A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.
Hozzászólások száma : 45 Join date : 2012. Nov. 04. Age : 28 Tartózkodási hely : Suli vagy a focipálya
Tárgy: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 04, 2012 2:35 pm
..
Skyler Lawson The True
Hozzászólások száma : 45 Join date : 2012. Nov. 04. Age : 28 Tartózkodási hely : Suli vagy a focipálya
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 04, 2012 2:51 pm
Az ágyamon fekszek, az alkarom a fejem alatt van, míg a másik a hasamon pihen. A plafont bámulom és azon gondolkozok, hogy anyámnak elmondjam-e apám titkát. Már csak az feldühít, hogy egy kis lotyót k*r. Hasamon ökölbe szorul a kezem és a matracomba ütök. Feltudnék robbanni, és azt sem tudom még igazán elhinni, hogy az a szemét alak megfenyegetett. Egyik lábamat felhúzom és megpróbálom magam lenyugtatni, de túl heves vérmérsékletű vagyok én ehhez. Felülök az ágyban, megfogom a poharamat, amibe vizet készítettem, majd belekortyolok. - Erősebbre lesz szükségem! - Morgok magam elé, miközben a víz semmit érő ereje elcsúszik a torkomon. Tudom, hogy itt nem szerezhetek alkoholt, de valamit mégis ki kell találnom. Annyira örülnék most egy edzésnek, mert ott biztos, hogy a haragomat és a dühömet letudnám vezetni másokon. Most, hogy itt ülök egyedül a szobámban, nem tudok mihez kezdeni. Visszadőlök az ágyra és az előző pozíciómat veszem fel. Gondolataim csak úgy cikáznak a fejemben. Hiába vagyok itt második éve, valahogy most senkit se találok, aki egy kicsit is segítene abban, hogy a dühöm eltűnjön. Sóhajtva nézem továbbra is a plafont, annyira nem szeretem az elit sulikat és a könyvmolyokat, hogy szívesen megkeresném őket csak egy cél miatt. Mivel a lustaság most kiült rám úgy szintén, ezért felkelni maximum azért mennék, hogyha fürödni kell. Oldalra fordulva a fiókomban van egy újság, amit még becsempésztem. A szabad kezemmel, amelyik a hasamon pihent, nyúlok odaérte, hogy kihúzzam onnan. Eléggé nehéz, így oldalfekvésből, mire megint ideges leszek, hogy az a nyamvadt magazin nem akar kijönni. Felülök, kihúzom a fiókot, kiveszem belőle, majd erőszakosan visszalököm, hangosat csattanva, ezzel jelezve, hogy már be van csukva. Visszafekszem, térdeimet felhúzom és kinyitva lapozgatni kezdem az egyik kezemmel, míg a másikat visszarakom a fejem alá.
Jasmine Gray The Liar
Hozzászólások száma : 31 Join date : 2012. Aug. 12. Tartózkodási hely : Florida, The Secret High School
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 04, 2012 3:09 pm
Nem túl sűrűn járok erre felé és ma sem jöttem volna ide csak Rogert kerestem és mihelyt nem volt ma edzés ezért gondoltam, hogy a szobájába lehet. Unottan lépkedtem fel a lépcsőn és szívem szerint bevertem volna pár srácnak amint el haladta a szobájuk előtt. Természetesen ezeknek a fiúknak más nem is jár a fejükben csak az, hogy szerezzenek maguknak egy bombázó csajt és letudják őt fektetni. Nos, üzenem minden izomagyúnak, hogy ahhoz hogy engem letudjanak fektetni több kell mint egy csábító mosoly meg rengeteg kis bók. Éppen elég az, hogy tudom, hogy Roger nem csal meg és igaz szerelmet érzünk egymás iránt, nem kell nekem más meg minden csak ő. Mikor ezek kavarodtak a fejemben benyítottam egy szobába és meg sem néztem a felíratot, hogy kik szobája lehet. Mikor be nyitottam akkor éppen valaki a fiókját csapkodta. - Öhm... bocsi azt hiszem rossz helyen járok.- feleltem és már mentem is kifelé. Egy hirtelen ötlettől vissza fordulva gondolva, hogy nincs mit veszítenem. - Bocsi, nem tudod, hogy hol van Roger Leonard? Mert lenne pár megbeszélni valóm vele.- feleltem. Nos, remélem tud segíteni mert tényleg fontos dolog miatt keresem. - Amúgy Jasmine Gray a nevem és Pom-Pom lány vagyok.- mutatkoztam be.- És téged hogy hívnak?- kérdeztem az ágyon fekvő sráctól és belyebb léptem a szobában. Hm.... be kell vallanom nem valami csúnya egy fiúval találtam szembe magamat. Sőt... ha Roger nem lenne még az is lehetne hogy jobban meg akarnám ismerni és lehet hogy több lehetne köztünk mint szimpla barátság. Már nem mintha most bármi is lenne mert még nem is ismerem a fiút. De egy dolog biztos; a foci csapat tagja. Hogy ezt honnan tudom? Általában mikor edzésen vagyok sokszor pillantok Roger felé és néha-néha meg pillantom az új srácot is és be kell vallani nagyon tehetséges.
Skyler Lawson The True
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 04, 2012 3:37 pm
Hiába gondolkozok, mindig egy valami forog a fejemben, hogy ideges leszek tőle. Valahogy le kell vezetnem a dühömet, csak az a baj, hogy nincs mivel. Épp ezért fekszek továbbra is az ágyon, immáron egy újsággal a kezemben. Persze mivel nem megy simán az ügy, ezért durvábban csukom vissza a fiókot, mint kellene. Amint lapoznám, észreveszem a szemem sarkából, hogy egy pom-pom-os lány van a szobámban, amit eléggé furcsállok. - Nem tudsz kopogni? – Morranok rá, mert számomra eléggé dühítő egy helyzet. A magazint rádobom az éjjeli szekrényem tetejére és felülök az ágyon. Végig futtatom rajta a tekintetemet, meg kell, hogy valljam eléggé jó darab. Látni szoktam mikor kint vannak a meccseken és szurkolnak nekünk. - Minek kéne neked Roger, mikor itt vagyok én? – Döntöm oldalra egy picit a fejemet, majd felállok és elsétálok mellette, hogy mindenhol alaposabban megnézzem. Az ajtónak dőlök – nem véletlenül -, és a mellkasom előtt összefonom a kezeimet, ahogy a lábamat is keresztbe rakom. Újfent végig nézek rajta, hogy hátulról milyen, és nekem tökéletes. - Milyen megbeszélni valód van neked Rogerrel? – Sandítok rá, szemeimben titokzatosság csillog, ebből sejtve, hogy épp valami piszkos dolog futott át az agyamon. A bemutatkozásra sóhajtok egyet, majd ellököm magam az ajtótól és leülök az ágyamra. - Tudom, szoktalak látni az edzésen. Skyler vagyok, de ne várd, hogy kezet fogok veled! – Mutatkozok be, nem túl kedvesen. Igazából ez a sajátos stílusom, talán ezt szeretik bennem olyan sokan, mások meg pont ezt nem. Feljebb csúszok az ágyamon annyira, hogy a hátamat a falnak döntsem és kékjeimet a lányra emelem. - Akár itt is maradhatsz és elszórakoztathatsz, mert unatkozok. Milyen szívás, hogy megbetegedett az edző és ezért elmaradt az edzés. – Lapos tekintettel bámulok magam elé, ahogy eszembe jut, hogy pont miatt nincs edzés és újfent miatta nem tudom levezetni senkin sem a feszültséget. A szemeim újból Jasmine-on van, kíváncsian várva, hogy mit is lép erre. Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy jobb társaság vagyok, mint Roger.
Jasmine Gray The Liar
Hozzászólások száma : 31 Join date : 2012. Aug. 12. Tartózkodási hely : Florida, The Secret High School
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 04, 2012 3:56 pm
Felhúzom a szemöldökömet arra ahogy beszél. Meg kell hagyni ahhoz képest, hogy ilyen helyes rohadt pimasz is. Talán épp ez fogott meg benne. - Bocsi- mondom ugyan olyan stílusban ahogy ő kérdezte. - Talán azért kell nekem Roger mert ő vele akartam bezsélni. és nem téged kerestelek.- feleltem egyszerűen és gúnyosan. Már kezd idegesiteni, hogy ennyire kíváncsi. - Semmi közöd nincs hozzá.- feleltem. A következő válasza kicsit meglepett. Vagy ilyen h@lye vagy csak ilyen a modora nekem tök mindegy, de rohadtul nem tetszik, hogy így beszél. Már viszketett a kezem egy pofonért, de nem tettem meg. Még az is lehet, hogy ebből még hasznom is lehet. - Milyen szórakozásra gondolsz? És amúgy is mi vagyok én, hogy szórakoztatlak?- kérdeztem gúnyosan. Minden egyes pillantását és mozdulatát követtem a tekintetével. Azt is mikor elöről és azt is mikor hátulról figyelt meg. Nem kell mondanom kicsit kellemetlen volt, de mindegy. Sőt, az sem kizárt, hogy ő is ugyan olyan mint a többi srác akikkel találkoztam ide felé menet. - Hogy hogy egyedül vagy itt? Általában ilyenkor mindenki bulizik és a városban vásárolgat.- kérdeztem. Miközben fel tettem a kérdésemet közelebb léptem az ágyához. Nem tudom, hogy mi ütött belém, de le sem tudtam venni róla a pillantásomat. Egyszerűen valami megfogott benne és most nem nagyon érdekelt Roger csak az, hogy innen ne menjek ki olyan hamar.
Skyler Lawson The True
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 04, 2012 4:43 pm
Nem vagyok jó kedvemben, talán ez látszik is rajtam. Dühös és ideges vagyok és legszívesebben valamit szétvernék. Leginkább egy „ellenfelet” az edzésen. Felcsillannak a szemeim, már azt hittem, hogy Jasmine is ugyanolyan, mint a többi, aki nem mer visszaszólni és behúzza fülét-farkát, de tévedtem. Ez pedig kellemes csalódást okozott nekem, talán valamit kezdhetek ezzel. - Pedig én jobb társaság vagyok. – Döntöm oldalra egy picit a fejemet és a szemeimet le nem veszem róla. Minden vonását megnézem, és az az érzésem, hogy kezd ideges lenni. Legalább ezzel is levezetem a feszültségemet, hogy átragasztom másra az én idegességem. Ezen pedig kezdek jót szórakozni. - De felvágták a nyelved, csini baba! – Kaján mosoly jelenik meg az arcomon, majd közelebbről is szemügyre veszem. Végül csak visszatérek az ágyamhoz, ahova leülök, hogy tovább beszélgessünk. Nem bízok benne, ahogy senkiben sem, így fenn áll az eshetőség, hogy most ki fog menni, mivel nem állok az ajtónál. A kérdésére megvonom a vállamat. - Semmilyenre. Neked kéne kitalálnod! Hogy mi vagy? Pom-pom lány, aki azért van itt, hogy most szépen elűzze az unalmamat. – Adok választ mind a két kérdésére, hangom flegma, mert egyáltalán nem érdekel, hogy milyen pozíciót tölt be a suliban. Viszont nekem még az sem elég, hogy csak áll és beszélgetünk, valamit ki kéne találni, hogy valóban elszálljon az unatkozásom. - Miért nem hívod fel Rogert, ha ennyire halaszthatatlan ügyed van vele? Biztos csajozik az öltözőben. – Rántom meg megint a vállaimat, egyáltalán nem érdekel Roger, de azt látom rajta, hogy nagyon is sürgeti az, hogy minél előbb megtalálja. Ezt a beszólásomat meg egyszerűen nem hagyhattam ki. Az újabb kérdésekre elnézek más felé. - Nincs kedvem a hülye cicababákhoz, akik rám tapadnak. Vásárolni? Na persze… - Nézek újból a szemeibe, ahogy mindenre megint válaszoltam. Eléggé gyorsan elszállt kivételesen a dühöm. Az már meg sem lep, hogy közelebb jön hozzám, de abban biztos lehet, hogy nem fogom hellyel kínálni. - És te miért is vagy itt? Ha mindenki kint van a városban, akkor biztos Roger is. Miért nem mész utána? Vagy talán mégis csak jobb társaság vagyok nála? – Titokzatosság és gonoszság csillan meg a szemeimbe, ahogy figyelem őt. Talán a végén tényleg elszórakoztat és akkor elmondhatom magamról, hogy érdemes volt felkelni.
Jasmine Gray The Liar
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 04, 2012 4:57 pm
Istenem, de utálom az ilyen izomagyú taplókat. Azt hiszik magukról, hogy annyira jófelyek és számítanak bármit is. A legrosszabb az egészben, hogy kezdem megkedvelni. Azon pedig csak elnevemet magam mikor azt mondja, hogy Roger csajozik. - Kétlem, hogy csajozna- mosolyogtam el. Még magamnak is nehéz volt bevallanom, de tényleg jó társaság volt. És hazudnék ha azt mondanám, hogy csak szimplán egy kis beszélgetést akarok ma. Nem tudom miért, de én többet akarok Sky-tól. Persze ezt neki nem mondtam el ahogy azt sem hogy jó társaság. - Bocsi, de én nem szoktam szórakosztatni embereket.- valltam be a kőkemény igazságot. Nem tudom, hogy ő mit várt tőlem, de ha valamit akar akkor ki nyitja a száját és elmondja. - Hm.. akkor ezek szerint én is csak egy hülye cicababa vagyok?- kérdeztem roppant gúnyosan. Nem tudom miért lehet hogy épp a h@lye modora miatt, de egyre jobban és jobban megkedvelem őt. De nem szabad elfelejtenem, hogy én Rogerrel járok és mihelyt ő nem csal meg ezért én sem csalhatom őt meg. Bármennyire is vágyok arra, hogy mást is csináljunk Sky-al a beszélgetésen kívül az nem lenne rendes. Nem mintha Roger bármikor is megtudná csak.... ahh mindegy. Lehunyom egy pillanatra a szememet.- Öhm.. ne vagy jó társaság csak jobb a semminél. És nincs kedvem bemenni a városba.- feleltem. Természetesen ez szedett vetett hazugság volt hisz élveztem itt lenni.
Skyler Lawson The True
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 04, 2012 6:29 pm
Nézem a reakcióját mindenre, azt kicsit furának tartom, hogy nem válaszol a beszólásaimra, de ezt most figyelmen kívül hagyom. Azt megnéztem volna, hogy mivel vág vissza, de majd legközelebbre ítélem mindezt. Arra, hogy Roger mit csinálna és valóban mit csinál, engem egy cseppet sem érdekel, így megrántom a vállaimat. Nem nekem kell a srác, és nem is vagyok a személyi titkára, még csak a haverja sem, hogy érdekeljen. - Te tudod… - Csak ennyit nyögök ki titokzatosan, majd továbbra is nézem őt. Csak tudnám, hogy mi dolga van Rogerrel, mikor én biztos vagyok benne, hogy jobb társaság vagyok, még ezzel a stílussal is, hiszen leáll velem beszélgetni, ami már mindjárt átmegy veszekedésbe. Kezdem élvezni, és ha itt akarna hagyni, lehet, hogy most már nem hagynám. - Hát, akkor mit szoktál csinálni? – Vonom fel az egyik szemöldökömet, mert eléggé hihetetlenül hangzik nekem, hogy nem szokta szórakoztatni az embereket. Sóhajtok egyet, ahogy a többiekre kerül a szó, hiszen nem akarok másokról beszélgetni. Unalmas és tulajdonképpen nem is érdekel. Kezd elfáradni a nyakam, ahogy tartom, hogy lássam az arcát. - Te mikor tapadtál rám? – Forgatom meg a szemeimet, amolyan költői kérdés volt. Még csak most találkoztunk elsőnek, eddig csak látásból ismertem, így nagyon nem volt még olyan alkalmunk, mikor rám tapadt volna. Igaz, ahogy nézem nagyon is elviselném, ha rám tapadna. - Áhh, hazugság. – Vágom rá egyből, mert biztos vagyok benne, hogy jó társaság vagyok és azért maradt itt beszélgetni. Mindenesetre belemegyek a játékba. Felülök az ágy szélére, majd felállok és közelebb megyek hozzá. - És akkor mihez van kedved? Most már hirtelen nem lett sürgős, hogy beszélj Rogerrel? – Vonom fel kérdőn a szemöldökömet, belenézve a szemeibe. Ezzel próbálom egy kicsit elbűvölni, bár most valóban semmi rossz nem fordult meg a fejemben, mindössze csak azt akarom, hogy végleg elszálljon minden gondolatom apámtól.
Jasmine Gray The Liar
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 04, 2012 6:47 pm
Hm.. végig kellett gondolnom, hogy mit válaszoljak neki.- Tényleg érdekel, hogy mit szoktam csinálni?- felelem gúnyosan és közelebb megyek hozzá. A következő kérdésére felvonom a szemöldökömet. Nem is tapadtam rá. Nah jó talán egy kicsikét.... - Én? Én aztán sohasem tapadtam rád. Nem is ismerlek.- felelek ellenmondást nem tűrő hangon. Oké, még magamnak sem mertem bevallani nem hogy Sky-ban. Már éppen válaszolni akartam, hogy mihez lenne kedvem, de lehet, hogy ő ezt nem nézné jó szemmel vagy nem tudom és ezzel csak leégetném magamat előtte hisz furcsa lenne azt mondani válasz képen, hogy veled lenni az ágyban, mert ha ezt kimondanám akkor egyből jönne a régi barátom vagy is a lelkiismeret-furdalásom hisz ha Roger kibírja, hogy nem csal meg akkor nekem is ki kéne nem? Mert az más, hogy az agyam azt mondja, hogy menjek oda teljesen testközelbe hozzá és csókoljam meg, de utána jönne az amit a szívem mondana vagy is az, hogy rosszul cselekszem. Már csak egy hajszál választ el attól, hogy megcsókoljam... mióta bejöttem ide azóta le sem veszem róla a szememet. Még sosem csaltam meg senkit és nem most akarom elkezdeni csak még is.... van valami vágy belül a testemben ami ki akar törni és ez ellen nem nagyon tudok lassacskán mit csinálni. Már egymás előtt voltunk ami csak rontott az egész helyzeten. - Nem tudom.... nem tudom, hogy mit akarok.- kezdtem a mondandómat erőtlenül.- Azt hiszem, hogy Roger várhat egy kicsit.- feleltem és teljesen testközelbe léptem hozzá és mélyen a szemébe néztem. Istenem, annyira gyönyörű szemei vannak és... egyszerűen beleszerettem. - Oké, rád tapadtam- mondtam ki hirtelenül és lehunytam a szememet. Ez az a mondat amit egész életemben bánni fogok.
Skyler Lawson The True
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 04, 2012 7:02 pm
Meg kell mondjam, most eléggé meglepett. Igazából azt hittem, hogy az irónia, a flegmaságom és taplóságom eléggé egyértelmű képet ad rólam. Összeráncolom a homlokomat, nekem nagyon gyanús ez a lány, de mégis tetszik a stílusa, hogy nem hagyja magát. - Igazából csak udvariasságból kérdeztem meg. – Rántom meg a vállamat, nem törődő hangon. Azzal, hogy gúnyosan válaszol és közelebb jön, csak elérem a célomat és most már tudom, hogy jobb társaság vagyok, mint a másik srác, de még mindig nem hagy nyugodni, hogy miért is keresi őt. A kíváncsiság egyre jobban fúrja az oldalamat. - De nagy a tiltakozás! De pont ezt mondtam. Épp ezért nem értem, hogy akkor miért nyilvánítod magad cicababának és veszed magad egy kalap alá velük. – Sóhajtok egyet, már nekem is sok ez a logika. Elég ha a matekra tartogatom, így le is zárom magamban a témát. Természetesen azért kíváncsi vagyok, hogy mivel vág vissza Jas, mert eddig nagyon is jól csinálja a visszaszólásokat. Mintha a végére egy kicsit elfáradt volna, vagy kifogyott volna mindebből, mert már érzem rajta a bizonytalanságot. Mivel muszáj lesz kinyújtóztatnom a végtagjaimat, ezért felállok és elé megyek. Így legalább nem fog fájni a nyakam a túlzott nézéstől. - Már most elbizonytalanodtál. Ugye, hogy jobb társaság vagyok, mint Roger? Nem tudsz magadnak sem hazudni. – Szűkítem össze a szemeimet, és gonosz mosoly jelenik meg az ajkaimon. Szeretek másokkal játszani, és most, hogy sikerült elbűvölnöm, ezért bármit megtehetek vele. Legalábbis, ami a szívatós részét illeti. - Mi van?! – Nyögöm ki, amint meghallom a kábulat miatt előjött két szavát. Eléggé furcsállom és nagyon is hihetetlennek hangzik nekem. Sóhajtok egyet, megforgatom a szemeimet, majd odamegyek az asztalomhoz és neki dőlve, összefonom a mellkasom előtt a karomat. - Tulajdonképpen odáig még nem jutottunk el, hogy mit akarsz, már pedig szerintem nem azért vagy itt, mert jobb vagyok a semminél. Szóval, elárulhatod… - Kezdem elsőnek egy kedvesebb mondattal, bár a hangomból ítélve még mindig bunkónak lehet titulálni. Lenézek a zoknimra, majd újból Jasre irányítom a tekintetem.
Jasmine Gray The Liar
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 04, 2012 7:19 pm
Hm... kicsit furcsán hallottam a két szót amit kimondott mert eddig úgy látszott, hogy akar tőlem valamit, de akkor csak én voltam annyira hülye, hogy ezt elképzeltem magamban. - Nem is bizonytalanodtam el és nem vagy jobb társaság Rogernél csak... jó veled beszélgetni és kész.- feleltem és egyre messzebb mentem tőle hisz már szerintem elég nyilvánvaló, hogy nem akar semmit. - Jól hallottad, de inkább hagyuk ezt az egész ügyet mert nincs értelme.- feleltem lágyan és halkan. Igen, pontosan ez az a hangnem amit csak nagyon kevesen ismernek. Általában a legjobb barátaim, Roger és most már Sky. Nem nagyon szoktam beismerni ha valaki győz egy adott témában, de igen ő nyert. Talán az életem során most éreztem magam a legszomorúbbnak - oké nem voltam azért annyira szomorú csak látszott a tekintetemen, hogy nem ezt a reakciót vártam - és ez azét kicsit szomorított hisz én mindent elérek amit akarok. Egy kis idő után átgondoltam az egészet és nem mentem el hanem leültem Sky ágyára a fejemet a térdemre hajtottam és felsóhajtottam. Végig kellett gondolnom minden egyes szavamat amit mondok neki, mert ő más mint a többi srác. Nála nem elég pár édes mosoly és szempilla rebgetés, de mindegy totálisan feladtam. Végig gondoltam, hogy mit akarok mondani neki és bele is vágtam. - Csak Rogert kerestem, de nincs itt szóval lehet, hogy az lenne a legjobb ha inkább elmennék.- feleltem halkan.
Skyler Lawson The True
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 04, 2012 7:56 pm
Muszáj megmosolyognom, bár ez egy kicsit önelégült mosoly, amit most láthat az arcomon. Nagyon is tudom, hogy elbizonytalanodott, most már nem beszéli ki magát ebből. Sóhajtok egyet, ahogy próbálja nekem bebeszélni a tévhitét. - Az, hogy már jó velem beszélgetni, már is jó társaság vagyok. – Hangom csöpög a győzelemtől, hiszen ezzel bevallotta, hogy mégis csak jobb vagyok a semminél és ahogy nézem az arcát, talán még Rogernél is. Viszont, amit hallok azt nem tudom, hogy komoly vagy csak engem akar zavarba hozni. Mindenesetre meglepett, így a szemeim is egy pillanatra elkerekednek, ahogy eljut a tudatomig. - Bonyolult egy lány vagy! – Jelentem ki beletörődve, hiszen ezzel fogalmam sincs, hogy mit akart mondani, de most nem vagyok olyan kedvemben, hogy kiderítsem. Viszont azt látom rajta, hogy valami nem tetszik neki. Nem vagyok egy érzelgős fajta, így az asztalnak támaszkodok és figyelem, hogy mit is lép. Az, hogy az ágyamra ül, nagyon nem tetszik és közelebb is lépek hozzá, mikor meglátom, hogy a fejét lehajtja. - Az ágyamon ülsz! – Morgom magam elé, majd leülök mellé és felvonom az egyik szemöldökömet. Azt tudom, hogy mellettem sokáig nem bírják az emberek, de azt hittem, hogy egy kicsit még elszórakoztat a társaságával, mert most valóban sikerült kizökkennem. - Még nem mondtad el, hogy mihez lenne kedved! – Szólítom fel arra, hogy még van, amit tisztázni kell, így muszáj lesz még egy kicsit maradnia. Ha felakarna állni, akkor elkapva a kezét visszarántom az ágyra, viszont ha itt marad, akkor felé fordulok az egyik lábamat magam alá húzva. Egyik kezemmel az állához nyúlok, hogy nézzen a szemembe. Ha engedelmeskedik, akkor mélyen a szemeibe nézek, tudni akarom, hogy most mire gondol és mit akar.
Jasmine Gray The Liar
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 04, 2012 8:16 pm
Már annyira nem volt kedvem ellent mondani ezért igen bevallottam.- Igen, jó társaság vagy.- jelentem ki hirtelen. Ez olyan mondat volt amilyenre nem nagyon emlékszek hisz neki volt igaza. Nem mondok inkább neki semmit. - csöndben megjegyzem, hogy nem is vagyok bonyolult - Nem válaszoltam semmit csak tovább ültem az ágyán és a fejemet a lábamon pihentettem. Annyira meg akartam már csókolni, de a lelkiismeret-furdalás mindig visszahúzott és ezt már nem bírtam. Mikor hallottam a lépteket akkor óvatosan fel emeltem a fejemet és a tekintetemmel pásztáztam a mozdulatait és figyeltem ahogy leül mellém az ágyra. Nah, pont ez a pillanat volt az amikor legszívesebben egyből megcsókoltam volna és sorolhatnám... - nem fogom részletezni - Nem mondtam meg, hogy mihez lenne kedvem csak fel pillantottam közelebb ültem hozzá és óvatosan megcsókoltam. Nem akartam, de belenéztem a szemeibe és nem tudtam mit csinálni egyszerűen csak megcsókoltam a kezeimet a hajába túrtam és tényleg megcsókoltam. És ebben a pillanatban nem érdekelt se a lelkiismeret-furdalásom, se Roger se ha benyitnak hozzánk semmi sem érdekelt csak az hogy megcsókoltam. Lehet, hogy később lesz majd lelkiismeret-furdalásom, de nem izgat mert jó volt ez a döntés és talán csak arra vártam, hogy leüljön ide mellém, a szemébe nézhessek és az ajkaim az övéhez érjenek.
Skyler Lawson The True
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 04, 2012 8:54 pm
Önelégülten elmosolyodtam, mert tudom, hogy nekem van igazam és csak kierőszakoltam belőle az őszinte vallomást. Azzal, hogy nem szól semmit, csak jobban erősíti bennem a tudatot, hogy nekem van igazam. Az, hogy csendben üldögél az ágyamon, kezd kicsit aggasztani. Azt hittem, hogy belevalóbb csaj és nem lehet semmivel se elhallgattatni, most megint csalódnom kell. Odamegyek hozzá, elsőnek lemorogva, hogy miért is ül az ágyamon, de megint csak nem kapok választ. Ha most itt elkezd nekem sírni, akkor tuti, hogy kirakom, mert nem bírom a nyavalygást. Leülve mellé figyelem az arcát, de hirtelen egy csókot kapok, amit nem viszonozok a meglepődésem végett. Nagyokat pislogok, amint közelebb ül hozzám, és újból megcsókol. Az agyam teljesen kikapcsol, fogalmam sincs, hogy most milyen színjáték akar ez lenni, de legalább elértem a célt, hogy szórakoztasson. Egyik kezemet a derekára teszem és élvezem, ahogy a hajamba túr, majd hirtelen a hátára fektetem, én meg fölé magasodok. Csókom egyre vadabb lesz, kezem pedig nem bír megmaradni a helyén, így a pólója alá nyúlok, hogy a csupasz hasát érinthessem. Egy pillanatra eltávolodok tőle, hogy a szemeibe nézhessek. - Csak nem tetszek neked? Most mégis túl fontos lettem, mi? – Kérdezem tőle gúnyosan, de nem engedem el, muszáj, hogy megtudjam az igazat, hogy most tulajdonképpen miért is van velem, miért smárolunk és még sorolhatnám. Ezeket a kérdéseket, csak a fejemben rakom fel, hangosan nem fogom kimondani. Közelebb hajolok hozzá, de nem azért, hogy megcsókoljam, hanem, hogy a nyakára adjak puszit. - Miért is vagy még mindig itt? – Suttogom a fülébe gúnyosan a kérdést, és magamat is meghazudtolva egy puszit nyomok a fülcimpájára. Annyira gyors még nekem is, hogy időm nincs arra, hogy végig gondoljam mindezt. Ilyenkor áldom az eget, hogy nincs még szobatársam. Visszatérek az ajkaira és egy puszit nyomok rá. - Szóval ezt akartad… Bár gyorsabb lett volna, ha a legelején elmondod, mit akarsz. – Nézek a szemeibe továbbra is és hagyom, hogy ő lépjen megint. Most vagy itt hagy, vagy nem, ez már nem rajtam múlik. Most még a kedvesebbik énemet is vettem elő, bár nem nagyon különbözik a másiktól.
Jasmine Gray The Liar
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 04, 2012 9:19 pm
Lehet, hogy ezt még megfogom bánni, de engedtem, hogy a hátamra fektessen és a pólóm alá nyúljon. Egyszerűen nem akartam, hogy vége legyen csak élveztem minden pillanatát. - Igen, tetszel csak...- azt a végét nem mondtam el, hogy van pasim. Engedtem minden érintésének és puszijának. Némelyik pillanatban még én is meglepődők azon, hogy mit művelünk hisz nem ezért jöttem ide. - Nem tudom. Talán azért mert jó itt lenni.- feleltem. Igazából még magam sem tudom, hogy miért vagyok itt csupán csak annyit, hogy nem akarom, hogy vége legyen. Mikor újból megcsókol akkor én is vissza csókolok és a karjaimat lágyan a nyakára teszem. Először nem nagyon akartam mondani semmit hisz nem azért jöttem ide, hogy ezt csináljuk hanem azért mert Rogert; a pasimat kerestem. - Mondhatjuk úgy is, hogy ezt akartam.- hazudtam ügyesen. Mikor kimondtam a mondatomat közelebb hajoltam hozzá és újra megcsókoltam. Sok minden kavarodott az agyamban az, hogy ő mit akar, hogy én mit akarok és hogy ennek mi a fr@nc lesz a vége. És legfőképp mi lesz ebből ha Roger ezt az egészet megtudja. Ha megtudja akkor tuti, hogy nekem végem van. De nem tudom melyik lenne jobb választás ez vagy az, hogy abba hagyom ezt az egészet. Mindenki egyszer él és ki kell használni az adott alkalmakat és az ember attól ember, hogy hibázik, nos én lehet, hogy nagyot hibázok mert nem megyek el hanem itt maradok. Lehet, hogy ezt megbánom, de nem érdekel hanem élek a mának és a pillanatnak.
Skyler Lawson The True
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Hétf. Nov. 05, 2012 3:43 pm
Különösen történnek az események, de ha már itt van, akkor nem fogom elutasítani, mert nekem is kell egy kis szórakozás. Hátrafektetem, hogy felette legyek, majd a kezemet a pólója alá dugom. Hihetetlen, hogy elviseli a stílusom, más esetben elküldtem volna, nem vagyok egy érzékeny ember, hogy érdekeljen, kit mivel bántok meg. Most viszont szükségem van egy nőre és Jasmine tökéletes is most. A kérdésemre kapott válaszon nem lepődök meg, ha kaptam volna egy dollárt, ha ezt hallom már rég milliomos lennék. Bár most is az vagyok, de lényegtelen. - Csak, mi? - Vonom fel a szemöldökömet és nézek a szemeibe, nem akarom azt hallani, hogy már most belém szeretett és többet akar puszta egy éjszakánál. Tovább puszilom és csókolom, kihasználom a helyzetet, amíg még itt van. Finoman beleharapok a nyakába, hogy érezze tudok gyengéd is lenni, hogyha nagyon akarok. Kiszívni viszont nem fogom a nyakát, mert nem akarom, hogy összeboronáljanak vele, nem akarok vele járni. - Mert arra vágysz... - Suttogom a fülébe, majd elkapom az ajkait és vadul csókolni kezdem. Kihúzom a kezem a pólója alól és bedugom alá, hogy a fenekénél legyek. Szorosan magamhoz húzom, ágyékomat hozzátolom és belemarkolok a fenekébe. Ezáltal vadabbul csókolom, mert már érzem, hogy ruha nélkül akarok rajta feküdni. Azt hallom, amit szeretnék, mire önelégülten elmosolyodok. - De ugye nem vagy szűz? - Kérdezem rá a lényegre, ebből is tudhatja, hogy nekem most arra van szükségem, nem pedig a lelkét ápolni. Ahogy megcsókol, viszonozom, végül a kezemmel csak elérek oda, ahova szeretnék. Kezem a feneke helyett már a mellét markolja, miközben egyre inkább érzem, hogy kell nekem Jas, mert kívánom.
Jasmine Gray The Liar
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Kedd Nov. 06, 2012 12:13 pm
- Az most rohadt lényegtelen.- felelem és újra hevesen megcsókolom. Érzem ahogy magához húz - és még mást is - miközben megcsókolom elkezdem kigombolni az ingjét. Egy pillanatra elkezdtem gondolkodni és csak abban reménykedek, hogy nincs szobatársa és, hogy Roger nem fog betoppanni mert akkor nekem végem. Elmosolyogtam arra mikor azt kérdezte, hogy arra vágyok-e és meg kell mondanom, hogy igen. Már csak az a kérdés, hogy ő mit akar. - És te mit akarsz?- kérdeztem egy huncut mosollyal az arcomon. Kicsit furcsán nézek rá mikor felteszi nekem a kérdést, de végül is válaszolok rá. - Nem, nem vagyok.- feleltem és eszembe jutott az első este Rogerrel. Nem értem, hogy hogy a francba nem tudom csak egy picike kis pillanatra elfelejteni őt. Csak élveznem kéne ezt az egészet és azt a látványt amit Sky teste nyújtott, de neeeem nekem mindig eszembe jutott a pasim; Roger. Élvezem minden pillanatát annak, hogy itt vagyok, de egyszer csak a szívem azt mondja, hogy hagyjam abba. Lehunyom a szememet utoljára megcsókolom és el tolom magamtól és kicsit arréb megyek tőle. - Bocsi csak... ez nem helyes.- mondom neki és közben érzem, hogy ezt nem akarom, hisz jól éreztem magam, de akkor is... Egy hirtelen ötlettől kapva vissza mentem hozzá jl közel és lelöktem őt úgy az ágyra, hogy a hátán feküdjön és most én voltam felül. Egyből elkezdtem újra csókolgatni és még sorolhatnám.
Skyler Lawson The True
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Szer. Nov. 07, 2012 8:21 pm
Összeráncolom a homlokomat, egyáltalán nem érdekel, hogy mi baja van, mert nem vagyok egy lelkizős típus. Engem csak most egy valami érdekel, hogy magamévá tegyem, aztán elmenjek fürödni. Az már mindjárt jobban tetszik, ahogy csók közben kezdi el kigombolni az ingemet. Végig simítok a felső testén, ki nem hagyva a domborulatát, ahol egy pillanatra meg is áll a kezem. Majd levezetem teljesen a nadrágjáig és a gombnál megáll, ahol ki is gombolom. Túl sokat beszélünk, ami már most nem tetszik. - Téged! - Mondom határozottan, majd letérek a nyakára és puszilgatni kezdem. Kezem eközben végig simít a combján, és kezdem élvezni az egész helyzetet. Azért még meggyőződök arról, hogy nem szűz, mert nem akarok gyengéd lenni. - Helyes! - Ennyit nyögök ki, majd kezemmel visszatérek a nadrágjához és lehúzom a sliccet is. Mivel már nagyon annál a pontnál vagyok, hogy benne legyek, ezért kezemmel a feneke alá térek és megmarkolva húzom magamhoz közel. Vadul csókolom, egészen addig, amíg el nem tol. Értetlenül nézek rá, ahogy leállít és odébb megy. Felvonom kérdőn az egyik szemöldökömet, látszik rajtam, hogy egyáltalán nem tetszik a helyzet és be akarom fejezni azt, amit elkezdtünk. - Mi van?! - Teszem fel az első kérdést és végig nézek rajta. Pedig már azt hittem, hogy az enyém lesz és még mindig itt tartok, de mielőtt bármit is tehetnék, egyből ellök és rám mászik. - Ezt már szeretem! - Mondom önelégült mosollyal, majd viszonozom a csókot. Ahogy rajtam van, mindkét kezemmel belemarkolok a fenekébe és közelebb vonom magamhoz, hogy immáron ő is érezhesse, hogy mennyire kívánom. Kezemmel feljebb jövök és a pólója alját megfogva leszedem róla, amit a földre dobok. Ajkaimmal rátérek a nyakára, majd le a mellkasára. Mellének szabad részére is adok egy puszit, miközben a kezemmel kikapcsolom a melltartóját. Ajkaimmal és egyik kezemmel mindkét domborulatát kényeztetni kezdem.
Skyler Lawson The True
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Nov. 18, 2012 8:26 pm
Sutton
Rossz itt állni, mert már rég ránézhetett volna a leckémre és akkor ki, ki mehetett volna a saját dolgára. Kezdek ideges lenni, hogy még mindig nem jutottunk egyről a kettőre, és muszáj lesz valahogy rávennem, ha már ódákat zengtek róla. Jónak tartom matekból magam, de ezek a feladatok azért durvák és kíváncsi vagyok, hogy egy másik mennyire érti őket. - Hogy ismernélek meg, mikor nem is hagyod? - Vágom az arcába, mert ahelyett, hogy engedelmeskedett volna nekem a kezdettől fogva, akadékoskodik. Talán már rég túl lettünk volna minden ismerkedési formán, hogyha egy kicsit is engedelmesebb. Igaz, nem kenyerem a barátkozás, nem is erről vagyok itt híres, de ha Sutton egy kicsit is visszafogja magát, akkor talán még az is lehet, hogy ő lesz az első barátom. - De jó, hogy rájöttél, hogy nem bántani akarlak, csak segítséget kértem tőled... - Kicsit gúnyos a hangom, majd megköszörülöm a torkomat, mert ezt kicsit durvának tartottam, így valami olyasmit teszek, ami nem jellemző rám. - Bocs. - Nyögöm ki, mert nem akarom, hogy egy ilyen miatt ne nézze meg a házimat. Kicsit visszafogom magam, ha már ez az ára, hogy ránézzen. Döntöm oldalra a fejemet, majd megforgatom a szemeimet. Elég sok pletykás diák van ebben a suliban, így nem annyira meglepő dolog ez. Nem szólok semmit, mert a végén elküldeném melegebb éghajlatra és akkor a pedálozásom sem ért semmit. Mivel úgy gondoltam, hogy könnyebb lesz meggyőznöm, ezért nem hoztam le a feladatokat. - Én is így gondoltam. Legalább nem kell velem lenned sokáig egy légtérben. - Sóhajtok egyet, majd elindulok az ajtó felé. Hogy lássa, még fért belém egy kis udvariasság, kinyitom előtte az ajtót és amint kilépett, én is kimegyek utána. - Bezzeg most már kell a kávé, mi? Akkor legalább egy feladatot meg kell oldanod! - Nézek rá, valamit valamiért elvet követem, hogyha tőlem akarnak valamit. Elég hamar feljutunk a szobámba, mert én egyáltalán nem andalogni szeretnék vele. Kinyitom a szobámat, előre engedem, majd magunk mögött becsukom az ajtót. Odamegyek az asztalomhoz és a fiókjából előveszem a füzetem. - Itt van! - Mutatok rá, amint az asztalomra került a füzet. Gondolom én, majd le fog ülni és nem állva fogja megnézni és végig futni.
Sutton Frewer The True
Hozzászólások száma : 121 Join date : 2012. Jul. 09. Tartózkodási hely : Florida, Secret Rose High School
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Hétf. Nov. 19, 2012 3:47 pm
To: Skyler
Van egy olyan érzésem, hogy mi továbbra sem fogunk kijönni egymással túl jól. Hogy miért is? Lássuk csak. Nem egyezik meg a stílusunk, nem egy a célunk, vagy mégis? Mindketten szabadulni akarunk a másiktól, nem túlzottan preferáljuk a másik társaságát, de Sky akar tőlem valamit. Az a fránya matek házi. De ha normálisan veselkedett volna órán, most nem kapott volna extra házit, nem lenne itt, én se lennék már itt és nem mennék egymás idegeire. Szép is lenne. - Te csak a tudásomat akarod, nem pedig engem megismerni. – mondtam még mindig mérgesen. Nem ismerkedő estet tartunk itt. Sem az időpont sem a hangulat nem alkalmas hozzá. Én csak fel akarok menni a békés szobámba, venni egy forró zuhanyt és egy bögre forró csokit kortyolgatva kipihenni a nap fáradalmait. De nem, ehelyett én itt szócsatázok, egy magáról túl sokat képzelő focistával. - Tudod jobb később, mint soha. –feleltem a gúnyos megjegyzésére. Kezdett már elegem lenni a kis beszélgetésünkből, ideje volt rövidre zárni, ezért is engedtem. Sajnos be kell látnom, hogy addig nem szabadulok, míg legalább egy pillantást nem vetek azokra a fránya feladatokra, így csak egy kiút van. Kicsit meglepődtem mikor bocsánatot kért tőlem, előbbi megjegyzéséért, erre egyáltalán nem számítottam. Nem olyannak ismertem meg e röpke pár perc alatt, mint aki megbán bármit is, amit mond vagy tesz. Nagyon akar valamit. - Micsoda úriember. – mondtam ismét szépen nyugodtan mosolyogva a nem éppen bóknak szánt bókomat. Még mindig nem fogok lábai előtt heverni csak azért, mert kinyitja előttem az ajtót, de jó úton halad afelé, hogy egy pillantásnál esetleg többet is vessek a házijára. Csendben követtem a lakókörlet felé, inkább az a biztos, ha mi túl sokat nem társalgunk egymással, hiszen eddig se nagyon ment ez nekünk. - Miért hány feladatot kaptál? – néztem rá nagy szemekkel, mert nem úgy vettem ki a hangjából, mintha két –esetleg három rövidke feladatról lenne szó. Ennyit a hamar szabadulásról, gondolom. Lassan lépdeltem be a szobájába és közben nem túl feltűnően széjjel is néztem, majd ahogy elővette a feladatokat leültem a székre és elkezdtem tanulmányozni őket. - Hol van a kávém? – mondtam barátságosan, nem sürgetés képen, de az első feladatot nem tartottam túlságosan bonyolultnak, így jár nekem a megérdemelt jutalom.
Jasmine Gray The Liar
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Kedd Nov. 20, 2012 8:26 pm
Skyler
Ahogy levette a felsőmet én egyből a gatyájához nyúlok és leszedem róla. Hevesen csókolom, de közben abban reménykedek, hogy csak egy egy éjszakás kalandot akar. - Várj...- kezdem és ismét eltolom magamtól.- Te ugye nem akarsz semmi komolyat?- kérdeztem. Mert mondjuk én tőle nem akarok semmit... nah jó csak ezt, de ez most nem lényeges. Mondjuk Sky alapból nem úgy néz most ki mintha komoly kapcsolatot akarna szóval szerintem e miatt nem nagyon kell aggódnom. Az jobban izgat, hogy mi lesz ha valaki be nyit hozzánk. Főleg azért mert mindenki tudja, hogy én és Roger egy párt alkotunk - oké talán Sky nem tudja - ennek hangot is adok. - Figyi, nem aggódsz, hogy be nyit valaki?- kérdeztem és még mindig elég távol voltam tőle. Valahogy azt hiszem, hogy már kezd unni, hisz egyszer megcsókolom meg le veszem a pólóját és a gatyáját egyszer meg eltolom magamtól és kérdezősködök. Mondjuk ezt már én is unom, de nem tehetek mást ha biztosra akarok menni. El sem merem képzelni ha mondjuk Sutton, Maya vagy netalántán Nati nyitna be - nem mintha nagyon ők erre járnának - nem mintha a srácok nem tudnák a Roger-Jasmine kapcsolatot szóval komolyan van okom arra, hogy aggódjak - - Bocsi, csak biztosra akarok menni, hogy nem nyit be senki mert akkor nekem végem.- azt már nem mondtam el, hogy miért és remélem, hogy nem is foglya érdekelni mert arra már nem tudok mit kitalálni. Mindegy, majd kitalálok valamit ha nagyon tudni akarja.
Skyler Lawson The True
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Kedd Dec. 25, 2012 3:23 pm
Sutton
Hiába mindig elérem a célomat, akár így, akár úgy. Sutton most feljön, ami nekem szerencsém, bár felőlem mehettünk volna hozzá is, nem zavar, csak, hogy készen legyen a matek feladatom. Mellkasom előtt összefonom a karjaimat, majd megforgatom a szemeimet. Komolyan mondom, most már kezdem sajnálni a barátját, hogy egy ilyen libával hozta össze a sors. - Megismernélek én szívesen, de elutasító vagy. Ezért, mint mondtad, elég a tudásod is. - Rántom meg a vállaimat, mert azzal, hogy ennyire elutasító azt veszem észre, hogy nem akar velem ismerkedni, én meg nem erőszakoskodok ezen a téren. Bár a barátságát is szívesen elnyerném, hogyha tudnám, hogy ezentúl megcsinálja a házijaimat. Manipulálom én az embereket, nem kell engem félteni, mindig elérem a célomat. A kis bunkó stílusomat, próbálom visszavenni, hogyha már elértem, hogy itt legyen, akkor maradjon is, amíg kész nincs a házim. - Lehet, hogy bunkó vagyok, de nem vagyok egy vadállat, aki a lányokat bántja. - Hangomban sértettség hallatszik, mert nem gondoltam volna, hogy ezt kinézte belőlem. Valóban nem bántom a lányokat, csak hirtelen felindultságból megszorítom a karjukat, amit Sutton is tapasztalhatott, de semmi több. Azért nem ment el az eszem, hogy a saját dühömet, amit apám iránt érzek, azt a gyengébbik nemen töltöm le. - Most mi bajod van? - Vonom fel a szemöldökömet erre a két szóra, amit kinyögött. Nem értem, hogy a lányoknak miért baj egy-egy jó cselekedett. A megjegyzésére most nem mondok semmit, elég a kérdés, legalább meg tudom, hogy nem szereti, ha úriember vagyok. Annyi baj legyen, talán nem fogunk többet találkozni, csak a meccseken. - 10-et. Ráadásul a legnehezebbeket. - Rántom meg a vállaimat úgy szintén, mert nekem igen is nehezek. Próbálkoztam velük, majd láthatja, de ha valami nem megy azt nem kell erőltetni. - Mi kell bele? - Nézek rá, majd ha elárulja, akkor leszaladok a büfébe és kérek egy csésze kávét. Majd mindezzel visszamegyek és leteszem neki, majd háttal neki dőlök az asztalnak és várom, hogy mondjon vagy csináljon valamit.
Sutton Frewer The True
Hozzászólások száma : 121 Join date : 2012. Jul. 09. Tartózkodási hely : Florida, Secret Rose High School
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Szomb. Dec. 29, 2012 12:37 pm
To: Skyler
Szememmel körbejártam az egész szobát. Átlagos szoba volt, nem volt benne semmi különös, semmi extra, csak egy szokásos szoba egy szokásos lakóval. Nem volt rendetlenség, de azt se lehet mondani, hogy minden élére hajtogatva hever a porcicamentes polcokon. De ki is hinné el, hogy egy focista minden nap gondosan letörölgetni a polcokat vagy legalább minden héten, főleg Sky. Kinézem belőle, hogy iderángat valakit –akinek természetesen nincs más választása- és kitakaríttat vele. Lehet előítéleteim vannak, hiszen nem túl jól ismerem, de ez a alatt a pár perc alatt olyan betekintést nyertem, ami nem nyerte el a tetszésem. Nem esek hasra rögtön a bunkó emberek előtt, sőt egyenesen borsózik tőlem a hátuk. - Nem akarsz te megismerni…és én nem. Inkább tudjuk le minél hamarabb és intsünk búcsút egymásnak. –talán kicsit nyers voltam, de nem szeretem ezt a bánásmódot. És elutasító, én? csodálkozik.. majdnem erőszakkal kényszerített arra, hogy leírjam a háziját. Könyörgök miért pont engem talált meg. - Sőt biztos, hogy bunkó vagy. –egyszerűen nem bírtam megállni, hogy ne kössek rögtön belő. A legrosszabb énemet hozza elő sajnos. De végül is, az ő hibája. Ha nem viselkedett volna így, ahogy már rég segítettem volna és lehet meg is kedveltem róla. Most viszont minél hamarabb távozni akarok innen és az a véleményem róla, hogy a bunkó szó egy nagyon finom kifejezés rá. - 10 feladat? És ki akar szúrni a szemem egy kávéval.. ? – tényleg úgy tartottam, hogy ennél többet érdemlek. Esetleg pár kedves szó, vagy valami hasonló, de lehet nem kéne álmodoznom. - 2 cukor. Köszönöm. – tetem hozzá illedelmesen és már neki is láttam a feladatoknak. Volt ott minden, egyenleg, térgeometria, logaritmus… A nehezebb és a könnyebb feladatok váltakoztak és miközben csináltam őket a gonosz kis énem a felszínre tört. Mi lenne, ha rosszul csinálnám meg? Biztos nem örülne neki és a következő találkozásunk nem lenne túl barátságos, de legalább én is szórakoznék egy kis, de nem.. az nem én lennék. Jól esne keresztbe tenni neki, visszaadni neki valamit a sok gonoszságból, de majd a sors elrendezi. Tízből hét feladatot megoldottam, háromban viszont nem voltam biztos és az nem is volt az egyesség része, hogy mindet kötelező megcsinálnom. - Amit tudtam megcsináltam. További szép napot . – mondtam és indultam is az ajtó felé, remélve, hogy mehetek végre a saját szobámba és pihenhetek. Elég volt már a mai napból.
Skyler Lawson The True
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Jan. 06, 2013 1:00 pm
Észrevettem, hogy körbe néz a szobámban, mire egy halvány és gonosz mosoly jelenik meg az arcomon. Szívesen kimondanám azt, amit most gondolok, akár gyakrabban is járhatna itt, főleg az ágyamban. De azt hiszem, hogy most nem akarom elijeszteni, mert kell a matek tudása. Leülök az ágyamra, amint odaadom neki a füzetemet, de egyáltalán nem tetszik, amit mond. Sóhajtok egyet és megforgatom a szemeimet. - Gondolj, amit akarsz, úgysem hiszel nekem! - Rántom meg a vállaimat nem törődve, mert engem aztán tényleg hidegen hagy, hogy mit is gondol. Én valóban megakartam ismerni, de ezek után csak leshet. Elfekszek az ágyamon, egyik kezemet a fejem alá rakom a másikat, pedig a hasamon pihentetem. - Ilyen a stílusom cica. Nem lehet mindenki gáláns, az már túl unalmas. - Nézem a plafont, hangomban egy kis undor hallatszódik, azok felé, akik túl udvariasak és nyálasak. Én nem azt mondom, hogy a szívszerelmemért nem tennék meg mindent, de azért túlzásokba nem esnék. Ahogy ki kell magából, felvonom az egyik szemöldökömet. - Miért, mit akarsz még? - Fordítom felé a fejemet hitetlenkedve, úgy érzem, hogy már így is minden jó szándékomat megmutattam neki, amit másnak kimerek mutatni. És még telhetetlen is. Sóhajtok egyet, majd lemegyek a büfébe és, hogy lássa jó fej is tudok lenni a kávé mellé veszek neki egy tábla csokit is. Majd felmegyek és leteszem neki mindkettőt az asztalra. Nem ültem le, csak összefont karokkal a hasam előtt álltam. - Már is kész? - Lepődök meg rajta, mert azért én is értem a matekot, amit már tanultunk, de azért nekem kicsit több idő kell, mire megoldok ennyit. Azért elbizonytalanodok. - Akkor magyarázd el, hogy csináltad! Mert a végén még direkt rosszul csinálod meg. - Nézek rá gyanakvón, mert kinézem belőle, pedig még hoztam kávét is és csokit is. Szerintem ez igazáb elegendő, hogy normálisan legyen megcsinálva. Addig el se engedem.
Amber McClain The True
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2012. Sep. 10. Age : 30 Tartózkodási hely : × the secret rose high school
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Csüt. Feb. 07, 2013 4:12 pm
Skyler
Valószínűleg először nem esne le, aztán amikor valakit kibeleznének, akkor meg merném kockáztatni, hogy megkérdezzem, miféle vígjátékot is nézünk. - Én... - kicsit rémülten pislogok felé, azon agyalok tényleg megtenné e velem. Arra jutok, hogy simán. - ... Hé! Ne gúnyolódj. Én komolyan sokkos állapotba tudok kerülni - szólok rá, de azért magam sem tudom megállni, hogy ne mosolyodjak el. Az arcomat a tenyerembe temetem. - Szerintem tényleg nem akarod látni - ellenkezek továbbra is. Már csak azért sem, mert nem akarok gáznak tűnni előtte. Néha poén, hogy mennyire képes vagyok megijedni ilyen dolgoktól - még ha nem is nekem, aki közben szívrohamot kap a sarokban -, de valljuk be: 18 évesen félni ennyire a horrorfilmektől... Gáz. Vagy legalábbis nekem nagyon az, mert mindig próbálok kiegyensúlyozottnak és normálisnak tűnni, ilyenkor meg össze-vissza pisilem magamat. Hogy néz már ki kérem szépen? Már csak azért szoktam megnézni egyet-kettőt, hogy hátha kikúrálom magamat, de valahogy mindig napokig azzal álmodok, hogy kinyírnak. De ezek az álmok még mindig jobbak azoknál, amikor apa hal meg. Jah igen. Ez a másik dolog, amiért nem szeretem az ilyen filmeket. Gyakran álmodok tőle rosszat. És hiába vagyok annyi idős amennyi, a rossz álmok ettől még rosszak maradnak, és ugyanúgy azt hiszem, hogy megtörténik velem. Megborzongok. Meglep a kérdése. Mármint, az, hogy járnék e vele. Másrészről pedig örülök, hogy ezek szerint nem tartozok az átlag lányok közé. Tudom, hogy sokaknál számít a kor, de soha nem tudtam, hogy hogy a fenébe lehetne az érzelmeknek ellent mondani, ilyen hülyeség miatt. Ha valaki a kora miatt szakít valakivel... Akkor az csak egy ürügy, a valódi okot pedig vagy ő sem tudja, vagy nem mondja el. A kor nem számít a szerelemben. Aki a korkülönbség miatt dob valakit, az nem volt szerelmes, és valami miatt úgyis vége lett volna. Persze kivéve, ha közben mégis kialakul a szerelem. Elvégre erre is lehet példa. - Igen, az, hogy 16 éves vagy, nem tartana vissza a járástól - mosolyodok el. Tényleg nem. Ugyan eddig még nem volt fiatalabb pasim, de nem is volt sok pasim, szóval így könnyű. Szóval 16 éves. Tudtam én! Vagyis, mai azt illeti nem tudtam, de sejtettem, hogyha nem 17, akkor már csak a 16 marad. Oly mindegy. Furcsa, de most, hogy tudom mennyi idős... Tényleg semmi sem változik. Mintha rögtön el is felejteném ezt az információt. Mintha csak megkérdeztem volna, hogy melyik a kedvenc fagyija, és léphetnénk is tovább. - Végül kijavítottam kevésbé ütődöttre - mutatok rá, de végül megvonom a vállamat, és legyintek. Nem fontos. - Csak... nem akarok mindent elsietni. Tudom, hogy azt mondtad kihagynád a "viszontlátásra" részt. De... - lebiggyesztem az ajkamat - nem tudom. Csak úgy mondtam. - Tényleg nem tudom már megmagyarázni, mit miért mondtam. Skyler mintha egy perc alatt minden eddigi gondolatmenetemet megváltoztatná, egy tök jogos érvvel. Mielőtt még elindulunk, vagy miközben éppen elindulunk Skyler újabb kérdést tesz fel. Csak a szememet forgatom miközben előrefelé lépkedek. Tényleg jó lenne vele járni. Jó fej, helyes, és ami az egyik legfontosabb, hogy mellette olyan jól érzem magamat ahogy már régóta nem éreztem. Mintha mégiscsak jóra fordult volna ez a borzalmas nap. Mintha végre lenne valaki, akit cserébe kapok, amiért Jace ott hagyott. Vagy nem is cserébe. Sky-t nem mondhatom cserének, hogy nézne már az ki? Nekem lenne tőle lelkiismeret furdalásom. Mintha csak azért kedvelném mert fiú, és nekem most éppen nincsen pasim. De nem ezért kedvelem. Magam sem tudom miért. Csak úgy. Teljesen önkéntelenül. - Köszönetképpen. És még mielőtt megkérdezed, hogy mindenkinek így köszönök e meg valamit. Hát nem. De nem is mindenki javítja fel egy szar napomat - mosolyodok el, és tovább haladok a szoba felé. Hamarosan ott is vagyunk. Belépek a szobába és lekezdek járkálni. Szoba mániás vagyok, vagy nem tudom, de mindig szeretem más cuccait nézegetni. Az íróasztalról elveszek pár tollat, és azokat csattogtatom, posztereket bámulok, és hasonlók. - Ha így vesszük, akkor nem. Mert hála az égnek nem ugrott ki egyik szekrényből sem egy baltás bohóc, hogy mosolyogva kitűzzön a falra. Vagy legalábbis még nem - vigyorodok el. Ki tudja mire számíthatok.