Egy elit iskola rejtélyei
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elég bátor vagy ahhoz hogy be merj lépni egy olyan iskolába ahol gyilkosságok és eltűnések borítják fel a gimnazisták életét?

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
The Staff
the ❤ staff
Chloe Hemingway Bloody Bitch Emily Flatchere Natalja Drozdov
Jensen Gardner
Kis Chat
Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Chat210
FRPG Top Sites - Magyarország
❥társoldalak
Top posters
Matthew White
Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Vote_lcapAbigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Voting_barAbigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Vote_rcap 
Bloody Bitch
Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Vote_lcapAbigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Voting_barAbigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Vote_rcap 
Natalja Drozdov
Sophie Anderson
Emily Flatchere
Chloe Hemingway
Sutton Frewer
Alex M. Yoo
Elena Cross
Sasha Lola Redbird
Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy - új elérhetőség
Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 8:58 pm by Vendég

» sikátorok
Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 11:39 am by Sophie Anderson

» Avatárfoglaló
Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Icon_minitimeCsüt. Aug. 29, 2013 9:34 pm by Tristania Tayson

» Szökőkút
Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Icon_minitimeSzer. Aug. 28, 2013 1:56 pm by Dougie Becker

» Karakter-temető
Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Icon_minitimeKedd Aug. 27, 2013 7:40 pm by Natalja Drozdov

» Activity Check ~ avagy maradok, mert maradni akarok~
Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Icon_minitimeVas. Aug. 25, 2013 7:52 pm by Jessica Collins

» Foci pálya
Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Icon_minitimePént. Aug. 23, 2013 7:10 am by Christopher A. Moorcock

» Hírözön
Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 6:23 pm by Natalja Drozdov

» Eltűnt-Keresem!!!
Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 2:57 pm by Sonja Palmer

Időjárás
IDŐJÁRÁS
A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.

Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása

Go down 
SzerzőÜzenet
Tristania Tayson
The True
The True
Tristania Tayson

Hozzászólások száma : 20

Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Empty
TémanyitásTárgy: Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása   Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása Icon_minitimePént. Márc. 15, 2013 1:48 pm

ABIGAIL LISSA DRAGOMIR

Magányosan üldögéltem a piknik parkban, reménykedve, hogy megint összefuthatok Matt-tel, de a reményem jò darabig nem jött be. Sajnos sikerült elkerülnünk egymást, de ha már itt vagyok, akkor ehetnék is. Magammal hiztam egy egész kosár kaját, amit simán le tudok nyomni a torkomon, ugyanis reggel òta egy falatot se ettem, s eléggé megéheztem. Kivettem eegy szelet pizzát, majd rágcsálni kezdtem a szélét. Nem igazán volt kedvem semmihez. Megpillantittam Jasmine Gray-t ahogyan azzal az önelégült arckifejezéssel figyelt... bárcsak olyan lehetnék, mint Ő! De nekem soha nem lesz akkora szerencsém. Èn ilyen kis szürke egérkének születtem. Most éppen melegítőt viseltem, a hajamat felkötve, s egy ideje már nem sminkeltem magam. Hirtelen eszembe jutott Dean, aki annyira kedves volt velem, de biztosan nem akarhat tőlem sdmmit. Pedig nekem Ő nagyon tetszik. Annyira... sármos. De mindegy is, hiszen közöttünk sose lesz semmi. Mert nem lehet. Nagyot haraptam a pizzámba, majd szabadjára engedtem a könnyeimet. Nem akartam sírni, főleg nem Jasmine előtt, aki a végén idejőnne szekálni, de valahogyan kibuggyant belőlem. Annyira rosszul érintett meg az egéaz helyzet, hogy én soha nem leszek szép. Pillanatok alatt eltűntettem a pizzát a kezeim közül, majd fogtam egy zsepit, s kifùjtam az orromat. Ez így nagon nem lesz jò. Össze kéne szednem magam, de sajnos az nem ennyire egyszerű. Hiszen én nem egy szőke porcelánbaba akarok lenni, akinek van eegy hatalmas pattanás a homlokán. Èn egy szép lány akarok lenni. Vajon mennyit lehetne kihozni belőlem? Nem sokat? Vagy épphogy rengeteg mindent? Talán népszerű is lehetek? Nem akartam magamat édes álmokba rigatni. Inkább elővettem egy szelet lùdláb tortát, majd egy műanyag villácskát, majd enni kezdtem az édes tésztát. A könnyeim már nem hulltak, de az arcom két csíkban még mindig nedves volt.
Vissza az elejére Go down

Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Tristania Tayson -készül-
» Abigail Adéle Marks
» Miss dragomir
» Meghan, Khaos & Tristania szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Egy elit iskola rejtélyei  :: Játéktéren kívül :: Időutazás-
Ugrás: