A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.
Egy Club, egy bár, egy mozi, egy koncert... bármi ami a szórakozással kapcsolatos.
Jensen Gardner Admin/The True
Hozzászólások száma : 21 Join date : 2012. Aug. 02. Age : 33 Tartózkodási hely : Elég ha én tudom ;)
Tárgy: Re: Szórakozóhelyek Kedd Aug. 07, 2012 2:24 pm
Sophie Anderson
*Szobat este az a nap, amikor megünneplem azt, hogy a csapatunk nyert öltözet egy menő fehér ing, farmer, és fekete sportcipő. A csajok persze úgy tapadnak rám, mint a piócák egy kettő kap is ízelítőt belőlem, de valahogy nincs kedvem a pláza csajokhoz sajnos Chloé nincs velem se Adam az öcsém így most elég nehéz levakarnom a hölgyeket magamról. Igaz elég sokan ismerenek itt nem csak csaj mágnes, de mint Party Face is szóval sokan csak bulizni akarnak velem. Épp a VIP részre indulok mikor egy tök idegen lúzer arc jön oda, hogy esetleg nem lóghatnánk együtt. Én kedvesen kicsit bunkón leráztam majd fel az emeltre, a VIP részre mivel a sykoly nevű clubba sokat jövök így sok suli társaim persze a népszerűek jöhetnek a vipbe.* -Jensen tekis csajok kedvence! *Hát persze a csapos Márkusz egyből ki szúr ő az egyik csapos és a haverom mindig ingyen ihatnék nála, de mivel van, pénzem nem veszem igény be az ingyen itókát. Csak intek felé és leülök egy boksz ba jelzek, és tök egyedül vagyok, nem engednek senkit a közelembe.
Sophie Anderson The Liar
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2012. Jul. 14. Age : 29 Tartózkodási hely : Florida
Tárgy: Re: Szórakozóhelyek Szer. Aug. 08, 2012 7:50 pm
To: Jensen
Újabb győzelem, újabb buli. Hát persze, a focisták, a pom- pom csajok, meg egy csomó szurkoló. Még a lúzerek is idemásztak. De minek? Ahhoz képest ők sokkal jobban szórakoznak, mint én. Nekem végig kellett néznem, ahogy az expasim az új barátnőjével az orrom előtt hetyeg! Persze direkt csinálta. De nem adtam meg neki, amit akart. Nem látta rajtam, hogy majdnem felrobbanok. Ehelyett eljöttem, és most nézhetem a táncoló bulizókat. Pfff... én meg állok a koktélommal a kezemben, és azon gondolkozom, hogy jobb lenne visszamenni a suliba. És ha ez még nem lenne elég, nem győzöm levakarni a kis piócákat a nyakamról. Jaj, Sophie, így, úgy, de jó a ruhád, milyen klassz a cipőd, nem táncolsz velem, meghívhatlak valamire? Cöhh,,. Idióták. Olyanok, mint a piócák, levakarhatatlanok. Ennek ellenére, hírnevem öregbítésére, mosolyogva válaszolok a külsőmmel kapcsolatos kérdésekre, és kulturáltan küldöm el őket melegebb éghajlarta. Nah, az természetesen igaz, hogy jól nézek ki. Mit jól, nagyszerűen! Türkiz ruha volt rajtam, ami kiemeli az alakomat és látni engedi tökéletesen napbarnított lábamat. Természetesen a hozzá illő cipővel. Miután elegem lett a hülye kérdésekből, és az emberekből is, a VIP részleg nyugalmára kezdtem vágyni. Könyörgöm, legyen egy üres boksz! Az emeltre felvezető úton még bezsebeltem néhány elismerő pillantást, és kedves mosolyt, de nem állt szándékomban egyikőjükkel sem megállni és beszélgetni. Amint felértem a VIP részlegbe, üres helyek után kezdtem kutatni, de legnagyobb pechemre sehol nem volt egyetlen full üres boksz sem. Na jó, lejjebb adtam az igényekből, az is jó lesz, ha csak egy- két ember ül bent. Az első jelöltem egy lány volt, aki alig bírt ülni. Be volt tépve. Szó sem lehet róla, hogy a közelébe menjek! Még rám rókázná a gyomra tartalmát. A következő egy pedofilnak látszó pasas volt, a negyvenes éveiben. Ez még rosszabb volt, mint az előző. A két számmal kisebb ing és a répanadrág önmagában is visszataszítónak hatott, ehhez társult még az a kaján vigyor, ami elég beteges fejet kölcsönzött neki. De hogy kaphat egy ilyen VIP tagságot? De mindegy... A harmadik jelöltem egy fiatal srác lett, elsőre nem ismertem fel, de utána leesett, hogy ki ül itt. A focisták csapatkapitánya. Úgyhogy ő lett a nyerő. De mit keres itt egyedül? Hogyhogy nem ünnepel a többiekkel, és hogyhogy nem valamelyik kis agyatlan szempilla-rebegtető hódolójával tölti az estét? - Jó meccs volt, focisták ásza! De hogyan lehetséges az, hogy magányosan üldögélsz itt?- villantottam felé egy ellenállhatatlan mosolyt, és granulációképpen felé emeltem a poharamat. Azt nem tettem hozzá, hogy a meccs felét nem láttam. - Ugye nem hagynád, hogy egy ilyen lány, mit én egyedül töltse az estét?- kérdeztem tettetett ártatlansággal, és egy lépéssel beljebb kerültem.
Jensen Gardner Admin/The True
Hozzászólások száma : 21 Join date : 2012. Aug. 02. Age : 33 Tartózkodási hely : Elég ha én tudom ;)
*Egy lány hang csapta meg a fülemet és felpillantottam Shopie Anderson volt, aki ere tévedt. Szintén iskolánk egy jeles hölgye, ami a testét illeti.* -Nem vagyok a foci ásza és magányosan? Nincs, kedvem a sok csupa pilla semmi ész csajok hoz. *Válaszoltam majd bevezetem és magam mellé ültettem le a boksz ban. Rendeltem magamnak egy sört és egy aperitívet ami igen hamar meg is érkezett.* -Valdbe hogy neked is eleged volt a suli béli igen csak amortizált pasiktól, akik rád tapadnak. Vagy javícs ki ha tévednék. *Persze nem hiszem, hogy tévedek, de Shopi is az a csaj, akinél ezt sosem tudhatod. Bár én szeretem a ki hívást, de nem ma, amikor az italom ki jön, egyből inni kezdek, ami nyílván nálam nem meglepő. Ekkor jön két üzenet, ami az egyik nekem a másik a hölgy társságomnak szól az én levelem egy újabb szerelmeslevél egy olyan rusnya csajtól, hogy már csak röhögni tudok rajta. Mert olyan ronda hogy egy ilyen jó pasi, mint én még köszönésre sem méltatja.* -És te hogy hogy egyedül?*
Sophie Anderson The Liar
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2012. Jul. 14. Age : 29 Tartózkodási hely : Florida
Ha kedvesen nyilvánulok meg bárki felé, és dicsérettel indítok egy mondatot, nem szeretem, ha kijavítanak. Nem véletlenül mondom azt, amit, és nem azért, hogy azonnal ki lehessen javítani. Az álszerénységet pedig végképp gyűlölöm. Ennek ellenére félretettem minden epés megjegyzésemet, mert a mai társaságból Jensen volt a megfelelő. Nem, nem gondolok semmire. Csak ülünk, egy- két ital mellett, beszélgetünk és kész. Semmi több. - Ezt meg tudom érteni. – és valahol tényleg értettem. Jensen körül szokták ugrálni az ilyenek. Érthető, ha előbb-utóbb megunja. - Nos, hasonló okaim vannak, mint neked. – mosolyra húztam a számat az amortizált pasik hallatára- A piócákat én se szeretem. Sőt!- ha eddig nem is volt bennünk semmi közös, hát most már van. Nekem a végletekig elegem van abból, hogy rám másznak, tapadnak, annak ellenére, hogy én látni se akarom őket. Senki nem nézné ki belőlem, és nem is hiszik el, de valahol legbelül tényleg vágyom egy biztos pontra. De még nem találtam meg. És az biztos, hogy ez nem Jensen. Ekkor sétált be a pincér. Üzenetekkel. Anélkül, hogy elvettem volna, intettem neki, hogy vigye vissza a feladónak. A pincér tudja a dolgát. Szépen, udvariasan el fogja utasítani a küldőt, és nekem azon se kell gondolkoznom, hogy most melyik kifogásomat használjam. - Már nem vagyok egyedül. - mosolyodtam el ismét, miközben belekortyoltam a koktélomba. - Egyébként meg a csajok lent táncolnak, de nekem már elegem volt mára a táncból. Fáj a lábam. – lóbáltam meg közben a több mint tíz centis sarokkal büszkélkedő cipőbe bújtatott lábaimat. És ekkor jutott eszembe Jensen és az a cikk, amit olvastam. - És mi a helyezt Chloé-val? - kérdeztem élénken. Igazából szurkolnék nekik, ha lenne köztük valami. Aranyosan együtt. - Hol van most?- tettem hozzá gyorsan, miután ráébredtem, hogy elég neveletlen így letámadni bárkit egy ilyen kérdéssel. Na mindegy, mindenki olvasta azt a bizonyos cikket, és mint tudjuk, minden pletykának van alapja.
Sasha Lola Redbird The Liar
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2012. Sep. 20. Age : 29 Tartózkodási hely : Florida, Mindig előtted egy lépéssel. (: x
Sokat gondolkodtam azon, hogy mitévő legyek, mit csináljak ezzel az egész üggyel.Úgy érzem beszélnem kell... muszáj tisztáznunk ezt Aleccel, én nem is tudom mi van velem. Úgy ahogy voltam: farmernaci, hosszú szárú lapos, fekete csizma, fehér, hosszított pulcsi, V-kivágással, ami enyhén dekoltázsos. Derekamnál egy szép, fekete övvel, hajam hullámosan omlik a hátamra. Gyorsan felkapom a dzsekim és a táskám, majd indulok is az irodája felé. De meggondolom magam és utam a szobája felé vezet. Hamar oda érek, feltűnés nélkül, majd veszek egy mély levegőt, kopogásra emelem kezeimet. De hallok egy női hangot, kíváncsian tapasztom a fülem az ajtóra. Majd óvatosan résnyire nyitom azt, Bekukucskálok, először fel sem fogom amit látok: Alec azt az undorító Eleanor vagy ki tanárnőt szorongatja, végül becsapom az ajtót jó hangosan... majd elsiettek az iskola kijárata felé. Na igen látszik, hogy mennyire szereti a kedves feleségét, már ha létezik az a feleség egyáltalán, vagy hogy mennyire igaz amit mondott. felejtenem kell... muszáj, gondoltam arra, hogy talán fel kéne hívni Jack-et, de mit mondanék neki? Bocs de a matek tanárom rajta kaptam, és egy világ dőlt össze bennem? Nem, jack kizárva, vagy Torie, két okból is, egy mert a barátnőm, kettő mert Alec unokahúga. Így beszállok a kocsimba, amit mostohaapámtól kaptam, én nem akartam elfogadni, csak hogy nem nagyon hagyott választást. Nem is tudom merre hajtok, csak hajtok be a központba, a szemeim már szúrják a könnyek, de még nem sírok. Hirtelen megállok egy bár előtt, arcomra dobok egy kis sminket, hogy idősebbnek tűnjek. Pár perc alatt bejutok a bárba, még jó hogy délután is nyitva van, majd kérek egy üveg Bacardit kolával, illetve egy üveg teqilát. Ez a kettő legütősebb pia, tuti elfelejtek mindent. A nekem küldött pénzből kifizetem, meg fogok két poharat: egy nagyot és egy kicsit, majd elvonulok egy boxba. Töltök magamnak bacardit, majd a keményebb piából is töltök, utána le is hajtom... Egy óra múlva már a fél bacardi, és Teqila el van fogyva, én kb a béka feneke alatt érzem magam, az asztalra könyöklök, miközben szórakozottan játszom a telefonnal, ahogy folynak a könnyeim, miért csinálta ezt velem? De én voltam a hülye, az idióta, az állat.... Többet nem kell férfi... De ekkor újabb sírógörcs tör rám...
Tristan Coldblood The Liar
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2012. Dec. 27. Age : 34 Tartózkodási hely : Jobb, ha nem tudod.;)
Miután megérkeztem az ùj suliba, ahol tanítani fogok, az első.dolgom az volt, hogy bementem az igazgatòhoz, tárgyalni akartam vele. Kedvesnek tűnt így elsőre, meg is kérdezte az okát, hogy miért jöttem el az iskolábòl, ahol kezdtem tanítani, ha annyira szerettem. Nem akartam neki arròl a kalandomròl mesélni, amikor egy lányt hoztam le tetőről, mert öngyilkos akart lenni. - Ès itt a diáklábyok mennyire rámenősek egy olyan tanárral... aki jòl néz ki? Csak mert ezt soha nem kedveltem annyira.- kérdezem. Kíváncsi voltam, higy mit fognak velem kezdeni, mert azért nem néztem ki rosszul. Főleg, hogy sok energiát fektrettem a testem széppé varázsolásába. Tényleg nem nagyon kedveltem ha nyomultak rám - Vannak nálunk nagyon fiatal tanárok, mint ön. A legfiatalabb, Hephaistion mindössze hùsz éves. Nem nagyon értek egyet a tanìtási mòdszereivel, én a helyébe nem engedném a diákoknak, hogy tegezzenek, de nagyon szeretik. Főleg a lányok, mert elég jòképű gyerek.- válaszolta az igazgatò. Ha ez a Hepha.. Hepha... ez a kiejthetetlenül görög egyén ilyen, amilyennek leírta a diri, akkor gondolom élvezheti a helyzetet, hogy mindenkinek bejön. Remélem nekem nem lesznek itt kellemetlen szituim. - Ès az előbb említett... tanár mennyire használja ki a helyzetet?- kíváncsiskodok összevont szemöldökkel. - Semennyire. Azt pletykálják, hogy Miss Dragomir, az egyik tanárunk a menyasszonya volt. Most érkezett ő is, de ebben a dologban nem tudok segíteni. Szòval a lányok szívét csak ön nyerheti meg Tristan.- mondja hamiskás moyollyal, mire én is udvariasan elmosolyodtam. Akkor itt nem lesz jò helyem. Nyomulòs diáklányok, plusz most én lettem a friss husi. Lehet, hogy nem kérnék belőle. Gyorsan megkerestem a szobámat, ami tökéletes volt, hihetetlenül kénylemesnek tűnt. Kipakoltam a cuccaimat, aztán átnéztem az òrarendemet. Holnap megyek a 9. b-be, aztán a 11 b-be, majd a 10 a-ba kell òrát.tartanom. Megnéztem a digitális naplòban at, hogy hol tartanak a diákok az anyaggal, majd előkerestem a power poolintos prezentáciòimat, meg a jegyzeteimet, ami alapján majd megtarthatom az òrákat. Hamarosan megintam a felkészülést a a màsnapi òráimra, inkább lecseréltem az öltönyömet egy kényelmes farmerre, meg egy fehér ingre, amit nem gomboltam be egészen. Felkaptam a kabátomat, majd lementem a parkolòba, ahol beindítottam a fekete Audi TT kabriòmat. Hamarosan egy bárban kötöttem ki, ahova gyorsan beis léptem. Egy ideig csak iszogattam, meg a pultot támasztottam, majd egy csaj odajött hoztám, s flörtölni kezdett. Épp átölelt, mikor megpillantottam egy gyönyörű lányt, aki éppen részegre issza magát. Tudtam, hogy kiskorù, látszott a vonásain, annak ellenére, hogy hatvan kilò sminket kent magára. Azonnal félretoltam a szöszi nyomulòst, majd a lányhoz siettem. - Neked nem a kollégiumba kéne lenned és tanilnod?- teszem fel a költőinek szánt kérdésemet, majd kiragattam az italt a kezéből, s leűltem vele szembe.
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2012. Sep. 20. Age : 29 Tartózkodási hely : Florida, Mindig előtted egy lépéssel. (: x
A lkoholtól bódult és mámoros pillanataimban próbálom felfogni, hogy mégis miként és hogyan jutottam el arra a pontra, hogy tök egyedül nyakalom a teqilát egy szerelmi bánat közepette… vagyis nem tudom, hogy ezt annak nevezzem-e, hiszen ha szerelem volt is, nagyon egy oldalú volt a dolog. Teljesen úgy érzem magam, mintha anyám tizenhét éves kiadása lennék. Na jó talán nem, mert azon kívül, hogy a világra hozott, jah és hogy sikerült össze hoznia… semmi közös sincs bennük. Ejhaa, úgy néz ki részegen, magammal beszélgetek és igen cinikus vagyok. Hol van most a kedves és aranyos Lux, aki mindenkinek van egy-két szép szava? Ja, igen, most elküldtem nyaralni, jó messzire, míg ki nem heverem ezt az Alec ügyet. Mégis hogyan juthatott eszembe pont vele… öhm kavarnom? De hát lássuk be, szexi és édes egyszerre… Gondolom senki nem tudott a suliból neki ellenállni, gondolom a diákokon kívül át ment még az egész tanári karon. Én hülye kis p!cs@ pedig hittem neki, elhittem minden szavát, amit nekem mondott az ágyában… vagy nálam, az én ágyamban. Hogy lehet valaki, ekkora idióta…? Eszembe jut a legelső találkozás, már akkor vibrált valami a levegőben kettőnk között, aztán ahogy sorra jutnak eszembe az emlékek, úgy potyognak könnyeim a szemeimből, arcomon keresztül, megnedvesítve azt, majd kis tavat alkotva az asztalon a piás üveg mellett. Ahogy egyre több emlék jut eszembe, úgy változik át a szomorúságom dühbe, dühbe amit legszívesebben rajta vezetnék le, de nem akarok a közelébe kerülni. A tetejébe, ha ez még nem lenne elég, apa ügyét teljesen elhanyagoltam, ami annyit tesz, hogy nem hogy előre nem haladtam, de biztos vagyok benne, hogy kettőt mentem hátra. És ha tovább így folytatom nem hogy őket zárják be, de a végül én kerülök rács mögé… Éppen a következő adag feles teqilát szándékozom lehúzni, hogy még jobban a sajnálkozás szélére taszítson, amikor valaki kiveszi a poharat a kezemből, majd leül velem szemben, annak ellenére, hogy mondtam volna: persze, nyugodtan foglalj helyet. Szavait próbálom felfogni, habár igen nehezen megy, talán tíz percbe is bele telhetett… Ahogy rápillantok leesik, hogy talán egy új alkalmazott… esetleg fiatal tanár, amire csak a szemeimet tudtam forgatni. Mielőtt észbe kapna, határozott mozdulattal veszem vissza a poharat, majd lehörpintem. -Nem mintha bármi köze lenne, mert szerintem nincs… hacsak nem az apám, de nem, nem hinném, szóval semmi köze hozzá, amúgy meg jó tanuló vagyok. Most hogy ezt így megdumáltuk, talán magamra hagyhatna, - ezzel magamhoz veszem azt a kevés alkoholtartalmú üveget ami maradt, mielőtt Mr. Jó fiú elkobozná. Mikor látom nem mozdul, kérdőn pillantok rá. Lehet, nem kéne többet innom, a teqila kicsit rossz hatással van rám, szemtelen leszek tőle, de kit érdekel, mert most jelen pillanatban semmi sem érdekel.
A hozzászólást Lux Tiffany Beuer összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 02, 2013 8:32 pm-kor.
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2012. Dec. 27. Age : 34 Tartózkodási hely : Jobb, ha nem tudod.;)
Rögtön szembetaláltam magam egy tizenéves kis szemtelen libàval, na tessék, megkaptam az ùj iskolát, meg az ùj életet. Miòta feladatom nekem az, hogy lànyokat támogatok? Fogalmam sincs. Ez nem az én stílusom. Nem vagyok én szülő, hogy itt támogassam a megtévedt lelkű szép lányokat... egyáltalán miòta érdekelnek engem a tizenéves, szép lányok? Ott a pont, egy cseppet se érdekelnek. De akkor minek vagyok itt? Nem értettem magam... talán ùj iskola, ùj szokások? Mindig így megy ez? À, biztos nem, én se vagyok pedofil attòl, hogy bànt, ha egy fiatal lányt látok, ahogyan segg részegre pròbálja magát leinni. Talán csak féltem a másnaposságtòl, mert tudom, hogy mennyire rossz, meg a hànyástòl, ami szintén nem egy leányálom. Szemtelen volt velem, pedig én vagyok az idősebb, akkor is, ha csak pàr évvel. - Nem, én se gondolom, hogy a lányom lennèl. Ő nem lenne ilyen... alkoholizálásra hajlamos egyén.- mondom, már csak azért is, hogy visszavághassak, mert a büszkeségem soha nem kedvelte ha sértegetnek. Kicsot montha gyerekes lett.volna ez a "gázoljuk ártatlan diáklányok lelkébe" dolog, de nem érdekelt, holnapra talán el is felejti az egész dolgot. - A Secret Rose-ba jársz? Mert akkor holnap meg tudom, hogy mennyire vagy jò tanulò, Kisasszony.- válaszoltam, majd kitéptem a kezéből a piásüveget, hogy kiihassam, azt a keveset amit meghagyott. Annyi se árt meg neki. - Hidd el, holnap már hálás leszel nekem.- mondom, majd.megragadtam a karjánàl, s a férfi vécébe vonszoltam, ha hánynia kéne, vagy ha rosszul lenne. Legalább nem akkor kell makd rohanni, amikor a baj is megvan. Megnyitottam a hideg vizet, majd benyomtam alá a lány fejét, hogy kijòzanodhasson. - A nevem Tristan Coldblood. Irodalomtanár vagyok mátòl a Secret Rose-ban. Megmondanád a neved? Esetleg, hogy ki miatt tetted ezt magaddal? Vagy mit csináltak veled?- kérdezem, hogy megtörhessem, s könnyítsek a lelkére nehezedő kötél szorításán.
T ényleg, Istenem, most az egyszer nem vágyom másra… mint arra, hogy hagy fulladjak bele az alkoholba miközben sajnáltatom magam és arra gondolok, hogy milyen jó volt Aleccel eltöltött idő és hogy miért is mentem egyáltalán bele. Ehelyett oda jött zaklatni valami körszakállas fószer aki úgy gondolta, hogy ő a jóság megszállottja és még azért is jó útra téríti a rossz kislányt. -Hát én sem lennék a maga lánya, ne aggódjon… ilyen egy zsémbes öregembert, mint maga…. nincs más dolga? Mondjuk valami vén asszonyt kergetni?- szúrok vissza neki cinikusan, kicsit fájt amit mondott, de az alkohol nem hagyta, hogy foglalkozzam vele,- nézze csak az a szőke cicababa épp elég féltékeny és ide jöjjön, hogy megtépjem mert KISLÁNY korom ellenére lecsaptam a kezéről magát,- hangom megint csöppög a szarkazmustól, ahogy fejemmel a pultot támasztó Ri{vncra mutatok, miközben bűbájosan elmosolyodom. Egy pillanatra elkerekedik a szemem mikor említi az iskolát ahova járok, ez nagyon nem jó jel. Óh, ismét egy cuki, és fiatal tanár bácsi, már most utálom. Lehet nem kéne az Aleccel történtek után elítélnem, de nem tehetek róla, így érzem és sajnos most még amúgy sem tudom leplezni az érzéseim amit józan állapotomban igen. -Hát tudja mit? Leszarom, hogy mit gondol a jegyeimről, ha akar most azonnal vissza siethet oda és megnézheti, hogy milyen jó jegyeim vannak….- főleg matekból… oké tényleg nem vagyok valami penge belőle… de Alec elég sokat korrepetált…. csak épp nem matekból hanem bioszból, de ettől függetlenül mindig ötöst kaptam, komolyan létezik, hogy valakinek ez ne tűnjön fel? Mire észbe kaptam kikapta kezemből a piás üveget, majd lehúzta, hát köszi, egyre ellenségesebb ez a fazon, az tuti. A következő amire emlékszem, hogy feláll, mikor azt hiszem végre magamra hagy a karomnál fogva rángat fel, és a mosdóig meg sem áll. -Hééé, engedjen el azonnal, ezt nem tiltja a tanári szabályzat vagy ilyesmi? Meg mondjuk van valami törvény a kiskorúak bántalmazása és ez az, ha tudni akarja még nem vagyok 21…- vidítok, hátha észre vesz valaki, de mindenki vagy a flörtöléssel vagy a piával volt elfoglalva. Remek! Kellett nekem tök egyedül jönnöm ide mi? Hol hagytad az eszedet Lux? Már épp benyomná a fejem a hideg víz alá, mikor észbe kapok és kicsúszok a kezei közül, köszönhetően magas termetemnek nincs nehéz dolgom, kemény 156 centiméterrel rendelkezem… talán. -Hé… ehhez semmi joga sincs… fel fogom jelenteni,- mondom dühtől szikrázó tekintettel ahogy megpróbálok minél messzebb kerülni tőle, hogy majd az ajtón kiszökjek,- és nem kérdeztem a nevét. Mi az már az iskola pszhiológusa is lett? Lux. És ne aggódjon senki nem erőszakolt meg meg ilyesmi, normális dolog… minden fiatallal megesik, most hogy ezt isi tisztáztuk…- azzal emelt fővel indulok el az ajtó felé. Na persze majd valószínű, hogy egy tanárnak fogok mesélni a volt matek tanárommal való viszonyomról.Hehh. Még az elképzelés is morbid, sőt senkinek sem beszélhetek erről, senkinek!
A hozzászólást Sasha Lola Redbird összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 14, 2013 12:05 am-kor.
Már jött a kényszer, hogy megpofozzam ezt a lányt, mert így nem beszélhetvelem, de eldöntöttem már magamban, hogy irodalombòl nem a legjobb jegyeket kapja majd. Persze, én nem fogok pofára osztályozni... de tudok tőle olyat kérdezni, amibe beletörik a bicskája, ebben biztos vagyok. Amikor leöregemberezett, akkor csak hangosan felnevettem, mert azért nem gondolom, hogy a huszonkét éves férfiak öregembernek számítanak... de nem is fontos. - Öreg, de még mindig okosabb nálad. Amùgy meg, csak a rend kdvéért: huszonkét éves vagyok. Tudod, fiatalabb Mr. Carstairsnál, aki fiatal lányokkal hál, cserébe jobb matekjegyet kapnak... vagy te nem hallottál erről?- cukkolom szándékosan, de aztán arra gondoltam, hogy ki tudja, talàn ő is ezek közé a lányok közé tartozik. - Nyugodtan pròbálkozhatsz a feljelentéssel, de szàmolj azzal is, hogy akkor a fiatal korùak börtönében töltöd az éjszakát. Elvileg be kéne, hogy vigyelek, amiért iskola időben részegen botladozol itt, de tegyünk ùgy, mintha nem sérteted volna meg a hàzirendet, oké?- kacsintok rá, majd cinkosan elmosolyodtam. Nem számoltan azzal, hogy ki fog csusszanni a kezeim közül, de gyorsan az ajtò elé ugrottam. - Még mindig két választásod van. Vagy mész a hűvösre aludni, vagy ittmaradsz és összeszeded magad. Amùgy, ha jobban belegondolunk, van egy harmadik lehetőséged, hogy áttörsz rajtam, de azt kizártnak tartom. Nem hiszem, hogy van annyi vér a pucádban, hogy tökön merj rùgni, mert a kezemben az irodalomjegyed.- mondom, kaján vigyorral, kihaszná azt, hogy én vagyok az, ki felette áll, s dönt az életéről. Ha rajtam mùlik megleckéztethetem, de szerintem az kifejezetten gyerekes, ha valakinek nem tetszik valaki, aztán ok nélkül osztályoz pofára. Nos, nekem több okom is lenne már erre, mondjuk a személyi jigok megsértése, a tiszteletlenség, meg a többi. - Igen, eredeti állásom szerint agyturkász vagyok, csak tudod mániákusan érdekel a gyilkolászás. Azért is jöttem ide. Amùgy meg... pontosan ùgy nézel ki, mint akit megerőszakoltak.- mondom, nagyon könnyedén. Mindig is fel volt vágva a nyelvem, soha nem okozott gondot, hogy valami csípőset visszavághassak. Figyeltem ahogyan ott áll, mint egy szerencsétlen, majd érzékeltem, hogy mennyire hűvös van, s azonnal kibùkt belőlem az ùriember. - Tessék, vedd fel.- veszem le az ingem, majd odadobtam neki. Szeretem a hűvös levegőt, így is megcsillant a verelyték a mellizmaimon. Egy kicsit letörölgettem a forrò bőrömről, majd karba fontam a kezeimet.
Tárgy: Re: Szórakozóhelyek Csüt. Márc. 14, 2013 12:21 am
Tristan & Sasha
N em tudom miért... lehet csak az alkohol miatt van, bár inkább szavaznék arra, hogy fiatal és tanár és nem jó párosítás és a legszívesebben a cipőm sarkával, ami legalább húsz centi magas és tű jól ott rúgnám meg ami a legérzékenyebb pont. Mikor megszólal azon a felsőbbrendű hangján legszívesebben lehordanám mindennek, de hirtelen annyi minden eszembe jut, hogy semmit sem tudok mondani, csak tátott szájjal, szikrázó szemekkel bámulom. -Az, hogy valaki öregebb nem biztos, hogy okosabb, de ha elkezdenék ezen MAGÁVAL vitatkozni, akkor félek én lennék a hülyébb, tehát nem teszem, csak nehogy pofátlannak tartson... Nem tudom miről beszél, de ha annyira okos lenne nem adna holmi pletykákra.- nyögöm ki jéghideg hangon. Kezem ökölbe szorul, én a saját testemen tapasztaltam, hogy mit is kéne tennem ahhoz, hogy jó matek jegyet szerezek, de aludni nem aludtam vele... azokban az órákban és percekben egészen mást csináltunk. Na nem mintha okolnám érte őt, vagy magamat, jó dolognak tűnt.... most meg itt van, életemben először, berúgtam, egyedül, és miatta sírok, egy olyan férfiért aki az apám lehetne. -Óh mi ez a hirtelen váltás? Miért lett ilyen kedves? A férfiak mindig elvárnak valamit valamiért, és mindegyik férfi ilyen, és lehet, hogy ott kötnék ki, de az erőszakos viselkedés nem ok, Mr. Tanár Úr, azt hiszem erre nincs bocsánat, én még csak diák vagyok, tévedhetek, hibázhatok, ezért vagyok diák, de maga nem...- bűbájosan mosolygok vissza rá, ahogy én is kacsintok cinkosan. Atya ég, azt hiszem jobb lesz ha befejezem, lassan olyan leszek, mint Jasmine, és az a legrémisztőbb rémálmomban sem kívánnám senkinek sem, szóval alkohol ide vagy oda, ő tanár én diák és legalább magamnak valljam be, hogy igaza van, ha hangosan vagy neki nem is. Maradjunk azért a relativitás talaján. Mielőtt bármit is tehetnék ő az ajtó elé ugrik, mire én csak dühösen fújtatok egyet. -Óh, milyen kedves, ismételten, komolyan, nem is győzöm köszöni, még ilyen jó szándékú emberrel nem találkoztam, komolyan. Nem tök mindegy magának, hogy éppen hol vagyok, vagy mit csinálok? Az iskola falain belül, talán fontos... de most nem ott vagyunk, szóval nem kell rám figyelnie menjen vissza a szőke cicababájához, engem meg hagyjon békén...- megpróbálok egyszer találkozásunk első percétől kezdve valóban bájos és kedves mosolyt erőltetni az arcomra. De aztán meglátom azt a kaján vigyort az arcán és elkezd viszketni a tenyerem egy nagy pofon után, ami letörölné a vigyort a képéről. De ehelyett veszek egy mély levegőt, hiszen én tudom a legjobban, hogy egy tanár kezében nagy hatalom van, főleg ha jegyekről van szó. Vagy befogom a szám, vagy elfelejthetem az álmom, miszerint író leszek, mert ahhoz kell az irodalom és jó jegyek kellenek. -Igen, határozottan látszik is magán, hogy olyan, mint aki rögtön meg fog erőszakolni, gondolom ezért rángatott ide..- vágom oda neki és akarnék még valami szarkasztikusat, pimaszat, akármit, hogy ne érezze magát annyira a nyeregben... csak hogy mikor oda pillantok már teríti is rám az ingét, és mondanom sem kell, hogy felül tök meztelen. Akaratlanul is végig siklik tekintetem a szépen kidolgozott izmokon, a bronz barna bőrön, amin csillog az izzadság csepp. Kiszárad a szám, így automatikusan megnyalom, felé nyújtom az inget ahogy elfordítom a tekintetem. -Öhm... nem szeretném, hogy megfázzon...
A hozzászólást Sasha Lola Redbird összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 18, 2013 1:52 am-kor.
A lány egyre pimaszabb, egyre szemtelenebb, ami nem tetszik nekem, de visszafogom magam. Hallom ahoigyan ràzendít az értelmetlen, részeg beszédére, majd csak elmosolyodtam. Minke is állok le vitàzni vele? Elég lenne megprovokálni egy kicsit. Aki nem szereti a gyerekeket, az ne menjen tanárnak, nemde? Ha nincsen türelmem, akkor is el kell játszanom, hogy van. Amùgy meg szeretem a tiniket, jò érzés látni azt, hogy egy lázadòbòl céltudatos felnőtt lesz, aki ujjongba örül, a nyakamba ugrik, mikor sikerül az érettségie. Akiknek komoly terveil vannak. Hát igen, döntést hozni már nagyon kicso korban meg kell tanulni. A kis òvodásokat is azért cipeljük nyíltnapokra, hogy a szákukra legbarátságosabb iskolát válasszák ki maguknak. - Nem kell hányni?- kérdezem gyengéd hangon, komoly arccal. Szerintem a szárnyaim alá kell vennem ezt a lányt, hiszen ha megszokja, hogy inni kell mikor probléma van, akkor biztosan csùnya vége lesz. Sajnálom a diákokat. Akárki akármit mond, szerencsétleneknek rengeteg mindennel kell megbírkòzni. Ùj suli, ùj osztálytársak, rivalizálások, ellenségeskedések, szüzesség elvesztése, egyéb problémák. Az ide járò diákoknak meg még nehezebb, mivel veszélyben forog az életük. - Nem szeretem a szőkéket. Könnyűvérűek.- mondom neki. Persze biztosan vannak kivételek, de mivel az örökös szépségideálok mindig a szöszik voltak, ők ezt ki is használták. Legalábnis a legtöbb. Minden nevelés kérdése. Bár a mai fiùk legtöbbje inkáb a barna hajù lányokat kedveli. Igazábòl nekem fogalmam sincsen erről a dologròl. - Igazàbòl nem. Nem szeretnék részeg csajokkal szexelni. Ami azt illeti, csajokkal se akarok szexelni.- mondom neki, feltartott kézzel. Teljesen megváltozott a lány, mikor a válaira terítettem a felsőm. Megnyugodott, szinte kedves lett, eltűnt az a bájmosoly az arcáròl. Kedvesen rámosolyogtam, majd ismét ráterítettem a vállára a szövetet, de most már sokkal gyengédebben. - Maradjon csak rajtad. Reszketsz. Èn nem fogok megfázni. Amùgy meg nincs igazad. Felelősséggel tartozunk érted. Főleg egy ilyen helyen. Megvárjuk amíg jobban leszel, majdvisszamegyünk az iskolàba, rendben?- mondom neki, mélyen a szemébe nézve, majd letörölgettem a könnyeket az arcáròl.
Tárgy: Re: Szórakozóhelyek Hétf. Márc. 18, 2013 1:57 am
Tristan & Sasha
T udom, hogy nagyon rosszul halad ismerkedésem a tanár úrral, hogy őszinte legyek ez is enyhe kifejezés volt. Az alkohol hatására nem csak, hogy pimasz de már szemtelen is is lettem, és tudom nagyon jól, hogy nem szabad feleselni egy tanárral, de amint megszólal képtelen vagyok befogni a szám, arra kényszerít valami, hogy akkor is vissza szóljak neki, ne hagyjam, hogy övé legyen az utolsó szó, pedig... tanár lévén... na mindegy. -Nem...- válaszolok neki szem forgatva, habár... most igen csak kedves hangon szólal meg.... újabb mély levegő, csak nyugi, nem lesz semmi baj... csak nyugodjak le és nem lesz semmi baj... -Háát ha maga mondja, de biztos van valaki aki szívesen fogadja az idegesítő gondoskodását, de nem hagyna végre egyedül, hogy nyugodtan bedepizzek? Tudja ez a diákok 90%-ával jár, ez van, akár tetszik akár nem.... szóval igazán hálás lennék érte...- próbálok célozgatni az ajtó felé, hát ha lesz annyi esze, hogy fogja és kisétál rajta. De amilyen keményen áll az ajtó előtt, elzárva az egyetlen menekülési útvonalat, szóval ha mihamarabb megakarok szabadulni tőle, jobb lesz ha megpróbálok közömbös és kedves maradni. Elkerekedett szemekkel bámulok rá, nyelek egy nagyot mielőtt megszólalnék, oké erre biztos nem vagyok kíváncsi. -Már ne is haragudjon... Mr...? Mindegy, tanár úr, de egy biztos, azt hiszem a szexuális szokásaira vagyok a legkevésbé kíváncsi, szóval hidegen hagy, hogy milyen nőkkel szokott szexelni.- vágom oda neki durcásan. De igazából már nem az alkohol beszél belőlem, sokkal inkább a sértettség és a fájdalom, mert ha erre a férfire pillantok akkor eszembe jut Alec, hogy huszonhat évesen milyen bátran ért hozzám, mellette nőként érezhettem magam... lehet ez tetszett a legjobban, talán nem is baj, hogy vége lett, mielőtt nagyobb bajba kevertem volna magam, na nem mintha nap világot látna nem kerülnék, mert így is kirúghatnak. Mikor vissza adnám az ingét, újra ráteríti a vállamra azt, hangos sóhaj kíséretében hagyom hogy vissza helyemre a vállamra azt. Próbálom nem bámulni a kidolgozott felsőtestét, de mit ne mondjak elég nehéz nem bámulni, mikor a szemem előtt van. Mikor megszólal, akkor emelem fel a mellkasáról a szemeibe, az is szép, eddig fel sem tűnt... magamban adok egy hatalmas pofont, Sasha, a tanárok azok nem cukik fogd már fel??? Lehet hogy krónikus apa komplexusban szenvedek... nem mintha az apám lehetne. -Öhm... én még most egyelőre nem szeretnék vissza menni...- hagyom hogy letörölje a könnyeimet, nem, most a legkevésbé arra a helyre van szükségem ahol találkozhatok Aleccel, nem bírnám tettetni, hogy nem történt semmi köztünk...
Sasha továbbra is pròbált kioktatni, de én oda se figyeltem rá. Csípős a nyelve, az az egy biztos, de aztán engem nem érdekel a dolog. Sok másik lányé is az volt, de ezeket a lányokat egyszerűen elkönyveltem bunkònak. Sasha tulajdonképpen olyan részeg, mint én 16 éves koromban minden hétvégén. Na jò, talán nem, én részegebb voltam... de ez nem is fontos. Utáltam, hogy mindig én kapom meg a depis diáklányokat. Az egyik az ablakon pròbál meg kiugrani, a másik a sárga földig issza le magát... nem is értem miért. Biztosan a pasik miatt, de nem hiszem, hogy logikusan cselekednek ilyenkor. Hiszen mi csak parasztok vagyunk, játszunk a lányok érzéseivel... ha ezt ők pontosan tudják, akkor miért depiznek be? Egyáltalán minek szeretnek belénk? Szép dolog a szerelem, de annak viszonzottnak is kell lennie. - Amikor utoljára találkoztam depis diáklánnyal, annak kis hìján katasztròfa lett a vége.- felelem, majd megvontam a vállam, s összehùztam rajta a kabátom. Szegéjy lány, önkétlenül reszketett, de nem csak a hidegtől szerintem. - Tristan Coldblood a nevem.- mosolygok rá kedvesen, majd felálltam. Elővettem egy zsebkendőt, villámgyorsan bevizeztem, majd ismét leguggoltam a lányhoz. - Tudom, hogy nem érdekel, de le akartam tisztázni, hogy nem foglak megerőszakolni.- mondom gyengéden, majd letörölgettem a ringgyal a fekete csíkokat az arcáròl. Egy kis szapant tettem egy ùjabb zsepire, azzal meg òvatosan leszedtem a szeme közelében szétfolyt festéket. - Jobb így?- kérdezem, majd nekiláttam a másik szemének is. Biztos vagyok benne, hogy frissebben érezte magát, így hogy semmi nem volt az arcára ragadva. - Ami azt illeti... minden elismerésem. Jòl átverted a pultosokat. Nekem ez mindig nehezebben ment.- mondom, majd visszagondoltam az idiòtánál idiòtább hùzásaimra. Az volt a legjobb amikor anyám szürke szemceruzájával rajzoltam szakállat magamra. Akkor nemhogy piát se kaptam, hanem egyenesen egy melegbárba küldtek el. Jaj, az ember mrg a fiatalkori hùzásai... jò világ volt az, de még mennyire. Most meg itt vagyok tanárként, példát kell mutatnom, felelősséggel bírok... na mindegy. Jobb ez így nekem. - Rendben. Majd ha ùgy érzed szòlj, és hazaviszlek. Nem akarom, hogy így ülj a volán mögé és balesetet okozz, vagy ami még rosszabb, hogy te szenvedd.- mondom őszintén, majd hátrasimítottam a kòcos haját.