A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.
Hozzászólások száma : 37 Join date : 2012. Jun. 24. Age : 29 Tartózkodási hely : Florida
Tárgy: Nathaniel Weill és Roger Leonard szobája Szomb. Júl. 07, 2012 12:35 pm
Nathaniel Weill The True
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2012. Jul. 06. Age : 29 Tartózkodási hely : Mit szeretnél, hol legyek? :P
Tárgy: Re: Nathaniel Weill és Roger Leonard szobája Szomb. Júl. 07, 2012 1:17 pm
& Roger
Míg a többiek boldogan ugráltak ki az ágyból, én keserű nyöszörgés közepette rántottam még feljebb a takarómat. Na ne, hogy már megint. Úgy szerettem volna ezt a napot a zenének szentelni, hogy előhúzzam a kimustrált füzetet az ágy alól és csak írjam tovább a dalokat, melyek ott örvénylenek a fejemben... de nem lehetett, nem tehettem meg. A barátomnak tartozom, és ezt nem hagyhatom annyiban. Tudom, hogy azt is mondta, hogy tartsam csak meg a pénzt, de ezt nem engedi a becsületem, engem nem erre neveltek.... bár arra sem, amire készülök, de valamelyiket muszáj, és inkább szenvedjen a testem, mint a lelkem. Hülyeség, mi? Az, tudom én. Kibotorkáltam az ágyból, lezuhanyoztam, felöltöztem, majd visszaültem az ágyamra, és csak meredtem magam elé. Gyűlölöm ezeket a lelki harcokat, amiket vívok magammal, csak elfárasztanak. Megvártam, hogy minél több ember tűnjön el az iskolából, majd elővettem a mobilom, megnéztem az sms-t, majd ki is töröltem, akkor indulás. Kikerestem az egyik kedvenc számomat az iPodon, feltekertem a hangerőt, hogy még gondolni se tudjak arra, hova megyek, és onnantól kezdve én kívül voltam a testemből. Nyolckor tértem magamhoz, egy gigantikus ágyon, mellettem egy levéllel és egy borítékkal. A levelet el sem olvastam, a másikat elvettem, visszakapkodtam a cuccaim, majd gyorsan leléptem, ma találkoztam a barátommal, akinek oda kellett adnom mindet, azért egy kicsit megtartottam magamnak, hogy legyen miből CD-t venni, ha úgy jön ki a lépés, hogy találok párat. Nem sokára meg is láttam őt, ott állt egy kajabolt előtt, mikor meglátott, mosolyogva indult meg felém, hogy megöleljen. Ahogy hátba veregetett fájdalmas grimaszba torzult arcom. Csak most éreztem, mennyire sajog mindenem. Odaadtam neki a borítékot, melybe útközben beletettem a múlthetit is. Sóhajtva vette el. - Nate, ugye tudod, hogy nem kell visszaadnod? - Megráztam a fejem, ne, ne menjünk bele, könyörgöm. Úgyis csak az lenne, hogy jól összeveszik velem a pénzen, ami egy hülyeség. Ilyesmin nem kell veszekedni. Kölcsönadott, természetes, hogy visszafizetem. És majd valahogy anyámnak is. Vagy... lehet, hogy ez az egész így helyes... Tom miatt, ha ott lettem volna, lehet, még élne. - Nem lenne kedved enni valamit? - Kérdezte, fejjel a mögötte lévő étteremre bökve, de erre is fejet ráztam. Az általános rosszullétem magamtól a pénzt látva csak felerősödött, nem hittem, hogy bármit is le tudnék tuszkolni a torkomon. - Nem, kössz, nem vagyok valami jól, és amúgy is... mennem kell, mielőtt elkap valami kiscsaj - Ütöttem el a végét könnyedebben, bár igaz volt. Sajnos elég sokan tudják, ki vagyok, és ez tetszik az embereknek. Pechükre nekem viszont semmi humorom velük bájologni, szóval menekülök. Még elbúcsúztam Christől, majd visszamentem a suliba. Pont este tíz, én meg a pontosság! Ruhástól, mindenestől eldőltem az ágyamon. Valamit ennem kéne, muszáj, tegnap este sem vacsiztam, és a mai reggeli se rémlik. Elővettem valami kekszet, és elkezdtem nyammogni rajta. Föld íze volt.
Roger Leonard The True
Hozzászólások száma : 37 Join date : 2012. Jun. 24. Age : 29 Tartózkodási hely : Florida
Tárgy: Re: Nathaniel Weill és Roger Leonard szobája Szomb. Júl. 07, 2012 4:37 pm
Nathaniel and Roger
Örültem, mert hát miért ne örültem volna annak, hogy Emmaline mosolygós arcát láthatom? Szerintem megint problémázhatott a húgával, mert csakis olyankor ilyen ’hű de bújos’ kedvű és nem mondja el. Belőle kiszedni az információkat meg iszonyat mód nehéz. Makacs, a szó szoros értelmében. Ha eldönt valamit akkor azt nem lehet megváltoztatni az ő fejében, mert Emmaline ilyen. Most is csak azért voltam mellette, hogy lássa mennyire jó barát vagyok. De ha tudná általában miket álmodok, már nem lenne ennyire mosolygós és kedves hozzám. A legnagyobb baj az, hogy nem tudom mi jár a fejében, pedig mennyivel könnyebb lenne a vele való beszélgetés, tudnám minden problémáját és talán együtt tudnék érezni vele. Na igen én és az együttérzés. Két percig tart, utána már nem érdekel a dolog. Mindenki azt kapja amit megérdemel, a legtöbb nő meg sem érdemli, hogy szeressük őt. Mindegyik egyforma és csak ugyanaz kell nekik. Khm inkább nem kezdenék el azon rágódni, hogy kinek mi jár, mert Emmaline társaságában nem szabad ilyesmin agyalnom. Az egy dolog, hogy hamar meglátszik a tekintetemből mennyire nem figyelek rá és köszönöm szépen megvagyok a saját világomban. Nem akartam, hogy szomorú legyen mellettem éppen ezért hívtam el őt esti sétára, mert tudom mennyire szereti. Bár azt már kevésbé, hogy mindez le nyugtatja őt vagy sem. Én mindenesetre örültem, hogy hasznossá tehetem magam. Határozottan vicces volt hallgatni őt, mert most valamiért nem akartam sokat beszélni, csak hallgatni akartam őt, az meg még nem bűn Legalábbis tudtommal nem az. Hallgatni arany sőt néha még olyan titokzatos az egész cselekedet. Szerintem ha nem tudnám magamról, hogy milyen átkozott egy teremtés vagyok, azt mondanám ebben a pillanatban szent vagyok és soha életemben egy nőt se használtam ki. Persze ez ostobaság, életemben ha jól emlékszem kétszer volt komoly kapcsolatom, a másodiknak köszönhetően váltam ilyenné. Megcsaltak, most mit szépítsek a dolgon? Éppen ezért, már nem tekintek egy ártatlan kis jószágnak egyetlen egy nőt sem, mert ha akarnak ők is lehetnek gonoszak. Emmalineből nem tudnék ilyesmit kinézni, ő olyan gyámoltalan kis bárány a szememben, akit nem véd meg senki a húgától rajtam kívül Szerintem ha meglátnám őt valaki mással tuti biztos, hogy féltékenykednék mindent megtennék a szétugrasztásuk érdekében. A féltékenység szörnyű betegség, de nem tehetek róla, hogy egy kicsivel jobban szeretem őt az átlagnál és ezt nem megjátszásból mondom, hanem őszintén. De hát mikor vagyok én őszinte valakihez? Ja igen, akkor amikor nem nőből van az illető és a legjobb barátomnak számít Annyira későre járt már, hogy a zavarni kezdtek az esti szúnyogok és Emmel közösen úgy döntöttünk visszamegyünk a kollégiumba. Elkísértem őt a szobájáig, az ajtóban még beszélgettem vele aztán meg szó szerint becsukta az orrom előtt az ajtót. Nem azt mondom, hogy meg lettem sértve ezzel, éppen ellenkezőleg, jól tette, mert legalább nem mászom rá. Unott arcot vágva sétáltam el a saját szobámig. Vagyis nem csak az enyém, hanem másé is, de részben az enyém vagy mi a szösz. Az alatt a rövid idő alatt amit sikeresen megtettem Emmaline és az mi szobánkig zenét hallgattam. Egyszerűen muszáj volt valamivel elnyomni a gondolataimat. Ez lett a Green Daytől a Holiday. Nem tudom miért, de amióta az egyik csapattag megmutatta ezt a dalt azóta hallgatom. Hatalmas megkönnyebbülés fogott el amikor végre megérkeztem a szobámhoz, bocsánat szobánkhoz mert nem egyedül tartózkodom benne. Nem kopogtam, elvégre Nate ilyenkor nem szokott rosszban sántikálni, alapból meg úgysem szoktam kopogni, hiszen az én holmijaim is itt vannak nem csak az övé. - Szia! – köszöntem Natenek, azzal meg elsétáltam az ágyamhoz és leültem rá. Két percig némán figyeltem, majd valahogy megunva a zene hallgatást kivettem a fülhallgatókat a fülemből és beszédre nyitottam a szám. - Milyen volt ma a napod?
Nathaniel Weill The True
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2012. Jul. 06. Age : 29 Tartózkodási hely : Mit szeretnél, hol legyek? :P
Tárgy: Re: Nathaniel Weill és Roger Leonard szobája Szomb. Júl. 07, 2012 7:39 pm
& Roger
Arcom a párnába fúrva, fülhallgatóval próbáltam elfelejteni a mai napot. De nem ment, egyre csak ült a bűntudat a nyakamon, és hallgattam, hogy az én hibám. Tom halála az én hibám, ha nem alszom el, ha mellettük vagyok, talán... talán most minden máshogy lenne. Tom még élne, nekem nem kéne ilyeneket csinálnom, hanem feküdhetnék egész nap valahol a fűben és írhatnék a végtelenségig. Persze hülyeség, mert ugyan van hozzá tehetségem, hallásom, tudok gitározni, énekelni, de még így sem leszek soha rock sztár, bármennyire is vágyom rá. Mert herceg vagyok és egy hercegnek más feladatai vannak, mint az, hogy a színpadon élvezze a saját kis életét, melynek amúgy is bármikor vége lehet, minden apró élmény nélkül. Téééényleg, miért akarnék én a zenének élni és azt csinálni, amit szeretek, mikor lehetek olyan, mint az apám! Ülhetek egy asztal mögött, és foglalkozhatok a politikával, ami a legkevésbé sem érdekel. Nem is értem, miért választanám az elsőt. Annyira szeretném az elsőőőőőt!!! Ez lenne az egyetlen előnye annak, ha kitagadnak, és ez az, ami szembe áll a családdal. Amihez csak apa miatt ragaszkodom. Az életem egy csőd, ezt ideje belátnom. És most nem csak erről az évről van szó, mert ha ezt leperkálom Chrisnek a következőévben megint kezdhetem. Soha nem lesz vége... a gimi után anya kitalálja a következő részét a büntetésnek, és hipp-hopp az egyetemen találom magam, ahol a teljes tandíjat nekem kell majd fizetni, és akkor mi lesz?! Nem, én ezt nem akarom csinálni, végül annyira megutálnám magam, hogy úgy járnék, mint a nagybátyám. Fellógatnám magam az első fára... bár lehet, ha én ülök majd a vezetői székben, én is ott fogok himbálózni. Nem... ha anya nem enged, akkor vége, elegem lesz, ha kitagad, kitagad, én meg végre csinálhatom azt, amire igazán vágyom. Szépen elmegyek, és énekes leszek. És kész. Tom biztos ezt ajánlaná, hogy csináljam azt, amit igazán szeretnék, ne azt, amit muszáj. Neki tetszettek a dalaim, és megesküdött, hogy ezt nem csak testvéri kötelességből mondja. Úgy hiányzik. Szeretném elmondani valakinek ezt az egészet, hogy tanácsot adjon, mondjuk Rogernek, de félek, hogy kitudódik, akkor pedig... millió százalék, hogy én követem drága nagybácsimat. Lehunytam a szemem, és hagytam, hogy a zene betöltse a fejem, és kiűzzön minden zavaró gondolatot. Mert ha túl sok hülyeség jár a fejemben, akkor végül megint depressziós leszek, ahhoz pedig semmi kedvem. Az ajtó csapódására kaptam fel a fejem a párnák közül. Roger... gondolatban emlegetett szobatárs. - Helló - Válaszoltam neki , de mikor leült és ő is nekiállt zenét hallgatni, kedvem lett volna beleüvölteni a párnába. El akarok mondani mindent valakinek, mert ez a valami megfojt!!! Meg akartam tépni magam, de ehelyett, csak bámultam a falat és elszámoltam magamban százig. Körülbelül harmincötnél kérdezett Roger. Elfintorodtam. - Undorító... az első pillanattól az utolsóig - Zártam le , mert amíg nem akarom neki elárulni az egészet, addig semmit sem mondok. Egyszerűen mert hülyeség lenne. Megdörzsöltem az arcom, gondosan kerülve a nagy, lilás zöld foltot az arccsontomnál. Valamikor ma szereztem, de eskü, nem emlékszem, mikor, vagy hol. - És a tiéd? - Kérdeztem felülve, kihúzva az egyik füldugót, hogy jobban halljam. Bírom Rogert, tényleg, talán benne bízom meg a legjobban, de képtelen vagyok eldönteni, hogy mégis milyen erős köztünk ez a barátság. Kibírná-e a titkomat, vagy sem. Ezért néha olyan hülyén viselkedek mellette, és tudom, hogy ezt látja. Most is ugyanolyan kellemetlenül éreztem magam, mint mindig, mikor szóbajon az, mit csinálok az üres napokon. Elkezdtem fészkelődni, és melegem is lett, aztán már zsibbadtak az ujjaim. Fenébeee! Reméltem, most is túllendülünk a témán, mint minden egyes alkalommal.
Roger Leonard The True
Tárgy: Re: Nathaniel Weill és Roger Leonard szobája Vas. Júl. 08, 2012 9:47 am
Nathaniel and Roger
Ha valamivel okosabb lennék szerintem sosem várnám meg míg valaki önszántából nekem adja magát. Bár az erőszak lenne, az meg ha úgy vesszük nem olyan élvezetes, mintha valaki békésen, magától bújna a karjaimban. Sokszor jobb lenne gondolkodni mint cselekedni, de hát a mai világban kinek van elég ereje megfontolni valamit és előre eltervezett kész tervvel tenni valamit? Mondjuk én nem, de ahhoz már elég ravasz vagyok, hogy improvizáljak és azt mondjam egy nőnek amit valóban hallani szeretne. Például van aki szavak helyet az apró odafigyeléseket szereti, csak az ilyesmire előbb nekem is rá kell jönnöm. Egy nyitott könyv sosem volt senki a számomra, mindig napokig vagy akár hetekig kellett tanulmányoznom másokat, hogy rájöjjek mi a gyenge pontja. Persze lehet ez a gyenge pont engem tesz okosabbá és komolyabbá a másik emberrel szemben, mert megértem miért olyan amilyen. Így volt ez az egyik csapattaggal is, az idő múlásával egyre szótlanabb lett, alig figyelt arra mit csinál, aztán amikor ketten voltunk elmondta mi a baja és mitől olyan szomorkás egyfolytában. A szülei veszekedése lombozta őt úgy le, elmondása szerint lassan már az elválás szélén állnak, nem alszanak együtt és mind emögött az az elátkozott pénz áll. A cégük a csőd szélén áll és mindebben az a szörnyű, hogy a szüleinek egy csomó tartozásuk van. Történjen bármi akkor is megfogja érdemelni azt amit a sorstól kapott, nem én vettem el tőle a legkedvesebb személyt az életében, hanem ő tőlem. Úgy hiszi megbocsátottam neki és nem felejtettem el miféle hancúrt rendezett az akkori barátnőm születésnapi buliján. Én akkor is szobafogságban voltam, de csak egy ostoba lány miatt megszöktem és elmentem a bulira. Azt kell, hogy mondjam megérte! Ha nem megyek el, akkor ők még mindig átvernek, a lány meg elhiteti velem azt amit a füleim leginkább hallani szeretnének mindenkitől mostanában : csak engem szeret. Na igen, már csak azt kéne elérnem, hogy végre valahogy valakit őszintén szeressek és ne akarjak az illetőtől csak egyetlen egy éjszakát. Az ilyen dolgok azt mutatják, hogy nem vagyok elégedetlen és megelégszem azzal az egy éjszakával amit kapok. Rengeteg lánnyal voltam már eddig, de nem az összessel, egyszerűen azért mert volt akit nem lehetett megkörnyékezni és volt akit nem akartam kihasználni, mert elhittem azt, hogy mennyire törékeny. Hogy Emmaline most hová tartozik? Az jó kérdés, szerintem azok közé akiket úgy szeretek ahogy van, mégis tőle mintha valamiért többet akarnék. Ha a húga nem ront be a szobájába én ott abban a pillanatban megcsókoltam volna őt, de hát lehetett azok után, hogy az a kis Pöttöm Panna bejött? Nem, dehogy és esküszöm, ha még egyszer be fog nyitni én őt fogom a szobájába ráncigálni és... Na jó csak 12 éves kislányról van szó, velük bizonyára sosem kezdenék ki. Ha mégis akkor nem leszek normális. A pedofilokat mindig elítéltem, az a röpke hat év köztünk meg... nekem igenis számít Mondjuk a kis csajt nem bírom, megérdemelné, hogy kihasználjam, csak ugyebár ott van a nővére. Az a gyönyörű teremtés, akinek olyan gyönyörű a mosolya. Persze a valóságba visszahúzó hang másmilyen. Szó szerint undorral teli és némi kíváncsiságot hagy maga után. - Undorító? Miért lett volna a mai nap undorító a számodra? – nem válaszoltam arra a kérdésére, hogy az én napom milyen volt. Részben mindegyik egyforma és nem akartam újra azt mondani neki mint a tegnap: Megint Emmalineval lógtam és kitűnően éreztem magam vele. - Történt valami baj? Meghalt az egyik rokonod ma? – mit kérdezhettem volna még? Elsősorban másnak is ilyesvalami jutna az eszébe, vagy talán tévedek? Hm ez nagyon jó kérdés. De tévedek és nem halt meg senkije akkor mi baja lehet?
Nathaniel Weill The True
Tárgy: Re: Nathaniel Weill és Roger Leonard szobája Vas. Júl. 08, 2012 1:22 pm
& Roger
Kérdésére csak fejet ráztam. Hülye voltam, hogy akárcsak ennyit is elmondtam. Hát persze, hogy rákérdez, miért ne kérdezne, mikor a szobatársa azt mondja a napjára, hogy undorító. Ne csinálja, szerettem volna megkérni, hogy ne faggasson, ne kérdezgessen, mikor már így is olyan nehéz magamban tartani, majd' kirobban, de nem, ő kérdez, ezzel csak felpiszkálva a tüzet, az elkeseredettség, tehetetlenség tüzét. Már rég kizártam minden olyat az életemből, ami fájdalmat okozhatna; a testvéremet, az anyámat, és a szerelmet.Talán azt űztem a legmesszebbre, mert az kínozna a legjobban. Ha beleszeretnék valakibe, akkor muszáj lenne elmondanom neki az igazságot, bármennyire irtózom tőle még magam is. Pedig vágytam rá, hogy valaki szeressen, mert nem valami vidám nézni, ahogy mások egymás karjaiba simulva nevetgélnek, smárolnak és piszok boldogok. Nekem nem járna ki ez a boldogság? Csak az örökös bűntudat.... így kell lennie? Roger nem vett tudomást a kérdésemről, sőt, rászállt az én napomra. Mégis miért ilyen fontos neki megtudnia? Persze egy szinten megértem, minden kimenőn kiszúrom valami hülyeséggel a szemét, mint a ; semmi különös, unalmas, csak bolyongtam, meg hasonlók. Valahol legbelül tudtam, hogy ez nem mehet majd a végtelenségig, nem hülye ő sem, valahol meg kell húzni a határt. De mégis, utolsó kérdésénél megrezzentem, felkaptam a fejem. Nem, nem most, dehogy... hogy jut egyáltalán eszébe ilyesmi?! Eszembe jutott, mikor megtaláltam Tomot. Félálomban botorkáltam le a lépcsőn, átestem valamin az aljában, lenéztem, de fel sem fogtam, mit látok, csak felálltam, és kómásan visszamentem az ágyamba. Fogalmam sincs, hol volt akkor Jer. - Nem, nem halt meg senki... egy éve - Tettem még hozzá, és a térdemet kezdtem el nézni. Hátam a falnak döntöttem óvatosan, mert eléggé fájt. Amúgy is, ha meghalt volna valaki, az olvasta volna az újságban. Tom halálán hónapokig csámcsogtak, nem is tudom, hogy úszta meg ezek után a bátyám a börtönt. Piszkosul megérdemelte volna. Zavarban voltam, egyre több érzékeny pontot nyomogatott Roger. Furán néztem rá. Tudatosan csinálja, vagy csak véletlenül tenyerel bele a legérzékenyebb témákba? Tudni akarom? Nem tudom, csak azt, hogy minden vágyam elmondani neki, mi történik körülöttem, hogy mi kínoz, feszít és hoz zavarba. - Miért érdekel? - Kérdeztem végül felnézve rá. Annyira el szerettem volna neki mondani, hogy mi van, és hogy adjon már nekem tanácsot, mielőtt atomjaimra esek. Szerettem volna, hogyha rávenne, hogy elmondjam, szinte könyörögtem neki, hogy szedje ki belőlem, hogy ne adja fel a kérdezősködést. - Baj van, bajban vagyok, de... ha kitudódik, akkor mindennek vége lesz - Néztem újra magam elé fogat csikorgatva. Mit tegyek, valaki mondja már meg!
Roger Leonard The True
Tárgy: Re: Nathaniel Weill és Roger Leonard szobája Vas. Júl. 08, 2012 5:06 pm
Nathaniel and Roger
Megnyugodtam, már azt hittem, hogy az egyik rokona halt meg a mai nap és amilyet ilyen ramaty kedvű. Amúgy ő sosem áraszt boldogságot, alig mosolyog, sőt nevetni is keveset hallani. De hát mit tehetnék? Nem ragadhatok kést és nem is emelhetem azt a nyakához, hogy mondja már el mi baja míg szépen kérem s, hazudni ne hazudjon mert nem érem be mellébeszéléssel és hazugságokkal. Nem volt ilyen, szerintem még egy banda fejének se mentem volna el, nemhogy annak a személynek aki kifaggatja a túszokat Legalábbis az én módszereim másabbak, nem használok erőszakot mégis észrevétlenül kiszedem az illetőből azt amit akarok. Jelenesetben Nate volt az áldozatom, őt kellett kifaggatni mint valami túszt, mert sosem ad konkrét válaszokat és köszöni szépen ő kitűnően megvan a saját világában. Hát abból biztos nem eszik! Nem hagyom őt valami hülyeség miatt emésztődni! Már csak az hiányzik, hogy egy örökké szomorkás szobatárssal éljek együtt, ami nem gáz, legalább nem beszél sokat és inkább hallgat. De istenkém! Manapság ki él meg a hallgatásból és a titkolózásból? Én nem az biztos Éppen ezért Natenek sem kell, vagyis nem hagyhatom, hogy hallgasson. Az a legjobb ha beszél, elmondja a problémáit és legalább megértem őt. Mert eddig nem igazán sikerült eldönteni, hogy vajon engem képtelen elviselni vagy egyszerűen ilyen... zárkózott Igen ez az egyetlen szó ami most rá illett. Más aligha jutott volna az eszembe. - Sosem vagy jól, mindig csak negatív dolgokat hallani a te szádból. Kezd kíváncsivá tenni mi a bajod és lehet-e orvosolni azt vagy sem. Ennyi az egész. – nem igazából nem ennyiből állott, de egyenlőre úgy hiszem elég volt ennyit mondani és nem azzal jönni, hogy a barátok azok mindig barátok lesznek. Sőt az emberek sem azért találták ki ezt a fogalmat, hogy a másikkal szemben titokzatosak, semmitmondóak, hazugok, bizonytalanok legyenek. - Bajban vagy? Miféle bajban? Talán olyat tettél amit nem lett volna szabad? Túl sok dolgot hallani a suliban. – jegyeztem meg és itt azt hiszem az eltűnésekre gondoltam, amikor pontosan senki sem tudja, hogy hová tűnt az illető, mi történt vele meg ilyenek. - Manapság minden rosszra fel kell készülni. Gyilkosságra, megcsalásra, hazugságra, elválásra – mindez csak példa volt abból a rengeteg negatív dologból ami érthet egy embert élete során. Bár azért azt képtelen lettem volna kinézni Nateből, hogy meggyilkolt valakit és most azért ilyen furcsa. - Szóval... mondd el! Biztos nem lehet olyan vészes mint Dylan családjának a lassanként csődbemenése – hupsz elszóltam magam, na mindegy.
Nathaniel Weill The True
Tárgy: Re: Nathaniel Weill és Roger Leonard szobája Hétf. Júl. 30, 2012 8:17 am
& Roger
Orvosolni a problémámat? Na igen. Pénzzel, de most adjon kölcsön Roger, hogy odaadhassam a barátomnak, és tartozzak megint, csak Rogernek? Egyik pöcegödörből a másikba. Remek lenne, nem segít semmiben, ha elmondom. Max a lelki világom lesz kicsit színesebb, hogy valaki tudja. De ha kitudódik, akkor anyám kitagad minden pénzes kérdésen felül. Apám meg szokás szerint hinne neki, hogy én csak úgy, ahelyett, hogy kértem volna pénzt, elmentem mások ágyába hemperegni. Rohadt jól hangzik. - Hát ha te tudod ezt orvosolni, akkor egy isten vagy - Mondtam neki keserű mosollyal. Nem nagyon szoktam cigizni, de most annyira rágyújtottam volna, mondjuk egyszerre száz szálra. Mi a jó fenének örököltem apám büszkeségét?! Ha képes lennék vállat rándítani arra, hogy barátom azt mondta, nem kell visszafizetnem neki a tartozást, akkor egyszerűen hagynám az egészet a fenébe, és boldogan ugrándozva, mint nyuszika a réten eltűnnék a naplementében. De az a helyzet, hogy lehet, jövőre is szükségem lesz arra a pénzre, és nem hinném, hogy a legjobb ajánló levél lenne az, hogy az eddigieket sem fizettem vissza. Borotva élen táncolok. Kinéztem az ablakon, már minden sötét volt. Régebben elég sokat gondoltam arra, hogy van egy sokkal könnyebb mód ennek az egésznek a lezárására. De mikor a hídon álltam és néztem le, gyávának éreztem magam, hogy feladnám csak így. - Miket hallottál? - Kérdeztem elmosolyodva, mert nagyon érdekelt. Velem kapcsolatban, vagy valaki mással? Ha más, az nem érdekel, de az már jobban meg tudná mozgatni a fantáziám, hogy velem kapcsolatban mik terjednek. Szavaira kérdőn vontam fel szemöldököm. Egy; tényleg csődbe mennek?! Szegény Dylan... Kettő; az én titkomra is így fog vigyázni?! Szép... de meg kell bíznom Rogerben, hiszen a szobatársam... és a barátom, én így gondolok rá - mert igen, sokszor az eszembe jut -. - Tudod... hárman voltunk hercegek a testvéreimmel. Tom volt a legidősebb, aztán Jer, és végül én nyertem el a legkisebb hercegi címet. A nyári szünetben beteg voltam, a testvéreim meg összevesztek, mikor aludtam. Csak hárman voltunk otthon... Verekedni kezdtek, míg Jer lelökte a lépcsőn Tomot, aki meghalt. - Megint kinéztem az ablakon, és nem éreztem, hogy végig tudnám mondani a dolgot, képtelen vagyok rá, ekkora balekot, mint én. Végül csak ajkamba haraptam, és folytattam. - Anyám szerint az egész a én hibám volt, mert ha nem aludtam volna, hanem velük vagyok, akkor a szokásos villámhárító jellememmel simán elintéztem volna az egészet. Nagyon megharagudott rám, és azt mondta, hogy... kifizeti a tandíj felét, de a másikat nekem kell. És nem érdekli, hogy szedem össze a pénzt, de ha nem vagyok itt a suli kezdésre, akkor kitagad. Nem tudtam mit csinálni, hát az egyik barátomhoz mentem, és elmondtam neki az egészet. Ő kifizette az egészet. Neki kellett visszaadnom, de nekem még mindig nem volt pénzem. De szerencsére ott volt Jer, hogy adjon pár jótestvéri tanácsot. Azt mondta, ismer egy férfit, aki tud munkát adni, sok pénzt kereshetek kis munkával - Keserűen felnevettem, majd hajamba túrtam. Előredőltem ültömben, arcom kezeimbe rejtettem. Most mit tegyek? Egyszerűen nem tudom végigmondani. - Klassz, nem tudom elmondani - Mondtam kezeim takarásából, majd vettem pár nagy levegőt. Hátradőltem, leengedtem kezeim. - Az volt a nagy megoldás, hogy menjek el... gazdag emberek ágyába játékszernek. Mert egy herceg az wáo, rohadt sokat ér.- Tartottam egy kis szünetet, hogy levegőhöz jussak. - Hát így fizetem vissza szép lassan Chrisnek a pénzt, nem tudja, mivel szerzem.... csak muszáj visszaadnom, mert mi van, ha az anyám jövőre sem akarja kifizetni?! Akkor is tőle kell majd kérnem - Lehajtottam fejem, lesütöttem szemem, és igyekeztem könyörögni, hog níljon meg alattam a föld minél hamarabb.
Roger Leonard The True
Tárgy: Re: Nathaniel Weill és Roger Leonard szobája Pént. Aug. 10, 2012 7:53 pm
Nathaniel and Roger
Nem voltam tökéletes, sosem néztem őszintén az emberek szemébe, pont azért mert ők sem tudtak az enyémbe nézni amikor arra volt szükség. A kölcsönkenyér visszajár cselekedet láncokat sosem szerettem, most sem. De aki megérdemli azt, hogy kihasználjam szerintem sosem fog menekülni előlem. Lehet senkinek sincs esélye ellenkezni, mert én ha valamit el akarok érni azt így vagy úgy de el is fogom. Pusztán türelem kérdése az egész és az illető lelki állapotának a megdöntése. Ha egy percre bizonytalanná teszek valakit az nekem sokkal nagyobb öröm, mintha hónapokon keresztül azt várnám, hogy válaszoljon a feltett kérdésemre. Szeretek várni, de mindig ráteszek egy lapáttal azért, hogy valakit könnyedén meg tudjak győzni. Egy-két jó szó és máris mindenki a lábaim előtt hever. Ez egészen addig vicces, amíg az illető rá nem jön, hogy becsaptam, csak ugyebár túl késő kapkodni, mert én ugyan ha megharagszok valakire akkor annak csak nagy nehezen fogok megbocsátani. Utálom az árulókat, pont ezért kímélem meg magam akkor amikor ellökök szó szerint magamtól egy lányt. Senki sem elég jó nekem, csak Emmaline hozzá azonban egy teljesen másik Rogerre van szükségem. Egy olyanra, aki képes kibírni akár egy évet azzal a lánnyal akit szeret megcsalás nélkül. Utálok fejjel a padlóra esni, pont ezért… na pont ezért várat magára még az a vallomás is, amit majd Emmalinenek kell tennem. Mosolyogva néztem Nate-re aki szerint ha tudom orvosolni a problémáját akkor egy isten vagyok. Mindenki problémáját tudom orvosolni, bár azért mindenbe én sem megyek bele csak azért, hogy valaki egy perccel jobban legyen azért mert ki tudja mit tettem vele. – Én mindig is egy isten voltam, most szintén az vagyok, csak nem látszik. – persze csak poénkodtam, mivel teljes komolysággal ilyesmit én sem tudnék állítani magamról, hiszen sok dolog van amit még én sem tudok megoldani. Egy halottat például nem tudok feltámasztani, sőt még egy cigist se tudok leszoktatni arról, hogy ne cigizzen egy évig. Csendben és türelmesen próbáltam végighallgatni azt amit Nate mondott, arra a kérdésre azonban nem válaszoltam, hogy mit hallottam mostanság, pusztán a fejemet ráztam meg, egyfajta 'nem lényeges’ dologképpen. A pletykákat úgysem szeretem, főleg akkor ha rólam szólnak és nem is igaz. Igazság alapja azonban mindenek van, mégis mindig tesznek vagy éppenséggel vesznek el belőle. Meg sem szólaltam addig amíg el nem mondta, hogy mi az ami bánja őt. Elvégre mi értelme lenne megszakítani őt a beszédében? Akkor megakadna, nem mondaná el és nekem ki kellene szednem belőle ki tudja milyen kérdésekkel. Megtörölgettem a szemeimet amikor Nate befejezte a mondandóját. Gondolom ezzel is azt próbáltam elhitetni magammal, hogy álmodtam és semmi olyat nem mondott ami egyszerre lesz megrázó és elgondolkodtató. – Vagy úgy. Ez sokkal komolyabb téma, mintha a szüleid cége csődbe menne. – elkomolyodtam, mindaz amit mondott már nem volt tréfa dolog. Nekem sosem volt problémám a szüleimmel, mindig elfogadtak olyannak, amilyen vagyok bár szerencsére nem hasonlítottak senkihez, mert egyke gyerek vagyok. Nem volt nálam nagyobb báty vagy nővér akitől példát kellett volna tanulnom és azt hiszem ez részben jó. – Mondd igazán szeretnek téged a szüleid? Ha egy kicsikét gondolnak rád, félre teszik azt a hatalmas haragjukat és nem tagadnak ki. De mégis, hogy jut az eszükbe ilyesmi? A fiúk vagy, vagy nem? – költői kérdésnek szántam, legbelül tudtam, hogy még az oroszlán is védi a kicsinyeit, akkor Nate szülei milyenek lehetnek? Ha szeretnék akkor nem kellene alantas munkát végeznie. De nem, a szülők mindig csak szülők maradnak és nem veszik észre az utódaik, vagyis a mi gondjainkat.
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Nathaniel Weill és Roger Leonard szobája