Egy elit iskola rejtélyei
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elég bátor vagy ahhoz hogy be merj lépni egy olyan iskolába ahol gyilkosságok és eltűnések borítják fel a gimnazisták életét?

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
The Staff
the ❤ staff
Chloe Hemingway Bloody Bitch Emily Flatchere Natalja Drozdov
Jensen Gardner
Kis Chat
Miss dragomir Chat210
FRPG Top Sites - Magyarország
❥társoldalak
Top posters
Matthew White
Miss dragomir Vote_lcapMiss dragomir Voting_barMiss dragomir Vote_rcap 
Bloody Bitch
Natalja Drozdov
Sophie Anderson
Emily Flatchere
Chloe Hemingway
Sutton Frewer
Alex M. Yoo
Elena Cross
Sasha Lola Redbird
Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy - új elérhetőség
Miss dragomir Icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 8:58 pm by Vendég

» sikátorok
Miss dragomir Icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 11:39 am by Sophie Anderson

» Avatárfoglaló
Miss dragomir Icon_minitimeCsüt. Aug. 29, 2013 9:34 pm by Tristania Tayson

» Szökőkút
Miss dragomir Icon_minitimeSzer. Aug. 28, 2013 1:56 pm by Dougie Becker

» Karakter-temető
Miss dragomir Icon_minitimeKedd Aug. 27, 2013 7:40 pm by Natalja Drozdov

» Activity Check ~ avagy maradok, mert maradni akarok~
Miss dragomir Icon_minitimeVas. Aug. 25, 2013 7:52 pm by Jessica Collins

» Foci pálya
Miss dragomir Icon_minitimePént. Aug. 23, 2013 7:10 am by Christopher A. Moorcock

» Hírözön
Miss dragomir Icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 6:23 pm by Natalja Drozdov

» Eltűnt-Keresem!!!
Miss dragomir Icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 2:57 pm by Sonja Palmer

Időjárás
IDŐJÁRÁS
A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.

Miss dragomir

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Abigail Lissa Dragomir
The Liar
The Liar
Abigail Lissa Dragomir

Hozzászólások száma : 7

Miss dragomir Empty
TémanyitásTárgy: Miss dragomir   Miss dragomir Icon_minitimeKedd Dec. 18, 2012 5:02 pm

Abigail Lissa Dragomir

Miss Bitch

好好好好好好好好

adatok

az engem bemutató tankönyv

Becenév: Abby, Liss, Lissa.
Születési hely/idő: 1990. 07.15., Oroszország, Moszkva.
Kor: 22
好好好好好好好好

család

...akik nem tudom hogy várnak e otthon

Apa: Alekszandrovics Dragomir, 49 éves. Nos hát a kapcsolatunkat, úgy tudnám legjobban jellemezni, hogy... ki nem állhatjuk egymást. Jobban mondva: én nem tudom kiállni őt, gyűlölöm, ő minden áron magához akar édesgetni, de én a nevén kívül semmit nem kaptam tőle, pedig elég jól el van eresztve pénzügyileg, ugyan is, Oroszország maffiájának a főnöke.
Anya: Deborah Redbird, 45 éves, ő volt az akire egész életem során számíthattam, apám helyett anyám volt. egyedül nevelt fel, segítség nélkül, és büszke is vagyok rá, imádom.
Testvérek: Sergei Dragomir, 30 éves, apám jobb keze, mindenben benne van ami törvénytelen, esetleg rossz, vagy túl édes, hogy bűn legyen. Nem igazán vagyunk jóban, és ha találkozunk, akkor is csak veszekszünk.
Párkapcsolat: -
好好好好好好好好

ki vagyok én?

itt egy kis megtanulnivaló

Csoport: Tanár
Rang: The Liar
Tanulmányi átlag: Már nem tanulok.
Osztály: -
Szeretem: Jó bulikat, a nyári naplementét a tengerparton, írni, olvasni, a fagylaltot, az édességet, a francia nyelvet, egy jót lazítani a fárasztó, nehéz nap után, a jó pasikat, a táncot, a zenét.
Utálom: sorold fel, hogy miket utálsz
Nyálas pasikat, az elkényeztetett fruskákat, az apámat, a bátyámat, az elkötelezettséget, a telet, ha vissza beszélnek nekem.

Személyiség

Általában makacs, kedves, magabiztos, személyiséget takar bájos külsőm. Apámnak köszönhetően aki születésem után magamra hagyott megtanultam, hogy ebben az életben sok jóra ne számítsak. A magam ura vagyok, tudom, hogyan kell irányítani másokat, hogyan érjem el azt amit akarok az eszemmel. A szám sosem áll be, imádok beszélni, ha elakarom mondani a véleményem, akkor kinyilvánítom, akár tetszik, akár nem. A nagy szám miatt mindig bajba keverem magam, de ki is dumálom belőle. Szeretek gondolkodni, használni a fejem. Mindig találok valakit magamnak akivel eljátszadozhatok. Néha hisztis vagyok, de én is nőből vagyok, ki ne lenne néha az? Keresem azt a személyt aki felrobbantja a szívem köré épített rideg és kegyetlen falakat. Vadóc vagyok, a saját fejem után megyek, sosem hallgatok senkire sem. Imádom a veszélyt, a jó bulikat, a veszélyes helyzeteket. A tanítványaimmal szemben, kemény, kegyetlen, rideg vagyok.

Külső

Törékeny, karcsú testalkattal rendelkezem, porcelán bőrömet, hosszú, gesztenye barna haj keretez,bár sokat változtatom a színét, amit általában úgy hordok ahogy kedvem tartja. Türkízkék,szinte már jegesen kék, hatalmas tekintetem az ártatlanságot, őszinteséget tükrözi. De a látszat csal, mert valójában számító, magabiztos, csábító személyiséget takar. Mindig minden körülmények között a nőies, szexi ruhadarabokat tartom előnyben. Smink, magassarkú nélkül ki sem lépek az utcára. Szekrényében megtalálható a bőrszoknya, miniszoknya, nerc-harisnya. Természetesen az óráimon úgy öltözködöm, hogy megfeleljen az elvárt normáknak.
好好好好好好好好

az életem

születésemtől a mai napig, vagy egy pár pillanat az életemből

Valami csörög, valami csörög, mondja egy hang a fejemben, de nem tudom eldönteni, hogy most álmodom vagy ébren vagyok. De amint egyre erőszakosabban csörög, és mellettem az ágyban, Heph is fészkelődni kezd, így kipattanok az ágyból és felveszem azt.
-Szia Abigail,- próbálom felismerni a hangot, de korán reggel nem igazán jössz össze a terv. Viszont az orosz akcentus, igen csak ismerősen cseng...
-Apu...- sóhajtok lemondóan, ahogy magamra csukom a fürdőszobaajtót, majd neki dőlök, ezzel megakadályozva, hogy Heph be tudjon jönni.
-Igen én vagyok, tudom, hogy hallani sem akarsz rólam.... vagy az örökségedről...- elkerekedett szemekkel próbálom nem félbe szakítani, de amikor az örökségemet említi, fel megy bennem a pumpa.
-Apu, azt nem nevezném örökségnek, vagy bárminek, hogy az alvilág főnöke vagy és drogot meg ilyeneket árulsz és....
-Nem érdekel mit akarsz vagy mit, a kislányom vagy és elég idős, hogy részt vegyél a családi vállalkozásban, azonnal gyere Moszkvába, vagy anyád meghal!- hallom rideg és kemény hangját.
-Ne fenyegess!- ezzel, nem csak hogy lenyomom a telefonom, hanem kiszedem az aksiját, és apró darabokra töröm szét. Nem is tudom mit tehetnék, de az biztos, hogy anyu nagy veszélyben van.... és Heph is, pedig pont tegnap jegyzett el...
Oda sétálok a csap elé, hideg vízzel locsolom az arcom, hogy felébredjek a sokk hatása alól, amit apám okozott. Mi a f3nét akar tőlem, hiszen ott a bátyám, az nem elég ha nyalja a s3ggét? Én nem fogom az tuti isten, és felőlem ezt az egész b@romságot felrobbanthatja akár. Tanult ember akarok lenni, tanár, igen... eléggé durva, főleg, hogy nem tudom eldönteni: bírom-e a nyafogós gyerekeket, vagy sem, de az szeretnék lenni.
Sóhajtva lépek ki az ajtón, a jó képű pasi, akit annyira imádok, az ágyamban, felül, én pedig mosolyogva telepedem le mellé:
-Szia, szívem,- nyomok egy puszit az arcára, majd mellé bújok, de gondolataim a körül forognak amit anyuról mondott. Nem hinném, hogy képes lenne rá, de várjunk csak, hiszen képes volt engem elhagyni, aztán 15 éves koromban elő került. Mondván jogot formál rám, még szerencse, hogy anyám ismert egy nagyon jó ügyvédet.
Hephnek mennie kellett az egyetemre, ami jól jött ki, mivel így szó nélkül léphetek le.... tudom, hogy haragudni fog rám, de talán így megmenthettem az életét...
Gyorsan össze csomagolok pár cuccot, majd írok neki egy levelet, hogy ne aggódjon miattam és szeretem, bár van egy halvány sejtésem, hogy nem biztos, hogy fog hinni nekem....

***Pár órával később***

A repülőn ülve, csak a tegnap este jár a fejemben, az emléke, ahogy elvitt az Eiffel toronyhoz, ahogy megrendezte azt a gyönyörű, romantikus vacsorát. ( Pedig zárójelben, megjegyezném, hogy nem vagyok oda a nyálas dolgokért, de ez valóban.... cuki volt.)
Amikor letérdelt elém és megkérte a kezem, automatikusan igen volt a válaszom, pedig végiggondolhattam volna legalább...
Kézfejemmel letörlöm a könnycseppet, ami az emlék hatására kibuggyant. Miért? Miért ilyen kegyetlen a sors velem?
Alig pár óra múlva már a lakásomra igyekszem, ahol anyámmal együtt éltem, mielőtt nem pattantam volna le Párizsba tanulni. Benyitok, ahogy benyitok, az ajtó nyitva van, ami fura és gyanús. Ahogy beljebb megyek a konyha felé, érzek valami bűzt, majd a tekintetem ráemelem oda amit látok. Látom én, csak valahogy nem bírom... megemészteni, felfogni amit látok: anyám teste... megkéselve. Azonnal a rendőrséget hívom, de rájövök, ha nyomozni kezdenének akkor az apámhoz vezetnének vissza, így gyorsan elmenekülök onnan. tudom nem kéne, de ha apám szóba kerül...

Most egy idegen városban, egy idegen iskola előtt vagyok, elmenekülve az apám elől....
Vissza az elejére Go down
Natalja Drozdov
Admin/The True
Admin/The True
Natalja Drozdov

Hozzászólások száma : 162

Miss dragomir Empty
TémanyitásTárgy: Re: Miss dragomir   Miss dragomir Icon_minitimeKedd Dec. 18, 2012 9:15 pm

Miss Dragomir!

Érdekes volt az előtörténete. És jó látni, hogy rajtam és szerény ismeretségi körömön kívül (akiket én hírdettem meg XDDD) még van egy orosz az iskolában. Az előtörténetében nem találtam kivetni valót, így ELFOGADVA!

Foglalj le mindent, ami a játékhoz kell, aztán irány a játéktér Very Happy (kérlek, az irodába is nézz be és foglalj le ott is mindent Wink )
Vissza az elejére Go down

Miss dragomir
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Miss Beuer titkos feljegyzései <3
» Lux Tiffany Beauerˇ~Miss Sweety Girl <3
» Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Egy elit iskola rejtélyei  :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek-
Ugrás: