A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.
Hozzászólások száma : 22 Join date : 2013. Mar. 12. Age : 28 Tartózkodási hely : Florida
Tárgy: Dean Weston és Ashton McKnight szobája Szomb. Márc. 16, 2013 10:26 am
Dean Weston The True
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2013. Feb. 25. Age : 29
Tárgy: Re: Dean Weston és Ashton McKnight szobája Szomb. Márc. 16, 2013 10:47 am
Ashton
Nyújtózva álltam fel székemről, s pillantottam körbe szobámban. Végre egy nyugodt nap, mit teljes mértékben a pihenésnek szentelhetek, mikor nem zavar meg senki sem, és végre a lehető legnagyobb mértékben szentelhetem figyelmem akár a hobbimnak is, vagy a tanulásnak. Van némi pótolni valóm az elkövetkezendő időben, de szerencsére nem az a horribilis mennyiségű, mit egyszerűen nehéz véghezvinni. Eloldalogtam a kis hűtőig, kivettem belőle egy doboz gyümölcslevet, felráztam, majd egy nagyobb pohárba öntöttem, s letettem az asztalra, majd a festőállványhoz lépdeltem. Fülem mögül előhúztam az ecsetet, majd zenét kapcsolva nekiveselkedtem a befejezésnek. Reménykedni mertem csak, hogy végre sikerül méltó befejezést adnom ennek a nem mindennapi képnek, mit „ világra hozok”. A szobatárs nélküli élet előnye, hogy mindig akkora helyet foglalhatsz le magadnak, amekkorát csak akarsz. Nem kell félned tőle, hogy valamidet eltulajdonítanak, vagy valamit elrontanak ami neked fontos lehet. Az egyik sarokban a szekrényre felakasztva a frissen mosott mezem volt, s mellette a polcon, előző sulimból származó labda, amivel a győztes meccset szereztem. Csodálatos nap volt az, s akkor még odahaza is minden rendben ment,, s még kilátásban sem volt, hogy elküldenek otthonról, csak azért, mert nem kívánt személyiség vagyok. -Fenébe....morgolódtam, majd leszakítottam a vásznat, összegyűrtem, s a közeli szemetesbe hajítottam. Megtörölgettem kezem egy amúgy is szakadt rongydarabban, majd letelepedtem gépem elé, s úgy döntöttem, ha ez nem megy, akkor inkább végighallgatok egy AC/DC albumot, s tanulásnak szentelem a napnak ezen szakaszát.
Ashton McKnight The Liar
Hozzászólások száma : 22 Join date : 2013. Mar. 12. Age : 28 Tartózkodási hely : Florida
Tárgy: Re: Dean Weston és Ashton McKnight szobája Szomb. Márc. 16, 2013 11:38 am
Még arcomon éreztem anyám búcsúcsókját, kishúgom elköszönő szavai játszottak a fülemben. Vége volt a családi idillnek, azonban ennél jobban aggasztott apám eltűnése. Még egy utolsó próbálkozást tettem a szobám ajtaja előtt ácsorogva, a hívás gombra nyomtam. Kicsengett, de választ ezúttal sem kaptam. Képes lettem volna alkotóelemeire morzsolni a készüléket, mégsem tettem. A zsebembe csúsztattam, aztán benyitottam a szobába. Bevallom őszintén, a berendezés kimondottan tetszett. Valami oda nem illő mégis szemet szúrt, egy barnahajú fiú a számítógép előtt gubbasztott és füzeteket forgatott. Remek, kaptam egy strébert. Köszöntelek a pokolban, Ash! Kipakoltam a kezemből, aztán a fiú felé fordultam és közelebb ballagtam hozzá. - Hello, azt hiszem mi szobatársak leszünk... Ash vagyok, te pedig... Dean - olvastam le az egyik festményről, ami a háta mögött állt. - Húha, ezt te festetted? Fantasztikus hírekkel szolgálhatok, kedves Ashton, nem csak hogy egy stréberrel leszel összezárva a legkaotikusabb helyen, a jelek szerint még egy kis identitászavar is jellemzi a srácot. Járj nyitott szemmel, nehogy a végén... Kiűztem a fejemben zavargó gondolatokat, és igyekeztem a legjobb modoromat elővenni. Nem akartam rossz kapcsolatba kerülni a szobatársammal, hiszen ha jól alakítom a dolgokat, még sok mindenben számíthatok rá. Ha mással nem, legalább vele érdemes jóba lenni. Legyen legalább egy ember, akire támaszkodhatok a legnagyobb balhé esetén is. Tehát magamra erőltettem egy mosolyt, aztán feltettem a következő kérdésemet. - Ahogyan látom benne vagy a focicsapatban is - böktem a mez felé. - Látom, sikerült beilleszkedned a suliban. Milyen itt? Sok a jó nő? Szexi biológia tanárnők? - nevettem el magam, amint eszembe jutott egy régebbi emlékem. Elég, ha annyit mondok, hogy a biológia tanárnők amilyen szűkszavúak, olyan bevállalósak.
Dean Weston The True
Tárgy: Re: Dean Weston és Ashton McKnight szobája Szomb. Márc. 16, 2013 11:58 am
Már épp végeztem volna a leckémmel, mikor léptek zaja ütötte meg fülem, majd egy srác hangja. Azt mondta,a szobatársam lesz... tehát akkor nem sokáig bírták elviselni, hogy egymagamban tengessem mindennapjaimat egy szobában. Kiosztottak mellém egy srácot is. Hát, egyszer ennek is el kellett jönnie. Megfordultam székemben, majd felkeltem, kiegyenesedtem. Úgy gondoltam, ebből elég volt ennyi, többet ma már nem magolunk, jöhet majd a szórakozás. -Igen, és igen.-bólintottam, majd odaléptem hozzá, s kezet nyújtottam.-Üdv itt! Én az alsó ágyon alszom...a felső még szabad.-mondtam, majd megengedtem magamnak egy apró mosolyt, kezet nyújtottam, aztán ismét a képre pillantottam, mi egy nem mindennapi jelenetet ábrázolt. Abban az időben megrögzötten plakátot akartam készíteni az egyik Iron Maiden albumhoz, így a festményen is egy hasonlón, enyhén talán brutálisnak tűnő alak látszott. -Igen.-pillantottam a mezemre.-Az előző sulimban Fogó voltam...bár ez mellékes.-megvontam vállam, majd összeszedtem cuccaimat, had legyen azért neki is helye. Kérdésére őszinte vigyor költözött arcomra. -Nos Ash, majd kitapasztalod. Az én ízlésemnek idősebb a kelleténél. - villantottam meg egy mosolyt, majd nekitámaszkodtam a szekrény oldalának.-Jó nőből akad itt pár, azt meg kell hagyni. Én magam eddig még nem találkoztam olyannal, kit szeretni is tudnék, s nem csak arra a bizonyos egy éjszakás kalandra vágynék tőle csak. Olyan, kivel hosszabb távra tervezek...nos eddig még nem találkoztam vele...legalább is itt nem. -Lesz időd körbenézni, és eldönteni magadban-tettem még hozzá, majd lekapcsoltam a zenét. Így azért még is csak kellemesebb.
Ashton McKnight The Liar
Tárgy: Re: Dean Weston és Ashton McKnight szobája Szomb. Márc. 16, 2013 3:35 pm
- Fogó voltál? Remélem akkor gyorsan futsz. Az jól jön, ha kihozol a sodromból... Hogyha véletlen, hangsúlyozom, tényleg véletlenül hozzád érek, például egy jobb horog formájában, akkor ne vedd magadra. Ilyen a természetem. De reméljük, erre nem kerül sor... haver - próbáltam a legközvetlenebb módon bemutatkozni. A régi iskolámban mindenki tisztában volt a vérmérsékletemmel, tudták, mikor kell elhúzni a csíkot és mikor biztonságos a terep. Most éppen nyugodt voltam, azonban az nem tetszett, hogy önkényesen beosztotta az ágyakat. Visszafogtam magam, és vagy ezerszer ismételtem el magamban: Alkalmazkodj, alkalmazkodj, alkalmazkodj! - Igen, ki is fogjuk tapasztalni... - felbicegtem a lépcsőn, majd az ágyamra dobtam a bőröndömet. Kicipzáraztam, aztán sorban húztam elő a ruháimat. Ahogyan rendezgettem a flakonokat, eszembe ötlött egy jó kis program estére. - Te, Dean! Mi lenne, ha ma este kiugranánk a városba? A csajokat bízd rám, majd én beszervezem őket. Jó lenne megünnepelni az érkezésemet, és persze azt, hogy - lesiettem a lépcsőről, és rögvest elé álltam - ... örök bajtársi barátságot kötünk, most! Kezet nyújtottam, vártam, hogy beleegyezzen és ezzel megalapozza az esti programot. A beszélgetés ráébresztett, hogy mégsem olyan stréber, mint amilyennek az elején tűnt. Az identitását illetően még nem mertem biztos konklúziót vonni, mindenesetre normálisnak tűnt. Bár látszott rajta, hogy a háta közepére se kívánt egy szobatársat, kiválóan vette az akadályokat. Kimondottan szociálisnak tűnt, kiváló barátnak, aki elsimíthatja a kétes ügyeimet. Egy olyan srácnak, akinek megvan a saját világa, amibe képes téged befogadni, akárki is legyél. - Rád férne egy kis kikapcsolódás ennyi tanulás után - mutattam a füzetek irányába, hogy ezzel is nagyobb benyomást keltsek. Az asztallapon heverő ecsetek egyike után kaptam, aztán elvont mozdulatokat tettem vele. - Egy fhestőnek szükshége van az éhlményhekre, az érzéshekre, a vhilág színeihre - egy láthatatlan madarat pingáltam a levegőbe, közben francia akcentust imitáltam. Ezzel nem sértegetni akartam, csupán elérni, hogy belemenjen az ötletembe... Oké, tényleg úgy nézett ki, mint egy francia ficsúr, de hát nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint én. Ez kiváltság, amit csak a legjobbak érdemelnek ki. Csak a legjobbak.
Dean Weston The True
Tárgy: Re: Dean Weston és Ashton McKnight szobája Szomb. Márc. 16, 2013 4:21 pm
A manónak sem volt kedve csak azért megadni a választási lehetőséget, mert új volt itt. Azt az ágyat egyszer próbáltam ki azóta, mióta itt vagyok, de nem nőtt a szívemhez azok után, hogy egy kisebb bulisabbra sikerült koncert éjszakája után, lezúgtam róla, és eltörtem a csuklómat. Akkor döntöttem úgy, inkább a lenti ágyon foglalok helyet, hiszen ott még is csak kellemesebb a földre huppanni, mint a magasból lezuhanni. -Akkor te se lepődj meg, ha netán visszakapod Haver...-villantottam meg egy mosolyt, miközben arra gondoltam, ha egy ilyen sráccal kerültem össze, innentől kezdve aligha lesznek nyugodt, vagy éppen unalmas mindennapjaim. Láttam milyen kelletlenül viseli a választás nélküliséget, de ahova egyszer már berendezkedtem, onnan nem mozdulok el, s ha kell akár meg is küzdhetek érte. De meg ám! Mikor azonban felbaktatott a lépcsőn, s elfoglalta az ágyat, rájöttem, talán annyira nem is lesz gázos ez az én újdonsült szobatársam. Csak abban reménykedtem, nem egy fafejű bunkó lesz, akinek mindene a buli és a szórakozás, s nem hagy szabad percet eddigi megszokott életemnek. Mikor lerohant, és elém állt, én épp egy új vásznat próbáltam kifeszíteni a keretre, mivel a régit sikeresen tönkretettem. De hát ha valami nem megfelelő, akkor tenni kell ellene. Benedvesítettem alsó ajkam, majd elvigyorodtam. Elfogadtam a felém nyújtott kezet, s csak bízni mertem benne, hogy nem egy disco őrülttel hozott össze a véletlen. -Részemről oké...csak Disco közelébe ne menjünk...-fintorodtam el, majd szinte másodpercek múlva vigyorodtam el, s rövid ideig tartó kézfogásunk után, szekrényemhez léptem, kivettem belőle egy tiszta pólót, s kiterítettem székem hátlapjára. -Valóban...-bólintottam. Tényleg rám férne a pihenés, de nem a tanulás miatt. Inkább az edzések az okai úgy hiszem – Ugyan... ez csak egy pótlás volt... nem vagyok az a folyton tanulós fajta... – azt már nem tettem hozzá, hogy azért mindig megteszem a tőlem telhető legjobbat, hogy ne csak a sport miatt jussak tovább fősulira. Mikor francia akcentust vett fel, szinte akaratlanul is elvigyorodtam. Igaza volt, hiszen kellő behatás nélkül, nem létezik tökéletes műalkotás. Itt is túl rég történt már izgalmas dolog ahhoz, hogy legyen valami értelme is annak a festegetésnek. -Igazad van.- egy pillanatra elhallgattam. Úgy gondoltam a bratyizást meghagyom estére, hiszen akkor is kell valamiről csevegni, s nem csak a falakat bámulni megállás nélkül, egymást untatva.
Ashton McKnight The Liar
Tárgy: Re: Dean Weston és Ashton McKnight szobája Szomb. Márc. 16, 2013 8:11 pm
Amikor láttam, hogy virtuálisan is akár képes felvenni a bokszkesztyűt ellenem, elmosolyodtam. Szerettem a harcos természetű embereket, akikben él annyi becsületérzet, hogy képesek szembe nézni a természet nyers erőivel. Elismerésképpen megütögettem az arcát, s csak annyit mondtam: - Nagyon helyes, végre egy húsvér ember... Már az elején kilőtte a diszkó lehetőségét, ami azért akarva akaratlanul kellemetlenül érintett. A boksz mellett a tánc volt az egyetlen, amiben kiélhettem a bennem munkálódó energiákat. Nyeltem egyet, majd vettem egy mély levegőt. Öblös hangom elégedetlenül morgott egyet, aztán kivertem a fejemben egyre nagyobb teret nyerő tervet. Módosítottam az elképzeléseimen, s a lelki szemeim előtt rögvest egy bár - rosszabb esetben kocsma - jelent meg. A halvány világításon túl tökéletesen lehetett látni a falon végigfutó mintákat, az archetípusok mintázatát, ami mindössze próbálkozás volt az ősi alakzatok felidézésére. A zajongó tömegben csinos felszolgálók kacskaringóztak, alkoholtartalmú italokkal billegve a tálcájukon. A háttérben zene szólt, amire néhol rákontrázott az egyik hangosabb csapat. - Oké, nyugodtan csinálj, amit csak akarsz... Fess, olvass, tanulj! Én kiugrok az udvarra és összeszedem az esti udvartartást. Szőkét vagy bharnát hozzak, uhram? - hajoltam meg előtte, kimondottan tetszett a francia akcentus, mintha ezen közös hangnemre találtunk volna. Amint láttam előhúzni egy vásznat, jól tudtam, hogy nekem ideje mennem. Annál rosszabb nincs is semmi, amikor a hobbidban próbálnak megzavarni. Nem kellett nagy jártasság a témában ahhoz, hogy tudjam, a festészet csendet és nyugalmat igényel. Tehát felbattyogtam az ágyamig, lekaptam az ágyamra hajított napszemüveget és az ajtót vettem irányba. - Estére pihend ki ezt az enervált mosolyt, haver! Most hagylak művészkedni, Picasso... de estére távolítsd el a festék szettedet, mert hülyét kapok a cuccaidtól. Au revoir!