A floridai időjárás jelentés szerint a február hónap is hasonlóan napos lesz, mint a január. Drága Floridánkban minden nap süt a nap. A 12°C itt már fagynak számít, míg az átlagos hőség a 18°C. A csapadék ugyan várható lesz a hónapban, és ki tudja, talán csodával határos módon esni fog a hó is. De ebben a meteorológusok nem volt olyan biztosak, az idő napos, és meleg, 18-20°C körüli lesz.
Credits
credits
♣ Ne lopj! Az oldalon található képek, kódok, karakterek, előtörténetek, mind az oldal tulajdonát képezik. Ha az user engedélye nélkül nevet, vagy et-t lopnak, akkor harapunk. Az oldal története saját ötlet, így megkérünk mindenkit, hogy azt se lopja el. Nem szvesen találkozunk még több gyilkolós gimis iskolával. ♣ A dizájnt Chloe Hemingway és Bloody Bitch készítették. ♣ Az oldalon található képek legtöbbje Emily Flatchere érdeme. ♣ A legtöbb kódot a http://forums.athousandfireflies.com című oldalról szedtük, de a legtöbbet átalakítottuk.
Hozzászólások száma : 45 Join date : 2012. Nov. 04. Age : 28 Tartózkodási hely : Suli vagy a focipálya
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Szomb. Feb. 09, 2013 7:14 pm
Jól érzem magam vele, ami különös, mert ilyet már nagyon régen nem éreztem. Egy mosoly is kiül az arcomra, mikor rám szól, majd a tenyerébe temeti az arcát. Megfogom a csuklójánál és elveszem, hogy lássam az arcát. Közelebb lépek hozzá és magamhoz ölelem. - Nem gúnyolódok, de ez így igaz. Nem tudhatod, hogy mit rakok be, amíg nem látod. Ha meg már horror filmet elkezdjük nézni, akkor meg már nem veszem ki, mert nem szeretek félbe hagyni filmeket. És de... Szerintem nagyon is akarom látni, mert ha félsz, akkor hozzám bújsz. - Fejtem ki a véleményemet erről, majd végig nézek rajta. El tudom képzelni azt, hogy beijed egy filmtől és hozzámbújik, hogy védjem meg. Az az igazság, hogy még élvezném is a helyzetet, de ezt nem fogom az orrára kötni, bár azt hiszem, hogy ez nyilvánvaló tény. Gyors téma váltás, amihez a filmnek köze nincs, így nem is tudom, hogy hogyan kapcsolódott be. Egy puszit nyomok a szájára, mert már nem éreztem az édes ízét 5 perce. Nekem fontos, hogyha már ennyire közvetlenek vagyunk és a csók is elcsattant, hogy folytassuk azt, amit abbahagytunk. Kicsit meglep a kérdésemre kapott válasz, így el is gondolkozok rajta. - Hát akkor te nagy kivétel lehetsz, ha járnál velem, úgy, hogy tudod fiatalabb vagyok. Más osztálytársad lehet nem ezen a véleményen lenne. Nem is félsz attól, hogy kiközösítenének, ha összejönnél velem? Vagy a barátaid véleménye sem érdekel? - Vonom fel értetlenül az egyik szemöldökömet, mert azt hittem, hogy a barátok szavai szent és sérthetetlen. Lehet, hogy tényleg kifogtam egy értelmes lányt, aki teljesen máshogy gondolkozik erről az egészről, mint a többi. Bár ez nekem megint csak jó, mert végre van egy olyan idősebb lány, akivel nem csak, hogy jól érzem magam, de teljesen megfelel az ideálomnak. Örülök, hogy nem vette véresen komolyan a beszólásomat, hiszen poénnak szántam. - Még akkor sem értem, ha kijavítottad. De az, hogy ütődött lennék, nem állja meg a helyét, szóval jobbat kell kitalálnod. - Öltöm ki a nyelvemet, bár ez annyira nem is fontos, így hanyagolom is a témát a továbbiakban. Helyette egy érvet mondok, amit még Amber is alig bír megmagyarázni. - Hát már én sem tudom lassan. Mondjuk ki hinne nekem? Elvégre nekem is a fülembe szokott jutni, hogy milyen pletyka megy most rólam. De engem nem érdekel. Végül is az egy jó pontnak számít, hogy nem bújsz egyből velem ágyba. Akkor még az is kisülhet, hogy komolyan gondolod. - Rántom meg a vállaimat, mert én lehet, hogy komolyan gondolnám, hogy járjunk. Igaz nem tudom még, nem vagyok benne biztos. Jó lenne, ha lenne valakim, de nekem a mostani állapotom is tökéletesen jó. Már csak azt kéne eldöntenem, hogy valójában mit szeretnék. A járás dologra, végül nem kapok semmi reakciót, így megint elbizonytalanodok. - Örülök, ha jobb lett a kedved. Igaz, őszintén megvallva kötözködni jöttem ide hozzád, de a beszélgetés most jobban esett. - Vallom be, hogy nekem is jobb lett a napom, hogy nem kötöttem belé és nem kezdtünk el veszekedni, bár az sem lett volna ellenemre. Lehet a végén felfedezem a jó oldalát annak, ha nem vagyok bunkó. Ezeken gondolkozok, amíg fel nem érünk a szobámba és kettesben nem leszünk. Végig nézem, ahogy a szobámban járkál, nem nagyon értem, de nem szólok bele. Tipikus fiú szoba, kicsi kupival. Posztereim nincsenek, így szerencsére a kínos részt megúszom. Közelebb lépkedek hozzá, kiveszem a tollat a kezéből és lerakom az asztalra, miközben a másik kezemmel a derekánál fogva magamhoz húzom. - Ki mondta, hogy mással intéztetném el a piszkos dolgot? Abban nekem semmi élvezet nem lenne, ha hagynám, hogy más egyszerűen csak megöljön. Kikötöznélek az ágyhoz, megkínoználak és talán ha nagyon könyörögsz, akkor megölnélek. - Nézek mélyen a szemeibe, miközben a szavaim titokzatosan hangzanak. Kíváncsi vagyok a reakciójára, de ahogy beszélek úgy egyre közelebb hajolok hozzá és már csak pár milliméterre vagyok az ajkaitól. - Azt hiszem a filmnézésnél van jobb programom. - Suttogom, majd megcsókolom, nyelvemet használva vadul "kényeztetem". Az ágyam felé kezdem el hátráltatni, már csak az a kérdés, hogy hagyja-e magát.
Amber McClain The True
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2012. Sep. 10. Age : 30 Tartózkodási hely : × the secret rose high school
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Szomb. Feb. 09, 2013 8:25 pm
Skyler
Jól esik az ölelése. Közel húzódok hozzá, átkarolom őt, rádöbbenek mennyire hiányzik már valaki ölelése. Mármint hogy valaki így öleljen magához. Ilyen... nem tudom hogy, de Sky ölelését most naphosszat el tudnám viselni. Mély levegőt veszek, és halvány mosoly költözik ajkaimra amikor meghallom a válaszát. - Akkor a sikításomat is közelebbről kell elviselned. Ha hozzád bújok amikor félek, az ezzel jár - húzom szélesebb mosolyra a számat. Közben megjelenik lelki szemeim előtt a kép, ahogy Sky védelmező karjaiban nézhetek egy olyan "összepisilemmagam" fajta horrorfilmet. Tetszik az ötlet. Ha nem utálnám annyira a horrorfilmeket, akkor lehet megkérném, hogy mindenképpen kerítsünk erre sort. De mivel a gondolattól is rettegek, hogy horrorfilmet kell bámulnom... brr. Magam is alig tudom követni az események egymás után következő gyors sorozatát. Csak úgy megtörténik, hogy már a karjaiban vagyok, teljesen átadva magam a pillanatnak, és a koráról beszélgetve. Eddig még nem kellett soha azon gondolkoznom, hogy összejönnék e egy velem fiatalabbal. Nem is kérdezték tőlem, ha meg igen, akkor azt válaszoltam, hogy nekem aztán teljesen mindegy, mert egyelőre nem tervezem, hogy összejöjjek bárkivel is. Jace meg idősebb volt nálam, szóval ő szintén nem esett szóba, ha ennél a kérdésnél jártunk éppen. Először belegondolva pedig egyáltalán nem tűnik képtelen helyzetnek, hogy összejöjjek egy nálam fiatalabbal. Sőt, a velem egyidős fiúk között nem találtam senkit, aki olyan hatással lett volna rám, mint Sky. Ezt pedig most nem szívesen fejteném ki. Már csak azért sem, mert nem tudom milyen hatással van rám. Csak annyit tudok, hogy jól érzem magam vele. Annyira, hogy már rég nem voltam senki mellett ilyen jól. Skyler mintha egy gyógyszer lenne a problémáimra. Én pedig félek túl gyorsan függővé válok... Apró csókjai csak még jobban elvarázsolnak. Egyre jobban tetszik. Mintha minden másodperccel egyre jobban és jobban bevésném az agyamba, hogy ne felejtsem el őt soha az életben. Összevonom a szemöldökömet, gondolkozási időt kérve ezzel. Aztán hamar rájövök, hogy nem kell sorra vennem a barátaim reakcióit. Nincs annyi. - Két barátom van. Az egyiket cseppet sem izgatná a dolog - tűnődök el, amikor Fane-re gondolok, akit konkrétan hidegen hagy, hogy mi van az én szerelmi életemmel - a másik pedig örülne, hogy újra boldognak lát - mosolyodok el Heatherre, a legjobb barátnőmre gondolva. - Több nincsen. Akik a barátaim, azok örülnek nekem, nem pedig akadékoskodnak. Lehet, hogy ezért van olyan kevés? - tűnődök el, aztán vállat vonok. - Ha kiközösítenének azt meg nem venném észre. És ezzel most nem sajnáltatni akarom magamat, mert tényleg nem érdekelnek különösebben - mosolyodok el. Soha nem voltam a figyelem középpontja, nem választottam sok barátot, mert sok a hülye, nekem meg nincs szükségem rájuk. Elvagyok a két barátommal, akik közül az egyik tök véletlenül sorolható a barátok közé, míg legjobb barátnőm más, ő tényleg mindig ott van nekem. Csak elnevetem magamat, nem próbálkozom többé a hajszínnel való sértegetésekkel. Főleg, hogy nem is gondolom őket komolyan. Ami azt illeti ritkán látni mostanság épelméjűt, Sky pedig pont az épelméjűekhez sorolható. Egy szavam sem lehet. A hajszíne pedig... Kit érdekel a hajszín amúgy? Persze csak azokat, akik szőke szemű kék hajú fiúkat várnak, vagy fordítva. Mit tudom én már. Hogy komolyan gondolom? Lehet, hogy tényleg ezért ragaszkodom ennyire az álláspontomhoz? Ez kicsit megijeszt, mint amikor valaki először ébred rá arra, hogy szívesen járna egy bizonyos személlyel. - Én... lehet, hogy komolyan gondolom. Csak nem tudom, hogy gondoljam. Lehet, hogy elüldöznélek - sütöm le a szemeimet, talán a mai nap folyamán először. Eddig álltam a tekintetét, de talán csak azért mert eddig még nem volt ennyire nyíltan szó erről. vagy azért, mert olyan szépek a szemei, hogy nehéz nem azokat nézni. Elmosolyodok a válaszán. Ez már meg sem lep, mivel ma annyiszor mosolyodok el Skyler miatt, hogy összeszámolni is alig tudnám. De nem tehetek én róla, csak ösztönösen jön. Ahogy levegőt veszek, és pislogok, és nyelek. Olyan ösztönösen érzem jól magam vele, és szált el a bánatom. A szobájában járkálva megint felmerül a gyilkosos dolog. Mindenesetre még mindig nem ijedek meg tőle, csak válaszolok neki, természetesen tovább mosolyogva. Nem ellenkezem, a tollat elengedem, és a tekintetemet megint az íriszein legeltetem, ahogy azt már sokszor tettem a mai nap folyamán. - Ezt csak úgy mondod. Úgysem bántanál - játszom tovább a bátor kislányt, de beleremegek a gondolatba. Mindenesetre nem tartanak sokáig a rémképek, Sky hamar elvonja a figyelmemet a félelemről, hogy mi lenne ha tényleg... Szóval a lényeg, hogy elveti a filmnézést. Igaz, minden jobb a horrorfilmnézésnél, de Sky-nak sikerül eltalálnia az egyik legjobb elfoglaltságot. Viszonozom a csókjait, a kezem végigsimít a mellkasán, aztán a nyakában kapaszkodok meg végül. Hátrálok az ágy felé. Amikor odaérek hátradőlök, és őt húzom magammal. Aztán végül egy vigyorral zárom le a vad csókolózást, de persze nem végleg. - Már nem is akarod tartani magad a a tervhez, igaz? Pedig komolyan gondoltam, hogy zuhanyoznék veled - édesen mosolygok, és puszit hintek ajkaira.
Skyler Lawson The True
Hozzászólások száma : 45 Join date : 2012. Nov. 04. Age : 28 Tartózkodási hely : Suli vagy a focipálya
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Feb. 10, 2013 1:52 pm
Most valahogy nekem is jól esik az ölelése, pedig már nagyon régóta nem vagyok ilyen érzelmes típus. Azt hiszem kellett Amber ahhoz, hogy végül olyan legyek, mint régen. Ennyire figyelmes és szeretetre éhes. Jól esik, hogy a közelemben van és valahogy az az érzésem, hogy semmi pénzért nem mondanék most le erről. Az állítására elkezdek nevetni. Mikor befejezem, egyik kezem "véletlenül" lecsúszik a fenekéhez, miközben megsúgom neki a válaszom. - Azt hiszem semmi akadálya nincs ennek. - Suttogom a fülébe, néha egy-egy szónál hozzáérnek az ajkaim a füléhez. Még egy puszit is nyomok rájuk, majd elveszem a kezeimet, hogy tovább beszélgessünk és ne legyen túl feltűnő a nyomulásom. Igaz jobban örültem volna, ha még ölelhetem, vagy hozzám bújik, de nem akarok telhetetlennek tűnni. Elég sok csók csattan el kettőnk közt annak ellenére, hogy nem járunk és még csak ma ismertük meg egymást, de nekem nincs ellenemre, és ahogy látom Ambernek sincs. - Ennek örülök. Akkor nem lenne semmi akadálya, hogy összegyere velem. - Halvány mosoly ül ki az arcomra, ahogy erre a következtetésre jutok. A kérdésére megrántom a vállaimat, én nem tudom, hogy miért van kevés barátja, lehet, hogy nagyon gázos, csak most még ezt nem mutatja nekem. Végül is bármi defektje lehet, amit mások észrevettek, csak én nem. - Akkor nem vagy egy társasági lény. - Állapítom meg, majd inkább nem törődök ezzel. Barátaim nekem egyáltalán nincsenek, azt hiszem az évek alatt elmartam magam mellől mindenkit, mert nem voltam túl jó paszban apám hülyesége miatt. Elég sok mindent vontam le a mai cselekedeteiből, azért gondolom, hogy mindezt azért nem akarja egyből, mert nagyon is komolyan gondolja a dolgot. Én részemről kezdek megijedni, mert nem volt kapcsolatom már ki tudja mióta és félek, hogy megint ugyanaz lenne, mint Heatherrel. - Miből gondolod ezt? - Kérdőn nézek rá, mert tudni szeretném, hogy jutott el odáig, hogy elüldözne engem. Igaz, most megbizonytalanodtam, de ez nem Amber hiába. Egyszerűen csak félek, hogy ugyanarra a sorsra jutok, mint régen. Talán ezért nem volt megint normális kapcsolatom és barátom. Nem akarok senkiben sem csalódni, mert az piszkosul rossz érzés. A szobámig csak ezen tudok gondolkozni, majd inkább úgy döntök, hogy elterelem a figyelmemet erről. Elveszem a tollat tőle, majd beijesztem egy kicsit. Meglep, mikor biztosan kijelenti, hogy nem bántanám. - Ne vegyél erre mérget! - Titokzatosan vigyorgok, majd megcsókolom és egészen az ágyig hátráltatom. Hagyom, hogy magával húzzon, rá is fekszek, ahogy vadra váltom a csók csatánkat. Kezdek beindulni attól, hogy itt van alattam és pár percen belül meg is kaphatom. Egyik kezemmel végig simítok a testén, egészen le a lábához, majd fel és végül a háta alá csúsztatom a kezem. - A közös zuhany előtt csinálhatunk valami mást is... De ne aggódj annak is eljön az ideje! - Vigyorgok, majd újból közel hajolok hozzá, hogy folytassam a csókot. A háta alatti kezemmel kicsit magamhoz húzom, hogy minél közelebb érezzem magamhoz. Érzem, hogy rezeg a telefon, majd azt is, hogy elkezd csörögni, de mielőtt még hang is jönne belőle, kihúzom a kezemet és a zsebemben kezdek kutakodni, miközben vadul csókolom Ambert. Amint meg van a szerkezet, abbahagyom a csókot, hogy megnézzem ki keres. - Az edzőm az! - Elhúzom a számat, valahogy nincs kedvem vele beszélni, különben is ma nincs edzés, nem fogok úgy ugrálni, ahogy ő fütyül, így fogom és kikapcsolom egy mozdulattal. Nem akarom, hogy bárki is tönkre tegye a napunkat, így visszafordulok hozzá és újból vadul csókolom, miközben egy kicsit feljebb mászok rajta, hogy elérjem az éjjeli szekrényt és letegyem rá a telefont. Kezem a nadrág gombjára tér vissza és ott pihen.
Amber McClain The True
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2012. Sep. 10. Age : 30 Tartózkodási hely : × the secret rose high school
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Feb. 10, 2013 2:38 pm
Skyler
Végül is nem sikerül rávennem, hogy örökre vessük el a horrorfilm ötletét. Úgy tűnik kicsit sem izgatja, hogy ott fogok rettegni a karjaiban, sőt, talán még élvezni is fogja ha egyszer sor kerül rá. Mégpedig ha tényleg megnézet velem egyet, akkor sor fog kerülni rá. Mert hogy én nem fogom nyugodtan végignézni akár leggagyibb horrorfilmet sem, az száz. Kicsit sem zavar a keze a fenekemen, ami azt illeti most már tényleg idiótának nézne ha megszólnám érte. Meg én is magamat. Mármint, történt már köztünk más dolog is, amiért meg nem szóltam egy szót sem, szóval jobb lesz ha komolyan csöndben maradok. Az ölelésnek mégis vége szakad, hiába csimpaszkodnék még rajta egy napot, mint valami kismajom. - Nem lenne - helyeselek és tovább fürkészem a szemeit. Alsó ajkamba harapok, azon kezdek gondolkozni, hogy vajon mi jár a fejében. Nem volt sok barátom, azok közül is egyhez álltam olyan közel, hogy egy életre elegem lett a szerelemből. Most mégis azt mondom Skyler-nek, hogy tényleg semmi akadálya nem lenne a köztünk lévő kapcsolatnak, de nem is ez a furcsa. Hanem azt, hogy teljesen komolyan gondolom. Pedig egy ideje nem gondolkodtam már azon, hogy legyen pasim. Jace után konkrétan egyszer sem gondoltam rá, nem volt rá lehetőségem sem. Ki tudja, talán lett volna, de nem akartam senkit. A magányt szerettem meg, ahhoz szoktam hozzá. Most mégis... Mégis teljesen máshogy gondolom. És ez olyan szokatlan gondolat. - Hát itt nem. Tele van ez a hely idiótákkal. Régen, amikor nem kellett ide járnom... - nagyot sóhajtok, ahogy a régi szép időkre gondolok. - ... akkor még voltak barátaim. Velük most már csak nyáron találkozok. Így könnyű elhidegülni a régiektől. - Megvonom a vállamat. Valahol a lúzerek és a népszerűek között vagyok, pont a határon. Ami valami semleges csoport lehet. Nem sorolnak sehová, mert lényegében azt sem tudják ki vagyok. Egy arc a sok közül, akit nem is utálnak de nem is istenítenek. És én így szeretem, ilyen átlagosan. Békén hagynak, tudok zenét hallgatni a legutolsó padban, miközben fél füllel figyelek az órára, a másikkal pedig dubstep-et hallgatok. Eközben nem dobnak meg egy nekem címzett levélgalacsinnal sem, nem csúsztatnak a kezembe egy papírt, és nem dumálnak hozzám hülyeségekről. Azzal ebédelek akivel én akarok, és péntek délután nincsenek sértődések, hogy kivel töltsem a napot. Nem veszekszek senkivel, nem keveredek vitákba, vagy nézeteltérésekbe. Kevesebb jó barát jobb mint milliónyi idegesítő idióta akik gondolnak egyet és besértődnek rád. Megvagyok én Heather-rel, ott van még Fane, és akkor itt vége is van a hosszú listának. - Mert mi van akkor ha kiderül, hogy te meg nem akarsz tőlem semmit. És akkor itt hagysz. Én meg megint... szarul leszek. Utálok szarul lenni - biggyesztem le ajkaimat szomorúan, és nem sütöm le tovább a szememet, hanem igenis Sky szemeit pásztázom. A szobában mintha megint előröl kezdődne minden. Még mindig nem döntöttem afelől, hogy mi legyen köztünk a mai nap folyamán. Pedig ideje lenne már eldönteni, hogy valójában mit akarok. Rögtön feküdjek le vele? Máris? Akarom, meg nem is. Vajon van ilyen? Hogy egyszerre akar is valamit az ember, meg nem is? Tényleg hamar kéne dönteni, mert hamarosan már az ágyon vagyunk, Sky felettem. Az agyam megállíthatatlanul kattog, pörögnek a kerekek odabent. Még egy fél perc gondolkodási idő, amíg Skylernek elkezd csörögni a telefonja. Legszívesebben felvenném az edzőjének a telefont, és megköszönném ezt a pár pillanatnyi időt. "Végül is az egy jó pontnak számít, hogy nem bújsz egyből velem ágyba. Akkor még az is kisülhet, hogy komolyan gondolod." A kezem végül az ő kezéért nyúl, és megfogom azt. Abbahagyom a csókolózást, és elmosolyodok. Én... én azt hiszem tényleg komolyan gondolom, és nem akarom hogy ez átváltozzon egy alkalommá. - Most akarok zuhanyozni!! - mondom akaratosan, és elvigyorodok. Megpuszilom a száját, aztán kimászok alóla. A kezét még mindig nem engedem el, feltápászkodom, és a kezénél fogva őt is felhúzom magam mellé. Elengedem őt, és a még mindig nedves pólómhoz nyúlok. Egy mozdulattal leveszem magamról, aztán el is indulok a fürdőszoba felé.
Skyler Lawson The True
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Feb. 10, 2013 6:17 pm
Muszáj tudnom, hogy milyen ha horrorfilmet néz. Nekem amúgy is nagyon tetszene ha hozzám bújna a sikítását, meg talán egy-egy csókkal eltudnám némítani, de ez még odébb van. Lehet, hogy a filmnézésből nem lesz semmi, mert közben valami izgalmasabb programot találunk ki. Kezem a fenekére csúszik és örülök, hogy nem lök el, vagy nem szól le. A filmnézésen már túl vagyunk, legalább én rá tudtam venni arra, hogy velem nézzen horrort. Úgy tűnik Jacenél jobb vagyok, legalábbis eddig úgy érzem, bár a fickót egyáltalán nem ismerem, de már most tudom, hogy nagy hülye volt, hogy Amberrel szakított. Végig hallgatom, hogy mit mond a barátokról, azért nem nagyon tetszik, hogy még engem is leidiótázik, mert nem mondott egy kivételt sem, hogy kik azok, akik nem. Nem szólok semmit, csak bólogatok, hogy értem miről beszél. Inkább ebbe sem folyok bele, mert akkor az lesz a vége, hogy összeveszünk. Csendben sétálok mellette, addig, amíg nem jut egy feltételezéshez. - Ha nem akarnék tőled semmit, már rég itt hagytalak volna, már akkor mikor elkezdtél gúnyolódni, amikor még nem is csináltam semmit. - Rántom meg a vállaimat, mert amikor idejöttem és az állapota felől érdeklődtem, egyből melegebb éghajlatra küldött, ahogy a szavaiból kivettem. Végül is az jó, hogyha már a szobámban vagyunk és nem ellenkezik. Örülök, hogy viszonozza a csókomat és húz magával, mert ebből tudom, hogy kellek neki. Egészen addig tudom vele magam jól érezni, amíg el nem kezd csörögni a telefonom. Figyelmen kívül kéne hagynom, de valamiért muszáj megnéznem, hogy ki hív, így ezt is teszem. Kinyomva már épp újból vad csókolózásba kezdek, mikor abbahagyja és akaratosan kijelenti, hogy mi már azért is fürödni fogunk. Hagyom, hogy kimásszon alólam, kifújom a levegőt és a hátamra fekszek, pár pillanatos szemlehunyással. Utána már ülök is fel, ahogy húz. - De zuhanyozhatunk később is... - Próbálom meggyőzni, hogy először feküdjünk le, de valahogy nem sikerül. Elhúzom a szám és egy kicsit duzzogok is, amiért ennyire makacs. Egyből a mellére tévednek a szemeim, ahogy leveszi a pólóját. Bezzeg nem hagyta, hogy én vetkőztessem le. Utána megyek és a vállammal neki dőlök a fürdőszoba ajtófélfájának. - Miben különbözik az, hogy lefekszünk, mint hogy meztelenül fürdünk együtt? - Fonom össze a mellkasom előtt a karomat és nézem őt. Az igazat megvallva tetszik a látvány, így közelebb lépkedek hozzá, kezeimet a fenekére teszem és úgy húzom magamhoz közel és mélyen a szemeibe nézek.
Amber McClain The True
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Vas. Feb. 10, 2013 7:15 pm
Skyler
Van valami abban amit mond. Bár nem igazán értem, én nem is voltam vele bunkó. Meg elvileg ő jött oda hozzám azért, hogy legyen veszekedőpartnere. Jó, jó, volt egy pár érdekes szavam hozzá, de azokról igazán nem tehetek, főleg mert próbáltam elüldözni, hogy nyugodtan sírhassak magamban. - Én úgy emlékszem te voltál az, aki veszekedni jött oda hozzám. Örülnöd kellett volna. Meg amúgy is... - a szám nyitva marad, de nem folytatom tovább a mentegetőzést. Nagyot sóhajtok, és boci szemekkel rápillantok. - Jól van, sajnálom - kérek bocsánatot így utólag. Ami azt illeti végül is igaza van. Még akkor is folytattam a gúnyolódást, maikor ő már abbahagyta, és eldöntötte hogy meghallgatja a rinyámat. Ezért pedig inkább hálásnak kéne lennem, mint hogy tovább akadékoskodok. A végén tényleg elijesztem magam mellől, pedig már rég nem ez a célom. Egészen azóta, hogy leült mellém a folyópartra. Azóta nem csak hogy nem akarom elüldözni magam mellől, de sokkal inkább magam mellett akarom tudni. Mert jó vele lenni, mellette jól érzem magamat. Tudom, hogy tudja, hogy akarom őt. De valamiért továbbra is tartom magamat, és nem fekszem le vele, hogy miért, arra magam sem tudom megmondani a választ. Ajkunk megint találkozik, mintha az lenne a sorsuk, hogy megtalálják egymást bárhol és bármikor. Vad csókoktól kezdve apróbb puszikig minden elcsattan közöttünk, feltérképezzük egymás száját sokadszorra is. De mégsem tudok betelni a csókjaival, mintha mindegyiktől csak még éhesebb lennék. Hosszú túrázásoknál van ez, amikor mindent megadnék egy korty vízért, de csak üdítőből jut nekem, amitől meg csak még szomjasabb leszek. Valahogy ugyanez a helyzet Skyler-rel. A vad csókok engem is megvadítanak, de a telefoncsörgés épp jókor jön, hogy végül is eldöntsem mit fogok csinálni. Nem fekszek le most Sky-al. Ki tudja, lehet, hogy a mai nap folyamán még tízszer fogok ilyen helyzetbe kerülni, de ez most pont nem az a helyzet. Még akarok egy kicsit... Szórakozni. Nézzük meddig bírja. Kimászok alóla, és hamar meg is szabadulok a még mindig nedves pólómtól. Elmosolyodok próbálkozásán, de különösebben nem foglalkozok vele. Talán egy kicsit túl makacs vagyok, mindenesetre ragaszkodom hozzá, hogy mi most zuhanyozzunk és ne szexeljünk. Egyáltalán nem zavartatom magamat, melltartóban megindulok a fürdőszoba felé, és bevetem magamat az ajtaján. A zuhanyzóra pillantok, és várom, hogy megérkezzen Skyler is. De ő csak az ajtóban megáll, és duzzogva bámul rám, miközben feltesz egy eléggé jogosnak hangzó kérdést. Azonban bármennyire jogos is a kérdés, engem már nem fog visszarángatni az ágyba. Már éppen válaszolnék, elkezdeném sorolni a különbségeket, de Sky megelőz. A fenekemnél fogva húz közelebb magához. Mélyen a szemembe néz, én pedig szokásomhoz hűen most is állom a tekintetét. Aztán lassan mosolyra húzom a számat. - Szerintem sokban különbözik - vonom meg a vállamat, és az ujjaimat végighúzom a karján lentről felfelé, míg végül fel nem érnek a nyakáig. Átkarolom, és újabb csókot nyomok a szájára. - Például, az ágy, ez meg zuhanyzó - motyogom ajkaiba, aztán megint megpuszilom. - Ott nem zuhog ránk a víz, itt meg igen - folytatom a felsorolást, aztán megint összeérnek ajkaink. Eltávolodik tőle az arcom, de továbbra is átkarolom a nyakát. - Ha tovább duzzogsz, akkor nem csak a pólómról, de a melltartómról is lemaradsz - kacsintok, és még egyszer odahajolok, hogy megcsókoljam. Na mi lesz? Fürdünk, vagy tovább játssza a sértődöttet?
Skyler Lawson The True
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Csüt. Feb. 14, 2013 9:41 pm
Kicsit megilletődök azon, amit mond. Nem értem, hogy miért kellett volna örülnöm, de aztán már várom a folytatást, de mégsem jön. Kérdőn és értetlenül pillantok rá, mikor bocsánatot kér, szabályosan meglepődök. Most már tényleg nem értem, hogy mi baja van, és miért kér bocsánatot. Összezavar, de megfogadom magamnak, hogy nem hagyom, hogy ez valaha is megtörténjen. Sóhajtok egyet és megforgatom a szemeimet. - Először is miért kellett volna örülnöm? Meg lehet, hogy az volt a célom, de utána meghallgattalak. Másodszor meg nem kell bocsánatot kérned. Én azért örülök, mert végül ide jutottunk és a karomban tarthatlak. - Vigyorgok, mert végül is még mindig a karomban van és még nem futott el, amit jó jelnek veszek. Igaz, hogy a legelején tényleg ez volt a szándékom, de aztán ahogy beszélgettünk és végig néztem rajta, rájöttem, hogy tetszik nekem és nem kicsit. Mivel már nem beszélgetünk, mert épp a szobám felé tartunk, van egy kis időm mindezt átgondolni, ami történt köztünk. Nagyon jól esett a csókja, még eddig egyik lány csókja sem hatott rám így. Még most is ajkaimon érzem az ajkait, ami felemelő. Ilyet egy lánynál éreztem, de ő már nincs velem és még a kapcsolatot sem tartom vele. Hogy ne menjen el ez miatt a kedvem. Hamar felérünk, mert nincs messze, így már kettesben lehetünk, aminek nagyon örülök. Egyből az ágyamba is viszem, de sajnos megzavar a telefon csörgés és visszatáncol, amit nem nézek jó szemmel. Elhúzva a számat és kedvtelenül megyek be vele a fürdőszobába. Lepillantok a karomra, ahogy végig húzza a kezét rajta, majd a szemeibe nézek. Tetszik ez a játék, kezeim a derekára vándorolnak és elmosolyodok. Megpróbálom viszonozni az összes pusziját. - De az ágy kényelmes. - Mondok egy ellenérvet, mindenféle kötözködés nélkül, és most én puszilom meg az ajkait. Megrázom a fejemet arra, amit mond, mert biztos, hogy nem fogok lemaradni a melltartójáról, így amikor csókolózunk, egyik kezem felcsúszik a hátán, egészen a melltartójáig és egy könnyed, ügyes mozdulattal kikapcsolom. - Zuhany alatt is lehet csinálni... - Nézek rá titokzatosan, mert nagyon úgy néz ki, hogy nem csak fürödni fogunk, amihez nekem nincs ellenvetésem. De mielőtt megszólalhatna, rátapasztom az ajkaimat az ajkaira, hogy ne tudjon visszaszólni.
Amber McClain The True
Tárgy: Re: Skyler Lawson szobája, egy ágy kiadó Szomb. Márc. 09, 2013 10:33 am
Skyler
Válaszára elmosolyodok. Magam sem tudom, hogy miért, de van valami megmagyarázhatatlanul édes abban amit mond. Igazi rossz fiú, igen, erre már rég rájöttem. De mégis, olyan dolgokat tud mondani, hogy ha nem tudnám tartani magamat, és úgy tenni, mintha nem esne jól minden egyes kedves szava, akkor már rég pohárba lehetne önteni, úgy elolvadtam volna. Kissé zavarban vagyok. Ez nem túl jellemző rám, de most mégis el kell gondolkoznom egy pár másodpercig azon, hogy erre mit is válaszolhatnék. Mert rengeteg ötletem van, mindegyiket ki akarom mondani hangosan, de mégis... A lehetőségek tárházának ajtaja nyitva áll előttem, és nem tudom eldönteni melyik válasz lenne a legjobb. Ilyen lenne az, amikor valaki zavarba jön egy fiú miatt? - Én is örülök - nyögöm végül, mint valami barom, és rögtön rájövök, hogy valami jobbat kellett volna mondanom. De már mindegy, kimondtam, és hiába akarom a tökéletes oldalamat mutatni, valamiért soha nem sikerül úgy igazán. Vagy azért, mert nincs tökéletes oldalam, vagy azért, mert nem tudom melyik a tökéletes oldalam. Máskor nem bénázok ennyit. Amíg elérkezünk a szobájáig addig van időm átgondolni, hogy miért is vagyok most ilyen félkegyelmű. Azért mert tetszik? Vagy azért, mert félek, hogy én neki nem tetszek úgy, mint ő nekem? Vagy azért, mert többet akarok? Lehet, hogy épp azért, mert nem tudom mit akarok. És olyan bosszantó a tudatlanság, hogy meg tudnám fojtani azt aki kitalálta. Végül is nem történik semmi több az ágyban. Nem tudom pontosan, hogy miért hagytam abba ami elkezdődött ott. Mert, hogy valami elkezdődött, csak hogy a telefoncsörgés adta idő elegendő volt nekem ahhoz, hogy meggondoljam magamat. Egyre értelmetlenebb vagyok, egyre idegesítőbb, és nem akarom, hogy rosszul essen neki a folytonos döntésképtelenségem. Lesz ahogy lesz. Vajon következő alkalommal is ezt fogom tenni? Akkor is egyszerűen meggondolom majd magamat, és kilépek a zuhany alól, hogy inkább sakkozzunk? Sakkozás közben nem lehet csinálni. Mondjuk... Hagyjuk a piszkos fantáziámat. - Csak ennyit tudsz felhozni ellenérvnek? - jegyzem meg pimaszul, persze játékosan. De akkor már mindegy, úgy tűnik Sky dönt, és megelégszik ő a zuhanyzással is. Úgy tűnik a melltartó szó kizökkentette a duzzogásból. Hamarosan újabb csókban forrunk össze, keze nyomán libabőrös leszek. Elég csikis vagyok, de most jó érzéssel tölt el cirógatása. Kikapcsolja melltartómat, és ismét megszólal. Mielőtt bármit is felelhetnék neki megint megcsókol. Ezért hálás vagyok, mert biztos vagyok benne, hogy megint valami oltári nagy baromságot mondtam volna, akaratlanul, és most bánnám, hogy kimondtam. Nem tehetek róla, hogy kívánom, engednem kell a kísértésnek, bármit is mondtam eddig. Mintha minden eddigi ellenkezésem értelmét vesztené. Csókolózás közben az én kezem is megindul, a nyakáról előre csúszik a mellkasára, és kigombolom az inge legfelső részét. Aztán nekikezdek a többinek is, miközben nem hagyom abba a hosszadalmas csókot.
//ne haragudj, hogy ennyit kellett rám várnod. ígérem visszatérek.