A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.
Te vagy a legrégebbi igaz barátom, ezt őszintén kijelenthetem. Én voltam 15 (lassan 16) éves míg, te 15 amikor először találkoztunk. Nem is a suli falai között találtunk úgy egymásra, hanem a három hetes tánc és zenetáborban, ahova te zenélni mentél (bár akkor még csak alig megyegetett a zenekarod) míg én táncolni. Aztán a három hét elteltével a táncosok és a bandák együtt fellépnek, bemutatnak egy nagy produkciót. Mindegy is... A lényeg, hogy két évvel ezelőtt kerültünk egy szobába a táborban, és bár először te azt hitted, hogy egy unalmas pompom lány vagyok, a többi csinibabához hasonlóan, én pedig azt hittem, hogy te vagy az egyik nagymenő a suliban, aki a csapból folyik a Hemingway-ekkel egyetemben, végül rájöttünk hogy előítéleteink tévesek voltak. És egyszerűen elválaszthatatlanok lettünk a táborban. A suliban is sokszor vagyunk együtt, de néha kevesebb idő jut a másikra, tekintve hogy nem járunk egy osztályba. Mégis, te vagy az az ember, akiben tényleg megbízok.
No, ha szívesen bekerülnél akkor töltsd ki a következőt:
Kód:
[b][color=indigo]Név:[/color][/b] - [b][color=indigo]Kor:[/color][/b] - [b][color=indigo]Osztály:[/color][/b] - [b][color=indigo]Kapcsolatunk:[/color][/b] írd le pár szóban, hogy milyen a kapcsolatunk.:D ha tudod, hogy tudom, hogy milyen, akkor felőlem rám is bízhatod. [b][color=indigo]Csoport:[/color][/b] family / friends / lovers / enemies / others
(Nyugi, Spongya csak ideiglenes, nem szívtam semmit. Csak éppen ezt találtam, meg késő is van... xD )
A hozzászólást Amber McClain összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 06, 2013 10:15 pm-kor.
Heather Ferguson The Liar
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2012. Jun. 19. Age : 29 Tartózkodási hely : Honnan hallod a zenét? Na, ott vagyok.
Tárgy: Re: Amber McClain ~ if Barbie is so popular, why do you have to buy her friends? Szer. Feb. 06, 2013 1:52 pm