A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.
Becenév: Nem szeretem ha becéznek. Születési hely/idő: London 1997. februàr 10. Kor: 15
好好好好好好好好
család
...akik nem tudom hogy várnak e otthon
Apa:Zack Tayson, 40 éves. Eléggé rosszban vagyunk, miatta történt velem az ami. Egyépként nem él velünk és alkoholista. Ráadásul börtönben is volt, egyszer majdnem megölt minket egy balesettel. Anya: Sarah Monrose, 37 éves. Anya az egyetlen barátnőm, miatta vagyok még itt. Szegény nagyon beteg, mivel apa dolgaiba teljesen belerokkant. Rengetegszer én ápoltam, gyakoriak nála a rosszullétek, meg az ájulások, de sz orvosok azt mondják, hogy pszihikai nyomai maradtak az apám erőszakos viselkedése miatt. Testvérek: Lousie Tayson, meghalt 8 éves korában autòbalesetben. Egyéb: Robert, a nagybátyàm. Párkapcsolat:-
好好好好好好好好
ki vagyok én?
itt egy kis megtanulnivaló
Csoport: Lúzer Rang: The Ture Tanulmányi átlag:4.1 Osztály: 9. Szeretem: Zene, könyvek, természet Utálom: Járművek, nagyképű emberek, kések
Személyiség
A maga mòdján mòdján humoros és kedves. Soha nem bántana senkit se, mert nem érzi magát teljes értékű embernek, mivel a jobb szemére vak. Ez miatt az "apròság" miatt szenved sùlyos önbizalom hiányban. Egyáltalàn nem nagyképű, mert nem tartja magát sokra. Soha nem akart menő lenni, szeret inkàbb a háttérbe szorulni, s olvasni a könyveit, zenét hallgatni, vagy csak bámulni ki a fejéből. Kissé visszahùzòdò, nem nagyon jár bulikba vagy társaságba. Szeret egyedül vásárolni, vagy egyszerűen csak beülni egy kávéra a Starbucksba.
Külső
Nem látja magát tisztàn. Ő csak a félig vak lányt látja. Igazábòl egy nagyon szép lànyròl van szò, félhosszú barna hajjal, barna szemekkel, finom mediterrán színű bőrrel. A magassága átlagos, alig 167 centi. Vékony, kissé lapos lány. Szereti a kényelmes cuccokat, gyakrabban láthatò farmerban és tornacipőben egy fekete toppal kiegészítve, mint valami magassarkù cipőben, testhez simulò ruhában. A haját általában kiengedve hordja, amit nem szokott kivasalni, ezért enyhén hullámos az. A mosolya kedves, ettől kissé gondtalannak tűnik az arca. Erősen sminkeli a szemeit, el akarja rejteni a világ elől őket, mert szégyelli a teljesen vak jobb szemét.
好好好好好好好好
az életem
születésemtől a mai napig, vagy egy pár pillanat az életemből
Mùlt:
10 évvel ezelőtt egy részeg férfit csuktak börtönbe, amiért gyermekei, s felesége életét veszélyeztette. A nyolc éves, idősebbik kislány életét vesztette, az öt éves kis Tristania pedig, fél szemére megvakult a balesetben. Apjuk ittasan vezetett, s azzal fenyegette családját, hogy megöli őket, de tervét nem tudta beteljesíteni, mivel frontálisan egy fának ütköztek. Azonnal hívták a mentőket, de Lousie a helyszínen életét vesztette. Az anya állapotát sikerült azonnal stabilizálni, de a kisebbik lányt helikopterrel kellett kòrházba szállítani. Hetekig kòmában feküdt, s az az orvosok nem hitték, hogy megùssza agyi károsodás nélkül a balesetet, de minden bizonnyal tévedhettek, mert Tristaniának nem az agya, hanem a jobb szeme roncsolòdott. A bíròság az apát bűnösnek találta, de mindössze 10 év fogságra ítélték.
10 évvel később
- Kislányom siess már, elkésel a sulibòl.- mondta anya, mire engedelmesen felkaptam a fotelből a kabátomat. Bememtem a szobába, adtam nek egy puszit, mindig így bùcsùztam el tőle. Nem zavart, hogy kislánynak szòlított, neki mindig is az maradtam. Mosolyogva léptem ki az ajtòn, de amint megláttam a küszöbön àlldogálò férfit, elszállt a jòkedvem. Az arcom közönbös lett, s a hangom is ugyanennyire érzelemmentes. - Mit akarsz Zac?- kérdeztem. - Ezek a mai fiatalok... fel sem vállalják a szüleiket, s nem szòlítják őket apának vagy anyának. Ez lenne a legùjabb trend?- tudakolta a szemétláda vigyorogva. Legszívesebben egy hatalmasat behùztam volna neki, ezzel letörölve a ronda képéről a bárgyù mosolyát. Ehelyett viszont egy hatalmasat taszítottam rajta,s gyorsan továbbindultam. Nem jöttek be a számításaim, követett. - Annyira szèp lettél kislányom! Mesélj egy kicsit. Mi van veled? Jòl vagytok?- zùdìtotta rám a kérdéseit, s még mielőtt a képébe vághattam volna, hogy mennyire gyűlölöm, megjelent a nagybátyám, a fekete csillogò autòjával. Utálom a járműveket, sőt félek is tőlük, de most szinte azonnal bepattantam, gondolkodás nélkül. - Elviszlek innen jò messzire. Floridába megyünk, s a Secret Rose-ba fogsz járni.- mondta amint bekapcsoltam az övet. Hallottam már a suliròl. Valami elit hely, ahol gyilkolják a diákokat. - Miért pont oda?- kérdezem. - Mert ott tanít egy barátom, Hephaistion. Ne félj, ő majd vigyáz rád.- mondta, majd a reptér felé vezette az autòt, s én teljesen lesokkolva ültem az anyòsülésesen.
Chloe Hemingway Admin/The Liar
Hozzászólások száma : 129 Join date : 2012. Jun. 11. Age : 29 Tartózkodási hely : Florida, Secret Rose High School
Nos üdv nálunk, újra, örülünk hogy megjöttél Fantasztikus karaktert alkottál, érdekes és szimpatikus. Kíváncsian várjuk a folytatást, nem ígérkezik unalmasnak az életed. Reméljük a secret Rose-ban és legalább fele ennyire részed lesz ilyen izgalmas kalandokban.
-------------------------------------------------------- ELFOGADVA! Foglalj avatárt, titulust, rendezd a dolgaidat az "irodában" És utána irány a játéktér