A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.
Hozzászólások száma : 138 Join date : 2012. Jun. 11.
Tárgy: Alagsor Vas. Jún. 17, 2012 10:18 pm
Juj de sötét van itt. Hol a fenébe van a villanykapcsoló? Áá meg van! Na akkor most, hogy látunk valamit... phfúúj egy csótány! Oké jobb volt míg nem láttunk. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy ez az a hely ahová senki sem szeretne önszántából lejönni... De hát egy holtest vagy egy gyilkossághoz azért nem olyan rossz hely.. Na igen ilyenekre nem szabad gondolni.
Mintha meg mozdult volna valami a sötétben... Az egész olyan hátborzongató, feláll a szór a karomon. A félhomályban az árnyékok eltorzulnak, groteszk alakokat öltve ijesztgetnek minket. Nyugalom... ez meg mivolt???
Vendég Vendég
Tárgy: Chloé-nak Szomb. Aug. 11, 2012 5:16 pm
°°° Chloé
Ahogy hátamra erősített gitárommal haladtam az alagsor sötét falai között, úgy gondoltam nem lesz túl nagy probléma, ha rágyújtok, mert ilyenkor nem nagyon szoktak erre felé sétálni más emberek. Lassú, óvatos lépésekkel haladtam előre, s közben többszörösen hátra tekintgettem, mert úgy éreztem valaki követ. Az üldözési mánia gondolom már minden humánban meg van, szóval nem éreztem túlságosan ijesztőnek a szituáció fennállását, hiszen meg lehet, hogy csak magamnak mesélem be az egészet. Előkapartam szűk farmerzsebemből az öngyújtómat, amit a parkbéli kissrác hagyott rám, mikor tüzet kértem tőle. Meg lehet, hogy sietett, és ezért felejtette el, hogy odaadta, kölcsönbe a gyújtót, én pedig nem voltam sosem egy olyan típus, aki lelkesen visszaadta volna bárkinek is. Ő hagyta el, az ő problémája! - benső monológomból az szakított ki, hogy most már félreérthetetlen koppanást hallottam, ami minden bizonnyal egy másik eszme közeledtét jelentette. Gyorsan ledobtam csikkemet a földre, és eltiportam, mint holmi csótányt szokás. Hátrafordultam, és hunyorítva meredtem a félhomályba, majd elég nagy hangerőt adva magamnak felszólaltam: - Ki vagy? Billegtettem fejem ide-oda, amikor egy formás, női alak jelent meg előttem. Igyekeztem nem tudtára adni, hogy megkönnyebbültem, és ezt annyival értem el, hogy alig hallhatóan kileheltem a levegőt.
Chloé Brightmoore The Liar
Hozzászólások száma : 19 Join date : 2012. Jul. 30.
Tárgy: Re: Alagsor Szomb. Aug. 11, 2012 5:57 pm
To:Drake
Általában elég feltűnő jelenség vagyok , pont mint most is. Azonban most olyan hely felé tartok ahol a diákok többsége nem szokott megfordulni. Az Alagsor. Alapvetően egy hátborzongató hely és az sem teszi kevésbé hátborzongatóvá, hogy egy srác tart éppen arra. Viszont éppen annyira izgis is a szitu így amennyire csak tudom hang és feltűnésmentesen követem a srácot, hogy mi dolga van neki egy alagsorban. A srác nem éppen lúzer ésígy még inkább szaftos pletyka lesz belőle ha valami tiltott dolgot művel odalent. Azonban az egyetlen tiltott dolog amit művel az némi cigarettázás,dehát azt mindenki csinálja amikor éppen nem látnak a tanárok. Még ha legalább füves cigi lenne. De nem érzem a fű ismerős illatát a levegőben így tudom, hogy csak egy sima cigi. De minek ehhez elbújni az alagsorba? Végül véletlen leverek egy dobozt és ez elég ahhoz, hogy a sötétben észrevegyen. -Tudod ezt tőled is kérdezhetném. Mondom és látszólag szórakoztat a helyzet. Szépen előlépek most már a dobozok mögül és kiveszem a kezéből az öngyújtót, majd meggyújtom. A sárgás fény megvilágítja szép arcomat ami alig látható félmosollyal nézi az előtte álló illetőt. -Különben a nevem Chloé. Jegyzem meg neki és várom az ő bemutatkozását és miután remélhetőleg megteszi ismét megszólalok. -Minek elbújni a cigizéshez az alagsorban? vagy mást terveztél? Teszem fel sejtelmesen a már egy ideje oldalamat fúró kérdést.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Alagsor Szomb. Aug. 11, 2012 7:43 pm
°°° Chloé
Igyekeztem nem túl feltűnően végig mérni a lányt, de, ha nem tenném, akkor letagadnám nemi identitásom, szóval büszkén vállalom. Elnéztem hosszú, szőke haját, a szemét, az arcát - persze! Legelőször a dekoltázsát figyeltem, olyan szinten, mintha a szememmel akartam volna lefényképezni, és elérkeztem a csípőjéhez is. Továbbra is kerültem a lelepleződést, így csak alig láthatólag megnyaltam a szám sarkát, és amíg ő a gyújtogatásra koncentrált elboronáltam magamban mennyire közvetlen lány. Bár továbbra sincs fogalmam arról, mit keres itt ilyen időtájt, ezért ezt jobb lenne megtudakolni tőle, miután készségesen viszonoztam én is a bemutatkozást. - A nevem Drake. És nem akarod te azt tudni, mit akartam én itt csinálni! De jobb kérdés, hogy ilyen későn mit keres erre egy ilyen csinos lány, mint te? A szép nőknek nagyon kell vigyázniuk az éjjeli kiruccanásokkal. Pláne egy ilyen iskolában! Kacsintottam rá elcsépelt bókom után, és figyeltem arcvonásait a szófordulat közben. Nem túl sok kifejezés szűrődött le bájos arcáról, így én is elfintorodva meredtem a karórámra. Megnyomtam oldalt az egyik gombot, minek következtében kéklő fényáradatba borult a pontos óra és perc száma, ami ekkorra már fél 10-et mutatott. Hogy tartsam benne a lelket, miután választ ad ezen kérdéseimre, továbbiakkal gyarapítottam: - Na és neked, kedves Chloé, mi dolgod errefelé? Válaszára várva zsebre dugtam kezeimet, és miután jobb kezemen lévő középső ujjammal kitapintottam a maradék 3 szál cigit, előhúztam az egyik szálat, és ismét Chloéra rebbent pillantásom. - Nem zavar, ha elszívok egyet? Előbb kicsit megzavartál a cigarettázási szeánszomban. Még mielőtt számba helyeztem volna a szálat, gondoltam, ha már sosem vagyok udvarias majd most leszek.
Tárgy: Re: Alagsor Kedd Aug. 14, 2012 6:28 am
*Valójában akár mennyire is feltűnően bámulnak a pasik lassan már észre sem veszem ugyanis annyira megszoktam már, hogy képtelenek megállni, hogy legalább egy kicsit ne nézzenek meg maguknak. De nem is hibáztatom őket, elvégre én is megnézném magam egy pasi helyében. Az viszont egy csöppet kezd fárasztóvá válni, hogy állandó jelleggel emlékeztetnem kell őket arra, hogy a szemem rendszerint az arcomon helyezkedik el nem pedig a mellkasomon. Nameg tekintettel arra, hogy amint lehetőségem van rá én is megnézem ám a pasikat, csak sajnálatos módon beszélgetés közben általában nem háttal állnak így nem igazán lehet a feneküket fixírozni. A kissé elcsépelt bókra azért egy mosolyt kap tőlem, de valójában már ehhez is kezdek hozzászokni, mint a fiúkkal való társalgás egyik alapeleméhez. Az viszont annál inkább foglalkoztat, hogy végül is tényleg miért jött el ide, habár ha jobban belegondolok mégsem akarom tudni, hogy mit akar csinálni egy fiú tök egyedül a sötétben és mivel nem is tűnik úgy mintha nagyon el akarná mondani maximum később visszatérek a témára. * -Hát éppen ezért kell a szép nők mellé egy bátor pasi , ha kedvük támadna éjszaka sétálni. *Mondom neki majd szinte észrevétlen én is rápillantok az órájára. Végül megkapom a kérdést amit már szinte vártam, tekintve, hogy valóban elég fura dolog, hogyha velem valaki egy koszos, sötét alagsorban ismer meg. Álltalában eszembe sem jutna egy ilyen helyre jönni. * -Nekem ugyan semmi dolgom, de semmi kedvem nem volt a szobámban kuksolni egész este aztán itt kötöttem ki. *Tulajdonképpen ez igaz is, csak azt az apró részletet felejtettem neki elmondani, hogy csak azért vagyok itt mert követtem.* -Felőlem akár füvezhetsz is. Engem nem zavar. *Mondom neki hiszen nekem aztán édes mindegy. Amennyi káros anyag volt már a szervezetemben az az egy szál cigi amit mellettem elszív már mit se számít*
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Alagsor Csüt. Aug. 16, 2012 3:24 pm
°° Chloé
Tüzetes méregetésemet akkor hagytam abba, mikor a csikk meggyújtása foglalta le az időmet a továbbiakban. Mikor már a számban füstölgött a szál rávettem magam, és felé nyújtottam a dobozt egy bátorító mosoly kíséretében: - Kérsz egy szálat? Vagy te nem dohányzol? - na már most, hogy ide keveredtünk leszögeztem magamban, hogy a lány elég rossz kislány színben tünteti fel magát (emlékezzünk csak vissza a gyújtogatós jelenetére - bár szóra sem érdemes, mert imádom a bad girlöket), és ugyan nem részesítem előnyben a dohányzó nőket, mégsem éreztem volna semmi zavarót abban, ha elfogadná előbb tett ajánlatom. Csak, hogy addig se legyen meg a kínosnak számító egy-két perc, még megtoldottam a továbbiakban egy pár, saját egóm növelésére szánt kérdéssel: - Ha elég bátornak tűnök a számodra, szívesen elkísérgetlek bárhová éjszakai portyázásodon. - nem tudom milyen sokat sejtetett kacsintásom a számára, de annyira nem is zavart. Tartok tőle, hogy a nemtörődömségem a népszerűség mellé sanszos. No, de ha már ide jutottunk nagyon növelné az ugyan eddig sem csekély önbizalmamat, egy lány társasága. Nem tartom magamat a nők kedvencének, ha már a külsőségekre gondolok, pedig nem vagyok rossz pasi, csak a flegma stílus nem minden esetben vonzó a szebbik nem számára. De hozzá kell tennem, hogy, akik nem elégedettek a külsejükkel, többségében a szövegszerkesztésükkel próbálkoznak célra törni. Ezzel én sem vagyok kivétel, noha helyes az arcom. De már csak az esélyek növelése végett sem ártana bevágódni a humorommal, vagy akár a... na igen: a kedvességemmel. Ugyan ez kellőképp megerőltető lesz, de igyekezetem még sosem hagyott cserben, talán most sem fog.
Tárgy: Re: Alagsor Vas. Aug. 19, 2012 4:17 pm
Drake megkínál egy szál cigivel, amire legszívesebben nem mondanék nem-et, de tudom azt is, hogy a pasik többsége nem bírja a cigiző csajokat. Bár fogalmam sincs miért. Azonban amelyik pasit nem zavarja a cigi azoknak elég ha az ember lánya egy csöppet erotikusabban fújja ki a füstöt és már is a lábai előtt hevernek. Nem véletlen, hogy rólam csak az ilyen pasik tudják, hogy cigizem, most viszont nincs kedvem ilyesmivel vacakolni, hogy megtudjam zavarja-e ha egy lány cigizik úgyhogy végül elfogadom a felkínált cigarettát. Az a legkevésbé sem tud izgatni, hogy hányadik szál cigijét veszem el. Különben is ő kínált meg, még akkor is ha csupán illedelmességből kérdezte. -Kérek, köszii. Mondom mosolyogva és ezzel elfogadva a cigit amit meg is gyújtok és elkezdem szívni a függést okozó bűzrudat, ami nikotin és kátrány tartalmát a tüdőmbe száműzi. De nekem már nem árt. Legalábbis ez a feltételezésem ugyanis ha annyi drogtól ami bennem volt nem patkoltam el akkor egy kis cigitől sem fogok. Van egy olyan érzésem, hogy a külső tökéletességem ellenére belülről már nem találnának semmit. Üres feketeséget maximum. De ezt én már sohasem fogom megtudni. Szívem azaz bármi is legyen az ami a fekete iszapot pumpálja az ereimbe pedig, mint a bádogembernek ... sosem volt. De talán még a végén úgy járok, mint a bádogember a mesében és kiderül, hogy mindig is volt csak nem vettem észre ? Ezek még a jövő kérdései. Ritkán köszöngetem meg a dolgokat. Nekem minden alanyi jogon jár általában. Legalábbis én azt hiszem. -Ó, hálás lennék érte. Meghagyom neki, hogy mire gondol hála alatt. ezt nem fogom neki fejtegetni.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Alagsor Szer. Aug. 22, 2012 8:23 pm
°° Chloé
Zsebembe szorított kézzel méregettem továbbra is a drága Cloét, miközben elszívta a szálat. Én közben csak azon agyaltam, hogy vajon igazából mi dolga errefelé. Noha valósággal nem tartoztam amolyan "hazugságvizsgáló" embereszmék közé, attól még tisztában voltam, hogyha valaki csak kiruccanni szándékozik egy ilyen iskolában, hát az nem pont az alagsorba jön először! Valamiért olyan titokzatosnak tűnt a szememben, ami fura, mert egy jó nőben nem nagyon szokott semmi titokzatos lenni. Csak sminkelni és facebookozni tud a többségük, és kíméletlen összegeket kiadni havonta egy ostoba műkörömért, amivel aztán írni sem tudnak. Az ilyen, mint Cloé... elég ritka! Szóval merő ostobaság lenne kihagyni a róla való fantáziálgatást miközben ő el van foglalva a cigivel. Éppen megindultunk mikor újonnan megkívántam a következő szálat, és mielőtt megkínáltam volna vele ismét, átgondoltam, hogyha így folytatjuk, akkor a dobozom kisvártatva olyan üres lesz, mint anyám mióta kinyírtam a nevelőapámat. Szégyen bevallani, de a napokban képes voltam elszívni egy doboz cigit is, mivel megint ránk tapadtak azok a primitív rendőrök. Nem tudom meddig leszek még képes továbbra is ennyi temérdek hazugságot gyártani a saját bőröm mentésének érdekében. Hiába. Az ember rendkívül gyáva, és ostoba alak! Bár ilyen alapon lenne alkalmam még a további titoktartásra is. Hiába mértem már vagy 3x végig Cloét akkor is találtam benne valami aggasztó sötétséget. Mintha neki is lett volna valami eltitkolt múltja! De nem akartam rögvest a témára törni, de ugyanitt minden féle képen meg is akartam tudni. Talán ha majd egy pár szövegelés után odatévedünk... de hát Drake! Olyan idióta vagy. Az ember az ilyet úgysem szívesen osztja meg másik embertársával. Ilyen alapon tényleg csak a mosolyt erőltető, kérdezz-felelek marad. - Meddig maradsz velem? - próbáltam nem kifejezetten nyomulni, de éreztetni, hogy akarok tőle valamit, ezért kellett a "velem" szócska. A körülöttem lévőktől mindig akartam valamit... jót vagy rosszat? Ezt embere válogatja. Bár az előbbi nem túl gyakori. Sosem tartoztam az olyanok közé, akik tisztességesek. De viszont rendkívül értettem a bókoláshoz! Nem hiába vagyok egy népszerű pofa a srácok körében. Ugyancsak a lányok is szívesen fordulnak felém! A nők mindig akarnak tőlem valamit. Az egyiknek a szívem kell, a másiknak a testem. Nem tudom, hogy valaki lenne e képes anélkül szeretettel fordulni hozzám, hogy cserébe bármit is várna! De ezen nem kéne agyalnom. Magamnak kerestem, nem? Mert én ilyen vagyok. Viszont furcsállom továbbra is, hogy vannak, akik mégis a barátaim. No persze nekik is biztos van hátsó szándékuk! Az emberekbe fektetett bizalmam már azon a napon megcsappant. - Egyébként is... nagyon bátor lehetsz, ha egy ilyen iskolában csak így eljössz sétálni egy vad idegen sráccal! És mi van, ha most elrabollak, és ki tudja mit csinálok veled? - felé rebbent a tekintetem, és huncutul összeszűkítettem a szemem, egy ismét csak ravasz, és számítóan várakozó mosollyal. Csak, hogy a hatás még erőteljesebb legyen még közelebb is csúsztam hozzá, hogy egy percig összeérjen a karunk. Az éjszaka végett áthűlt bőre tapintásától végig futott rajtam a hideg, miközben éreztem a samponja és a dohány füstjének illatát. Újabban megint megnyaltam a szám szélét, és minden erőmmel a válaszadásra koncentráltam. Majd most elválik mennyire bátor kislány!
Tárgy: Re: Alagsor Szer. Aug. 22, 2012 10:42 pm
Látszólag belefeledkezem a cigaretta által generált szürke füstgomolyagba és tekintetem elveszni látszik benne, mintha agykapacitásom 90%-át lefoglalná az, hogy mereven előre bámuljak. Ezzel szemben agyamban ezer gondolat cikázik és néha oda-oda pillantgatok a titokzatos idegenre , Drake személyében. Meg akarom tudni, mit keres itt és leginkább azt, hogy miért néz rám úgy, mintha egy fincsi sütemény lennék akit éppen felfalni készül. Persze erre még a saját eszemmel is rá tudtam jönni, hiszen végülis igencsak egyértelműek voltak a pillantásai. Direkt nem nézek rá, had csodáljon amennyit akar.Fogalmam sincs mi a francot keresek én még itt ha már sikeresen lebuktatva magam úgysem tudom meg a sötét titkát, amit láthatóan igencsak takargat. Persze rólam is lerí olykor, hogy vannak sötétebb pillanataim, de nem tehetek róla ha az a barom, -bár tudom , halottról jót vagy semmit- nem bírt a , hogy is fogalmazzak finoman, hancúrlécével. Pedig én megadtam neki mindent. de most már elég volt a baromságaimból. Sokkal fontosabb, hogy Mr. Feketeszemfesték -amiről tudom, hogy nekem is be kell majd szereznem.- mi a fenét keres itt. És miért áraszt magából olyan hullámokat, mint a farkas, mikor meglátja a védtelen barikat. Én vagyok a tökéletes hollywoodi szépség sminkestül és facebookostul. Persze a nevem megköveteli, hogy ne legyek láthatóan ribanc, de az a büdös nagy helyzet, hogy néha én sem látom magam másnak. nem mintha ezt nagy hátránya tartanám. A fontos emberek többsége férfi. A férfiak pedig köztudottan buknak erre a stílusra, még ha nem is tartják kimondottan feleségtípusnak a magamfajtát. de kinek kell az? Kizárólag érdekből azonban kimondottan hasznos dolog az ilyesmi. Nem tudom , hogy más emberek mit láthatnak ha rám néznek, de a lényeg hogy tetszen nekik a látvány. Rejtélyes sötétség telepszik az Alagsorra. Meghallom Drake jó pár dolgot sejtető kérdését, mégsem tudom, hogy mire gondolhat valójában. Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok gondolatolvasó. Pedig piszkosul jó lenne tudni , hogy mi jár abban a helyes kis pofival megáldott buksijában. -Ameddig nem zavarlak. Azt mondtad, hogy szerettél volna csinálni valamit mielőtt én megjelentem. Mondom a legártatlanabb kiskutyaszemekkel amikkel csak képes voltam ránézni. A férfiak szeretik, ha úgy érzik ők a főnökök. Én pedig mesterien el tudom velük hitetni, hogy ez így van, még ha ennek köze sincs a valósághoz. Ezzel a kérdéssel is csak közelebb sodrom magunkat ahhoz a témához, ami valójában érdekel. Van egy olyan érdekes érzésem, hogy bizony , mindkettőnknek vannak olyan kérdései a másik felé amit nyilvánvalóan és egyenesen feltenni baromság lenne. Úgysem válaszolna egyikünk sem. Továbbra a női megérzésem súg valami olyasmit is , hogy közös vonásból és akadhat is egy pár, már ami a rosszakat illeti. Habár nálam belső jó tulajdonságokról elég nehéz lenne nyilatkoznia bárkinek is Jensenen kívül és a halotton kívül aki már valahol a világvégén rohadhat egy szeméttelepen. Persze ezutóbbi kihúzta nálam a gyufát mikor megbíztam benne. Ez pedig halálos hiba volt, úgyhiszem, de szerintem ő sem gondolná másképp. Következő kérdésére pedig úgy mondom a dolgokat, mintha csak könyvből olvasnám. Akinek hazugságokra épül az élete az könnyen megtanul hazudni. Ennek a hátránya, hogy olyakor ő maga is hisz a hazugságaiban. -Bátor nem vagyok, de ha már így kérdezed nem úgy nézel ki, mint aki ilyesmit tenne. Ha mégis akkor így jártam. Mondom és szemrebbenés nélkül figyelem a kis akcióját amivel feltehetőleg halálra akart rémiszteni. Nem zavar, hogy hozzám ér, sőt örülök is neki, mert már épp kezdtem halálra fagyni. Megjegyzés magamnak: A lenge ruha szexi, de marhára nem tud melegíteni. Az, hogy ilyen közel van hozzám lehetőséget nyújt arra, hogy a legközelebbi levegővételemnél megérezzem azt az illatot amit én csak pasi illatnak szoktam hívni. Ugyanis míg a lányoknak édes illatuk van , hol sampon, hol parfüm, hol más miatt ,a fiúknál ez nem jellemző. A fiúknak akiket én ismertem eddig vagy márkás parfüm/dezodor illatuk volt (ami mellesleg igenis tud szexi lenni) vagy pedig undorító bűzt árasztottak magukból és ez főképp a focistákra volt igaz egy-egy edzés után. Drake azonban egy harmadik csoportba illett bele és ez határozott plusz pont volt. A cigifüst azonban azt kell mondjam, nem tudott zavarni a levegőben. Elvégre ha már teleárasztom vele a tüdőm , mit zavar, hogy milyen szaga van úgy egyébként? -Viszont arra még nem gondoltál, hogy azért vagyok ilyen marha bátor, mert valójában én vagyok a gyilkos? Mondom határtalan szórakozottsággal, hogy még véletlenül se vehesse komolyan.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Alagsor Csüt. Aug. 23, 2012 5:37 pm
°° Cloé
Minden szó mondatba torkollott, és én csak úgy ittam ezen szófoszlányokat, mert minden porcikámban csak azért remegtem, hogy minél többet megtudjak a lányról. A kívánatos test számomra olyan kisugárzást jelentett a hölgyemény belsejéből, hogy azt körbe nem tudtam írni! Mondjuk utolsó mondatán kicsit elgondolkoztam, ugyanis ezidáig követett engem. Kész szerencse, hogy megtaláltam mielőtt bármit is tehetett volna! Bár azért nem egy megátalkodott bestia jut az ember eszébe legelőször róla. Ha pontosan akartam volna fogalmazni leszögeztem volna, hogy egy naiv kislány, aki imád vásárolni, és az apuci pici lánya. De pár szófordulat után már biztos vagyok benne, hogy ezt a fejleményt aztán elvethetem! Viszont mielőtt még vészesen beleástam volna magam Clóé kielemzésébe gyorsan nekiláttam az eszmecsere folytatásába. - Szerettem volna csinálni valamit, igen. De már van jobb elfoglaltságom! - hogy vegye a célzást még végigfuttattam nyelvem hegyét a szám sarkán, és próbáltam észrevétlenül észrevehetően közelebb súrlódni a kíméletlenül helyes domborulatokkal megáldott leányzóhoz, és így legalább alkalmam lett egy kicsit elvonatkoztatni a múltján való gondolkozásomtól. Valamelyest továbbra sem fedtem fel előtte mi is a dolgom errefelé. - Meglehetősen könnyen beletörődtél a sorsodba! De valóban igazad van, nem vagyok én egy elmebeteg gyilkos. - ahhoz sokkal inkább lenne szükség először tiszta elmére, hogy aztán elborulhasson. De ha jobban belegondolok, így csak saját magamnak hazudok, és ellenvetést nem tűrően szeretném, ha tudná is a világ ezt. Holott régen nem így van. Elegendő volt egy-két "atyai" pofon, és okvetlen veszekedés, lehordás a sáros földig, majd, hogy az akkori barátnőmet megerőszakolja az illető, aki történetesen a nevelő apám. Noha ez nem lett volna probléma még ott van az, hogy Jilienről azóta nem is hallottam. Ha jobban belegondolok akkor talán még együtt is vagyunk, mert nem volt szó szakításról, de éppen már 2 éve nem beszéltem vele. Azóta a hűtlenség már alapfogalommá korcsult a személyiségemben, ezért nem aggódtam kifejezetten, hogy egy ismeretlen Istennővel sétálgatok a suli legsötétebb helységében. - Egyébaránt, Csillagom... ha te lennél a gyilkos akkor már rég megöltél volna! - adtam tudtára a számomra nyilvánvalót, de ha a belőle áradó frusztráló titokzatosságra gondolok, már tisztábban látva rá merem vágni, hogy "miért ne lehetne gyilkos?", de valamiért nyugtatom magam, hogy nem az. Továbbra is árgus szemekkel figyeltem minden lélegzetvételét, és libabőrösödő karját. A saját céljaim elérésének érdekében viszont mindig megcsúfolom a személyiségem, és ez most sem lett másként. Igyekeztem határozottan ráhozni a szívbajt, mikor óvatos közelítéssel elkezdtem a fal felé tolni, de szinte észrevétlenül, viszont tekintetéből lesírt, hogy feltűnt neki. Szóval elő kellett rukkoljak neki a saját kis kérdésemmel: - Nem fázol, Cloé? - rásandítottam a szomszéd házban lakó csaj által is "veszélyes 'csajok zúgjatok belém' pillantásommal", de úgy fest nem túl fényes sikert értem el nála. Szeretem, ha egy lány nem adja könnyen magát, és nagyon kedvező az is, ha kicsit pimasz, és fellebbezős az illető. Ez pedig Cloéban meg volt, és ez ugyanannyira érdekessé tette a számomra, mint a sötétnek tetsző múltja.
Tárgy: Re: Alagsor Pént. Aug. 24, 2012 2:08 pm
Igazából feltűnhetne már, hogy mennyire figyel miközben beszélek. Esetleg megfordulhatna a fejemben, hogy nem kéne annyit dumálnom, hogy a végén valami kicsússzon a számon arról, hogy ki vagyok valójában. De tekintve, hogy az agyamat nem éppen ez köti le, fel se tűnne, ha Drake éppen analizálgatna gondolatban. Pedig naivnak nem nevezném éppen magam. maximum ha szándékosan rájátszom a tündibündi kinézetre. Pedig nagyjából minden illik rám, ami egy valódi butuska naiv plázacicát jellemez, leszámítva, hogy nálam ez egész pontosan addig tart , ameddig nagy társaságban vagyok. Így kettesben Drake-el nem fárasztom magam feleslegesen ilyesmikkel. Legalábbis kevésbé mutatom magam butuska kislánynak, mint általában. Persze ennek megvan az oka. Úgy látom sokkal többet elérek nála ezzel a fajta énemmel, mint a naiv butuska csinibabával. Ez határozottan megkönnyíti a dolgomat. Persze nem adok neki időt arra, hogy kiismerhessen vagy esetleg elméletei legyenek velem kapcsolatban. Sajna nem jött be, hogy a témát arra tereljem amerre akartam, de nem akarom feladni. Vagy ha azt nem is tudom meg amit eredetileg akartam valami szaftos kis titkot ki akarok belőle szedni. A férfiak általában még egyszerűbb elmével vannak megáldva, mint ahogy ők azt gondolják azonban Drakenél nem feltételezem azt, hogy csak úgy rá lehessen venni arra, hogy elárulja a titkait. éppen ezért olyan érdekes. Imádom a kihívásokat és ez a srác bizony az a javából. Le se tagadhatná, hogy nem csak divatból van rosszfiús külseje. -Oh akkor jó. Mondom neki egy szikrázó mosollyal. Azzal a fajtával amire egy filmben azt mondták volna, hogy fel lehetne vele támasztani egy kiscicát. Ma már többedszerre nyalja meg a száját ami a legtöbb pasinál hihetetlenül szexi. Valójában nála is szóval én meg ebben a látványban elmerülve akaratlanul is beharapom az alsóajkam amit gyakorlatilag a szájnyalogatás női verziójának tartok. -Hát ha Te lennél a gyilkos valószínűleg nem adom fel ilyen könnyen, de mivel most csak elméletbe beszélünk felesleges részletezni, hogy mit tennék akkor. Mondom és ahhoz képest , hogy azt mondja, hogy nem ő a gyilkos elkezdenek forogni a fogaskerekeim, ugyanis az is van az én kis buksimban bármily hihetetlen is. Persze csak képletesen értve, ami a fémalkatrészeket illeti. Tulajdonképpen vicces belegondolni, hogy mi veszi rá az embert a gyilkolásra. az én fejemben is vízhangzik még az ajtócsapódás és a lövés hangja, de nem tennék másképp. Soha.Ha valaki tökéletes életet él mondjuk úgy, hogy nehezen viseli, ha valaki belerondít ebbe a tökéletes képbe. Csillagomnak hív, ezt sikeresen megmosolygom ugyanis ezt a fajta megnevezést utoljára talán egy idős nőtől hallottam akinek véletlen felrúgtam a banyatankját az utcán. -Okos. Nagyon okos. De nem is én vagyok a gyilkos és nem is tettél semmi olyat amiért ezt érdemelnéd. Vagy mégis? Kérdezek rá a legártatlanabb szemekkel amilyenekkel csak tudok. Hamarosan azonban elvonja a figyelmem azzal, hogy megpróbálja a szívbajt hozni rám. Sikerül is neki egy kicsit, ami abból jött le, hogy szinte hallom a szívdobogásomat, de az arcom rezzenéstelen maradt, csak a tekintetem árulkodott róla, hogy észrevettem a tervet. a következő kérdésére legszívesebben odavágnám, hogy "Te vagy az aki a karomon érezheti a libabőrt meg azt, hogy jéghideg vagyok , mit gondolsz?" De inkább csak rendes hangsúlyommal kedvesen válaszolok. -Egy kicsit. Elég hideg van itt. Mondom és feltűnik a csábító pillantás is amit már szinte vártam. Nem csinálja rosszul az tény,d e ettől azért még nem fogok elájulni. Túl sok ilyet láttam már. Ez mondjuk nem akadályozott abban soha, hogy eljátszam nekik, hogy még sohasem láttam ilyet, és marhára bejött. Most azonban nem fárasztom magam ilyesmivel. Azért a saját csábító pillantásomat megkapja válaszként.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Alagsor Pént. Aug. 24, 2012 6:30 pm
°° Cloé
A tekintete mindent elárult, legalábbis azt hittem. Egyből arra gondoltam, hogy esetleg lesz esélyem az ügy végére járni, ami az ő személyes vonzalmát illeti felém nézve, de az ilyen szép lányok többségében csak arra vetemednek, hogy ágyba bújjanak bármelyik magam fajta szép fiúval, és utána otthon sírjanak, hogy "csak egy estére kellettem". Fenéket! Megint egy ostoba kisgyerek gondolkozását űztem, alapul véve a hiszékenységet, de mihelyst legyűrtem magamban önön naivságom fuvallatait, rögvest átláttam a dolgon, és már tudom, hogy minden bizonnyal valamit szeretne ő is tőlem. Nem újdonság, de a saját érdekében remélem, hogy nem olyan dolgot, amit én esetleg nem szívesen tárnék ki elé. Mert akkor azt hiszem kénytelen leszek erőszakosabb tevékenységekkel előrukkolni. - Nem csodálkozom, hogy meg vagy fagyva. Elég hűvös az éjszaka! De volna egy ötletem: tudsz róla, ha két ember meztelen, akkor jobban képesek felmelegíteni egymást? - rebbent rá pillantásom, és közben kuncogtam, hogy eltereljem mondandóm mögött tóduló reményeimet. Hiszen egyik lány sem a híve a gyorsan nyomuló arcoknak! De behálózási folyamatom folytatása ként lekaptam a hátamról a dzsekimet, miközben ügyesen megszorítottam a gitáromat, hogy az ne essen le, és ne törjön darabokra. Elég drága volt, meg kell hagyjam! Majd lovagiasan a vállára terítettem, és közben nadrágomból átvándoroltattam pulóverem zsebébe a kezem. - Remélem már nem fázol annyira. - küldtem felé egy újabb féloldalas mosolyt, amilyennek minden szem csak örül, ha lát. S közben mélyen magamban azon töprengtem vajon mennyire hosszú az alagsor. De szerintem bővesen lesz alkalmam a sétálásra, Cloé társaságában. Ennek persze lelkem minden zege-zuga örül, de ugyanitt folyamatosan rátekintgetek néha az órámra, mennyi ideje lehetek kint. De meg kell valljam: ez izgat a legkevésbé. Figyelemmel kísértem minden pókhálót, és gazdájukat, valamelyest az épp ott rekedő rovarokat. A rendkívüli sötét alagsorban össz-vissz két-három lámpa lehet, és ezeknek túlságosan gyér fényük van ahhoz, hogy bármire is könnyen rábukkanhasson az ember. Na jó! Talán van ott több is, de ez a pár darab működő képes. Most ha akarnám bármit tehetnék vele, mert rajtunk kívül nincs itt senki. De nem... ennyire talán nem vagyok elvetemült! Bár ki tudja mit hoz még ez a végeláthatatlan éjszaka a kis Brightmooreal. Persze csak óvatosan, fogjuk vissza magunk! Nem akarok én még nagyobb balhét, hiszen a múltkori is kísért a mindennapjaimban! Ilyen gondolatok áradatában mégis csak jobbnak láttam, ha egyenlőre félre teszem mocskos kis szándékaimat, és továbbra is csak rá koncentrálok. Na már nem mintha akkor nem rá koncentrálnék! De értsük hát képletesen. - Amúgy, ha én lennék a gyilkos vajon, hogy próbálnál menekülni előlem? - mentem bele a játékba, és el kell ismernem valóban érdekel a téma. Szóval izgatottan vártam a válaszát, és közben eljátszottam mégis a saját kis gondolataimmal, hogy mi lenne ha... mindegy.
Tárgy: Re: Alagsor Vas. Aug. 26, 2012 7:54 am
Két hazug egymással szemben, féltve saját mocskos titkaikat próbálnak rájönni a másikéra még tisztességtelenebb eszközökkel, mint amit az etikett engedne, mindezt egy olyan helyen ami talán tükrözi a sötét belsőt. Hát nem csodás kép? Hol átlátunk egymás álcáján, hol ostoba módon elhisszük amit nem szabadna, de csak így lesz izgalmas a játék. Az olyan lányok többsége , mint én nagyon profi az önsajnáltatásban és bizony én is az vagyok benne, de pasi miatt még sohasem tetem ilyet. aki miatt kellett volna azért meg végképp nem. Valamiben meg kell halni nem? Valakinek a hűtlenségben is. az a valaki pedig ő volt. Azért pedig ha valaki egy éjszakára elcsábít valakit sose értettem miért kell rinyálni. Én mindig is tudtam, hogy mikor lesz és mikor nem lesz második randi a dologból. Az élet nem olyan bonyolult, mint amilyennek egyesek feltüntetik. Legalábbis eddig nem tűnt annak. Csak ki kell találnod , mit akarsz és , hogy azt hogyan szerzed meg. Benyögi, hogy a meztelen testek jobban melegítik egymást. Anyám, ha nem lenne helyes pofija soha nem kapna nőt ilyen szöveggel, de elneveti magát amivel kicsit javít a helyzeten. -Eddig nem is tudtam. Kuncogtam énis egy sort , aztán figyelem ahogy lekapja magáról a dzsekit. Ez aranyos dolog tőle úgyhogy egy kedves őszinte mosolyt kap. -Köszönöm szépen. így már nem fázom annyira. Tényleg sokkal jobb így. gyűlölöm a hideget, habár hozzászokhatnék már. Ugyanis , mint mondtam már. A rövid, lenge ruha szexi, de marhára nem melegít. Én pedig inkább adok arra, hogy jól nézzek ki, mint , hogy ne fagyjak meg. Megkérdezi, hogy mit tennék amennyiben ő lenne a gyilkos. Egy pillanat gondolkodás után kezdek csak beszélni. -Jó kérdéseid vannak. Először is okoznék valami olyan sérülést, ami miatt nem tudnál követni egy darabig. Elfutnék és itt felborítanám magam mögött a dobozokat, leginkább rád borogatnám őket, hogy időt nyerjek kijutni az alagsorból, ha pedig kint vagyok egyszerűen rád zárom az ajtóban lévő kulccsal és hívom a zsarukat. Vagy ilyesmi. Mondom és miközben ezt mondom egy kicsit körül is nézek az alagsorban. Az alagsor elég hosszú , de gondolom a vége le van zárva és onnan nem tudnék menekülni. Elbújni esélytelen. Mindenütt pókhálók vannak éa lerakott egérfogóból ítélve patkányok vagy egerek is tanyáznak erre. Csak pár lámpa pislákol, így a világítás is elég gyér.Ahol pedig mégis van valami világítás oda sem kéne, tekintve hogy kézzelfogható a mocsok egy-két helyen. A pókhálóban kövér pókok terpeszkednek amitől ha már csak rágondolok felfordul a gyomrom. Utálom a pókokat! És ekkor érzem meg, hogy egy csótány átfut a lában. Egy pillanat az egész, de egész testemben elkezdek remegni a félelemtől. Félelmemben sikerül elég közel ugranom drakehez és fel is sikoltok ahogy megérzem a lábamon átfutó csótányt. Hogy az istenbe nem gondoltam rá, hogy ilyenek is lehetnek itt. -Egy csótány volt a lábamon. Mondom még mindig félelemtől remegő hangon. Aztán ahogy a félelem elmúlik egyből eszembe jut, hogy nem kéne ennyire közel állnom hozzá így gyorsan eltávolodok tőle egy kicsit. -Öhmm.. bocs csak tudod félek a rovaroktól. Mondom és egy csöppet zavarban is vagyok.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Alagsor Vas. Aug. 26, 2012 6:43 pm
°° Chloé
Mikor közelebb ugrott hozzám szinte reflexből elkaptam volna a karját, és szíves örömest magamhoz rántottam volna, de idő előtt elugrott tőlem. Na, de, hogy mégis növeljem a sikereim esélyét megemeltem kezem, ezzel arra célozva, hogy belém karolhasson, hátha akkor nem fog ennyire félni. Noha azt mondja fél a bogaraktól, inkább irtózik csak. Szerintem egy pár centis, ostoba csúszó-mászóban semmi ijesztő nincs! De persze ez nem újdonság, hiszen lány. Jó, hogy fél tőlük. Ha a rosszabbik esetet vesszük,akkor nem csak egyet sikít, hanem folyamatosan visongat, mint egy malac disznóöléskor, és utána elszalad. De Chloé nem ezt tette. Ezzel ár eleve bónusz pontot szerzett nálam, szóval bepróbálkoztam egy megnyugtatással: - Ne félj, melletted vagyok. Ha épp szembe jön egy ostoba csúszó-mászó, majd lelövöm. - megpaskoltam a zsebem, mintha egy pisztolyt rejtett volna (ami történetesen igaz, de ezt a lánynak nem kell tudnia, mert akkor félő, hogy elfut előlem), és rákacsintottam. A félhomályban ugyan nem láttam, hogy elpirulna, pedig az mindent elárult volna. Szóval addig fürkésztem, amíg lehet. De továbbra is semmi... - Gondolom, ha éjnek éjvadján itt sétapikálsz, akkor koleszos vagy. A szüleid milyen véleménnyel vannak a bentlakásról? - próbáltam közelebb kerülni kíváncsiságom csillapításához, és még a lélegzetem is vissza folytottam, hogy halljam válaszát. Mikor szóra nyíltak szájfénytől csillogó ajkai, fura mód felcsillant a szemem, és mosolyra húzott a szám. Ha jobban belegondolok, már késő visszavonni. Miért akarnám? Mert tudom, hogy ezzel visszakérdezhet, ha nagyon akar. És nem tudom mennyire lenne meghökkentő neki, ha kiderülne, hogy meggyilkolták a nevelő apám, és utáltam. Ebből szerintem bőven tud következtetni. De már édes mindegy! Majd kivágom belőle magam. Csak nem rendelkezik hazugság detektorokkal. A sötét alagsornak hamarosan a végére értünk, és egy fura rácsot pillanthattunk meg. Ez valószínűleg a vége lesz. Tekintetemmel már rögtön kiszúrtam egy ládát, aminek letörölhetem majd a tetejét, hogy kényelmesen leülhessünk, és folytassuk a traccs partit. Milyen szerencse, hogy csak egy láda van! Gondolom inkább mellém fog ülni, szorosan (mivel nem túl nagy terjedelmű annak a teteje), mit sem a földre, ahol ki tudja mik ólálkodnak ebben a sötétségben.
Tárgy: Re: Alagsor Hétf. Aug. 27, 2012 12:02 pm
Általában nem szoktam kimutatni ha félek valamitől, vagy csak simán nem is félek, de most a szívbajt hozta rám az a csótány, és itt most minden egyes lány tegye szívére a kezét és úgy mondja ha ő nem ugrott volna oda egyből a legközelebbi pasihoz ijedtében. Nálam ez pont Drake volt.Nem hinném, hogy bánja mondjuk, de azért mégis egy kicsit elhúzódok tőle, hogy legalább az illúziója megmaradjon annak, hogy nem mászok rá mindenkire. Belekarolok, ha már lehetőséget kapok rá, ugyanis így kisebb az esélye, hogy a legközelebbi csótánynál elrohanjak a francba. Ugyanis nekem bizony semmi kedvem nincs sikoltozva elrohanni innen még ha a hely miatt alapvetően ez is lenne a reakcióm. Ez a srác túl érdekes ahhoz, hogy csak így itt hagyjam. Immár viszonylag nyugodt arckifejezéssel mosolygok rá egyet, mikor megpróbál megnyugtatni. -És még azt mondják, hogy kihaltak a lovagok. Mondom a megjegyzésére. Ha eltalál egy golyóval egy csótányt akkor megtapsolom az hétszentség. Azonban ha már a lövést hozta fel példának akkor kezd izgatni, hogy vajon valójában van-e nála pisztoly. Sajnos ez nem épp olyan infó amit csak úgy szokás megosztani egymással és rákérdezni sem akarok, ugyanis az már megint furán venné ki magát, a pisztoly akármely szinonimáját használnám is. Rákérdez a szüleimre én pedig szokásos csicsergő hanggal kezdek el beszélgetni, mint bármikor. -Anyám szerintem örül, hogy megszabadult tőlem, de apunak hinyzom és szeretné ha hazamennék és félt a gyilkostól, de mivel sosincs ideje ő is belátja, hogy jobb ez így, mint engem meg anyámat kettesben hagyni. abból az lenne , mint mindig. Én beöltözöm a ház egyik felébe, anyám meg a másikba és ha éppen kénytelen vagyunk találkozni akkor valamin tuti összeveszünk. Persze szeretem anyámat, mert hát az anyám meg minden, de egyszerűen képtelenek vagyunk piszkálódás nélkül beszélgetni. Ez így megy a bírósági tárgyalásom óta. Azóta más emberként tekintünk egymásra. -És nálatok, hogy állnak ehhez a sulihoz? Kérdezem puszta kíváncsiságból még ha feltételezem is, hogy az ilyen gazdag családok közt akik ezt megengedhetik maguknak nincs túl sok igazán szép, szerető család. Lassan elérünk az alagsor végére Ő pedig letöröl egy ládát, hogy leülhessünk. Őszintén szólva eszembe se jutna nem mellé leülni. Egyrészt a föld mocskos, másrészt nagyon is ijesztő a hely nekem meg nincs kedvem ácsorogni.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Alagsor Pént. Aug. 31, 2012 1:36 pm
°° Chloé
A lovagokra tett megjegyzése szinte visszhangzik a fejemben, és ez arra késztet, hogy elmosolyodjak. Ám utána, mikor a családjáról beszélt, furán csevegő hanglejtéssel, eltöprengek vajon igazat mondd e. Vagy, ha mégis akkor az is hét szentség (félre értés ne essék, nem vagyok kifejezetten hívő típus), hogy szinte beletörődött a kíméletlen sorsába. Noha férfi vagyok, még én is tisztában vagyok egy jó család össz-képével, de mit tehet az ember, ha milliomos? Akkor már annyira elszáll az illető, hogy onnantól kezdve már egy percre sem tud többé önmaga lenni. Milyen kellemetlen! De én is közéjük tartozom, egy úttal nem ítélem el őket. Habár a mi kapcsolatunk a milliárdos édes anyámmal szerintem igazán példába illő, mert amióta kinyírtam azt a nem normális férfit, azóta egészen közel kerültünk egymáshoz. És tessék! Ez lenne az oka, hogy ide jöttem. Amióta megtörtént, aminek meg kell levakarhatatlan kullancs mód ragaszkodik hozzám, és ez túlontúl kedvemre való. Ha egy háztartásban tengetnénk a mindennapjainkat az se lehetetlen, hogy mindenről kitárulkozom neki. - Sajnálattal hallom. Már ne haragudj, de ez nem épp egy minta családba illő! Nekem a nevelő apámat meggyilkolták, csak anyámmal élek, de vele kifejezetten közel állunk egymáshoz. - vezettem le neki gyorsan, részletezés nélkül, sajnos túl nagy lazasággal. Mikor "apámra" tértem ki, sajnos egy mosoly átsuhant az arcomon, mert felelevenedett előttem a kép, amint könyörgött a szánalomra méltó kis életéért. Pff! Undorító. Ja, és a meglepettség az arcán, mikor az utcára érkező kamion fénye megvilágította a gyilkost - na igen, ez lennék én - hát az megfizethetetlen volt! Lehet a romantikus szerelmi-bosszú csak egy kifogás volt arra, hogy megöljem ezt az Isten barmát. Sőtt... - Na jó, úgy hiszem nem kifejezetten akarsz erről a témáról társalogni. - hirtelen nem tudtam mivel rukkolhatnék elő, majd eszembe jutott a közeledő iskola bál. Igazából még nincs párom, vajon Chloénak van? Meg is van a következő téma! - Amúgy lesz a napokban ez a bál. Te elmész rá? - ha elgondolom talán Wendyvel is összetalálkozhatok, és, ha ott lesz a közelemben, talán emlékezni fog a fenyegetésemre. Ha pedig Dan is vele lesz sima ügyem van! Csak ehhez először el kell jutnom a bálra. Persze a bál király, és királynő választás hidegen hagy, de a körülöttem lévők arca, amint irigykedve hol rám, és hol a páromra pillantanak... na jó! Ez már extázis a javából. És, ha egy olyas valakivel mennék, mint Chloé - feltéve, ha még nincs párja - akkor ez a siker garantált lenne. Na igen, az sem titok, hogy nekem is dagadna a májam, ha velem jönne, bár még csak most ismertem meg. Ezért úgy hiszem jobb lesz minél előbb megtudakolnom, szóval mohón vártam a válaszadását.
Bloody Bitch Admin/The Liar
Hozzászólások száma : 172 Join date : 2012. Jun. 11. Tartózkodási hely : A titok árnyékában
Tárgy: Re: Alagsor Vas. Feb. 03, 2013 1:42 am
A játéktér szabad!
Mesélő
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2012. Oct. 22.
Tárgy: Re: Alagsor Vas. Feb. 03, 2013 2:05 pm
Az igazgatóság tagjai egyenként lépkednek ki az irodából. Hosszas megbeszélés áll most mögöttük, ideje volt már megvitatni, hogy mikor szedessék le a folyosókon díszelgő karácsonyi dekorációt, az égősorokat és gömböket, meg a sok-sok plafonra aggatott csillagot, amit az első évesek vágtak és ragasztottak technika órán. Ezzel szemben a másodévesek díszítették fel a folyosókat. Most viszont mégis úgy döntöttek, hogy a takarítószemélyzetre bízzák a díszek leszedését, és bedobozolását, ezek után pedig kötelességük levinni a pincébe. A takarítószemélyzetnek gyorsan szólnak is, amíg még a tanítás tart, és nem lepi el több száz gyerek az összes folyosót, hogy ismét baseball meccset játszanak a falról leszedett karácsonyi gömbökkel. Biztosan sok gyereknek nem fog tetszeni, hogy leveszik az egyre csekélyebb mennyiségű ép, és az egyre több törött díszt, de most már vége van a karácsonyi szezonnak és ideje kitakarítani. A tanítási óra még mindig tart. Azonban a személyzetnek hamar feltűnik, hogy sok doboz van, és mire leérnek az alagsorba a dobozok egy részével, addigra kicsöngetnek. Túl kevesen vannak ahhoz, hogy az összeset levigyék egyszerre. Így marad egy-két doboz a főépület egyik szekrénysora mellett. A 12. a osztálynak éppen ezen az emeleten van kémia órájuk, a szomszéd teremben pedig a 11. b-ben tart éppen az irodalom órájuk. Az irodalomtanár is kipillantgat az ajtón, mellette pedig a kémiatanár kukucskál ki az órájáról. Az arcukon fáradság tükröződik, úgy tűnik mindkettő osztály lefárasztotta tanárát. Vagy csak keveset aludtak, de valljuk be, az előbbi valószínűbb. Odakint meglátják a pár dobozt, és egy tehetetlen takarítóbácsika szól nekik, hogy nem vennének e rá pár gyereket, hogy a szünetben cipeljék le a maradék három dobozt. A tanárok bólogatnak, és nagy lelkesedve kérdezik meg bent az osztályteremben, hogy ki vállalja levinni a három dobozt. Természetesen egy kéz sem lenül a magasba, mindenki padjában ücsörög, és a lehető legjobban próbálja elrejteni magát a könyvvel. A tanárok szomorúan pillantanak végig lusta osztályaikon, majd szólnak, hogy mindegy is, valaki vigye le a szünetben aki arra jár. Természetesen mindenki sikeresen elkerüli a dobozokat, véletlenül sem jár arra senki. Odakint esteledik, a nebulók korgó gyomorral térnek be az étkezőbe, hogy együtt megkajáljanak hatalmas hangzavar közepette. Lux és Chris is a saját barátaiknál ücsörögnek, és eszegetik a vacsorát, ami mint mindig, most is nagyon finom. Azonban a tányérjukról hamar el is fogy a brassoi, így teli gyomorral indulnak a hálókörletük felé. Chris a Nyugati szárny felé vezető folyosókat koptatja, míg Lux a Keleti szárny hálókörlete felé halad. A hosszan nyúló folyosók most nem nyüzsögnek olyan szinten, mint napközben a tanítás alatt, de most is látni pár ismerős arcot. Na igen, és ekkor történik meg a balszerencse. Chris felé a kémiatanár rohan, mint aki mindjárt lecsap áldozatára, Lux felé pedig az irodalomtanár szedi a lábát. - Végre megvagy! - mondják szinkronban, még akkor is ha az épülettök más pontján találkoznak tanítványaikkal. A kémia és az irodalom tanár ugyanis szomorúan vette észre, hogy a dobozok még most is a termük előtt ácsorognak, csak arra várva, hogy valaki levigye őket társaik után. Így hát mindkét tanár közös megegyezés alapján kommandózni kezdett, hogy legalább egy gyereket elkapjon a 12. a és 11.b osztályból. Lux és Chris pedig pont az a két szerencsétlen volt, aki rosszkor volt rossz helyen. Így hát, rájuk hárult a feladat, hogy levigyék a dobozokat. A tanárok minden ellenkezést elengedve a fülük mellett karon ragadták tanítványaikat, és elrángatták a dobozokig. Lux és Chris a három doboz előtt maradtak. A tanárok eltűntek, de az biztos volt, hogy most már nem menekülnek el a feladat elől. Tudják az utat az alagsor felé, alig egy folyosónyira van tőlük a hosszú lépcsősor ami levezeti őket az alagsor kihalt, sötét, és hideg folyosóira. A dobozokat a 25-ös számú raktárba kell lecipelni. Így hát, jobb lesz ha mihamarabb nekiállnak, mert ha nagyon lassan végzik a munkát, akkor a végén még reggel is azt a három dobozt fogják sétáltatni.
// A játék tehát onnan indul, hogy találkoztok, és el kell indulnotok a dobozokkal. Ahogy megbeszéltük, a sorrend: Mesélő - Lux - Chris Ha akarjátok felőlem leírhatjátok ti is az egész napot, ahogy én tettem, de rátok bízom. Felőlem már a reggeltől is kezdhetitek, vagy csak az órától, vagy csak a vacsorától, de még akár a találkozástól is. Jó játékot...
Sasha Lola Redbird The Liar
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2012. Sep. 20. Age : 29 Tartózkodási hely : Florida, Mindig előtted egy lépéssel. (: x
Tárgy: Re: Alagsor Hétf. Feb. 04, 2013 8:41 pm
Chris & Mesélő
Az első órám irodalom volt, és naná, hogy azzal a s#ggfej tanárral, aki igazából nem is az, de szerintem meg igen. De nem igazán vagyok kíváncsi rá, főleg, hogy milyen durva és öhm… erőszakos volt a bárban, meg egyébként is ki kérte hogy segítsen nekem? Az ég adta világon senki. megjelent és úgy tett, mintha ő maga lenne a megtestesült isten… vagy mit tudom én mi. Azóta megpróbálom kerülni, általában folyton össze veszek vele, tudom nem jó pont egy tanárnál. De olyan fennhéjázó, olyan beképzelt, olyan nem is tudom milyen, tudom, hogy tanár, meg a tanárnak okosnak kell lenni, de ő túlzásba viszi, szóval nagyon okoskodó és kirázz tőle a hideg. Bár nem tudom milyen értelemben és nem is akarom megtudni. Nagy nehezen túl élem ezt az órát, bejöttek szólni, hogy kéne segítség, megfordult a fejemben, hogy talán jelentkezem, de nem vágyom társaságra, nem akarok mást egész nap, csak egyedül lenni, tanulni, gondolkodni, apa ügyéről, Alecről… Bár róla nincs mit gondolkodnom, szóval magamban ejtem is a témát. Egész nap a szobámban voltam órák után, egy szűk szárú fekete melegítő nadrág volt rajtam, ami tökéletesen feszül a csípőmön, egy hozzá illő… vagyis annyira nem illő rózsaszín Converse cipő, egy rózsaszín póló, fekete melegítő felső, hajam egyenesen lóg a hátamra. Már épp a naplóíráson törném a fejem, mikor Torie ront be a szobába, hogy azonnal menjek kajálni, a kedvencem van. Hát igazából, mielőtt esélyem lenne válaszolni már lenn találom magam, az étkezőben, próbálom terelni a kínos témákat, mondjuk inkább az evéssel próbáltam törődni, igen kevés sikerrel. Ugyan is Torie folyton csak magyaráz, magyaráz és magyaráz, bár fogalmam sincs, hogy miről. Amint végzek az evéssel elszaladok, mielőtt még valamit kitalálna, gyorsan iparkodok a szobám felé, de ekkor azzal a tanárral találom magam szembe… Közli velem, hogy le kell vinni a dobozokat, remek…. gondolom szem forgatva. Ahogy elindulok a dobozzal a kezemben egy fiúval találom magam szembe. -Öhm.. szia, látom nem én vagyok az egyetlen aki ilyen szerencsétlen…-halványan elmosolyodom, majd aggódva a sötét folyosók felé pillantok, utálom az ilyen helyeket, de hangosan nem mondom. -Amúgy Lux vagyok,- indulok el bátortalan lépésekkel a fiú mellett.
//bocsi lehet kicsit béna lett:S
Christopher A. Moorcock The True
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 30 Tartózkodási hely : Ott ahol az ikerbàtyja... de csak, hogy összekeverhessék őket
Tárgy: Re: Alagsor Hétf. Feb. 18, 2013 5:43 pm
Mesélő & Lux Tiffany Beuer
Reggel korán, félmeztelenül, izzadtan, kusza, szőke hajjal ébredtem. A mellkasomon gyöngyözött a verelyték, amikor leállítottam a csörgő ébresztőòrát. Roger még aludt, ezért is siettem be gyorsan a fürdőbe, hogy rendbehozhassam magam. Az arcomat iszonyatosan elaludtam, nem is bírtam tükörbe nézni, ezért gyorsan beugrottam a zuhany alá. Nem tudom, hogy a lányoknak miként sikerül teljesen rendbehozniuk magukat, de nekem eddig nem nagyon ment a dolog. A kòcos hajam a kellemes fürdő után is lehetetlenül állt, ezért csak gyorsan megszárìtottam és megtépkedtem a fésűvel, egy frissítő arcmosás után. Mire kiértem, már Roger is felébredt, gyorsan átadtam neki a fürdőt, én magam meg villámgyorsan magamra kaptam egy nyaknàl V alakban kivágott fehér pòlòt, piros csőnadrágot, majd a bakancsomat is, majd a szürke kapucnis pulcsimat is. Roger hamarosan kimászott, beszèlgettünk pár szòt, majd elindultunk együtt az első òránkra, amit kémiának csùfoltak. Gyűlölöm azt az òrát, annyira unalmas, meg nem is fogom használni a salétrom sav képletét az életben. Szerintem az iskolában olyan dolgokat kéne tanítani a suliban, amiket tényleg használunk. Okè, hogy alapvető műveltség, de ha elfelejtjük, akkor mi értelme van? Ennyi erővel lehetnénk műveletlenek is. Persze ezt hangosan ki nem mondom, mert a véhén valaki nekemugrik, aztán nem fogok érettségizni. Arra meg még szükségem lesz, ha minden igaz. Meg ha nem minden igaz akkor is. Leültem Dan, a csapatkapitányunk mellé, ugyanis kikötés, hogy Rogert az òrákon nagy ívben ki kell kerülnöm. Mindig összekevernek minket, pedig már egy ideje itt vagyok, nem is értem miért nem találtak eddig valami közöset rajtunk. Talán, mert nincsen ilyen? Lehet. Dan mosolyogva köszönt nekem, én meg nem akartam lelombozni a hangulatátm ezért visszamosolyogtam. Jò gyerek, nem az a nagypofájù f@rok, akit szívesen lecsapnék. Elkezdődött a mai nap legunalmasabb òrája, amikor a Miss betért hozzánk. Nem nagyon figyeltem a magyarázására, bármi más jobban le tudott kötni a nő magyarázásánál. Az viszotn feleltette az érdeklődésemet, amikor kodugta az orrát az ajtòn, majd lelkes kifejezéssel az arcán nézett vissza. - Gyerekek, van az osztály előtt pár doboz, amit le kéne vinni a pincébe. Ki vállalkozna a dologra?- kérdezte lelkesen, mire leborultam a padra, a könyvet meg a fejemre szprítottam. Meghallottam Dan kuncogását, mire kérdőn pillantottam fel rá, s ő Roger felé intett a fejével. Ugyanùgy elbùjt, mint én, mire elfojtottam egy mosolyt. A tanárunk egy darabig győzködött még minket, majd mikor látta, hogy semmi értelme a dolognak, nem tépte tovább feleslegesen a száját. A nap további részében sikerült elkerülnöm a dobozokat, nem akartam, hogy velem cipeltessék le őket. Edzés után, kicsit ziláltan tértem be az ebédlőbe, majd a tálcámmal Roxy felé indultam, megbeszéltük, hogy együtt vacsorázunk, mert egész nap nem futottunk össze. Nagyon sokat nevetgéltünk, meg beszélgettünk, majd elkísértem a keleti szárny irányába miután befejeztük az étkezést. Èppen a nyugati szárny folyosòját koptattam, mikor megtalált a kémiatanárom, majd elrángatott a dobozok irányába. Nagyon kedvesen ott hagyott, egy lánnyal, akit nem nagyon ismertem. - Szia, Chris vagyok. Ez most furán fog hangzani, de örülök, hogy itt vagy, Lux. Jobb, mintha egyedül lennék.- mosolygok rá, majd kivettem a kezébl a dobozt, amit szorongatott. - Rakj ide még egyet, jò erőben vagyok, meg mégis csak férfi.- kacsintok rá, majd odaléptem hozzá, leguggolva, hogy ne kelljen nagyon sokat nyùjtòznia, hiszen bőven 190 felett vagyok.
Mesélő
Tárgy: Re: Alagsor Vas. Márc. 10, 2013 11:50 am
[quote="Mesélő"] A két nebuló nem tehetett mást, kénytelen volt beleegyezni a dobozszállításba. De ha már voltak olyan szerencsétlenek, hogy pont őket kapták el tanáraik, legalább nem egyedül kell végigmenni az alagsor sötét folyosóin. Így hát egymás mellett elindulnak, egy kis beszélgetésbe elegyedve. Nemsokára az alagsorba levezető lépcső legtetején ácsorognak, és hiába kapcsolgatják a lámpát, a hosszú lépcsősor felett összesen egy lámpa villódzik vészjóslóan, a többi kilenc kialudt. Mennyi pénzt fektetnek bele ebbe az iskolába, és mégis, az alagsorba vezető lépcsők felett a villanykörtéket is nehezükre esik kicseréltetni? Mindenesetre a félhomályba borult lépcső túlsó végén - azaz lent a mélyben, húsz méterrel odébb - már nincs ezzel probléma, odalent mégis csak jók a villanyok. A gyerekek tehát szedhetik a lábukat, hogy minél hamarabb leérjenek a fénybe, bár aki nem fél sem a sötéttől, sem az útközben szembe jövő pókhálóktól, és a falon mászkáló pókoktól, annak a lépcső sem rejteget igazán semmi veszélyt.
// Nem kell hosszú reagot írnotok, elég olyan rövidet is, mint amit én írtam. Rátok bízom. A lényeg, hogy jussatok le a lépcső legaljára, közben beszélgethettek, pókot gyilkolászhattok, azt csináltok amit akartok. Ha leérkeztetek a lépcsőn, akkor majd én jövök, és leírom mi hogyan néz ki. Tehát:
Cél: Lesétálni a lépcsőn Sorrend: Továbbra is Mesélő - Lux - Chris
Sasha Lola Redbird The Liar
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2012. Sep. 20. Age : 29 Tartózkodási hely : Florida, Mindig előtted egy lépéssel. (: x
Tárgy: Re: Alagsor Kedd Márc. 12, 2013 12:07 am
Mesélő & Chris *O* <3
Egyszerűen nem értem a logikát, hogy miért pont velem szúrnak ki, még ha nem tanulnék jól, vagy ilyesmi, megérteném... de nem értem, egyszerűen nem, van ezer és más dolgom, minthogy hülye dobozokat pakolásszak egyik helyről a másikra. Komolyan, ez egy ELIT iskola, nem? Azt hiszem telik rá nekik egy olyan emberre aki képes lecipelni három darab dobozt, nem többet, hármat! De úgy látszik tévedni emberi dolog, így szinte biztos vagyok benne, hogy csak másra kell a pénz, mint mondjuk dugi piára az új, öreg, ráncos matek tanárnak. Egy perc erejéig bevillan Cartairs érintése, a lopott órák, de végül veszek egy mély levegőt, azt hiszem jobb lesz ah másra koncentrálok, mint mondjuk apám gyilkosának szentelni az időm, és keresni valami normális nyomozót, aki rájuk bizonyítja azt, hogy végeztek szegény apámmal. -Örülök, hogy megismerhetlek.... Chris, azt hiszem... én is, és igazad van, mégis csak jobb, mint egyedül lenni, bár remélem nem vagy te is olyan félős, mint én... mert az nem lenne túl jó...- nyögöm ki ahogy bele túrok barna tincseimbe, tényleg félek, amúgy sem bírtam soha az ilyen helyeken, olyan félelmetes, csak a hideg rázz ki tőlük, de nem a jó értelemben, hanem inkább abban a hideglelős értelemben... Halvány mosolyt varázsolok arcomra, mikor elveszi tőlem a dobozt, azt hittem a mai világban kihaltak az úri emberek, erre tessék itt van előttem egy, és nem egy beképzelt majomnak tűnik, hanem normális embernek, ami ebben a suliban ritkaság számba megy. -Óh, szóval férfi..?- nevetek fel halkan, ahogy a dobozok tetejére helyezem a harmadikat- inkább fiú jutott volna eszembe..- miközben lassan elindulunk, azért oldalra pillantva figyelem, hogy nehogy leboruljon az egész. Hamar az alagsor első lépcsőfokához érkezünk, veszek egy mély levegőt, karom libabőrössé válik, kérlek istenem, add, hogy működjön a villany, nem akarok oda csinálni 17 évesen, elég gáz volna. A kapcsolóhoz nyúlok majd felpöcckölöm, és egyetlen egy ég... az is pislákolva.... szem forgatva pillantok a szőke fiú felé. -Öhm... ez most ugye valami hülye tréfa..?- pillantok félve újdonsült ismerősöm felé, majd remegő léptekkel indulok le a lépcsőn. -És szóval te melyik kasztba is tartozol? Tudod itt elég sok a beképzelt ember, akik azt hiszik magukról, hogy isten, na nem azért csak az ilyenek nem bírnak engem...- halványan elmosolyodom, miközben egyszerre lépünk, próbálom nem mutatni, hogy félek.
Christopher A. Moorcock The True
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 30 Tartózkodási hely : Ott ahol az ikerbàtyja... de csak, hogy összekeverhessék őket
Tárgy: Re: Alagsor Pént. Márc. 15, 2013 8:29 am
SASHA LOLA REDBIRD&MESÈLŐ
A lány nem kicsit volt megjedve, làttam rajta, hogy nem akar elindulni innen. Kezdtem megsajnálni szegényt, biztosan nagyon merg lehet riadva. Nem akarom, hogy valami rossz történjen vele, elvégre én senkinek nem akarok rosszat. Soha nem volt a véremben a gonoszkodás, mindig tiltottak tőle a szü... nevelőszüleim. Magam se szerettem volna valakit azért szívatni, mert esetleg n népszerű... miért tenném? Hiszen én is lehetnék az ő helyébe. - Nem, nem vagyok félős. Gyere, nyugodtan karolj át, ha félsz. Ha valamit meglátsz sikíts, én meg leütöm.- mondom neki teljesen komolyan. Az, hogy nem félek persze nem volt igaz. Mert rettegtem! Biztosra merem mondani, hogy rettegek. Azon ritka alkalmak egyike, amikor megrendül a bátorságom. Kissé le vagyok lassulva ilyenkor. Persze elég gyakran lassabban fogom fel a dolgok jelentőségét, mint kéne, de sokan ezt aranyosnak tartják. - Ne félj Sasha, nem hagyom, hogy bajod essen.- nyugtatom meg, majd egyensùlyozni kezdtem a három dobozt. Nem akartam leejteni, hiszen ki tudja, ha van ott lennt valaki, akkor nem kell, hogy meghallja a jöttünket. Nem akarok felhajtást. - Mozogj és beszélj, olyan halkan, ahogy csa tudsz.- suttogtam neki, mert nem akartam, hogy azt érezze, nem vagyunk veszélyben. Mikor felkapcsolta a villanyt, s csak az utolsò körte égett, akkor hirtelen már én magam is berezeltem. Mégismi folyik itt? Ùrrá lett rajtam a lassùságom, s csak 20 másodperc mùlva szòlaltam meg. - Karolj belém, ne engedj el.- sutyorogtam, majd bàtorságot erőltetve magamra megindultam Sasha-val, meg a dobozokkal. Nyeltem egy nagyot, de amint elértük a fényt, már jobban éreztem magam, s nem féltem annyira. A falhoz nyomtam a dobozokat, hogy meg tudjam őket támasztani, majd felkapcsoltam a lépcsőlejárò villanyát. Hála az égnek, itt minden körte működőképes állapotban volt. Jelt adtam a lánynak, hogy karoljon át nyugodtan ha nagyon fél, s együtt elindultunk a lépcsőn lefele. Minden egyes fokkal egyre nyugodtabb, s egyben ingerültebb iss lettem. Csak jussak màr végre ki innen.
Mesélő
Tárgy: Re: Alagsor Szomb. Ápr. 06, 2013 2:13 pm
A fiatalok végre valahára leérnek a lépcső legaljára, ahol a még hosszabb, de legalább működő lámpákkal ellátott folyosó várja őket. A hosszú folyosó bal oldalán a páratlan, jobb oldalán a páros számú ajtók ácsorognak. A vastag fémajtókba nagy fekete betűkkel vannak belevésve számaik. A bal oldalon kezdődik az egyes, vele szemben a jobb oldalon rögtön a kettes. Az egyesben, ha minden igaz a könyvtárból már szelektált régi könyvek sorakoznak, a kettesben pár törött sportfelszerelés. A hármasban kertészcuccok, a négyesben pedig takarításhoz kellő vegyszerek. Az ötödikben... Ki tudja már ezt mind számon tartani? Az is lehet, hogy a hármas és a négyes fordítva van. Nem számít. A két fiatalnak nem is kell mindegyikbe bemennie, elég lesz elsétálni a 25-ös raktárhoz, ahol a karácsonyi díszek már várják lemaradt társaikat.
// Ismét írtok bízom a reag hosszát. Jussatok el a 25-ös ajtóig, de ne nyissatok még be. Sajnálom, hogy ennyit késtem, nem figyeltem. Sorrend: Mesélő - Sasha - Chris