Egy elit iskola rejtélyei
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elég bátor vagy ahhoz hogy be merj lépni egy olyan iskolába ahol gyilkosságok és eltűnések borítják fel a gimnazisták életét?

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
The Staff
the ❤ staff
Chloe Hemingway Bloody Bitch Emily Flatchere Natalja Drozdov
Jensen Gardner
Kis Chat
Tristania Tayson -készül- Chat210
FRPG Top Sites - Magyarország
❥társoldalak
Top posters
Matthew White
Tristania Tayson -készül- Vote_lcapTristania Tayson -készül- Voting_barTristania Tayson -készül- Vote_rcap 
Bloody Bitch
Tristania Tayson -készül- Vote_lcapTristania Tayson -készül- Voting_barTristania Tayson -készül- Vote_rcap 
Natalja Drozdov
Sophie Anderson
Emily Flatchere
Chloe Hemingway
Sutton Frewer
Alex M. Yoo
Elena Cross
Sasha Lola Redbird
Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy - új elérhetőség
Tristania Tayson -készül- Icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 8:58 pm by Vendég

» sikátorok
Tristania Tayson -készül- Icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 11:39 am by Sophie Anderson

» Avatárfoglaló
Tristania Tayson -készül- Icon_minitimeCsüt. Aug. 29, 2013 9:34 pm by Tristania Tayson

» Szökőkút
Tristania Tayson -készül- Icon_minitimeSzer. Aug. 28, 2013 1:56 pm by Dougie Becker

» Karakter-temető
Tristania Tayson -készül- Icon_minitimeKedd Aug. 27, 2013 7:40 pm by Natalja Drozdov

» Activity Check ~ avagy maradok, mert maradni akarok~
Tristania Tayson -készül- Icon_minitimeVas. Aug. 25, 2013 7:52 pm by Jessica Collins

» Foci pálya
Tristania Tayson -készül- Icon_minitimePént. Aug. 23, 2013 7:10 am by Christopher A. Moorcock

» Hírözön
Tristania Tayson -készül- Icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 6:23 pm by Natalja Drozdov

» Eltűnt-Keresem!!!
Tristania Tayson -készül- Icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 2:57 pm by Sonja Palmer

Időjárás
IDŐJÁRÁS
A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.

Tristania Tayson -készül-

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Tristania Tayson
The True
The True
Tristania Tayson

Hozzászólások száma : 20

Tristania Tayson -készül- Empty
TémanyitásTárgy: Tristania Tayson -készül-   Tristania Tayson -készül- Icon_minitimeVas. Okt. 07, 2012 3:25 pm

Tristania Suzanne Tayson

White Light

好好好好好好好好

adatok

az engem bemutató tankönyv

Becenév: Nem szeretem ha becéznek.
Születési hely/idő: London 1997. februàr 10.
Kor: 15
好好好好好好好好

család

...akik nem tudom hogy várnak e otthon

Apa:Zack Tayson, 40 éves. Eléggé rosszban vagyunk, miatta történt velem az ami. Egyépként nem él velünk és alkoholista. Ráadásul börtönben is volt, egyszer majdnem megölt minket egy balesettel.
Anya: Sarah Monrose, 37 éves. Anya az egyetlen barátnőm, miatta vagyok még itt. Szegény nagyon beteg, mivel apa dolgaiba teljesen belerokkant. Rengetegszer én ápoltam, gyakoriak nála a rosszullétek, meg az ájulások, de sz orvosok azt mondják, hogy pszihikai nyomai maradtak az apám erőszakos viselkedése miatt.
Testvérek: Lousie Tayson, meghalt 8 éves korában autòbalesetben.
Egyéb: Robert, a nagybátyàm.
Párkapcsolat:-
好好好好好好好好

ki vagyok én?

itt egy kis megtanulnivaló

Csoport: Lúzer
Rang: The Ture
Tanulmányi átlag:4.1
Osztály: 9.
Szeretem: Zene, könyvek, természet
Utálom: Járművek, nagyképű emberek, kések

Személyiség

A maga mòdján mòdján humoros és kedves. Soha nem bántana senkit se, mert nem érzi magát teljes értékű embernek, mivel a jobb szemére vak. Ez miatt az "apròság" miatt szenved sùlyos önbizalom hiányban. Egyáltalàn nem nagyképű, mert nem tartja magát sokra. Soha nem akart menő lenni, szeret inkàbb a háttérbe szorulni, s olvasni a könyveit, zenét hallgatni, vagy csak bámulni ki a fejéből. Kissé visszahùzòdò, nem nagyon jár bulikba vagy társaságba. Szeret egyedül vásárolni, vagy egyszerűen csak beülni egy kávéra a Starbucksba.

Külső

Nem látja magát tisztàn. Ő csak a félig vak lányt látja. Igazábòl egy nagyon szép lànyròl van szò, félhosszú barna hajjal, barna szemekkel, finom mediterrán színű bőrrel. A magassága átlagos, alig 167 centi. Vékony, kissé lapos lány. Szereti a kényelmes cuccokat, gyakrabban láthatò farmerban és tornacipőben egy fekete toppal kiegészítve, mint valami magassarkù cipőben, testhez simulò ruhában. A haját általában kiengedve hordja, amit nem szokott kivasalni, ezért enyhén hullámos az. A mosolya kedves, ettől kissé gondtalannak tűnik az arca. Erősen sminkeli a szemeit, el akarja rejteni a világ elől őket, mert szégyelli a teljesen vak jobb szemét.
好好好好好好好好

az életem

születésemtől a mai napig, vagy egy pár pillanat az életemből

Mùlt:

10 évvel ezelőtt egy részeg férfit csuktak börtönbe, amiért gyermekei, s felesége életét veszélyeztette. A nyolc éves, idősebbik kislány életét vesztette, az öt éves kis Tristania pedig, fél szemére megvakult a balesetben. Apjuk ittasan vezetett, s azzal fenyegette családját, hogy megöli őket, de tervét nem tudta beteljesíteni, mivel frontálisan egy fának ütköztek. Azonnal hívták a mentőket, de Lousie a helyszínen életét vesztette. Az anya állapotát sikerült azonnal stabilizálni, de a kisebbik lányt helikopterrel kellett kòrházba szállítani. Hetekig kòmában feküdt, s az az orvosok nem hitték, hogy megùssza agyi károsodás nélkül a balesetet, de minden bizonnyal tévedhettek, mert Tristaniának nem az agya, hanem a jobb szeme roncsolòdott. A bíròság az apát bűnösnek találta, de mindössze 10 év fogságra ítélték.

10 évvel később

- Kislányom siess már, elkésel a sulibòl.- mondta anya, mire engedelmesen felkaptam a fotelből a kabátomat. Bememtem a szobába, adtam nek egy puszit, mindig így bùcsùztam el tőle. Nem zavart, hogy kislánynak szòlított, neki mindig is az maradtam. Mosolyogva léptem ki az ajtòn, de amint megláttam a küszöbön àlldogálò férfit, elszállt a jòkedvem. Az arcom közönbös lett, s a hangom is ugyanennyire érzelemmentes.
- Mit akarsz Zac?- kérdeztem.
- Ezek a mai fiatalok... fel sem vállalják a szüleiket, s nem szòlítják őket apának vagy anyának. Ez lenne a legùjabb trend?- tudakolta a szemétláda vigyorogva. Legszívesebben egy hatalmasat behùztam volna neki, ezzel letörölve a ronda képéről a bárgyù mosolyát. Ehelyett viszont egy hatalmasat taszítottam rajta,s gyorsan továbbindultam. Nem jöttek be a számításaim, követett.
- Annyira szèp lettél kislányom! Mesélj egy kicsit. Mi van veled? Jòl vagytok?- zùdìtotta rám a kérdéseit, s még mielőtt a képébe vághattam volna, hogy mennyire gyűlölöm, megjelent a nagybátyám, a fekete csillogò autòjával. Utálom a járműveket, sőt félek is tőlük, de most szinte azonnal bepattantam, gondolkodás nélkül.
- Elviszlek innen jò messzire. Floridába megyünk, s a Secret Rose-ba fogsz járni.- mondta amint bekapcsoltam az övet. Hallottam már a suliròl. Valami elit hely, ahol gyilkolják a diákokat.
- Miért pont oda?- kérdezem.
- Mert ott tanít egy barátom, Hephaistion. Ne félj, ő majd vigyáz rád.- mondta, majd a reptér felé vezette az autòt, s én teljesen lesokkolva ültem az anyòsülésesen.
Vissza az elejére Go down
Chloe Hemingway
Admin/The Liar
Admin/The Liar
Chloe Hemingway

Hozzászólások száma : 129

Tristania Tayson -készül- Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tristania Tayson -készül-   Tristania Tayson -készül- Icon_minitimeKedd Okt. 09, 2012 6:58 pm

Kedves Tristina!

Nos üdv nálunk, újra, örülünk hogy megjöttél Very Happy Fantasztikus karaktert alkottál, érdekes és szimpatikus. Kíváncsian várjuk a folytatást, nem ígérkezik unalmasnak az életed. Reméljük a secret Rose-ban és legalább fele ennyire részed lesz ilyen izgalmas kalandokban.

--------------------------------------------------------
ELFOGADVA!
Foglalj avatárt, titulust, rendezd a dolgaidat az "irodában" És utána irány a játéktér Very Happy
Vissza az elejére Go down
https://thesecrethighschool.hungarianforum.com

Tristania Tayson -készül-
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Abigail Lissa Dragomir&Tristania Tayson ~ A tegnap nagy dobása
» Meghan, Khaos & Tristania szobája
» Rosie Fox ~ készül
» Tristan Coldblood -készül-
» Hayley Samantha Jefrey~készül

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Egy elit iskola rejtélyei  :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek-
Ugrás: