Egy elit iskola rejtélyei
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elég bátor vagy ahhoz hogy be merj lépni egy olyan iskolába ahol gyilkosságok és eltűnések borítják fel a gimnazisták életét?

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
The Staff
the ❤ staff
Chloe Hemingway Bloody Bitch Emily Flatchere Natalja Drozdov
Jensen Gardner
Kis Chat
Amy & Amber szobája Chat210
FRPG Top Sites - Magyarország
❥társoldalak
Top posters
Matthew White
Amy & Amber szobája Vote_lcapAmy & Amber szobája Voting_barAmy & Amber szobája Vote_rcap 
Bloody Bitch
Amy & Amber szobája Vote_lcapAmy & Amber szobája Voting_barAmy & Amber szobája Vote_rcap 
Natalja Drozdov
Sophie Anderson
Emily Flatchere
Chloe Hemingway
Sutton Frewer
Alex M. Yoo
Elena Cross
Sasha Lola Redbird
Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy - új elérhetőség
Amy & Amber szobája Icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 8:58 pm by Vendég

» sikátorok
Amy & Amber szobája Icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 11:39 am by Sophie Anderson

» Avatárfoglaló
Amy & Amber szobája Icon_minitimeCsüt. Aug. 29, 2013 9:34 pm by Tristania Tayson

» Szökőkút
Amy & Amber szobája Icon_minitimeSzer. Aug. 28, 2013 1:56 pm by Dougie Becker

» Karakter-temető
Amy & Amber szobája Icon_minitimeKedd Aug. 27, 2013 7:40 pm by Natalja Drozdov

» Activity Check ~ avagy maradok, mert maradni akarok~
Amy & Amber szobája Icon_minitimeVas. Aug. 25, 2013 7:52 pm by Jessica Collins

» Foci pálya
Amy & Amber szobája Icon_minitimePént. Aug. 23, 2013 7:10 am by Christopher A. Moorcock

» Hírözön
Amy & Amber szobája Icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 6:23 pm by Natalja Drozdov

» Eltűnt-Keresem!!!
Amy & Amber szobája Icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 2:57 pm by Sonja Palmer

Időjárás
IDŐJÁRÁS
A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.

Amy & Amber szobája

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Amber McClain
The True
The True
Amber McClain

Hozzászólások száma : 41

Amy & Amber szobája Empty
TémanyitásTárgy: Amy & Amber szobája   Amy & Amber szobája Icon_minitimeKedd Szept. 11, 2012 4:26 pm

Amy térfele:
Amy & Amber szobája Teenage%20bedroom
Amber térfele:
Amy & Amber szobája Tumblr_lz9h7wh9Dp1qc2qk9o1_500_large_large_large

Vissza az elejére Go down
Amber McClain
The True
The True
Amber McClain

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Amber szobája   Amy & Amber szobája Icon_minitimeKedd Szept. 11, 2012 5:07 pm

amy
I'm the type of girl that can be so hurt but still look at you and smile. The type of girl who will brighten your day, even if I can't brighten my own. I'm the type of girl who always dreams about being free, but does nothing to move towards that goal.
And you?
Amy & Amber szobája A1_2012_9_11_g5zq6evri9

Amy-nek, és csak neki. : P
szavak: 652
megjegyzés: most ennyi sikerült, remélem azért elmegy *.*

Odakint valamiért sokkal nyugtalanabbul érzem magamat. A hall mindig tele van emberekkel, főleg idiótákkal, tekintve, hogy ebbe az iskolába nem sok épelméjű lény jár. Mármint... Vannak jó fejek, de a legtöbb elkényeztetett idióta, vagy ha nem, akkor meg büdös. Én meg büdösekkel nem barátkozom, már elnézést, hogy ilyen elítélő vagyok, de tudod ki akarja más bűzét szagolgatni. Szóval rettenetesen kedvtelenül vágódom le az ágyamra, jó nagyot sóhajtva, miközben azon gondolkozom mit kéne mostanság tennem magammal, hogy ne unatkozzak ennyire. Vagyis... Vagyis tudom, hogy mit kéne tennem. BB-nek kéne segítenem, infókat szerezhetnék neki, de akkor megint ki kéne ballagnom a hallba, az idióta és a büdös gyerekek közé. Ezt a változatosságot öregem. Az osztálytársaim ilyenkor mással vannak elfoglalva. Mivel is? Ja igen, mindenki vagy szerenádot ad a szerelmének, vagy hallgatja a szerenádot amit a szerelmétől kap. Uf, Istenem, hogy nekem nem tud küldeni semmi jó pasit. Vannak helyes fiúk az osztályban, sőt mi több, a legtöbb az helyes. De vagy csak futó kalandra vágynak, vagy dedósok, vagy pedig van barátnőjük. Ez a baj a pasikkal. Ez a baj a szingli léttel. Ha azt szeretnéd, hogy kilábalj ebből az állapotból akkor össze kéne jönnöd valakivel, no de ez igen megvalósíthatatlan feladatnak bizonyul, hiszen ebben a korban, már mindenki két éve jár a csajával. Tizennyolc éves vagyok, uram ég, és még mindig nem tudom, hogy mihez kezdjek magammal. Nem tudom mi szeretnék lenni, nem tudom kivel szeretnék lenni. Lassan azt is kezdem elfelejteni, hogy hogy hívnak. A hangulatom tehát ma kifejezetten az átlag alatt van, méterekkel az átlag alatt. Utálom, ha ilyen vagyok, mert ilyenkor se tanulni, se táncolni, se haverokkal lógni nincsen kedvem. Ma még nem voltam wc-n, de garantálom, hogy a hormonok játszadoznak velem, és napok kérdése, hogy megjöjjön. Hogy miért kell ezzel küzdeni... Fuu!
Úgy döntök, hogy élvezni fogom a mai napot, mivel már egy órája vége lett a pom-pom edzésnek, és csak négy óra múlva hív újra össze minket Natalja, hogy lenyomjunk még egy órát. Annyi kedvem hozzá, mint döglött békát piszkálni bottal, de sajnos muszáj lesz elmennem, ha továbbra is a a csapatban akarok maradni. Minek töröm magamat, azt nem tudom. Soha nem szerettem a pom-pom-ot, csak nem tanítanak más táncot ebben a suliban, és valamilyen edzésre szükségem volt, hogy ha nem akarok elkallódni, mire nyár lesz, és megyek a három hetes tánc táborba, ahol sokkal kedvemre valóbb táncokat fogunk tanulni. Balett, szalag tánc, és hastánc. Nem, egyik sem az a rázd a segged és a melled, és imitálj idegrángást típusú, de talán éppen a három tánc szépségét szeretem annyira. Az, hogy milyen zenére megy? A zenéhez alkalmazkodunk, tehát akár mehet a mai dubstep zenékre is. Bezárkózok a fürdőszobába, lezuhanyzok, és hajat mosok, majd a hajszárítással nem törődve leülök a wc fedelére, és elkezdem festeni a körmömet, miközben berakom az egyik fülembe a fülhallgatót, és hallgatom az egyik kedvenc számomat. Miután kifestettem a lábkörmömet és a kezemen lévő körmeimet tengerzöldre és feketére - egyik ujjamon, így másikon úgy, összevissza - felveszek egy tiszta ruhát, és vizes hajjal kilépek a szobába.
A nem messze lévő ágyon egy lány ül, fogalmam sincsen ki lehet. Eddig az az ágy üresen álldogált, nem vette használatba senki, néha BB aludt itt, amikor nem volt kedve az ő szobájában lenni. Most pedig egy lány ül ott, akit néha-néha láttam a folyosón, de soha sem tudtam igazán ki is ő. A cuccait nagyjából ki is pakolta, amíg én bent tevékenykedtem a fürdőben. Tágra nyílt szemekkel nézek rá, aztán kiveszem a fülemből a fülhallgatót amiből halkan hallatszik a zene.
- Öö... Hát... üdv az Amber McClain rezidencián? - mutatkozok be és körbe mutatok, de a mondat végén felszökik a hangom, mintha kérdésnek szánnám. Odalépkedek hozzá, és bevágom magam mögött az ajtót.
- Nem éppen ilyen fogadtatásra számítottál, tudom, de tökre kiment a fejemből, hogy jön valaki. Amber vagyok, tizenkettedikes, tizennyolc éves, úgy szólítasz ahogy akarsz, és hát... - vállat vonok és rávigyorgok - Érezd magad otthon, tekintve, hogy még egy évig egymás vérét fogjuk szívni.

Alex M. Yoo
The True
The True
Alex M. Yoo

Hozzászólások száma : 82

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Amber szobája   Amy & Amber szobája Icon_minitimeKedd Szept. 11, 2012 8:00 pm

Beminek

2 nap. 2 napig tartott meggyőzni a dirit, hogy kapjak új szobát és ezzel együtt új szobatársat is. Köszönöm, köszönöm. Virágokat az öltözőmbe! Egy napig próbáltam kedves normális diák lenni. Kérleltem, érveltem, majdhogynem ígéretet is tettem. De nem. Szóval a második nap bekeményítettem és röpke 1 óra 26 perc alatt kiderítettem, hogy kivel csalja az asszonyt és hogy mi a becses felesége mobil száma. S hipp-hopp, meglett, amit akartam. Éljen a szabad akarat országa. Hihi.
Arról nem is beszélve, hogy elmehettem bevásárolni órák után. Szép is a szerelem. Meg a nem szerelem. Hogy is volt az a dalszöveg? Először megszökés utána megszokás. Színtiszta megszokás. Úgyhogy sok új plakáttal és mappával állítok be a szobámba. Meg persze a táskáimmal. Az imádott pöttyös húzható, emelhető és satöbbi táskáimmal. Bekopogok. Semmi. Kicsit hangosabban. Semmi. Dörömbölök. Semmi. Király, akkor nincs itt. Sóhajtva kotorom ki kedvenc pulcsim belső zsebéből a szobakulcsot. Nagy nehezen bemutatványozom a zárba és tada! Bent vagyok! Beráncigálom mindenem és mivel szobatársnak se híre se hamva rendezkedni kezdek. Plakátok, fotók a falra. Ruhák a szekrénybe. Mappák oda ahova férnek. Nagyjából rend van. Még. Aztán leülök az ágyra, amit sikeresen felhúztam az ágyneműmmel. Király vagyok. Aztán zenét kezdek hallgatni. És átolvasom a lehetséges szobatársak mappáját. Sajnos elfelejtettem előzőleg utána nézni, így sebtében pótolom a hiányosságokat. Oké ez meg volt. Csak 3 ember jöhet szóba. 3 mappát nem olyan nehéz megjegyezni.
Nemsokára hallom, hogy kinyílik a fürdő ajtaja. Elrakom, azaz leteszem valahol a mappáimat. Kész is a kupi. Egy meglepett szőke lány kapja ki a fülesét, hogy beszélhessen. Alig észrevehetően és is kipöccintem enyéimet. Figyelmesen végig hallgatom. Szóval Amber McClain. Egész kedves. Csak egy évig leszünk együtt? Kár. Nem bírom a változásokat. Egyébként megnyerő és nem olyan, mint amilyennek egy pom-pom lányt gondol az ember.
- Örvendek. - vigyorgok vissza, majd felállok és kezet fogok vele. Jaj, de magas. Vagyis hozzám képest magas. - Alex Yoo a nevem, de általában Amy-nek hívnak. Én szigorúan 15 és több mint háromnegyed éves vagyok és a 10. a-ba járok. - próbálok hozzá hasonlóan egy normális bemutatkozást összehozni. - Öhm figyi elég kupis vagyok, de nem szoktam betolakodni mások magánszférájába. Vagy legalábbis igyekszem. Szóval, ha ez nem sikerülne, akkor csak szólj vagy egyszerűen dobáld át a cuccaimat. - mosolygok, miközben kitárom a karom. - Amúgy nem tudhattad, hogy jövök. Csak ma sikerül meggyőznöm a dirit, hogy kapjak valami új helyet.
Persze rögtön megkérdezi, hogy miért akartam eljönni. Hát az úgy volt…
- Elmesélem, de előtte üljünk le! - mondom, majd mikor kényelmesen elhelyezkedünk, a padlón belekezdek. - A szobatársam elég furcsa volt. Napokig nem aludt a szobában és folyamatosan petróleum szaga volt. Mintha mindennap legalább egy litert magára öntött volna! Aztán ellopta az egyik elefántcsont hajkefém. De ez még nem lett volna baj. Ezt tudom kezelni. De aztán megtalálta az egyik halottat és teljesen kikészült. Esténként felkeltett, hogy bezártam-e az ajtót meg ilyenek. - sóhajtok és jó szokásomhoz híven gesztikulálok. Persze nem olyan erősen, mint egy olasz, de azért észrevehetően. Aztán felvetődik, hogy hogyan sikerül átkéredzkednem.
- Elmondom, de tartsuk, titokban amennyire lehet. Mármint engem nem zavar, ha kiderül, csak ne lehessen rám visszavezetni. Szóval az úgy volt. - és elmesélem az egész sztorit a szeretővel, a telószámmal és a kezes báránnyá avanzsált igazgatóval.
- Szóval ez az én történetem. - vonom meg a vállam és végre leengedem a vállam. - Mármint egy rész. De most mesélj te valamit. - Hogy mit? Hát… - Hogy lehetsz, ilyen normális pom-pom lány létedre? - nézek rá megrökönyödve, mire felnevet és elmeséli a táncos dolgait. Feljegyzés: Nem azért pom-pom rázó, mert élete álma, hogy tökéletes legyen, hanem mert szeret táncolni. Csak maradjon meg ez az adat, amíg tollhoz jutok. Még beszélgetünk egy darabig, úgy mindenféléről, majd a beszűrődő zenéről eszembe jut valami.
- És hogyhogy nem mész a bálra? Tuti egy csomóan elhívtak. - nézek értetlenül. Bemi, akinek új becenevét időközben találtam ki nagyon szép és okos. Tuti egy lekoptatott vagy egy tucat srácot!

template and graphics by oni of atf

]
Amber McClain
The True
The True
Amber McClain

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Amber szobája   Amy & Amber szobája Icon_minitimeSzer. Szept. 12, 2012 12:55 pm

amy
I'm the type of girl that can be so hurt but still look at you and smile. The type of girl who will brighten your day, even if I can't brighten my own. I'm the type of girl who always dreams about being free, but does nothing to move towards that goal.
And you?
Amy & Amber szobája A1_2012_9_11_g5zq6evri9

szavak: 994
megjegyzés: wáhhá, jól megleszünk mi Cool

Lecsüccsenek mellé az ágyára, és felhúzom a lábaimat, a karommal átölelve őket. Mosolyogva figyelem a vörös jövevényt, és a mosolyom levakarhatatlan az arcomról. Minden csak a hozzáállásomon múlik, illetve újdonsült szobatársam hozzáállásán. Hamarosan leesik, hogy órákat töltöttem a fürdőszobában, viszont sejtelmem sincsen, hogy vajon a lány mennyi időt lehetett itt eddig. Azt látom, hogy már berendezkedett, az ágyneműk felhúzva, és a poszterek is ki vannak rakva a falra. Körülnézek a szobájában, néhány poszteren többet időzik el a tekintetem, de vannak amik felett csak átsiklik, mintha ott sem lenne. Kicsit más az ízlése, mint nekem, de ettől függetlenül egyáltalán nem rossz az övé sem. Ő sem az a barbie imádó, mint én, bár bevallom én eléggé lányos lány vagyok. Körmöt festek, sminkelek, szeretek a saját külsőmmel eltölteni órákat, szeretek szép lenni. Bevallom azt is imádom, ha a fiúk egy pillanatra rajtam felejtik a pillantásukat, ha elismerően néznek, vagy csak szótlanul, hangtalanul bámulnak. Ez néma dicséret nekem, és nem tagadom, hogy mennyire tetszik is nekem ez a helyzet. Leszámítva, hogy nem mindig ínyemre valókkal találkozok. Mostanában elegem van az összes pasiból, nekem csak egy kéne, de egy igazi.
- Oké, Amy - bólintok amikor lemondja, hogyan is becézzem, és igyekszem nem elfelejteni. Bár nem hiszem, hogy elfelejteném, nincs valami nehéz neve, mit tudom én, valami hosszú görög amit igen nehéz lenne az eszembe vésni.
Végighallgatom a meséjét, olykor belehümmögök, néha csak némán bámulok rá tágra nyílt szemekkel. Igazán szimpatikus nekem Amy, és általában jóban vagyok az emberekkel, szeretek ismerkedni is, még ha utána nem is nagyon foglalkozok az illetővel. Persze Amy-vel sokat fogok foglalkozni, főleg, hogy egy évig még a szobatársam lesz. Utána megyek tovább egyetemre, szóval... Szóval nem igazán tervezem maradásomat, és ezzel együtt a bukásomat sem. Visszatérve a vörös lányra, nálam fontos az első benyomás, és talán önzőn hangzik az egész - bár bevallom, önző is vagyok, sajnos -, de van, sőt általában előfordul, hogy ha valaki nem szimpi első pillantásra, akkor bárhogy is törekedik megfelelni nekem, másodikra, és harmadikra sem lesz szimpatikus. Mit tudom én. Ha nem tetszik ahogy köszön, ha nem tetszik ahogy kinéz, vannak előítéleteim, és bár próbálom őket lenyomni, hogy mindenkinek megadjam az esélyt a barátkozásra, ettől függetlenül nem tudom elnyomni az érzéseimet, és a gondolataimat. Főleg az olyan napokon, mint a mai, általában mindenkit elítélek, nincsen szükségem senkire sem, csak egyedül lennék a saját kis zugomban. Na igen, Amy valamiért most kivétel, vagy szerencséje van, és a fürdés felvidított, vagy talán csak nagyon megörültem neki, hogy egy igen normális emberrel leszek egy szobában.
- Egek, ez beteges - vágom rá reflexből, amikor befejezi a meséjét. - Mármint, nagyon sajnálom az olyanokat, akik valami ehhez hasonló szörnyűséget láttak de... De azért lehetne egy kicsit moderálni magunka, hogy ne idegesítsem ezzel a környezetemben élőket - vonok vállat, és végig arra gondolok, hogy mennyire is szoktam én félni esténként. Borzasztó félős vagyok, az osztálytársaim - általában a fiúk - azzal szoktak ugratni, hogy engem ijesztenek be osztálykirándulásokon, rémtörténetekkel, meg ijesztgetéssel. Az én telefonomat hívják rejtett számon, nekem írnak halálos üzenetet, stb. Számíthatnék rá, de mindig megoldják, hogy nem akkor ugrassanak, mikor éppen számítok rá. Mint azokban a horrorfilmekben. Tudod, százszázalékig biztos is vagy benne, hogy valami ki fog ugrani onnan, de amikor mégsem történik meg, akkor elhiszed, hogy tévedtél, és a következő pillanatban - mikor levettet a szemedről és a füledről a kezedet - előugrik egy véres fej. Aztán jön a szívroham meg hasonlók. Ezért merek csak akkor filmet nézni, ha legalább vagyunk öten. És csak középen ülök, szélen nem!
- Én is rettenetesen félős lány vagyok, de ne aggódj, nem vagyok olyan beteges, mint a régi szobatársad - mentegetőzök, de gondolom érdemes tudnia, hogy én sem vagyok a bátrak példamutatója.
Érdekel, hogy vajon hogyan engedték meg neki a költözködést, mire nyomban választ is kapok tőle. Áhá, okos, valóban okos dolog fenyegetőzéssel átjönni, de legalább becsületes, és tényleg nem dobja fel a dirit a feleségének. Jókat nevetek a módszerén, és felmutatom a hüvelykujjamat, ezzel jelezve, hogy ez jó volt. Azon gondolkozok, hogy vajon ezt beleírhatnánk e Bloody Bitch újságába, de megint elfog az a keserű érzés, hogy elárulok másokat.
- Mármint, ezt hogy érted? Felőled lebukhatna a diri? - nevetgélek. - Mármint akár Bloody Bitch is írhatna róla, ha nem írja, hogy te nyomoztad ki? - nevetek, de igazából komolyan gondolom a kérdést. Nem szoktam engedélyt kérni az emberektől, hogy kiadhassak információkat unoka testvéremnek, de vannak emberek akiktől valamilyen módon engedélyt kérek. Az olyanok mint Chloe Hemingway, és Maya Brooks... Nos egy cseppet sem érdekelnek, csak játsszák az eszüket össze-vissza, és hiába utálják Bloody Bitch-t, ettől még nem is tesznek azért, hogy BB ne említse őket. Azt játsszák, hogy nem szeretik az egész helyzetet. De én tudom, hogy valójában utálnák, ha BB nem lenne, hiszen annyira imádják a rivaldafényt, hogy az már beteges. A kérdésén kuncogok egyet, és jól esik, hogy ezt kérdezi. Szeretem, ha normálisnak látnak, bár a szőke hajam miatt szoktak buta libának nevezni. Hát ez van...
- Nem az az átlagos pom-pom lány vagyok, akit mindenki ismer, és akivel mindenki barátkozni akar. A piramis legalján vagyok, az én nyakamba állnak, és nem én állok mások nyakába - vállat vonok. - De meg is értem, hiszen messze nem vagyok olyan jók, mint a "híres" pom-pom lányok, nem szeretem ezt az ugrabugrát, csupán nincsen más sport az iskolában, így kénytelen voltam ezt választani. Eredetileg balettoztam, hastáncoltam, és szalag táncoltam, de mivel bentlakásos gimibe jöttem ezzel fel kellett hagynom, és általában magam edzek titokban, nyáron pedig megyek tánctáborba. A pom-pom edzés csak... - vállat vonok. - Csak valami ami kondiban tart - mosolyodok el, és megint megvonom a vállamat.
- Igen, hívtak de semmi kedvem nem volt randizni. Tudod nem vágyok egy elcseszett kapcsolatra, ami egy bálos randival kezdődik. Sokkal egyszerűbb lenne, ha ki lenne írva a fiúk homlokára a nevünk, így tudnánk, kinek ki az igazi. Nem kéne elcsépelt randikat végigülni, megismerkedni minden fiúval - nagyot sóhajtok, aztán grimaszolok. - Így történt, hogy nincs kivel bálba mennem, egyedül meg nincs kedvem. Kinek van? - teszem fel a költői kérdést.

Alex M. Yoo
The True
The True
Alex M. Yoo

Hozzászólások száma : 82

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Amber szobája   Amy & Amber szobája Icon_minitimeCsüt. Szept. 13, 2012 7:44 pm

Beminek

Megjegyzés:Bocs,hogy ilyen rövid lett.:/

Hogy BB írhatna-e róla? Simán! Számomra lenne a megtiszteltetés, hogy segíthetek még népszerűbbé válnia. Már, ha ez lehetséges egyáltalán. Bár elgondolkozom ezen a dolgon. A telefonszámot tuti nem hagynám leközölni, az már sok lenne, de magát a csalós dolgot igen. S ezt ki el is mondom neki. Szóval végérvényesen korlátozva, de bele mennék. És mennyire élvezném! Ritkán kapok elismerést, szóval ez jól esne.
Érdeklődve hallgatom az érvelését. Igen érvelést, mivel ő érvel, és nem magyarázkodik, úgy ahogyan azt más tenné. Ez büszke és erős jellemre vall. Már, ha hihetek a nagyapámtól örökölt pscihológiai könyveknek. Amik általában nem hazudnak, de a kivétel erősíti a szabályt. Illetve egy nyomozónak mindig illik gyanakodni. Ha van rá oka, ha nincs.
A kapcsolatos kérdésben pedig teljesen igaza van! Miértelem valaminek, ami ilyen nehéz és bizonytalan. Jó tudom a bizalom, de én már régóta nem tudok bízni senkiben. Ezért vannak a mappáim, hogy ellenőrizni tudjam, ki mond igazat, ki nem. Kiben bízhatók és hogy kitől tartsam magam távol. De az igazat megvallva a távoltartás eddig az összes pom-pom cicára vonatkozott… kettő – egy az én javamra élet. Későn jutott eszedbe, hogy egyenlítened kéne. Bár… Jobb később, mint soha. Pont.
’Kinek van?’ Hát izé… Kutatnom kéne ott is. Köztudott, hogy az emberek nyitottabbak, nyugodtabbak egy bálon. Zenével, tánccal és tinédzser hormonokkal. Senki sem tudja rendesen kordába tartani magát. Mint szellemileg, mint fizikailag. Tökéletes. Szó szerint.
- Izé én szeretnék elmenni. – pirulok el és felhúzom védekezően a vállam. – Ne érts félre nem a kanos fiúkra meg a lassú, csöpögős táncokra vágyok csak… - hajamba túrok és felsóhajtok. Csak mi? Na, most találj ki valamit Amy! – Csak imádom a ruhát, amit apa direkt erre az alkalomra küldött. – Igen! Okos vagyok. Gondolatban megveregetem a vállam. Nem is hazudtam, csak nem mondtam el, hogy e-mellett kémkedni akarok. Tényleg szép az a ruha. Illik a maszkomhoz. Egyszerű, mégis ízléses és halványrózsaszín. Meg persze a bakancsom. Hihi.
- Na, jó ne értsd félre. Megint ne. – kezdem, mikor elhatározásra jutok. Idő közben sarkamra ültem. – Eljössz velem a bálba? – mondom komolyan és nem pirulok el. – Azt mondtad nem akarsz egyedül jönni, és ha velem jössz, akkor nem vagy egyedül. – vonok vállat. – Mondhatsz nem-et is. Nem gond, csak gondoltam jó lenne elnézni. Még soha nem voltam bálon. A tavalyin nagyon beteg lettem és már akkor megvolt ez a ruha és kénytelen voltam hordatlanul haza vinni. Idén nem akarom. Ha pedig nem megyünk, akkor szólok, előre készülj, hogy hülyének fogják nézni a szobatársad, mert egyik nap csak úgy fel fogja venni. – nevetem el magam. De közben olyan „lécci lécci” szemekkel nézek. S természetesen űber cuki vagyok. Ellenállhatatlanul űber cuki. Khm… egó állj.
S nem is kell sok, hogy híres meggyőző képességem megtörje a jeget. Igeeeeen!
- Kösziiiii! – vigyorgok és megölelném, de megállok a mozdulat közben. – Megölelhetlek? – pislogok nagyokat. Mikor nevetve bólint, szinte a nyakába vetem magam. Szeretet hiányos személyem imádja meg szeretgetni az összes embert a környezetében. – S mivel ilyen kedves vagy velem megengedem, hogy te menj először a fürdőbe. – veszem színpadiasra a figurát. Sokéig színészkedtem. – Már, ha szeretnél.
Kedvesen elutasít, miszerint most fürdött. Cool.
- Akkor nemsokára jövök! – vidáman összeszedem a fürdő cuccom és megszállom a fürdőszobát. Kókusz illatú szappannal, tusfürdővel és samponnal. Kicsit soknak hangzik, de ez nem, azaz édesített fajta, hanem a színtiszta, nyers kókusz. Éhes is leszek tőle.
Kicsit áztattam magam, de gondolva Bemire és arra, hogy ne hagyjam egyedül. Szóval nagy törcsikbe bugyolálva visszamászok a szobába. Addigra ő már felöltözik.
- Azta. – esik le az állam. – Nekem lesz a legszebb partnerem. – vigyorodok el. Ő meg vissza.
- Két perc és kész vagyok! – ígérem, és ruhával karomon megyek vissza a párás, forró szobába. Hajamat hagyom, hogy meg száradon magától, szóval egy kicsit hullámosan. Kész is.
- Mehetünk. – megyek ki és mosolyogva körbefordulok.

template and graphics by oni of atf

Amber McClain
The True
The True
Amber McClain

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Amber szobája   Amy & Amber szobája Icon_minitimeSzomb. Szept. 15, 2012 11:47 am

amy
And you?

szavak: 743
megjegyzés: no kezdjünk a bálon, itt BEFEJEZVE a játék Razz

Elmosolyodok a válaszán, és vállat vonok.
- Értem. Engem általában idegesít, hogyha BB ír rólam, bár nem vagyok egy minden lében kanál, így hála az égnek nem gyakran pillantom meg magamat a lapokban. Kiakadnék, és megkeresném a csajt, ha bármi rosszat szólna rólam - magyarázom, aztán legyintek, hogy mindegy, ugorjunk témát. Kicsit hazudtam neki, de ez inkább csak füllentésnek mondható, tekintve, hogy nem nagy hazugság. Csak nem említettem meg neki, hogy az unokatestvéremről, és egyben az egyik legjobb barátnőmről beszélünk. De amúgy is, mit kezdene ezzel az információval? Nem láttam nagyon a lapokban, ő sem az a felfuvalkodott gimisztár, mint a többiek. Van aki attól elszáll, hogy megjelenik az újságban, ezért különösen örülök neki, ha valaki olyasvalakivel haverkodhatok, aki nem tartozik ezek közé.
Na ezt nem gondoltam volna. Amy nem annak a lánynak tűnik, aki minden hercegnős bálon részt venne, aki teapartikra akarna járni, de hamarosan kiderül, hogy jól gondoltam, és nem is ilyen lány. Csupán a ruháját szeretné végre használatba venni, mivel eddig egyszer sem vehette fel, alkalom hiányában.
Felnevetek.
- Rendben, rendben. Elmegyek veled. De nehogy azt hidd, hogy azért, mert baj, ha idiótának nézik a szobatársamat - emelem fel a mutatóujjamat. - Csupán szívesen elmegyek veled, az meg nem érdekel ha idiótának néznek. Legalább nem zaklatnak - nevetek, aztán engedem, hogy megöleljem, és én is jó szorosan magamhoz ölelem őt. Már is úgy érzem, hogy a barátnőm, pedig nem vagyok ilyen hamar jóban sok emberrel. Az, akivel ilyen hamar jóban leszek, azzal nagyon egy húron pendülünk, és ezt díjazom új szobatársamban. Azt hiszem nem is kaphattam volna jobbat. Nem egy hisztis p betű, és semmiképen sem egy felfuvalkodott pulyka. Minden szempontból király.
- Oké, menj csak - bólintok, és felpattanok az ágyáról, miközben a gardróbomhoz lépkedek. Nem vagyok az a nagy gardróbos lány, akinek akkora a gardróbja, mint egy lakás, és van milliónyi cipője, milliónyi ruhához. Csak egy kis gardróbom van, az is csak azért, hogy a ruhákat ki tudjam akasztani. Nyári ruhák, más egybe ruhák, és ilyen alkalmakra báli ruhák. Nem sok, csak egy pár, amit az évek során kaptam apától, mivel évente ha pár hetet találkozunk az nagyon jónak számít. ilyenkor próbál ellátni ajándékokkal, és követeli hogy válasszak magamnak egy ruhát. Sőt, néha ő választ, és remek ízlése van ezen a téren. Mindig azt mondja: Pontosan úgy nézel ki, mint amilyen anyád volt. És az ízlésed is ugyanolyan. És az a mosoly az arcán, mindig összeszorul tőle a szívem, néha könnyfátyol borul a szememre, és nem vágyok másra csak egyetlen édesapám védelmező karjaira, és ölelésére, hogy órákig csak ölelhessem, és magamban szívhassam minden egyes vonását. Mert muszáj megtennem, muszáj minden alkalommal amikor végre láthatom minden vonását megjegyeznem, az orra, a szája, a szeme vonalát, a tenyere puhaságát, és az enyhén borostás arcát. Aztán tétlenül ülök, és imádkozom, hogy ne érkezzen levél, miszerint apa komoly sérülést szerzett valami bevetés miatt.
Gondolataimba merülve észre sem veszem, hogy eközben az egyik fekete ruha vállfájáról leveszem a beletűzött cetlit, melyen apu kézírásával áll ott, hogy Boldog születésnapot Amber! Elmosolyodok, és nagyot sóhajtva nyelem vissza a sírást. Valahogy büszkeséggel tölt el ez a cetli, a szokásos megszólítás. Amber. Anya volt, hogy Bambikának hívott, ez is az Amber egyik nagyon nagyon távoli becézése, de van, hogy néha más is hív így. Am, Beri, Bemi, Bambi. De apa volt az, aki soha de soha nem becézett. Ő találta ki, hogy legyek Amber, talán pontosan ezért is hív mindig a normális nevemen. Szereti ezt a nevet, akárcsak én.
Magamra húzom a fekete, pánt nélküli testre simuló ruhámat, ami a combom közepéig ér, belebújok egy fekete csillogó magassarkú szandálba, a hajam lassan már meg is száradt, de még egy kicsit szárítok rajta, illetve felveszek tengerzöld kiegészítőket, hogy illjen a körmöm színéhez. Végül is kisminkelem magamat, kihúzom a szememet tussal, meg még apró simítások, míg végül teljesen megelégszem a kinézetemmel. Mosollyal az arcomon várom meg újdonsült barátnőmet, aki szintén gyönyörűen fest új ruhájában.
- Te sem vagy semmi - kacsintok, és mellé lépek. Jóval magasabb vagyok nála, főleg, hogy magassarkú van rajtam, bár nem az a tíz centis sarkú, hanem kicsit alacsonyabb, hogy ne legyek mindenkinél magasabb. A fiúknál így sem vagyok semmivel sem magasabb, bár... bár kit érdekelnek a fiúk?! - No, menjünk - biccentek, kulcsra zárjuk az ajtót, és elindulunk a tornaterem felé, ahol már javában megy a parti. Elkéstünk, ez nyilvánvaló, mivel sokkal később döntöttük el, hogy egyáltalán jövünk, mint bárki más. Mielőtt még belépnék a terembe az arcomra helyezem a tengerzöld álarcomat, és cinkos mosollyal az arcomon belépkedek a terembe, oldalamon Amy-vel.

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Amber szobája   Amy & Amber szobája Icon_minitime

Amy & Amber szobája
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Amber McClain
» Amber McClain ~ if Barbie is so popular, why do you have to buy her friends?
» Jace & Amber / 2011 - 2012-es tanév vége
» Lux & Torie szobája
» Em és Nati szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Egy elit iskola rejtélyei  :: Secret Rose High School :: Keleti szárny :: Lány lakókörlet-
Ugrás: