Egy elit iskola rejtélyei
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elég bátor vagy ahhoz hogy be merj lépni egy olyan iskolába ahol gyilkosságok és eltűnések borítják fel a gimnazisták életét?

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
The Staff
the ❤ staff
Chloe Hemingway Bloody Bitch Emily Flatchere Natalja Drozdov
Jensen Gardner
Kis Chat
Hayley Samantha Jefrey~készül Chat210
FRPG Top Sites - Magyarország
❥társoldalak
Top posters
Matthew White
Hayley Samantha Jefrey~készül Vote_lcapHayley Samantha Jefrey~készül Voting_barHayley Samantha Jefrey~készül Vote_rcap 
Bloody Bitch
Hayley Samantha Jefrey~készül Vote_lcapHayley Samantha Jefrey~készül Voting_barHayley Samantha Jefrey~készül Vote_rcap 
Natalja Drozdov
Sophie Anderson
Emily Flatchere
Chloe Hemingway
Sutton Frewer
Alex M. Yoo
Elena Cross
Sasha Lola Redbird
Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy - új elérhetőség
Hayley Samantha Jefrey~készül Icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 8:58 pm by Vendég

» sikátorok
Hayley Samantha Jefrey~készül Icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 11:39 am by Sophie Anderson

» Avatárfoglaló
Hayley Samantha Jefrey~készül Icon_minitimeCsüt. Aug. 29, 2013 9:34 pm by Tristania Tayson

» Szökőkút
Hayley Samantha Jefrey~készül Icon_minitimeSzer. Aug. 28, 2013 1:56 pm by Dougie Becker

» Karakter-temető
Hayley Samantha Jefrey~készül Icon_minitimeKedd Aug. 27, 2013 7:40 pm by Natalja Drozdov

» Activity Check ~ avagy maradok, mert maradni akarok~
Hayley Samantha Jefrey~készül Icon_minitimeVas. Aug. 25, 2013 7:52 pm by Jessica Collins

» Foci pálya
Hayley Samantha Jefrey~készül Icon_minitimePént. Aug. 23, 2013 7:10 am by Christopher A. Moorcock

» Hírözön
Hayley Samantha Jefrey~készül Icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 6:23 pm by Natalja Drozdov

» Eltűnt-Keresem!!!
Hayley Samantha Jefrey~készül Icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 2:57 pm by Sonja Palmer

Időjárás
IDŐJÁRÁS
A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.

Hayley Samantha Jefrey~készül

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Hayley Samantha Jefrey

Hozzászólások száma : 1

Hayley Samantha Jefrey~készül Empty
TémanyitásTárgy: Hayley Samantha Jefrey~készül   Hayley Samantha Jefrey~készül Icon_minitimeHétf. Okt. 29, 2012 1:39 pm

Név

titulus

好好好好好好好好

adatok

az engem bemutató tankönyv

Becenév: írd le karaktered becenevét, ahogy iskolatársai, barátai szólítgatják
Születési hely/idő: -
Kor: -
好好好好好好好好

család

...akik nem tudom hogy várnak e otthon

Apa: Név, kor, viszony
Anya: Név, kor, viszony
Testvérek: Név, kor, viszony
Párkapcsolat: Név, kor
好好好好好好好好

ki vagyok én?

itt egy kis megtanulnivaló

Csoport: Népszerű/ Lúzer/ Pom-pom lány/ Focicsapat tag/ Tanár/ Nyomozó
Rang:
Tanulmányi átlag: egy számot kérnénk ( 4.8, 3.1, stb. szerintem érthető)
Osztály: írd ide, hogy hányadik osztályba jársz (9., 10., 11., 12.)
Szeretem: sorold fel, hogy miket szeretsz
Utálom: sorold fel, hogy miket utálsz

Személyiség

Írd le a személyiségedet, lehetőleg ne két mondatban. Szépen kifejtve kérjük, hogy játszópartnereid tudják, hogy milyen személyiségű emberrel játszanak.

Külső

Írd le a kinézetedet. Pontosan tudjuk, hogy a képeden, és az avatarodon ott van hogy hogyan nézel ki. De ettől függetlenül írj pár sort, akár azt is leírhatod hogy milyen ruhákat hordassz hisz ez sem derül ki a képről.
好好好好好好好好

az életem

születésemtől a mai napig, vagy egy pár pillanat az életemből

Írd le az életedet, vagy írj egy szerepjátékpéldát karaktered szemszögéből. Legalább 400 szó legyen.
Vissza az elejére Go down
Emily Flatchere
Admin/The Liar
Admin/The Liar
Emily Flatchere

Hozzászólások száma : 138

Hayley Samantha Jefrey~készül Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hayley Samantha Jefrey~készül   Hayley Samantha Jefrey~készül Icon_minitimeHétf. Okt. 29, 2012 2:56 pm

NEM IDE KEL AZ ÉLETTÖRTÉNETED POSZTOLNI!

Nem hiába van olyan, hogy elfogadásra váró élettörténetek!
Vissza az elejére Go down

Hayley Samantha Jefrey~készül
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Rosie Fox ~ készül
» Tristania Tayson -készül-
» Tristan Coldblood -készül-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Egy elit iskola rejtélyei  :: Karakterek :: Karakteralkotás-
Ugrás: