Egy elit iskola rejtélyei
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elég bátor vagy ahhoz hogy be merj lépni egy olyan iskolába ahol gyilkosságok és eltűnések borítják fel a gimnazisták életét?

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
The Staff
the ❤ staff
Chloe Hemingway Bloody Bitch Emily Flatchere Natalja Drozdov
Jensen Gardner
Kis Chat
Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Chat210
FRPG Top Sites - Magyarország
❥társoldalak
Top posters
Matthew White
Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Vote_lcapRoom of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Voting_barRoom of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Vote_rcap 
Bloody Bitch
Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Vote_lcapRoom of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Voting_barRoom of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Vote_rcap 
Natalja Drozdov
Sophie Anderson
Emily Flatchere
Chloe Hemingway
Sutton Frewer
Alex M. Yoo
Elena Cross
Sasha Lola Redbird
Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy - új elérhetőség
Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 8:58 pm by Vendég

» sikátorok
Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 11:39 am by Sophie Anderson

» Avatárfoglaló
Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Icon_minitimeCsüt. Aug. 29, 2013 9:34 pm by Tristania Tayson

» Szökőkút
Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Icon_minitimeSzer. Aug. 28, 2013 1:56 pm by Dougie Becker

» Karakter-temető
Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Icon_minitimeKedd Aug. 27, 2013 7:40 pm by Natalja Drozdov

» Activity Check ~ avagy maradok, mert maradni akarok~
Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Icon_minitimeVas. Aug. 25, 2013 7:52 pm by Jessica Collins

» Foci pálya
Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Icon_minitimePént. Aug. 23, 2013 7:10 am by Christopher A. Moorcock

» Hírözön
Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 6:23 pm by Natalja Drozdov

» Eltűnt-Keresem!!!
Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 2:57 pm by Sonja Palmer

Időjárás
IDŐJÁRÁS
A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.

Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Rex H. Gibbson
The Liar
The Liar
Rex H. Gibbson

Hozzászólások száma : 5

Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Empty
TémanyitásTárgy: Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier   Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Icon_minitimeSzer. Okt. 24, 2012 1:49 pm

Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Bright-and-ergonomic-furniture-for-modern-teen-room-by-Battistella-Industria-Mobili-5-554x415
Vissza az elejére Go down
Jezabell Croft
The Liar
The Liar
Jezabell Croft

Hozzászólások száma : 8

Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Empty
TémanyitásTárgy: Re: Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier   Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier Icon_minitimePént. Ápr. 05, 2013 12:13 pm

Philippe de Bouvier
...előzmény...

Nem tartom jó ötletnek a gyengélkedőt, leginkább azért, mert egyrészt le is buknék a lógás miatt, másrészt pedig szükségtelennek érzem az egészet. Csak nem lehet annyira komoly a sérülésem, legalábbis nagyon remélem. Az kéne már csak ide, hogy lesántuljak…
Egyelőre azonban nem említem meg a kétségeimet, inkább csak bájosan mosolygok, magamban pedig nagyban agyalok, hogy mi legyen a következő lépés. Vagyis mi lenne a legcélszerűbb, anélkül, hogy lebuknék. Mondjuk, nem tartozom a jó kislányok közé, soha nem is érdekelt az se, ha veszélybe kerültem, hiszen szeretem a határokat feszegetni, szóval nem is tudom, hogy jelen pillanatban miért foglalkoztat ez a kérdés annyira.
Gondolataimból Phil kézcsókoló mutatványa zökkent ki, ami igencsak meglepő számomra. Mármint konkrétan az, hogy valaki ilyen illedelmesen közeledik felém, és nem abban a bunkó paraszt stílusban, ahogyan azt manapság szokták. Nem hiszem, hogy különösebben be kéne mutatnom a részleteket. Annyi a lényeg, hogy a meglepettség az arcomra is kiül, persze nem is akarom leplezni, vagy ilyesmi. Mellékesen megjegyzem; nem is tudnám, mert az élet nem ajándékozott meg színészi tehetséggel. Milyen kár, pedig az apám színész volt…
- Csak azért kérdeztem, mert olyan más vagy, mint az itteni fiúk nagy része – felelem. Tény és való, hogy a neve és az alig hallható, de azért érzékelhető akcentusa is erre utal, de nekem leginkább a viselkedésén tűnt fel, hogy nem idevalósi. A kézcsók pedig csak hab a tortán, persze a jó értelemben. Mellesleg ez a kedves gesztus nagyon is tetszik nekem, hiszen manapság nem sűrűn csókolnak kezet az ember lányának, hacsak nem valami úriházból való.
A következő ötlet már jobban tetszik, hogy az ő szobájába menjünk, merthogy az közelebb van. Persze megfordul a fejemben, hogy ez csak duma, és ezzel akar a szobájába csalni, de ez azért eléggé összeesküvés-elmélet gyanús. Így hát hamar meggyőzöm magam arról, hogy léteznek rendes fiúk is a világon, nem csak parasztok hátsószándékkal, és Phil remélhetőleg a jófiúk táborát gyarapítja, ezért nekem nem is kell félnem, mert segítő szándékkal akar a szobájába vinni. Nehéz megtalálni az arany középutat, hogy ne legyek se túl naiv, se túl gyanakvó.
- Jól van – egyezem bele végül, és csak reménykedni tudok, hogy nem akar bántani. Igen, bizalmatlan vagyok, hála a mostohaapámnak. Aki meghalt. Szerencsére.
Nem gondoltam volna, hogy az „el is vihetlek oda” az szó szerint értendő. Ez csak abban a pillanatban tudatosul bennem, mikor Phil a karjába kap. Ez eléggé vegyes érzelmeket vált ki belőlem… tetszik, mert melyik lánynak ne tetszene egy ilyen romantikus pillanat, viszont egyben utálom is, mivel ez a mozdulatsor egyértelműen testi kontaktust igényel. Én viszont ki nem állhatom, ha hozzáérnek a testemhez.
Szívem szerint mosolyognék, de az emlékeim sírásra késztetnek. Nem sírok, de nagy erőfeszítésembe telik, hogy visszatartsam a könnyeimet. Próbálom meggátolni azt is, hogy ezek az érzelmek az arcomra kiüljenek, bár nem vagyok valami jó színésznő, mint ahogyan azt az előbb is említettem. Tehát nem tudok mosolyt csalni az arcomra, amikor a legszívesebben szétrobbannék a dühtől, viszont képes vagyok a fájdalmamat eltüntetni. Ilyenkor általában egy semleges pókerarcot öltök magamra, amit az évek során fejlesztettem ki. Pont az ilyen esetek miatt. Anyám sem tudta, hogy mi folyik a háttérben, sőt, a mai napig nem tudja, hogy mi volt. Szeretném, ha ez így maradna mindenki előtt. Ezért kell a pókerarc, amit most is használok. A srác legfeljebb csak annyit vehetett észre rajtam, hogy csendben vagyok, mivel egy szót sem szóltam az egész út alatt.
Egy kis öröm az ürömben, hogy amíg cipeltek, nem fájt a lábam, és a lebukást is sikeresen megúsztuk.
- Még jó, hogy nincs itt a szobatársad – szólalok meg, miután belépünk a szobaajtón. – Biztos lenne hozzá egy-két szava, hogy miért cipelsz fel vadidegen lányokat a szobátokba tanítási idő alatt – vigyorodom el. Egyébként ez egy vicc akart lenni, bár lehet, hogy a végeredmény az nem lett vicces. Egyszerűen csak próbáltam elterelni a figyelmét az iménti nagy csendről, amit én alakítottam, és nem mellesleg a saját figyelmemet is próbáltam elterelni a múlt emlékeiről. Több kevesebb sikerrel.
Vissza az elejére Go down

Room of Rex Gibbson & Philippe de Bouvier
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Philippe de Bouvier ~ Az őrült, de szeretetre méltó fiú
» Rex Hugo Gibbson

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Egy elit iskola rejtélyei  :: Secret Rose High School :: Nyugati szárny :: Fiú lakókörlet-
Ugrás: