Egy elit iskola rejtélyei
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elég bátor vagy ahhoz hogy be merj lépni egy olyan iskolába ahol gyilkosságok és eltűnések borítják fel a gimnazisták életét?

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
The Staff
the ❤ staff
Chloe Hemingway Bloody Bitch Emily Flatchere Natalja Drozdov
Jensen Gardner
Kis Chat
Daniel Brown ~ The dreamboy~ Chat210
FRPG Top Sites - Magyarország
❥társoldalak
Top posters
Matthew White
Daniel Brown ~ The dreamboy~ Vote_lcapDaniel Brown ~ The dreamboy~ Voting_barDaniel Brown ~ The dreamboy~ Vote_rcap 
Bloody Bitch
Daniel Brown ~ The dreamboy~ Vote_lcapDaniel Brown ~ The dreamboy~ Voting_barDaniel Brown ~ The dreamboy~ Vote_rcap 
Natalja Drozdov
Sophie Anderson
Emily Flatchere
Chloe Hemingway
Sutton Frewer
Alex M. Yoo
Elena Cross
Sasha Lola Redbird
Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy - új elérhetőség
Daniel Brown ~ The dreamboy~ Icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 8:58 pm by Vendég

» sikátorok
Daniel Brown ~ The dreamboy~ Icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 11:39 am by Sophie Anderson

» Avatárfoglaló
Daniel Brown ~ The dreamboy~ Icon_minitimeCsüt. Aug. 29, 2013 9:34 pm by Tristania Tayson

» Szökőkút
Daniel Brown ~ The dreamboy~ Icon_minitimeSzer. Aug. 28, 2013 1:56 pm by Dougie Becker

» Karakter-temető
Daniel Brown ~ The dreamboy~ Icon_minitimeKedd Aug. 27, 2013 7:40 pm by Natalja Drozdov

» Activity Check ~ avagy maradok, mert maradni akarok~
Daniel Brown ~ The dreamboy~ Icon_minitimeVas. Aug. 25, 2013 7:52 pm by Jessica Collins

» Foci pálya
Daniel Brown ~ The dreamboy~ Icon_minitimePént. Aug. 23, 2013 7:10 am by Christopher A. Moorcock

» Hírözön
Daniel Brown ~ The dreamboy~ Icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 6:23 pm by Natalja Drozdov

» Eltűnt-Keresem!!!
Daniel Brown ~ The dreamboy~ Icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 2:57 pm by Sonja Palmer

Időjárás
IDŐJÁRÁS
A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.

Daniel Brown ~ The dreamboy~

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Daniel Brown
The True
The True
Daniel Brown

Hozzászólások száma : 31

Daniel Brown ~ The dreamboy~ Empty
TémanyitásTárgy: Daniel Brown ~ The dreamboy~   Daniel Brown ~ The dreamboy~ Icon_minitimeKedd Okt. 02, 2012 2:08 pm

Daniel Tristan Brown

Sexy Beast

好好好好好好好好

adatok

az engem bemutató tankönyv

Becenév: Dan
Születési hely/idő: Párizs, Franciaország 1992. November 4.
Kor: 20
好好好好好好好好

család

...akik nem tudom hogy várnak e otthon

Apa: Frank Brown, 47 éves. Igazából egész jó a viszonyom apámmal, soha nem voltam szívatva, vagy cseszegetve, mindig meg tudtunk lenni egymással. Nagyjából neki köszönhetem, hogy focizok, mivel ő "erőltette", hogy valami sportot találjak ki magamnak. Nagyon is hasonlítunk, mindketten sportemberek vagyunk, igazi macsó volt ő is a suliba. Büszke rám, mindig azt mondja, hogy én akár a jég hátán is megélek majd.
Anya: Alice Brown, 44 éves. Szintén odáig van értem, bár annyi különbség van itt, hogy ő az öcsémet is ugyanannyira szereti, mint engem. Apám egy szégyennek tartja Adamet, mivel kissé kicsapongó és nem éppen menő srác. Anya nem ilyen, ő nagyon szereti mindkettőnket. Vele mindent meg tudok beszélni, ő az egyetlen akinek elmondtam, hogy szerelmes vagyok Natiba, egy jó barátomba. Amolyan lelki társ számomra, mindig észreveszi amikor ki vagyok borulva, mindig odajön, meghallgat, ami rengeteget könnyít a lelkemen.
Testvérek: Adam Brown, 15. Igazából jóban vagyunk, már nem egy piszkos kis ügyét hallgattam el. Nem tudom, hogy miként kötődik hozzám, de én nagyon féltem őt, egyszer meg fogja ütni a bokáját. Teljesen más, mint én, s ami azt illeti, nagyon ellenségesen viselkedik velem, fogalmam sincs, hogy miért.
Párkapcsolat: -
好好好好好好好好

ki vagyok én?

itt egy kis megtanulnivaló

Csoport: Focicsapat tag
Rang: The True
Tanulmányi átlag: 5.0
Osztály: 12. A
Szeretem: Foci, Natalja Drozdov, csoki, édességek, sport, súlyzó.
Utálom: Navalygó libák, rossz jegyek, ordító heavy metal, Marilyn Manson.

Személyiség

Hát mit is mondhatnék... Dan egy igazi mázlista, nem úgy, mint én. Ő szexi, minden lány álma, sikeres, jó tanuló, mindenkivel kedves, mértékkel iszik alkoholt, magyarul semmi hibája sincsen. Pont ezért annyira gyűlölni való.Annyira kedves, s nem előítéletes. Mindig igazat mondd, s utálja ahazug embereket. Hihetetlenül szorgalmas, soha nem nyalizik senkinek, de mégis menő. Ha azt hiszed, hogy vakon bízik benned, akkor nagyobbat nem is tévedhetnél. Mivel okosabb ez a szerencsecsomag, mint amilyennek kinéz. Ha azt gondolnád, hogy bárki fillérekért megkaphatja a bizalmát, akkor tévedsz. Hatalmasat. Mindig megfontolja, hogy érdemes-e barátkozni az adott illetővel. Soha nem szekálja a lùzerokat, ebben nagyon hasonlít az ő Jùliájára, Natalja Drozdovra. Mit is mondgatnék... szerintem nincs is rossz tulajdonsága neki. Ő egyszerűen tökéletes. Nem utolsò sorban nagyon művelt is ezek mellett. Három nyelven beszél az angolon kívül, németül, spanyolul és franciául, de nem akárhogyan. Anyanyelvi szinten. Ha jòl tudom egy kicsit konyít az olaszhoz is, de ebben nem vagyok biztos. Jaj kifelejtettem a legfontosabbat! Egy ùriember. Soha nem bántrana meg aztán ő senkit. Ezt elhihetitek nekem. Gyakran bosszùságot is okoz ez neki. De semmi pénzért nem mondaná ezt meg. Tökéletresen tudja leplezni az érzelmeit is, gondolom ezt bizonyítja a Natalja iránt táplált érzelmek is. Èrdekes helyzetekbe keveredik, mit ne mondjak. Talán pár rossz tulajdonságàt is meg kéne említenem. Hihetetlenül türelmetlen. Néha kiabálni is szokott ha nagyon ideges, sőt ilyenkor nagyon hülyén viselkedik. De a kis cukifiù mindig bocsánatot kér az etikátlan viselkedéséért, amiért mindig meg is kapja a megbocsájtást.

Külső

Hol is kezdjem... ez a gyerek nem lett elcseszve, mint egy kis lùzer a sulibòl. Dan a tökéletes Hephaistionnál is jobban néz ki, meg a szexi Dwight-nál is. Alec Carstairs se ér a nyomába. Egyik tanár se, amelyikekre a diáklányok csorgatják a nyálukat. Bár annyi közös van benne, mint az előbb említett tanàrurakban, hogy kék a szeme. Viszont a hajának színe nem a fa kérgére emlékeztető barna, hanem a hollò csillogò fekete szárnyára emlékezteti az embert. Az arcán viszont ugyan az a hideg jòképűség tükröződik, mint a legtöbb focista srácén. Viszont benne van valami, ami mégis más. Amitől különlegesebb és jobb lesz a többinél. Ami minden kapitány arcán ott van: a magabiztosság és az érzelemmentesség. Nagyon ritkán lehet leolvasni az arcáròl akármit is. A mosolya szívdöglesztő, a szemeivel mindenkit megperzsel. Ha sikerül is valakinek zavarba hozni, azt biztosan nem veszi észre, mert gondosan elrejti az erre utalò jeleket a képéről. Àltalában csak márkás és drága cuccokban dugja ki az orrát, mindig gondosan belövi a divatos fazonra nyírt séròját. Kedveli a lazább szerelést, az ingeket, a kényelmes farmerokat, s cipőket. Rengeteg ruhája van, rosszabb, mint egy lány. Mindig gondosan figyel arra, hogy a megjelenése tökéletes legyen.
好好好好好好好好

az életem

2010 jùnius 6-a. A nagy nap. Amikor végre összekaphattam magam. Amikor a szerencsétlen és rohadék bátyàm nem köphet beke a levesembe. Eddig is mindenről hallgatott. Hát biztosan most is hallgatna. Àllandòan látom a tekintetébe a sajnálatot. Szégyent hozok rá. Ezt ő is tudja, de soha nem mondaná. Ebben biztos vagyok. Mert ő soha nem bánt meg senkit. A sötét sikátor előtt állok, ahová elcsaltam a kis 15 éves Natalját. Osztálytársam a làny, sok időt tőlt a drága bátyusommal. Most mindketten megfizetnek, amiért történtek a dolgok. Tudom, hogy Daniel teljesen beke van szerelmesedve a lányba, talàn Nati is viszont szeretheti. Hàt akkor haljanak meg együtt, mint Ròmeò és Jùlia. Natit én is szerettem. Viszont a szemében mindig láttam a sajnálatot, tudtam, hogy többet nem érez irántam.Viszont, amikor erre a patkányra nézett, akkor láttam, hogy milyen kis naivan csillannak fel a szemei. Tudtam, hogy ha nem is szerelmes belé, de párszor eljátszhatott a gondolattal, hogy milyen lenne ha ő meg Daniel együtt lennének. Vagyis érzem inkàbb, mint tudom. Egyetlen lányt akarok megtartani, az pedig Nati. Ha az enyém nem lehet, akkor ne.legyen senkié, főleg ne a nyálgép bátyámé. Hamarosan meg is hallottam a lábának az ütemes dobogását. Hát eljött a nagy pillanat. Mosolyogva üdvözöltem.
- Nahàt, szia Dan. Remélem itt felvállasz, nem ùgy, mint a suliba. Mindig elmész mellettem, nem is köszönsz.- mondtam neki egy bájvigyor kíséretében. Láttam az arcán, hogy tiltakozni akar, méghozzá jogosan. Mivel mindig én fordítottam hátat neki, s hagytam ott, amikor köszönni akart.Azt is hallottam, hogy egyszer a haverjai szodtak, ő.meg kiállt értem. Egyem a szívét, milyen kis cuki! Félti az öcsikéjét! A következő pillanatban könnyed hangon szòlaltam meg.
- Igaz, hogy Natalja milyen kis csinos? Biztos vagyok benne, hogy neked is bejön az a kis szöszi. Meghùzkodnàd mi?- egyre dühösebb lett, ezt làttam rajta. Hamar ki is tört belőle, de ugyan olyan diszkréten, mint mindig.
- Te meg vagy hùzatva. Te be vagy tépve.- mondta hitetlenkedő tekintettel. Hàtrált pár lépést, majd megpillantottam a szöszke lány közeledő alakját. Mire odaért, én mosolyogva köszöntöttem a nem kicsit meglepődő lányt.
- Nati! Csakhogy te is itt vagy. Végre! Két ilyen tökéletes embert soha nem öltem meg. Szòval ha van valami, amit szeretnétek elmondani egymásnak, gyorsan tegyétek meg. adtam meg nekik a lehetőséget, hogy szerelmet valhassanak egymásnak, de a néma csend csak arra utalt, hogy egyikük se szándékozik a másiknak bàrmit is mondani. A bàtyámhoz fordultam.
- Dan, nem akarsz vamit mondani az itt megjelent hölgynek? cukkoltam.
- Fogd be a mocskos pofád, te szemétláda. kiabált rám. Na, de milyen Don Juan az, aki halála előtt nem él a lehetőséghel, hogy szerelmet valhasson szíve hölgyének? Halkan kacarásztam, majd a teljesen megszeppent lányra ugrottam, a torkához szorítva a késemet. Kissé meg is sajnáltam, amikor az sírni kezdett, de nem érdekelt. Még mielőtt belevághattam volna a makulàtlan bőrébe, Juan letépett ròla, majd addig ütöttt, míg el nem vesztettem az eszméletemet. A sitten ébredtem másnap. Apàm kiatagadott, s tudom, hogy már Nati bármikor a nyálasképűé lehet. Mindent elvesztettem.
[right ][i ]Részlet Adam Brown börtönnaplòjábòl.[/i]
Vissza az elejére Go down
Natalja Drozdov
Admin/The True
Admin/The True
Natalja Drozdov

Hozzászólások száma : 162

Daniel Brown ~ The dreamboy~ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daniel Brown ~ The dreamboy~   Daniel Brown ~ The dreamboy~ Icon_minitimeKedd Okt. 02, 2012 6:34 pm

Kedves Dan!

Érdekes egy ET-t sikerült összedobnod, mivel nem a te szemszögedből ment, de mégis benne vagy, valamint azt is praktikus dolog megtudni, hogy egyszer kést szorítottak a nyakamhoz XD.
Mindenesetre egy fantasztikus Et-t olvastam, de tőled nem is vártam mást Very Happy ^^

Igazából egy nyomorult szavam nem lehet így:

Elfogadva!

----------------------
Amit kell foglald le (az irodában is), aztán irány a játéktér, és zavard össze az életem a mostaninál kicsit jobban XDD
Vissza az elejére Go down

Daniel Brown ~ The dreamboy~
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Daniel A. Walker
» Daniel & David szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Egy elit iskola rejtélyei  :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek-
Ugrás: