Egy elit iskola rejtélyei
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elég bátor vagy ahhoz hogy be merj lépni egy olyan iskolába ahol gyilkosságok és eltűnések borítják fel a gimnazisták életét?

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
The Staff
the ❤ staff
Chloe Hemingway Bloody Bitch Emily Flatchere Natalja Drozdov
Jensen Gardner
Kis Chat
Fiú mosdó         Chat210
FRPG Top Sites - Magyarország
❥társoldalak
Top posters
Matthew White
Fiú mosdó         Vote_lcapFiú mosdó         Voting_barFiú mosdó         Vote_rcap 
Bloody Bitch
Fiú mosdó         Vote_lcapFiú mosdó         Voting_barFiú mosdó         Vote_rcap 
Natalja Drozdov
Sophie Anderson
Emily Flatchere
Chloe Hemingway
Sutton Frewer
Alex M. Yoo
Elena Cross
Sasha Lola Redbird
Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy - új elérhetőség
Fiú mosdó         Icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 8:58 pm by Vendég

» sikátorok
Fiú mosdó         Icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 11:39 am by Sophie Anderson

» Avatárfoglaló
Fiú mosdó         Icon_minitimeCsüt. Aug. 29, 2013 9:34 pm by Tristania Tayson

» Szökőkút
Fiú mosdó         Icon_minitimeSzer. Aug. 28, 2013 1:56 pm by Dougie Becker

» Karakter-temető
Fiú mosdó         Icon_minitimeKedd Aug. 27, 2013 7:40 pm by Natalja Drozdov

» Activity Check ~ avagy maradok, mert maradni akarok~
Fiú mosdó         Icon_minitimeVas. Aug. 25, 2013 7:52 pm by Jessica Collins

» Foci pálya
Fiú mosdó         Icon_minitimePént. Aug. 23, 2013 7:10 am by Christopher A. Moorcock

» Hírözön
Fiú mosdó         Icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 6:23 pm by Natalja Drozdov

» Eltűnt-Keresem!!!
Fiú mosdó         Icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 2:57 pm by Sonja Palmer

Időjárás
IDŐJÁRÁS
A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.

Fiú mosdó

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Bloody Bitch
Admin/The Liar
Admin/The Liar
Bloody Bitch

Hozzászólások száma : 172

Fiú mosdó         Empty
TémanyitásTárgy: Fiú mosdó    Fiú mosdó         Icon_minitimeVas. Jún. 17, 2012 10:20 pm

A nőknek sejtelmük sincsen róla, hogy mi folyhat idebent. Viccmesélések a piszoár előtt, vagy kibeszélések, hogy melyik "bige" a legcsinosabb ma reggel?...
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

Fiú mosdó         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fiú mosdó    Fiú mosdó         Icon_minitimePént. Márc. 15, 2013 1:28 pm

JEZABELL CROFT

Van olyan, hogy az emberre hirtelen rá jön a szapora, miért is ne lenne? Elég gyakori eset, de ezt nem akarom részletezni. Viszont vannak azok a helyzetek, amikor az emberek dolgozatròl jobban szeretnek elkéreszkedni, ha esetleg nem tanultak. Na most én is pontosan ilyen helyzetben voltam. Azon gondolkodtam, hogy hogyan is lehetnék kevésbé... etikátlan és undorítò, hogy hogyan lògjak ki a matekdoga alòl. Persze ùgy, hogy ne égessen le magam. Na ez egy igazi feladat, Philippe de Bouvier számára. Gondoltan egyet, s feltettem a kezem, mire a matektanár rögtön felszòlított.
- Tessék, mondja csak Mussierur.- néz rám a nagy, fekete keretes szemüvege alòl.
- Tanárùr, ne haragudjin, de muszáj... kimennem a mosdòba. Valami rosszat ehettem, amitől állandòan hányingerem van.- mondom, majd színpadiasan a hasamra szorítottam. Szenvedtem pár sirt, mire a tanár megadòan az ajtò felé intett, s így szòlt.
- Amint jobban lesz, s kiürítette a... gyomrát menjen vissza a szobájába. Pihenje ki magát, nehogy mást is.megfertőzzön.- mondta, majd becsukta utánam az ajtòt, amint kivonultam a dolgaimmal együtt. Elindultam a mosdò irányáva, tivább játszva magamat, hátha belebotlanék valakibe... de ott meg már ùgyse kell mást tennem, mint òra végéig lazulni, majd hazamenni. Vagyis jobban mondva, bevonulni a szobámba. Amint beértem a fiùvécébe, rögtön diadalittas mosoly jelenteg az arcomon. Egy kis bűntudatot azért éreztem, mert nem szoktam hazudni, de valamikor el kell kezdeni... ayis nem akartam elkezdeni. Az akartam maradni, aki azelőtt voltam, mikor idejöttem, de ez sajnos nem teljesülhet. Két hullát is, vagyis pontosabban hármat találtam 18 év alatt, ami bőven kimerítette a "hullák találásának örömei és ürömei" kategòriát az életemben. Biztos vagyok benne, hogy boldogabb ember lettem volna, ha ezek kimaradnak az életemből. Megráztam a fejem, ezzel kirázva belőle a rossz gondolatokat, s végignéztem magamon. Ma is jòl voltam öltözve, mint általában. Fekete csőnadrág én Converse edzőcipő, plusz egy bordò kapucnis pulcsi, ami alatt egy Slash pòlòt viseltem. Csendben vakartam meg a fülem tövét, majd vártam, hogy történjen valami.
Jezabell Croft
The Liar
The Liar
Jezabell Croft

Hozzászólások száma : 8

Fiú mosdó         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fiú mosdó    Fiú mosdó         Icon_minitimePént. Márc. 15, 2013 11:55 pm

Philippe de Bouvier

Eső, eső, eső eső hátán. És a változatosság kedvéért még egy kis eső. Utálom az esős időt, ilyenkor valahogy a hangulatom mindig a béka segge alá csúszik. Pedig én alapjában véve egy pozitív és vidám ember vagyok. Legalábbis mindenki ezt mondja rólam. Aminek azért lehet némi alapja, úgy vélem. Mindenesetre az esőtől elmegy az életkedvem is kb, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Ráadásul már napok óta esik ez a szemétláda, szóval valaki szólhatna már neki, hogy zárja el a csapot, mert ez így nem állapot. A hangulatomat illetően legalábbis tuti nem, mert kezdek a társaim agyára menni. Ezt is ők mondták. Arról nem is beszélve, hogy ma három tesi órám is lenne, de nem ám a tornateremben, hanem kint a szabadban. Egyértelmű, hogy a tornatanárom nem százas. Szívesen belenéznék ilyenkor a fejébe, hogy mit gondol, amikor szerencsétlen diákjait az esőben futtatja meg, hátha később tüdőgyulladást kapnak. Velem az élen, természetesen. Na de elég is legyen a pesszimizmusból mára! Szerencsére néhány barátnőmmel úgy döntöttünk, hogy ma hanyagoljuk a tesi témát, és inkább mulatunk egy jót az iskola keretein belül. Ami nem egyszerű, lévén, hogy mindenhol nyüzsögnek a tanárok, akik azt hiszik, hogy lázasan nyomjuk az ágyunkat. Így aztán nem sok helyszín maradt, ahol észrevétlenül, felelősség nélkül mulatozhattunk. A fiú wc viszont tökéletesen megfelelt az elvárásainknak. Főként, hogy ide fiúk járnak, ugyebár. Mind a négyen bevonultunk az egyetlen wc fülkébe, ami található volt a mosdóban. Eleinte csak dumálgattunk, pletyiztünk csupa csajos dologról. Nem is nagyon jöttek fiúkák a mosdóba. Aztán ezt viszonylag hamar meguntuk, ezért kitaláltunk egy még nagyobb baromságot. Szereztünk néhány fehér lepedőt, aztán elővettük a sminkes táskánkat, és gyönyörűséges zombi-szellemeket varázsoltunk magunkból. Aztán amikor jöttek a mosdóba, valamelyikünk előbújt, aztán szerencsétlen fickók pedig szívrohamot kaptak. Na jó, azért azt nem, de nem várták meg, míg felfedjük valódi kilétünk, elrohantak, mint ahogyan az a nagy könyvben meg vagyon írva. Néhány órát elég kellemesen elszórakoztunk így, pláne, hogy egyik viccesebb fejet vágott, mint a másik. És akkor még azt merészelik magukról mondani ezek a „tökös” gyerekek, hogy ők nem félnek semmitől. Ha-ha, jó vicc! Tudom, elég gyerekes módja ez a szórakozásnak, de az unalom nagy Úr. Főként, ha mellé még pocsék időjárás is társul.
A történet akkor vált kínossá, mikor a csajok engem egyedül hagytak a fülkében, mondván, hogy idehívják a suli állítólagos legmenőbb, legtökösebb srácát, hogy leteszteljük, tényleg annyira tökös-e, mint ahogyan azt ő állítja. Na igen, és akkor egyedül maradtam… És vártam. Vártam, de nem jöttek. És továbbra is csak vártam. Nagyjából egy óra a várással telhetett el, mikor aztán megelégeltem a dolgot, és úgy döntöttem, hogy elhagyom a fülkét. Most jön a poén… a fülkeajtó beragadt. Én meg szépen ott ragadtam bent a fülkében. Márpedig ez nem tűnt olyan jó bulinak számomra. Fogalmam sem volt, hogy a többiek hová lehettek, de volt egy olyan érzésem, hogy valamelyik tanár elkapta őket, és most az igazgatónál csücsülnek, vagy valami hasonló. Viszont akkor engem ki fog kiszabadítani?
Na, és ennek köszönhetően vártam még egy órát. Mialatt levakartam magamról az ijesztő sminket, az összes lehetséges pózban elfeküdtem a wc-n, stb. Rugdostam az ajtót, kiabáltam, hátha valaki meghallja. Mind hiába. Az összes végtagom elzsibbadt, és már kezdett nagyon elegem lenni ebből a jó kis mókából, amit ügyesen kitaláltunk. Csak éppen ezzel az eshetőséggel nem számoltunk, hogy Jezz majd szépen beragad a wc fülkébe. Mert ki, ha én nem! Azt hiszem, a szerencsefaktoromat immáron ki is tárgyaltuk.
Némi újabb várakozást követően elhatároztam, hogy kimászok a fülkéből, nem zavartatva magam, hogy esetlegesen mások is tartózkodnak a mosdóban.
Ott hagytam a sminket, a fehér lepedőket, füzeteket, még a táskámat is, majd felálltam a lehajtott tetejű wc-re, s elkezdtem ügyesen kifele mászni. Mivel sajnos csak a fülke tetején fértem ki, az alulsó rés túl szűk volt ahhoz, hogy kiférjek rajta, így maradt a tornászmutatványos megoldás.
Elég sajátosan oldottam meg a leérkezést a földre… konkrétan leestem. Seggre. Ez volt a mutatványom csúcspontja. Egy srác volt egyébként a fiú wc-ben még rajtam kívül, de hogy ő totál hülyének nézett engem az száz százalékig biztos. Legszívesebben elszaladtam volna, de a nagy puffanás után jól esett még egy kicsit üldögélni a földön, míg magamhoz nem térek.
- Öhm… egyébként nem vagyok perverz – szólaltam meg, hogy megtörjem a kínos csendet. Az sem zavart, hogy ezzel talán csak jobban leégetem magam. Valamit mondanom kellett, mert nem bírom az ilyen abszurd helyzeteket normálisan kezelni. Mint ahogyan azt a példa is mutatja.
Vendég
Vendég

Fiú mosdó         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fiú mosdó    Fiú mosdó         Icon_minitimeSzer. Márc. 20, 2013 10:30 am

JEZABELL CROFT

Elmélyülten szemlélem a vonásaimat a tükörben, pròbàltam rájönni, hogy mit szeretnek bennem a csajok. Ami azt illeti... ezt pontosan tudom. Hiszen elképesztően férfias vagyok, szép kékek a szemeim, meg kedves is vagyok. Ezt nem egòbòl gondolom Régen legalábbis ilyen voltam. Icces, s mindig az arcomon volt a szexepilként működő őrülten tökéletes mosolyom. Persze most már nem ilyen vagyok. Most már kifejezetten előnytelen az arcom. Hiszen fáradt vagyok, nem tudok aludni, mert mindig a meggyilkolt személyeket làtom magam előtt. Àlla.dòan verejtékesen ébredek, gondjaim vannak. Ki fogom-e itt bírni? Ez az év nagy kérdése. Èp ésszel biztosan nem, bár lehet, hogy közben valami kis pitiáner ügy miatt meggyilkolnak... persze vannak itt kedves emberek is. Mint Sophie. Örültem neki, hogy ùgy viselkedett velem, hiszen nem én voltam az, aki megőrizte a hidegvérét. Nem viselkedtem valami férfiasan, biztosyvagyok benne, hogy pont nekem kellett volna nyugton maradnom. Hiszen én vagyok a férfi.xNeki kellett olna sikítozni, s nekem nyugtatni őt. De van az a pon mikor már nem bírom. Ilyenkor szokott elszakadni a cérna. Még mindig magamat bámultam, a fáradt vonásaimat, amik könyörögteo a pihenésért. Teljesen bezárkòztam a magam elvont világába, ezért is radtam meg, mikor egy pffanást hallottam. Mi volt ez? Ennyire ki akar nyírni az a gyilkos? Egy kicsit elgondolkoztam azon, hogy elfussak-e, de mivel az nem lenne valami férfias tett, inkább magabiztosan odaléptem a fülkékhez. Egy (megint) szőke lányt pillantottam meg. Ùgy tűnik, hogy az utòbbi időben a szöszkéket vonzom. Először Sophie, aztán Jasmine, most meg Ő... érdekes helyzet.
- Jòl van Madmaselle?- kérdezem udvariasan, aggòdò tekintettel. Már megint az a hülye francia etikett... tùlságosan arisztokratás vagyok. Szegény lány alaposan megüthette magát, ezért odaléptem hozzá, kinyùjtott kézzel, készen arra, hogy felhùzhassam a földről.
- Philippe de Bouvier vagyok. De szòlíts csak Philnek.- mondom, egy szexi mosollyal az arcomon, majd a kék tekintetemet az övébe fùrtam.
- Nagyon megütötted magad Belle Dame?- udvarolom körbe lezser mosollyal. Szép lány, határozottan szépek a finom vonásai.
Jezabell Croft
The Liar
The Liar
Jezabell Croft

Hozzászólások száma : 8

Fiú mosdó         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fiú mosdó    Fiú mosdó         Icon_minitimePént. Márc. 29, 2013 12:20 am

Philippe de Bouvier

Éppen a fenekemet fájlaltam nagyban, mikor a srác odalépett hozzám, hogy udvariasan felsegítsen. Pedig azt hittem, hogy a lovagok már rég kihaltak. Lehet, hogy tévedtem? Természetesen elfogadtam a kezét, hiszen egyedül nehézkesen sikerült volna csak felállnom. Az ő segítségével viszont egyszerűen talpra álltam, mintha mi sem történt volna. Na jó, ez azért egy kicsit túlzás, mivel a lábamra elkezdtem „kicsit sem feltűnően” sántítani. Van egy olyan érzésem, hogy a pom-pom lány karrieremről lemondhatok. Ha másért nem, akkor azért, mert mint drukker-csaj abszolúte leszerepeltem az iménti bénázásommal.
- Igen, jól – válaszoltam mosolyogva, pedig az igazság az volt, hogy eléggé fájt a bokám. De hát a fájdalom már csak ilyen… majd elmúlik. – Leszámítva azt a szomorú tényt, hogy kiöregedtem a szakmából – utaltam ezzel a pom-pom lányos dologra. Ám időközben rájöttem, hogy ez a kijelentésem igencsak félreérthetőre sikeredett, pláne, hogy a srác nyilván nem tudja rólam, hogy mi vagyok. A végén még félreérti, és azt hiszi, hogy valami prostituált vagyok, vagy ilyesmi. Végül is azok szoktak ilyet mondani, hogy kiöregedtek a szakmából. OMG!
- Vagyis… izé… ne is figyelj rám, biztosan agyrázkódást kaptam – hebegtem-habogtam mindenfélét összevissza. Próbáltam menteni a menthetőt, de valószínűleg csak még jobban leégettem magam, már ha ez egyáltalán lehetséges. Bár azt azért eléggé furcsálltam, hogy Phil még csak meg sem lepődött, hogy mit keres egy lány a férfi mosdóban. Lehetséges, hogy ez errefelé ennyire gyakori jelenség, hogy a lányok a fiúk wc-jébe járkálnak? És én erről csak most tudok először? Nahát!
- Örvendek, Phil! Én Jezabell Croft vagyok, de mindenki csak Jezz-nek hív – utaltam arra, hogy nyugodtan hívjon ő is így.
Miután alaposan végigmértem újdonsült barátomat, rájöttem, hogy nem egy hétköznapi sráccal van dolgom. Mármint értem ezt arra, hogy szokatlan módon udvarol körül engem, már ha ez egyáltalán annak számít. De az is lehet, hogy csak szimplán ilyen figyelmes a lányokkal, nem tudom. Mindenesetre nem a megszokott dumával jön, mint a legtöbb srác a suliban, akik engem teljesen hidegen hagynak. Ami az átlagnak bejön, az nekem nem. Ez van, különc vagyok. Vagy inkább pasi ellenes? Lehet voksolni, hogy melyik…
- Nem vagy idevalósi, mi? – kérdeztem meg egy halovány mosollyal. Próbáltam valami beszélgetésfélét kezdeményezni, ha már így alakult ez a szituáció, hogy a fiú mosdóban kötöttem ki, illetve még meg is sérültem. Némi pozitívumot is ki kéne hozni ebből a mai napból, ha már eddig ennyi baromság történt velem.
- Hát, ami azt illeti, eléggé fáj a bokám – vallottam be végül félénken. Nem igazán szeretem kimutatni a fájdalmamat, vagy beismerni, bevallani, stb. Nem tudnám megmagyarázni, hogy miért, egyszerűen ilyen vagyok kiskorom óta. – Lehet, hogy el kéne mennem a szobámba beborogatni – javasoltam sokkal inkább magamnak, mint Phil-nek, hisz’ végül is ő nem sokat tud tenni értem. Maximum elvonszolhat odáig, de ilyet én sose kérnék senkitől. Ez túl megalázó számomra, ráadásul a büszkeségem is túl nagy egy ilyesfajta kérdéshez.
Vendég
Vendég

Fiú mosdó         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fiú mosdó    Fiú mosdó         Icon_minitimeKedd Ápr. 02, 2013 6:15 pm

JEZABELL CROFT

Kedvesen aggòdva pillantottam végig a szöszkén. Szegény, nem ùgy nézett ki, mint aki jò passzban van... vagyis eléggé rosszul festett. Hiszen nem tudom milyen okbòl kifolyòlag éppen most zakòzott akkorát, mint azok a emberek, akik az egyik forgòszékről a másikra akarnak ugrani. Elég viccesre szoktak sikerülni ezek a pròbálkozások, nem is nagyon értem, hogy mit várnak ezek az emberek. Hagytam, hogy a teljes sùlyával rám nehezedjen a lány, s erőből hùztam fel a földről. Nagyon megüthette magàt, így gondolom minden mozdulat kellemetlen neki. Láttam, hogy sántítani kezd, de nem szòltam semmit, csak figyeltem a szavaira. Huncut mosolyra hùzòdott a szám, mikor a szakmábòl valò kiöregedést emlegette. Gondolom a pom-pom lányosdira célzott vele, de nem jòl fogalmazta meg amit mondani akart.
- Ha nem érzed jòl magad, akkor szívesen átkísérlek a gyengélkedőbe.- mondom, majd ismét a sérült lábára pillantottam, s ùgy gondoltam, hogy elég bunkò dolog lenne valakit kísérgetni, aki ennyire megsérült, hogy járni alig tud. Biztosan meghùzòdhatott a lába, vagy esetleg el is tört a csontja, aàr meg is repedhetett. Nem biztos, hogy kicsi a probléma. Aggòdva pillantottam rá, majd halkan hozzátettem:
- Vagy akár el is vihetlek oda. Nem lenne jò megerőltetni a lábad.- mondom, majd ismét megjelent a mosoly az arcomon, amiről híres vagyok. A lányok szerint olyan huncutul cuki... nem tudom milyen az, de ha nekik tetszik, akkor én élvezem a helyzetet. Persze, hogy szoktam csajozni, bár nem vagyok olyan, hogy valakivel csak összefelüdjek. Szeretek minél több időt eltölteni egy lánnyal, hogy szép, közös emlékeim leyenek vele. Ki tudja, talán eegyszer a gyerekeimnek azt fogom mesélni, hogy nem kell ahhoz valakinek f@roknak lennie, hogy szeressék a csajok. Elég ha magát adja és jòl nèz ki.
- Enyém a megtiszteltetés, Madmaselle!- mondom udvariasa makd a kezembe vettem a törékeny kézfejét, s egy csòkot nyomtam rá. Ezt nem gùnyoskodva tettem, engem így neveltek, a francia protokoll szerint. Persze nem vagyunk uralkodòi leszármazottak, de a családunk szereti ápolni a hagyományokat. Nem minden esetbe járok el az előre megírt, szigorù viselkedéstan szerint természetesen. Férfinak még soha nem adtam puszit, de nem is tervezem a dolgot, szerintem az nem is illene hozzám. Nagyanyám néha rám akarta kényszeríteni a dolgot, de engem nem érdekelt, mert amit nem akartam, azt soha se tettem.
- Nem. Francia vagyok. De azt hittem, hogy kitalàlod az akcentusombòl.- mosolyodtam el. Tény és valò, hogy nálam annyira nem feltűnő a tipikis francia akcentus, de azért érzékelhető annak a fülnek, ami ismeri a nyelvet. Meg a nevem is, ősi francia név, gondolon segített volna.valamit ha a Sébastient is hozzá mondom. Jezz végül csak bevallotta, hogy a bokája nem éppen a legjobb állapotában van, s mondta, hogy jò lenne elmennie a szobájába. Eszembe jutott, hogy miért is vagyok itt. Igazán nem kéne lebukni. A nyugati szárny közelebb van, mint a keleti, szòval érdemesebb lenne odamenni, mert gondolom ő is lòg, mint én.
- Menjünk inkább az én szobámba. Közelebb van. Mi meg nem akarunk lebikni, hogy lògunk, igaz?- kacsintok rá, majd aggòdva hozzáteszem - Nyugodtabb lennék, ha nem mászkálnál.-[/b][/color] mondom, s a karomba kaptam a lányt. Nem volt különösebben nehéz, de az is lehet, hogy csak rajtam segített az utòbbi időben az edzés.
//Szerintem kezdhetsz a szobámba Smile//
Ajánlott tartalom

Fiú mosdó         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fiú mosdó    Fiú mosdó         Icon_minitime

Fiú mosdó
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Egy elit iskola rejtélyei  :: Secret Rose High School :: Főépület-
Ugrás: