A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.
Maga vagyok a káosz. Általában kiszámíthatatlan és megállíthatatlan vagyok. Makacs, feledékeny és ingadozó kedvű. Meglehet bennem bízni, de nem vállalok felelősséget azokért a dolgokért, amiket elfelejtek, elhagyok stb. Alapvetően nagyon nagyon szétszórt és ellenszenves vagyok. Első ránézésre van, aki fél tőlem. De én hiszek a fair dolgokban; ha te rendes vagy velem, akkor én is az leszek. De ha nem... hát vigyázz magadra. Viszont nem mindig vagyok ilyen. Ha nagyon megszeretlek, akkor tűzbe megyek érted. Képes vagyok simulékony is lenni, de persze ehhez a megfelelő kompromisszumok is szükségesek. Remekül tudok tárgyalni, de ha érzem, hogy veszélyben vagyok akkor menekülőre fogom. Elég valószínűtlen, hogy bárki is gyorsabb lenne nálam. Akik eddig meg gyanúsítottak droggal való éléssel, nos kisebb rábeszéléssel elfelejtették feltételezéseiket és nyilvánosan bocsánatot kértek. Hogy ezek a pletykák igazak-e? Nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni őket.
Külső
Alacsony vagyok, olyan 154 cm körül. A hajam színe eredetileg barna, de fent tartom magamnak a jogot, hogy bármikor változtathassak ezen. A szemem világos kék. Mint már mondtam pici vagyok és amit még nem mondtam az, hogy törékeny is. Egyébként mindig van rajtam valami ékszer. Az öltözködésem...valahol a lázadó punk és a kemény rocker között található. De ez csak magán vélemény.
好好好好好好好好
az életem
születésemtől a mai napig, vagy egy pár pillanat az életemből
- Nem lenne szabad elengedni! - unottan ülök és nézek vissza a nevelőnő rémült tekintetébe. Lusta, ijesztő mosolyra húzom szám. - Látod?! Őrült. - mutogat rám. Nem hinném, hogy hármunk közül én vagyok az őrült. Már bocsánat Ms. Hook. - Köszönöm a véleményt Ms. - a szőke eddig még névtelen nő belenéz a papírjaiba. - Hook. - üres a mosolya. Jól betanult állvigyor ez. - Jól van. - liheg az indulattól az ötvenes nő. - Jól van. - mondogatja magának és bólogat, mintha elvégezte volna munkáját. - Viszlát. - szól, de nem néz, semelyikünkre csak ki megy az ajtón. - Na, végre. - a vékony mégis erős hölgy leveszi a szemüvegét. - Nos, - újra a papírokra néz. - Khaos. - megint azaz üres mosoly. – Melyik iskola ösztöndíját szeretnéd elfogadni? Hidegen bámulok rá. Nem igazán beszélek. Főleg nem olyan embereknek, akik ki használhatják az őszinteségem és ellenem fordíthatják a saját szavaim, elveim, hitem. - Így is játszhatunk. – húzza ki magát keményen. Játszhatunk? Hisz te épp most fejezted be az „én mindent tudok kezelni és tökélete vagyok” játékodat. Kár, hogy az előbbiből nem csinálnak társas változatot. Szívesen beszállnék. De ha szerinted most jön a játék, akkor jó. Játszunk. Kb. 2 hétig bírta Ms. Tökély a játékot. - Az istenért nem nyögnél ki végre valamit? – a haja rendezetlen, elfelejtett két gombot begombolni az ingén. A nagy lendületben még a blézerét is lelökte. Szemei csillognak a fáradtságtól, az idegességtől és a visszatartott könnyektől. De sírós valaki. – Könyörgök az istenért! Csak egy nevet! – lecsapja a mappámat az asztalra. Meg se rezzenek. Kiszámítható egy asszony. Hogy lehet az ilyenekből pályaválasztási tanácsadó? – Figyelj. – felül az asztalra és közel hajol hozzám. A parfümje fullasztóan kesernyés. – Én megőrülök és te ezt biztos élvezed. – összehúzza a szemeit. – De most már elég a kisded játékaidból! Még elválhatunk békében, ha mondasz egy nevet! – megpróbálja újra azt a gyönyörű, de üres műmosolyt. Már ez sem az igazi. Szép lassan beleőrült a velem való találkozásba… Nem baj. Érezzék csak az emberek, milyen volt nekem évekig. - Jó elég! – lesöpri az íróasztalát, mely pontosan 15 nappal ezelőtt még tökéletesen rendezett volt. Eldobja a vázat, amiben mindig 6 szál gyönyörű liliom van. A szép fehér virágok illatozva terülnek el a földön, szilánkok közt. – Elég. Feladom! – hisztérikusan kivonul. Vállat vonva magamhoz veszek egy lapot, ami mellém esett a földre. Felfirkantok rá egy-két dolgot. Majd az elkövetkezendő pár percben csöndesen várok. Mikor hallom, hogy közeledik, felkelek és kimegyek a szobából. - További szép napot. – mosolygok a hisztérikára. Idegesen néz rám, de tovább megy. A megkönnyebbült sikolyát, már csak az utcáról hallhatom. Hogy mi volt a papíron? Ez: Khaos Ivy Mern – Secret Rose High School, művészeti ösztöndíj.
A hozzászólást Khaos Ivy Mern összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 26, 2012 6:13 pm-kor.
Emily Flatchere Admin/The Liar
Hozzászólások száma : 138 Join date : 2012. Jun. 11.
Tárgy: Re: Khaos Ivy Mern - I'm a mad girl in this mad world - Szer. Szept. 26, 2012 1:55 pm
Hát biztos, hogy egy nagyon érdekes diák leszel, egy dolgot kérnék, hogy még egy kicsit keveselltem a jellemet, ha picikét bővítenél akkor is el is fogadnálak.
Khaos Ivy Mern The True
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2012. Sep. 25. Age : 27 Tartózkodási hely : A pokol felé vezető úton,mint mindenki más.
Tárgy: Re: Khaos Ivy Mern - I'm a mad girl in this mad world - Csüt. Szept. 27, 2012 9:40 am
Bővítettem:) Remélem jó lesz.^^
Emily Flatchere Admin/The Liar
Hozzászólások száma : 138 Join date : 2012. Jun. 11.
Tárgy: Re: Khaos Ivy Mern - I'm a mad girl in this mad world - Csüt. Szept. 27, 2012 2:26 pm
Akkor már tényleg egy szavam sem lehet, az ET tényleg nagyon jó lett, tehát üdvözlünk az SRHS-ben! Foglalni valót nem elfelejteni!
Khaos Ivy Mern The True
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2012. Sep. 25. Age : 27 Tartózkodási hely : A pokol felé vezető úton,mint mindenki más.
Tárgy: Re: Khaos Ivy Mern - I'm a mad girl in this mad world - Csüt. Szept. 27, 2012 2:47 pm
Köszönöm.
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Khaos Ivy Mern - I'm a mad girl in this mad world -
Khaos Ivy Mern - I'm a mad girl in this mad world -