elfeledkezni róla, és a szívem itt tartana, Jace-el. Hiába tudom, hogy apával sokkal kevesebbet találkozhatok majd, mégis Jace-en jár az eszem minden pillanatban. Szégyellem kissé, de nem tehetek róla, az érzelmeinket nem mi irányítjuk, azok irányítanak minket. Ez azóta így van... Nos mióta, az ember létezik. Amióta rájöttek az emberek, hogy létezik egy olyan megmagyarázhatatlan dolog, mint a szerelem, amikor valakiért mindent megtennél, feltétel nélkül szereted őt, és elég ha rád mosolyog, elég ha rád néz, és te máris úgy érzed, te vagy a világ legboldogabb embere. Én vagyok a világ legboldogabb embere! Legszívesebben ezt üvöltözném, visítanám mindenhol, és eldicsekednék minden egyes lánynak ezzel. - Mi... - kezdek bele, de elakad a szavam. Azt kérdezném, hogy mi a baj, de nem mondom végig a mondatot, mert Jace elültet az öléből. Olyan, mintha csak nyikkantam volna egyet miközben lehuppanok a padra, Jace-nek fel sem tűnik, hogy kérdezni akarok valamit. Ha mégis feltűnik, akkor hamar témát vált, és pontosan tudja, mivel lehet elcsavarni a fejemet a buta kérdésektől. Ha azt mondja énekelni fog. Ilyenkor mindig hevesebben ver a szívem az átlagosnál. A nem átlagosnál is hevesebben, mivel amikor Jace nincs a közelemben, akkor átlagos a szívverésem, mikor mellettem van, akkor gyorsabban ver a szívem, és mikor énekel... Akkor úgy zakatol, hogy néha attól félek egyszer csak elfárad, és leáll. De az sem érdekelne, tekintve, hogy az utolsó ember akit láthattam, az Jace. Komolyan úgy gondolom, hogy ő lesz életem értelme, hogy vele örökkön örökké együtt maradok. Gyerekekben, meg közös lakásban még nem merek gondolkodni, de ezek után jön majd még az egyetem, a főiskola, vagy attól függ mi szeretnék majd lenni. Esetleg táncos leszek, ezen is gondolkodtam már...De még van egy évem gondolkodni, és ez az egy év olyan rengeteg, még ha olyan kevésnek is tűnik. Eredetileg félnék, hogy nem tudom mihez akarok kezdeni, de nem félek, mert Jace itt van mellettem, és tudom, hogy rá bármikor, bármilyen helyzetben számíthatok majd. Ő lesz az egyetlen biztos pont az életemben, amikor kilépek az iskola kapuján, a nagy világba, hogy eldöntsem mihez is akarok kezdeni. - Játssz, játssz, játssz! - csillan fel a szemem, és mintha oktávokkal magasabban vinnyognék neki. Annyira szeretem mikor játszik. És csak bólogatok, mint egy kis óvodás, amikor azt mondja, tesztelhetném a dalt. Bár én elfogult vagyok nagyon. Azonban itt nem kell elfogultnak lenni, hiszen tényleg baromi tökéletes a szám. Miközben hallgatom az egymás után következő versszakokat, a refrént, lehunyom a szememet, és mosollyal az arcomon hallgatom a kellemes dallamot. Gyönyörű a szám, és bár eléggé hülyén hangzik, de végig úgy érzem, hogy ezt Jace nekem szánja, hogy nekem énekel erről. A szövege megbabonáz, pontosan úgy, ahogy Jace is teszi velem. Jace, és ez a gitár valahogyan tökéletesen összeillenek, a hangja mámorító, és az egyik legkellemesebb hang, amit életemben hallottam. Amikor vége a dalnak kinyitom a szemem, és érzem hogy vékony könnyfátyol borítja azt. Elmosolyodok, nem gördül ki egy könnycsepp sem. - Jace, ez gyönyörű - mosolyodok el, és sugárzó szemekkel nézek rá. Felnevetek. - Értettem, akkor viszek fülhallgatót - vigyorodok el. - Egyszer majd meglesem - nevetek fel, és megint átölelem őt.
Kedvesen rámosolyogtam a lányra, s utoljára egyszer átöleltem. Most, vagy soha, bár én az utóbbit szeretném inkább. Hamar megszakítottam az ölelést, majd zavartan lesütöttem a szemem. - Örülök, hogy tetszik.- motyogom. Meg kell tennem, mindenkinek így lenne a legjobb. Nem akarom egy ilyen fiatal lánynak kiélhetetlenséget nyújtani. Neki pasiznia kéne, s élni az életét hegy normális sráccal, akit két hónap múlva kidob egy másikért. A legtöbb kapcsolat úgyis hazugságon alapul. A mienkbe is vegyült, már így a végére, de most már mindennek nevezhető, csak kapcsolatnak nem. - Figyelj Bemi, komolyan beszélnünk kell. Vannak dolgok, amiknek jobb ha vége van. Igazából...- mondom, de a szavam hamar elakad. Nem tudom megtenni, de muszáj. Vajon miként fog reagálni? - Igazából el kell mondanom neked valamit. Már hetek óta érzem, hogy te jobbat érdemelsz nálam.Nem sokat tudsz rólam, sok mindent nem mondtam el a gyermekkoromról- magyarázom neki, a kezeimet összekulcsolva. A földet néztem, nem bírtam a szemeibe pillantani. - Tudod... azért lettem nyomozó, mert anyámat meggyilkolták, amikor hat éves voltam. A nagynéném nevelt fel. Azóta szenvedek kóros depresszióban, amibe mindig vissza fogok esni, mivel minden egyes nyomorult éjjel előttem lebeg ahogyan anyám fekszik a földön, vérbe fagyva. Feladtam a sulit, nem is érettségiztem le, csak azért, hogy ezekre a rohadt pszihopatákra vadászhassak.- magyarázom neki a dolog megrázóbb részét. Túl vagyok rajta. Elmondtam valakinek, aki nem Jenna, bár vele se beszéltem a dologról. A mai napig a fejembe lát, tudja, hogy nem vagyok túl rajta, s soha nem is leszek túl rajta. Olyan összetett anyai megérzései vannak, amilyen egy édesanyának sincs. Mert senki nem tudja, hogy a fogadott gyermeke mikor készül épp hülyeségre, nem érezzük meg, ha valamelyik nagyon közeli ismerősünk bajba kerül, mert nem foglalkozunk velük annyit, hogy ez így legyen. - Ennek semmi értelme. Csak azt akarom neked ezzel elmakogni, hogy mindig az alkoholba menekülök, s senki nem tud segíteni. Nem akarom, hogy tönkre menj mellettem. Ezért szeretném, hogy vége legyen közöttünk mindennek, mert te jobbat érdemelsz egy depressziós alkoholistánál. Van nálam rengeteg sokkal jobb pasi, mert nem is vagyok jó pasi ami azt illeti.Biztos vagyok enne, hogy egy olyan lány, mint te megtalálja a legjobbat a számára.- mondom neki, még mindig a földet nézve. Vártam, hogy valamiféleképpen reagáljon, számítottam egy pofonra, vagy hasonlóra, de nem tudtam, hogy mit fogok kapni. Vajon meddig fajulnak még a dolgok? - Nézz csak rám. Csont sovány vagyok. Hazudtam, amikor azt mondtam, hogy a fáradságtól van. Egyszerűen nincs étvágyam, s leiszom magam, mert van egy olyan érzésem, hogy te jobbat érdemelsz és erre rá fogsz jönni. Ezért akartam én szakítani veled, hogy ne te hagyj ott, mert az jobban fájna.- mondom, majd a szemébe néztem. Kíváncsian vártam, hogy mit lép a dolgokra, talán csak kimonjda, hogy ő is ezt akarta, csak nem merte elmondani, mert félt, hogy megbánt.
Amber McClain The True
Egyetlen Jacemnek *.* <3 viselet: EZ NI *.* szavak: há mijáz hogy káttű? nem, amúgy nemtudom mennyi :DD megjegyzés: úúúú *.* szerintem írhatsz zárót, aztán én is írok <33 imádlak
Ha kivetíthetném a parkba a bennem lejátszódó dolgokat, akkor valószínűleg egy hatalmas tornádó söpörne végig itt, akár csak az én szívemen. Mintha minden elpusztítana bennem Jace pár szava, vagy sok mondata. Úgy érzem végem van, már amikor elkezdi, hogy valami komolyról akar velem beszélni, akkor megsúgja nekem a női érzésem, hogy meneküljek amerre látok, mert ebből semmi jó nem fog kisülni. Hányszor kezdődött már így mondata a pasimnak? Hányszor mondták már, hogy Bemi, beszélnünk kell valami fontosról. Hányszor ültem tehetetlenül, hányszor vágtam pofán a velem szemben lévőt, hányszor szaladtam el sírva, és mégis, ehhez képest az összes többi eltörpül az összes. Mert most csak ülök, bénultan. Nem kísérlem meg megmozdítani a lábamat, mert tudom, hogy nem mozdulna. Nem próbálnám meg felemelni a kezemet, mert ott maradna az ölemben, elernyedten, gyengén, és ugyanolyan bénán ülnék, bármerre is próbálnék mozogni. A szemem kiszárad, a könnyem sem tud kicsorogni, még az is belém fagyott. Valahol az ébrenlét, és a kóma között lebegtem félúton, ami valószínűtlen, mert az ember vagy ájult állapotban van, vagy fel van ébredve nem? Nincs olyan, hogy köztes állapot, a bambulás sem köztes állapot. Nem is tudom, hogy akkor most mégis mi történik velem. Mert, hogy... Mert hogy semmit sem tudok felfogni abból, ami körülöttem történik. Nem akarom hallani, mégis hallom, és nem tudok másra figyelni, csak Jace mozgó ajkaira, amit már annyiszor csókoltam, és melyek már annyiszor csókoltak engemet. Igazi szenvedéllyel, valódi szerelemmel. Valami igazi volt köztünk, valami igazi van most is, és ő próbál lerombolni mindent, mikor olyan biztos talpazatot építettünk a kapcsolatunknak. És elrontja, romba dönti a mi építményünket. A mesterművet, a boldogság kapuját. Rám dönti. Ő nem áll alatta, csak én, és rám dönti, mintha meggyilkolna. Inkább tépje ki a szívemet, az talán kevésbé fáj. Szótlanul hallgatom végig. Utasításait követem, végignézek rajta amikor azt mondja, és látom, hogy milyen sovány. Önkéntelenül megremegek, amikor azt mondja, hogy senki sem tudja megmenteni ebből az állapotból. Mi az, hogy senki nem tud segíteni? És én? Mit gondolsz, én nem vagyok elég jó ahhoz, hogy segíthessek? Én nem vagyok jó semmire? Jace ne tedd ezt, tudod, hogy szeretlek, és hogy te is szeretsz. ne hagyj el, majd együtt megoldunk mindent, és a világ legnagyobb butasága az is, hogy te meg én nem illünk össze. Összeillünk, nem véletlenül jöttünk össze akkor, nem véletlenül vagyunk együtt még most is. Csak azt nem értem miért? Ki vett erre rá? Megtalálom, és szétverem. Mert te az enyém vagy, és én borzasztó önző vagyok, így csak, és csakis az enyém vagy, ez soha nem lesz máshogy. Ha meglátnám, hogy más lányé vagy, odamennék és megölném. Apró darabokra tépkedném, akárcsak te most az én szívemet. És ezért tudom, hogy szeretlek. Mert nem tudom elképzelni az életemet nélküled, mert nélküled nincsen életem. Nélküled egy olyasvalaki vagyok, aki örökre magányos marad. Nélküled senki nem vagyok. Annyira kevés ember van akit szerethetek, annyira kevesen szeretnek. És mégis, a sors még azt a maroknyi embert is el akarja tőlem venni. És tudod mit mond? Azt mondja, hogy azért, mert NEM ILLÜNK ÖSSZE??!! Ezt képes mondani. Az agyam kattog, az előbbi mondatokat mind megfogalmazom magamban, de a szám is le van bénulva, és nem tudok mit mondani. Csak bámulom őt keserűen. Érzem, hogy könnycseppek mardossák a szememet, mert most már azok is feloldódtak, készek kipotyogni. - Ezer, meg ezer darabra töröd a szívemet és... - szólalok meg végül. A hangom nyugodt, halk, és hallatszik rajta, hogy nagyon nehéz beszélnem, mert mindjárt kitörik belőlem a sírás. - ... és képes vagy azt mondani, hogy azért, mert nem illünk össze - fejezem be nagy nehezen a mondatot, a torkom ég, és fák. Mintha a mandulám hatszorosára nőtt volna, dagadnának az erek a nyakamon, és mintha szét akarna robbanni az a gumó a torkomban amitől nem tudtam az előbb megszólalni. Nem tudom mit csináljak. Csak nézek rá, és a következő pillanatban érzem hogy az első könnycsepp kiszökik a szememből. Végigsiklik az arcomon, majd őt követi a másik, és a következő. Az ajkamba harapok, és elfordulok, nagyokat lélegzek, azt sem tudom mit csináljak. Nem tudom, hogy elmenjek, vagy Jace-nek esedezzek, hogy ne tegye ezt velem. Úgy döntök felállok. Bár fáj a fejem, és szédülök, mégis jól esne felállni. Így hát ránehezedek a lábamra, és felállok a padról... Aztán... a következő pillanatban azt hallom, hogy a fejem koppan egyet a földön, miközben összeesek, és minden elsötétül.
A lánynak, akit a legjobban szerettem a világon a reakciòja rosszabb volt, mint számítottam. Nem akartam sírni látni, ő az egyetlen, akiért bármit megtennék, az életemet adnám érte. Az egyetlen személy, aki igazán megtalálta az utat a szívemhez. A nő, ki töjéletesebb az összes többinél. Pont ezért nem érdemlem meg. A világ legtökéletesebb lánya, nem egy alkoholista rocksztárhoz valò. Bemi jobbat érdemel. Mondjuk egy menő focistát. Semmiképp se egy kimért, érzelemmentes, semmire nem valò szerencsétlen flòtást. Nem vehetem el tőle a szabadságát, tùl fiatal. Még csak 18 éves, buliznia kéne, kiélnie magát. Mikor elhallgattam, s láttam, hogy mefértette amit mondok neki, hirtelen kicsordultak a könnyi, mire a szívem rendesen megsajdult. Szerencsémre elfordult, mert egy kòsza könnycsepp az én arcomon is legördült. Gyorsan letöröltem a nedves arcomat, majd lesütött szemmel hallgattam amit mondd. Nem illünk össze. Nem. Mert ő tùl jò, nem pedig egy áruselejt, akit csak a zene tart életben. Gyakorlatilag darabokra vagyok esve, s a zene, mint egy cellux, összetart. Mint a legerősebb ragasztòszalag. Egy hatalmas koppanásra eszméltem fel, majd mikor felkapttam a fejem, Bemit pillantottam meg, ahogyan a földön fekszik. Azonnal odasiettem hozzá, zakatolò szívvel vettem az ölembe, s simogattam az arcát. Az én hibám amiért baja eshet! Elsöpörtem a haját, s egy sebet pillantottam meg a halántékán, amiből szivárgott avér. Kivettem a zsebemből egy gyűrött zsebkendőt, amivel felitattam a vért, majd odaszorítottam, hogy elálljon a piros folyadék nagy irammal valò folyása. Lassan mocorogni kezdett az ölemben a lány, majd kinyitotta a szemeit. Annyira picinek, s törékenynek tűnt. Tovább fogom bántani a szavaimmal, de ezt csakis érte teszem. Mert neki akarok jòt. Mert szeretem. Jobban mindenkinél, s mindennél. Nagy levegőt vettem, majd megszòlaltam. - Nem illünk össze. Te egy olyan lány vagy, akit jobban szeretek mindenkinél, még az életemnél is. Egy olyan valaki, aki hosszù idők elteltével tett igazán boldoggá. Valaki, aki el tudta feledtetni velem azt, amit hat évesen kellett átélnem. Egy olyan valaki vagy, akit el kell engednem, mert olyan problémáim vannak, amikkel nem akarom terhelni a nőt, akit mindennél jobban szeretek. Jobbat érdemelsz egy hányadékban fetrengő, depressziòs alkoholistánál. Mert ez vagyok. Bemi, azért teszem, amit teszek, mert nem akarom, hogy belerokkanj az én támogatásomba. Félév mùlva ùgyis tönkre megy majd a májam, s jobb ha ùgy megyek anyám után, hogy nem vagyunk együtt.- mondom neki, a végére teljesen elvékonyodò hangon. Hamarosan a szemeim könnyektől csillogtak, amiket nem akartam leplezni, de viszont már el akartam menni haza, hogy otthon,egyedül lehessek. Felhùztam az ölemben pihenő lányt a földről, majd a padhoz támogattam, s nagyon gyengéden leültetem arra. Vetettem az arcára egy utolsò pillantást, amivel az összes vonását az emlékezetembe véstem. Elindultam a parkbòl kifele, sírástòl remegő vállakkal. Félùton összecsuklottam, de hamar felálltam, s foytattam az utamat, sűrűn hátrapillantgatva,s minden szemétben megbotolva. // Sajnos csùnya végünk lett. De a bált remélem van kedved ugyanitt lejátszani.//