A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.
Becenév: írd le karaktered becenevét, ahogy iskolatársai, barátai szólítgatják Születési hely/idő: - Kor: -
好好好好好好好好
család
...akik nem tudom hogy várnak e otthon
Apa: Név, kor, viszony Anya: Név, kor, viszony Testvérek: Név, kor, viszony Párkapcsolat: Név, kor
好好好好好好好好
ki vagyok én?
itt egy kis megtanulnivaló
Csoport: Népszerű/ Lúzer/ Pom-pom lány/ Focicsapat tag/ Tanár/ Nyomozó Rang: Tanulmányi átlag: egy számot kérnénk ( 4.8, 3.1, stb. szerintem érthető) Osztály: írd ide, hogy hányadik osztályba jársz (9., 10., 11., 12.) Szeretem: sorold fel, hogy miket szeretsz Utálom: sorold fel, hogy miket utálsz
Személyiség
Írd le a személyiségedet, lehetőleg ne két mondatban. Szépen kifejtve kérjük, hogy játszópartnereid tudják, hogy milyen személyiségű emberrel játszanak.
Külső
Írd le a kinézetedet. Pontosan tudjuk, hogy a képeden, és az avatarodon ott van hogy hogyan nézel ki. De ettől függetlenül írj pár sort, akár azt is leírhatod hogy milyen ruhákat hordassz hisz ez sem derül ki a képről.
好好好好好好好好
az életem
születésemtől a mai napig, vagy egy pár pillanat az életemből
Írd le az életedet, vagy írj egy szerepjátékpéldát karaktered szemszögéből. Legalább 400 szó legyen.
Emily Flatchere Admin/The Liar
Hozzászólások száma : 138 Join date : 2012. Jun. 11.