Egy elit iskola rejtélyei
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elég bátor vagy ahhoz hogy be merj lépni egy olyan iskolába ahol gyilkosságok és eltűnések borítják fel a gimnazisták életét?

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
The Staff
the ❤ staff
Chloe Hemingway Bloody Bitch Emily Flatchere Natalja Drozdov
Jensen Gardner
Kis Chat
Lexi Hemingway Chat210
FRPG Top Sites - Magyarország
❥társoldalak
Top posters
Matthew White
Lexi Hemingway Vote_lcapLexi Hemingway Voting_barLexi Hemingway Vote_rcap 
Bloody Bitch
Natalja Drozdov
Sophie Anderson
Emily Flatchere
Chloe Hemingway
Sutton Frewer
Alex M. Yoo
Elena Cross
Sasha Lola Redbird
Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy - új elérhetőség
Lexi Hemingway Icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 8:58 pm by Vendég

» sikátorok
Lexi Hemingway Icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 11:39 am by Sophie Anderson

» Avatárfoglaló
Lexi Hemingway Icon_minitimeCsüt. Aug. 29, 2013 9:34 pm by Tristania Tayson

» Szökőkút
Lexi Hemingway Icon_minitimeSzer. Aug. 28, 2013 1:56 pm by Dougie Becker

» Karakter-temető
Lexi Hemingway Icon_minitimeKedd Aug. 27, 2013 7:40 pm by Natalja Drozdov

» Activity Check ~ avagy maradok, mert maradni akarok~
Lexi Hemingway Icon_minitimeVas. Aug. 25, 2013 7:52 pm by Jessica Collins

» Foci pálya
Lexi Hemingway Icon_minitimePént. Aug. 23, 2013 7:10 am by Christopher A. Moorcock

» Hírözön
Lexi Hemingway Icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 6:23 pm by Natalja Drozdov

» Eltűnt-Keresem!!!
Lexi Hemingway Icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 2:57 pm by Sonja Palmer

Időjárás
IDŐJÁRÁS
A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.

Lexi Hemingway

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Lexi Hemingway
The True
The True
Lexi Hemingway

Hozzászólások száma : 12

Lexi Hemingway Empty
TémanyitásTárgy: Lexi Hemingway   Lexi Hemingway Icon_minitimeHétf. Jún. 18, 2012 7:28 am

Alexandra Hemingway

Szöszke

好好好好好好好好

adatok

az engem bemutató tankönyv

Becenév: Lexi
Születési hely/idő: 1997. 12. 31
Kor: 15 év
好好好好好好好好

család

...akik nem tudom hogy várnak e otthon

Apa: Richard Hemingway / 50 éves/ ÖÖÖ... szerintem lenéz azért, mert nem vagyok olyan, mint a nővérem, de kitudja?
Anya: Leslie Hemingway /48 éves/ Nagyon jól kijövök vele, kb, ő az egyetlen, aki megért engem.
Testvérek:
Matt Hemingway / 18 éves/ Igazi báty- húg viszonyunk van, és véleményem szerint szeretjük egymást
Chloe Hemingway / 17 éves/ lenéz azért aki vagyok, és a kapcsolatun se valami fényes, de remélam, hogy lesz jobb is
Párkapcsolat: Név, kor
好好好好好好好好

ki vagyok én?

itt egy kis megtanulnivaló

Csoport: Lúzer
Rang: The True
Tanulmányi átlag: 4,5
Osztály: 9.b
Szeretem:
- Lovaglás
- Lovam: Álom
- Olvasás
Utálom: Tulajdnon képpen nem utálok senkit és semmit

Személyiség

Egy visszahúzódó kedves lány vagyok, aki segít, ha kell. Kicsit félek a menők társaságától, talán azért, mert a szememben ők olyan elérhetetlenek, holott Hemingway a nevem, ami néha egyet jelent, a menőséggel. Nekem ez valahogy nem ment, én inkább a sarokban húzódom meg. Vannak ugyan barátaim, akik segítenek túlélni ezt az elvárási vágyat, de otthon nincsenek velem, amikor apa elé kell állnom. Egyszerűen sírhatnékom van, amikor közli, hogy mennyire csalódott bennem, mert nem vagyok olyan, mint a nővérem.
A tanulás egész jól megy, bár nem vagyok kitűnő, azért szeretnék az lenni. A tanulás mellett szeretek lovagolni, mondhatni egész profi vagyok, mivel 10 éves lovaglok, és van is egy saját lovam, a neve Álom.
.

Külső

Hosszú szőke hajam és világoskék szemeim vannak. A bőröm viszonylag fehér, bár még pont azon a határon van, ahonnan nem nézik betegesnek. A magasságom normális, mivel 165 cm vagyok. Nem is szeretnék magasabb lenni, mivel szerintem az már nem néz ki valami szépen. Bár erről nem én fogok dönteni.
Ruházkodás tekintetében nem szeretem a kihívó ruhákat, én inkább a farmerokat és pólókat részesítem előnyben egy-egy kabáttal. Persze, néha emiatt is kapok hideget-meleget, mert ugye a megítélés a legfontosabb. Hogy őszinte legyek magas sarkú cipőt sem hordok, én inkább a babacipőket és a tornacipőket részesítem előnyben.
.
好好好好好好好好

az életem

születésemtől a mai napig, vagy egy pár pillanat az életemből

Egy nagy sóhaj kíséretében jövök ki a történelemteremből. Igazából ez volt a harmadik órám, és még nem beszéltem a nővéremmel, pedig kellene, mivel tagnap beszéltem anyával, aki megkért, hogy szólak a nővéremnek, hogy hívja fel. De én nem merek oda menni hozzá. Félre értés ne essék, szeretem a nővéremet, de félek tőle és a többi népszerű diáktól.
- Gyáva vagy - hallom meg a hátam mögül a legjobb barátnőm hangját. - Ő a nővéred, simán oda mehetnél, és egy kis erőfeszítéssel, akár közéjük is tartozhatnál - mondja egy nagy sóhaj kíséretében.
Én csak rápillantok, majd megint a csoportosulásra nézek. Én, közéjük? Nem, az kizárt. Én nem szeretnék közéjük tartozni, az ő világuk tele van csalókkal, és olyanokkal, mint a nővérem. Persze, ő nem rossz ember, csak beképzelt és lenéz mindenkit, aki nem az ő köreikből való, így persze engem is, a tulajdon húgát. Soha sem fogom megérteni, hogy mi rosszat tettem neki, mivel az óta így viselkedik velem, mióta az eszemet tudom.
- Persze, erre megint nem mondasz semmit - panaszkodik tovább a mellettem álló.
- Nem, mert mit mondhatnék, tudod jól, hogy én nem szeretnék közéjük tartozni, az nem az én világom. Én tisztelem a szabályokat, és egyszerűen én nem vagyok méltó a nevemhez, ez van. Tudod, néha megfordul a fejemben, hogy anyáék talán örökbe fogadtak.
- Hülye vagy - rázza meg a fejét. - Tudod én azért tudok róluk egyes s mást, de ránézésre megmondom neked, hogy vagy olyan szép, mint a nővéred, nézel ki olyan aranyosan, mint Emily és vagy annyira okos, mint Natalja. Most persze, csak a főboly lánytagjait mondtam, de akár felsorolhatnám az egészet, de van egy hírem, igazad van.
- Na ugye - nézek rá kicsit diadalmasan.
- Igen, igazad van, mert jobb vagy náluk. Lemerem fogadni, hogy a fél társaságnak köze van a suliban történő bűntényekhez, élen az előbb felsorolt három lánnyal - vonja meg a vállát, miközben a könyveit szorongatja.
Erre már tényleg nem mondok semmit, mert lehet benne igazság, de lehet, hogy nincs, mert én a nővéremről nem tudom elképzelni azt, hogy gyilkoljon. Sőt, a többiek nagy részéről sem, de ki tudja, lehet, hogy igaza van, lehet, hogy ők gyilkosok, és tőlük vagyunk veszélyben.
- Menj már - lök meg, mire már majdnem beadom a dereka, amikor megszólal a csengő.
~ Én megmentőm ~ gondolom, majd megragadom a kezét.
- Gyere, nem akarok elkésni, és messze van innen a matek terem - mondom neki, és már húzom is magam után.
Persze legbelül tudom, hogy szánalmas vagyok, elvégre féle a saját nővéremtől, de van ez így, főleg ha… na mindegy, nem fontos…
.
Vissza az elejére Go down
Chloe Hemingway
Admin/The Liar
Admin/The Liar
Chloe Hemingway

Hozzászólások száma : 129

Lexi Hemingway Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lexi Hemingway   Lexi Hemingway Icon_minitimeHétf. Jún. 18, 2012 10:39 am

Drága hugicám!

Nahát kit látnak szemeim, csak nem a Hemingway család legkisebb tagját? Örülök hogy megérkeztél, kíváncsi vagyok rád Very Happy Reménykedem benne hogy lesz majd egykét játékunk ^^
---------------------------------------------------------
ELFOGADVA!

Foglald le amit le kell aztán várlak Very Happy
Vissza az elejére Go down
https://thesecrethighschool.hungarianforum.com

Lexi Hemingway
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lexi & Jasmine & Elena Szobája
» Chloe V. Hemingway
» Chloe Hemingway & Elisabeth C. Poséy Szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Egy elit iskola rejtélyei  :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek-
Ugrás: